Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már jártam úgy, hogy haldoklott és gond volt, valamikor jó volt, valamikor nem.
Ugyan ez a lemez mûködik másnál, vagy csak ugyan ez az Xp telepítõ !
Akár kiírási / lemez gond is lehet.
De azért kipróbálnám másik Xp telepítõvel is.
A gép kb 4 éves 80as maxtor winyó nem sata.Torrentrõl töltöttem az xp-t és úgy írták másnak müxik szal nálam a gond.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ha biosban beállítom hogy CD-rõl azt írja ki hogy Disk boot failure....stb...
Valaki itt adta meg múltkor, azt hittem, hogy jó is !
Újra szeretném telepíteni az xp-t.Azaz van 2 partícióm (C,D)a C-n van az xp a D-n meg az adatok amikre szükségem van.Tehát ha én bootolok az xp CD-vel és majd ott formázom a C partíciót és ráteszem az új xp-t akkor a D-t békénhagyja?Nem tünik el róla semmi?Köszi a választ! 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy olyan problémám lenne, hogy újraraktam a gépemet, és egy eredeti Win XP-angolt tettem fel, de az meg kéri, hogy regisztráljam 1 hónapon belül. Azért nem regisztrálhatom, mert már lett egyszer reggelve, és még mindig használják azt a gépet. A kérdésem: Ki lehet, és ha igen akkor hogyan lehet kiütni az ilyen módu regisztrálást?
Hogyan tudom használni azt a windowst?
Segítségeteket elõre is köszönöm!😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Most az a érdésem, hogy a hun mui telepítése után miért nem lett magyar nyelvû az XP?
A területi és nyelvi beállításokban amit csak lehetett Hungary -ra állítottam.
Köszönöm elõre a segítséget....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mint a böngészõben, h nem sok új ablak van, hanem egybe és ott lehet váltogatni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nem régiben teljesen formáztam a C partíciót (Linux ledúrása után), amin a rendszer volt, majd újra feltettem rá az XP-t. Most viszont a régi D partícióm C lett és a C-bõl pedig D (tehát most ez van: D:/WINDOWS -> KÉP). Ez is elég baj, de a saját partícióm (újabban C) kapott egy System volume-ot is és most minden frissítésél oda töltögeti a dolgait az én cuccaim közé, ahelyett, hogy az eredetileg az újjonan D-re töltögetné. Van valakinek ötlete?
\" örökké nem eshet.... \"