Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi SMAN2, szivembol szoltal 😊
Tenyleg, az LG-n kivul van meg olyan monitorgyarto aki olyan katodsugarcsovet rak a monitorba ami tenyleg sik kepfeluletet allit elo?
Tehat nem a szokasos trukkel jatszik hogy kivul ugyan sik a kepcso de belul ugyanolyan homoru (az agyubol nezve) mint a hagyomanyos kepcsovek???
Tenyleg, az LG-n kivul van meg olyan monitorgyarto aki olyan katodsugarcsovet rak a monitorba ami tenyleg sik kepfeluletet allit elo?
Tehat nem a szokasos trukkel jatszik hogy kivul ugyan sik a kepcso de belul ugyanolyan homoru (az agyubol nezve) mint a hagyomanyos kepcsovek???
Mi a bajod az LG monitoraival?
/gondolok itt a 795FT-re/
Talán az, hogy képes TELJESEN SÍK képet tûélesen megjeleniteni, és már több éve a legszemkímélõbb?
/ÉN sem vagyok szakértõ/...
/gondolok itt a 795FT-re/
Talán az, hogy képes TELJESEN SÍK képet tûélesen megjeleniteni, és már több éve a legszemkímélõbb?
/ÉN sem vagyok szakértõ/...
Szevasztok!
A Samsung Syncmaster 757DFX-rõl mi a véleményetek?Megbízható lehet?
A Samsung Syncmaster 757DFX-rõl mi a véleményetek?Megbízható lehet?
Miert nem szereted?Valami tapasztalat vagy egyeb?
Maga a marka nem tetszik?
Nekem eddig nem volt minosegi problemam...
Maga a marka nem tetszik?
Nekem eddig nem volt minosegi problemam...
LG nem szeretem egyaltalan mert nem valami jo szerintem tehat gondolhatod mimelyiket ajanlom inkabb. bar nem vagyok szakerto
Haaaaaaaaaaat....
Melyiket ajanljatok?
Samsung 757p,757 Dfx?
LG 795Ft?
Melyiket ajanljatok?
Samsung 757p,757 Dfx?
LG 795Ft?
ok,koszi a hozzaszolasokat.
Ugy nezem,megiscsak LG lesz... :-))).
Kisse LG parti vagyok,a CD irommal es olvasom is az :-)).
Ugy nezem,megiscsak LG lesz... :-))).
Kisse LG parti vagyok,a CD irommal es olvasom is az :-)).
ogy!!
Vigyázz !!
Nem minden iiyama apertúrarácsos !!
Amirõl én beszéltem a 406-os az is lyukmaszkos, tehát NINCS BENNE semmilyen kiegyenlítõ vonal,de képminõségben szerintem odaver az LG795-nek !!
Még ezeken is túltesznek a Diamondtronos képcsõves moncsik, csak azok komolyabb elektrónikával egy más árkategóriát képviselnek !!
A két kiegyenlítõ szál pedig nagyon vékony és normál alkalmazásoknál észre sem veszed, csak fehér háttér alatt látszik nagyon halványan...legalábbis amit én láttam !De nézd meg Te is mindenképp !!
Vigyázz !!
Nem minden iiyama apertúrarácsos !!
Amirõl én beszéltem a 406-os az is lyukmaszkos, tehát NINCS BENNE semmilyen kiegyenlítõ vonal,de képminõségben szerintem odaver az LG795-nek !!
Még ezeken is túltesznek a Diamondtronos képcsõves moncsik, csak azok komolyabb elektrónikával egy más árkategóriát képviselnek !!
A két kiegyenlítõ szál pedig nagyon vékony és normál alkalmazásoknál észre sem veszed, csak fehér háttér alatt látszik nagyon halványan...legalábbis amit én láttam !De nézd meg Te is mindenképp !!
Ami még számíthat, az a már ezerszer tárgyalt téma, a feszültségkiegyenlítõ vonalak. Egyszerûen meg kell nézni egy monitort, ami ilyen. Apertura-rácsos. Valamint egy olyat, ami szintén sík, de nincs "vonal" két helyen keresztbe. Flatron.
Ha nem zavar a csík, akkor tényleg jó választás lehet egy Iiyama, vagy Sony, vagy akármelyik Diamondtron-os. De ha zavar, akkor csak a Flatron marad. Van akit zavar, van akit nem. De, ha egyszer észrevetted, mindig oda fog tévedni a szemed.
A színekrõl annyit, hogy az LG 795-ösnek azért nagyon szépek a színei. Nem egyértelmûen jobb mindegyik trinitron vagy dianondtron-os modell ezen a téren. A hagyományosak pedig végképp nem. És még egy fontos adat! A video-sávszélesség. Nos ebben is elég jó az LG 795-ös.
Vedd figyelembe a választásnál!
A legfontosabb pedig tényleg az, hogy nézd meg üzemközben a kiszemelt példányokat, ha lehet, akkor egymással mindjárt össze is hasonlítva. Egy típusból, pedig ne csak egyet, mert vannak jobban legyártott példányok és vannak kevésbé sikerültek. Pl. LG 795-bõl láttam francia, angol és koreai összeszerelésût. Nem voltak egyformák. (Találjátok ki melyik volt a legjobb!)
A monitorvásárlás macerás dolog. Mégha igyekszel is mindent figyelembe venni, nem biztos, hogy jól választasz. Ezért utána tényleg meg lehet bánni. De nyugtasson meg az a tény, hogy TE döntöttél.:-)))
Még egy tanács. Egy monitorból kihozni a maximálisat, csak egy jó VGA-kártyával lehet.
Ha nem zavar a csík, akkor tényleg jó választás lehet egy Iiyama, vagy Sony, vagy akármelyik Diamondtron-os. De ha zavar, akkor csak a Flatron marad. Van akit zavar, van akit nem. De, ha egyszer észrevetted, mindig oda fog tévedni a szemed.
A színekrõl annyit, hogy az LG 795-ösnek azért nagyon szépek a színei. Nem egyértelmûen jobb mindegyik trinitron vagy dianondtron-os modell ezen a téren. A hagyományosak pedig végképp nem. És még egy fontos adat! A video-sávszélesség. Nos ebben is elég jó az LG 795-ös.
Vedd figyelembe a választásnál!
A legfontosabb pedig tényleg az, hogy nézd meg üzemközben a kiszemelt példányokat, ha lehet, akkor egymással mindjárt össze is hasonlítva. Egy típusból, pedig ne csak egyet, mert vannak jobban legyártott példányok és vannak kevésbé sikerültek. Pl. LG 795-bõl láttam francia, angol és koreai összeszerelésût. Nem voltak egyformák. (Találjátok ki melyik volt a legjobb!)
A monitorvásárlás macerás dolog. Mégha igyekszel is mindent figyelembe venni, nem biztos, hogy jól választasz. Ezért utána tényleg meg lehet bánni. De nyugtasson meg az a tény, hogy TE döntöttél.:-)))
Még egy tanács. Egy monitorból kihozni a maximálisat, csak egy jó VGA-kártyával lehet.
Sziasztok!
En is kineztem magamnak ezt az LG 795 FT-t,majd juli kozepen vennek.
Tudnatok rola irni?
Elegedettek vagytok vele?
Gyari szeriahibas v. csak beallitas baja van? (narancs...)
Olvastam par hozzaszolassal elobb,hogy fako a kepe...
Eszreveheto vagy nem veszes?Irjatok rola legyszi... :-))
THX
En is kineztem magamnak ezt az LG 795 FT-t,majd juli kozepen vennek.
Tudnatok rola irni?
Elegedettek vagytok vele?
Gyari szeriahibas v. csak beallitas baja van? (narancs...)
Olvastam par hozzaszolassal elobb,hogy fako a kepe...
Eszreveheto vagy nem veszes?Irjatok rola legyszi... :-))
THX
szasza-1.
Na, ez érdekes.
Tehát a bal szél közepe. Akkor mégiscsak próbáld meg a geometriabeállítást pontosítani! Ugyanis nagyon valószínû, hogy a kép bal oldala nem teljesen egyenes. Azaz egy ablak, vagy egy beállítóábra (még jobb) bal oldali függõleges vonalának a felsõ pontja, a középsõ pontja, és az alsó pontja nem egy síkban van. (Egyszerûen szólva görbe a kép széle.):-))) Vagy domború (hordó), vagy homorú (homokóraszerûen). Nos, mivel tudjuk tökéletes monitor nincsen, de az LG majdnem az,:-DDD állítsd be a képet úgy, hogy egyenes legyen az a széle. (Annyi állítási lehetõsége van, ami egyeseknek már sok is.)Meg persze a másik oldal is. Sok mindent írtak már a 795 FT-rõl, de hidd el, hogy perfekt be lehet állítani a geometriáját. Aki szerint nem az nem ért hozzá.
Valószínûleg el fog tünni az elszinezõdés.
Eizo?
Gyûjtöttem rá... De most már inkább egy TFT.
Na, ez érdekes.
Tehát a bal szél közepe. Akkor mégiscsak próbáld meg a geometriabeállítást pontosítani! Ugyanis nagyon valószínû, hogy a kép bal oldala nem teljesen egyenes. Azaz egy ablak, vagy egy beállítóábra (még jobb) bal oldali függõleges vonalának a felsõ pontja, a középsõ pontja, és az alsó pontja nem egy síkban van. (Egyszerûen szólva görbe a kép széle.):-))) Vagy domború (hordó), vagy homorú (homokóraszerûen). Nos, mivel tudjuk tökéletes monitor nincsen, de az LG majdnem az,:-DDD állítsd be a képet úgy, hogy egyenes legyen az a széle. (Annyi állítási lehetõsége van, ami egyeseknek már sok is.)Meg persze a másik oldal is. Sok mindent írtak már a 795 FT-rõl, de hidd el, hogy perfekt be lehet állítani a geometriáját. Aki szerint nem az nem ért hozzá.
Valószínûleg el fog tünni az elszinezõdés.
Eizo?
Gyûjtöttem rá... De most már inkább egy TFT.
Egy EIZO biztosan nem konvergencia-hibás. 😊
szasza_1.
Lehet, hogy "kapisgálom" a problémádat. De csak lehet.
(A helyzet bonyolultabbnak tünik annál, hogy látatlanban megoldjuk.)
Van egy Ntest 1.0 progi nálam is. Te nem ezzel vizsgáltad a monitort? Mert ebben van egy convergence rész, amiben színes keresztekbõl álló tesztábra jelenik meg. Nos ha ezt a tesztábrát nézem, akkor a különbözõ színû vonalak nálam sincsenek egy vonalban. Pontosabban, nem tudom én sem úgy beállítani, hogy mindenhol stimmeljen minden. Biztosan van olyan monitor, amelyik megoldja ezt a feladatot, de az nem ebben az árkategóriában. Nálam pl. ha a bal alsó sarokban a piros "derékszög" van megjelenítve és utána ugyanez kék színben, akkor a piros kintebb van, a kék pedig ugyanitt bentebb. Állítok a konvergencián, de akkor máshol lesz egy kis eltolódás. Én is megkerestem a lehetõ legjobb helyzetet és így használom. Viszont annyira minimális az eltérés, hogy a napi használatban ez semmilyen problémát nem okoz. Egyszerûen nem látható. Nálad ezek szerint igen. Mert a rafinált tesztábrák megmutatnak sok mindent, végül is erre lettek kitalálva. S "tudják" hogyan kell a gyenge pontra rátapintani.:-)De akkor nálad pl. a böngészõablak szélén (amikor mondjuk netezel) láthatóan ott van a színhiba?
Azért tanácsoltam, hogy állíts a képméreten. Nálam ez akkor jött elõ, amikor még nem volt teljesen üzemmeleg a monitor, én beállítottam a képgeometriát pontosan, majd kicsit késõbb a kép még szélesebb lett, és kis színes vonal jelent meg oldalt. Kicsúszott a kép, két szélen. De ez a nem a megfelelõ geometriabeállítás következménye volt.
Ha ez nálad máshogy van, akkor tényleg lehet, hibás a monitor, és nem csak rosszul van beállítva. Azért állítsd vissza gyárira, hagyd jól bemelegedni, és állíts be mindent újra nagyon pontosan. Vizsgáld meg több frissítési frekvenciával, több felbontásban. Én ugyanis azt tapasztaltam, hogyha a geometria nem rendesen van beállítva, akkor hozza magával a másmilyen jellegû problémákat.
Lehet, hogy "kapisgálom" a problémádat. De csak lehet.
(A helyzet bonyolultabbnak tünik annál, hogy látatlanban megoldjuk.)
Van egy Ntest 1.0 progi nálam is. Te nem ezzel vizsgáltad a monitort? Mert ebben van egy convergence rész, amiben színes keresztekbõl álló tesztábra jelenik meg. Nos ha ezt a tesztábrát nézem, akkor a különbözõ színû vonalak nálam sincsenek egy vonalban. Pontosabban, nem tudom én sem úgy beállítani, hogy mindenhol stimmeljen minden. Biztosan van olyan monitor, amelyik megoldja ezt a feladatot, de az nem ebben az árkategóriában. Nálam pl. ha a bal alsó sarokban a piros "derékszög" van megjelenítve és utána ugyanez kék színben, akkor a piros kintebb van, a kék pedig ugyanitt bentebb. Állítok a konvergencián, de akkor máshol lesz egy kis eltolódás. Én is megkerestem a lehetõ legjobb helyzetet és így használom. Viszont annyira minimális az eltérés, hogy a napi használatban ez semmilyen problémát nem okoz. Egyszerûen nem látható. Nálad ezek szerint igen. Mert a rafinált tesztábrák megmutatnak sok mindent, végül is erre lettek kitalálva. S "tudják" hogyan kell a gyenge pontra rátapintani.:-)De akkor nálad pl. a böngészõablak szélén (amikor mondjuk netezel) láthatóan ott van a színhiba?
Azért tanácsoltam, hogy állíts a képméreten. Nálam ez akkor jött elõ, amikor még nem volt teljesen üzemmeleg a monitor, én beállítottam a képgeometriát pontosan, majd kicsit késõbb a kép még szélesebb lett, és kis színes vonal jelent meg oldalt. Kicsúszott a kép, két szélen. De ez a nem a megfelelõ geometriabeállítás következménye volt.
Ha ez nálad máshogy van, akkor tényleg lehet, hibás a monitor, és nem csak rosszul van beállítva. Azért állítsd vissza gyárira, hagyd jól bemelegedni, és állíts be mindent újra nagyon pontosan. Vizsgáld meg több frissítési frekvenciával, több felbontásban. Én ugyanis azt tapasztaltam, hogyha a geometria nem rendesen van beállítva, akkor hozza magával a másmilyen jellegû problémákat.
szasza-1
Pontosítsunk egy kicsit.
Az a narancsárga elszínezõdés a bal oldalon, akkor két képpontnyi vastagságban a képernyõ tetejétõl az aljáig jelenik meg? (Mintegy függõleges vonalként?)És csak ott? Próbáld meg nem egy hajszálnyit összébb állítani a képet, hanem jelentõsen. Kb. annyira, hogy egy centiméternyi sáv legyen a képernyõ két szélén. Vagy pedig told el a pozícionálóval jobbra a képet.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a "konvergenciahiba" megy-e ide-oda a képpel együtt.
Írd meg az eredményt.
Ha nem akarod untatni a topic-ot, magánban is vesézhetjük a dolgot tovább.
Pontosítsunk egy kicsit.
Az a narancsárga elszínezõdés a bal oldalon, akkor két képpontnyi vastagságban a képernyõ tetejétõl az aljáig jelenik meg? (Mintegy függõleges vonalként?)És csak ott? Próbáld meg nem egy hajszálnyit összébb állítani a képet, hanem jelentõsen. Kb. annyira, hogy egy centiméternyi sáv legyen a képernyõ két szélén. Vagy pedig told el a pozícionálóval jobbra a képet.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a "konvergenciahiba" megy-e ide-oda a képpel együtt.
Írd meg az eredményt.
Ha nem akarod untatni a topic-ot, magánban is vesézhetjük a dolgot tovább.
höhö...kifingott a monitorom!😞
\"Life is around you and in you.\"
Ilyenen ne gondolkozz, számítástechben nincs ilyen, hogy mi lett volna ha...
azt veszel amit akarsz, utánna meg ne gondolkozz, hanem használd!
azt veszel amit akarsz, utánna meg ne gondolkozz, hanem használd!
Mert nekem egy SyncMaster 957df-em van es megvagyok vele elegedve es kivancsi vagyok arra hogy hogyan jartam volna egy phillips-szel
At emberkéknek általában vagy az egyik, vagy a másik monitora van, de egyszerre a kettõ ritkán. Nem látják együtt a kettõt. Ezért nehéz megállapítani, hogy melyik a jobb.
a samsung naturalflat es dynaflat kozott mi a kulonbseg.Melyik a jobb?Mer a df nek kisebb a ponttavolsaga mint az nf nek de viszont olcsobb.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Sajna nem tudok válaszolni. Miért nem nézel másik monitort is, az áruk jó és a minõségük is:
Pl.: MAG ill. Belinea (ez utóbbit ajánlani tudom, én is ilyet használok, ára most kb 56e Ft, mikor vettem 65 volt), érdemes iylet veni, nézd meg az adatait a Depoban vagy a www.belinea.com honlapon. Nem fogsz csalódni.
Pl.: MAG ill. Belinea (ez utóbbit ajánlani tudom, én is ilyet használok, ára most kb 56e Ft, mikor vettem 65 volt), érdemes iylet veni, nézd meg az adatait a Depoban vagy a www.belinea.com honlapon. Nem fogsz csalódni.
gamelesre szerintem nem eri meg mert a szinei nem olyan szepek es a felbontasa se valami kiraly 😞
a kerdesem meg mindig all : melyik a jobb a phillips vagy a Samsung SyncMaster monitorok?
a kerdesem meg mindig all : melyik a jobb a phillips vagy a Samsung SyncMaster monitorok?
Érdemes venni 15' LCD monitort a legolcsóbbikból fõleg gamelésre? Gondolok itt a képminõségre,felbontásra...
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Szerintem 19"-ban már elég zavaró lehet ,hogy nem sík a képcsö(tudod az a bizonyos hordó érzés😊Nem?
\"Life is around you and in you.\"
A cucc 1999-es.
Eladó moncsi:
HP A4575
19"
0.22 mm pontköz
1024x768x100Hz
1280x1024x85Hz
1600x1200x75Hz
digitális (ofkorsz
)
OSD
degauss
színhõmérséklet állítás
szokásos geometriai jellemzõk állíthatók
arghhh
szóval eladó 55e ruppóért
jelentéktelen (fél centis) sérülés a káván (nem a képcsövön!!!)
HP A4575
19"
0.22 mm pontköz
1024x768x100Hz
1280x1024x85Hz
1600x1200x75Hz
digitális (ofkorsz
)
OSD
degauss
színhõmérséklet állítás
szokásos geometriai jellemzõk állíthatók
arghhh
szóval eladó 55e ruppóért
jelentéktelen (fél centis) sérülés a káván (nem a képcsövön!!!)
Monitor (csak) visszintesen „ugral”, a kepmeret ugy fel centit valtozik, ki-be, neha remeg.
Otlet??
(Melegszik, poros-koszos-athuz – mondjuk nem zizeg😊)) – vagy csak a halalan van.)
Otlet??
(Melegszik, poros-koszos-athuz – mondjuk nem zizeg😊)) – vagy csak a halalan van.)
http://www.depo.hu/termek.php3?id=10418
http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=996PF
Itt van ez a 19-es MAG.
Mi a véleményetek róla, mert nagyon versenyképes az ára. A tulajdonságai hozzák az elvárható átlagot. Valakinek nincs belõle egy, amit használ? Mert akkor írhatna róla.
http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=996PF
Itt van ez a 19-es MAG.
Mi a véleményetek róla, mert nagyon versenyképes az ára. A tulajdonságai hozzák az elvárható átlagot. Valakinek nincs belõle egy, amit használ? Mert akkor írhatna róla.
szasza_1!
Próbáltad már a képméretet oldalirányban egy hajszálnyival csökkenteni? Ha nem, akkor tedd meg, és nézd meg utána ott van-e még az elszínezõdés. A 795-ös érzékeny a nagyon kifeszített képméretre. De ez csak az elsõ javaslat, ha nem válik be írok még variációkat.:-)))
Elárulnád, hogy a nagyon éles képet milyen grafikus kártyával hajtod ki belõle?
Próbáltad már a képméretet oldalirányban egy hajszálnyival csökkenteni? Ha nem, akkor tedd meg, és nézd meg utána ott van-e még az elszínezõdés. A 795-ös érzékeny a nagyon kifeszített képméretre. De ez csak az elsõ javaslat, ha nem válik be írok még variációkat.:-)))
Elárulnád, hogy a nagyon éles képet milyen grafikus kártyával hajtod ki belõle?
Samsung 757NF (Natural Flat) monitort néztem ki magamnak. Van valakinek tapasztalata errõl?
Még jó, hogy bírja !!
Iiyama VisonMaster 406 !!
1600 x 1280 / max. 68 Hz
1280 x 1024 / max. 80 Hz
1152*... /max 95Hz
1024 x 768 / max. 107 Hz
800 x 600 / max. 137 Hz
640 x 480 / max. 172 Hz
Teszt:
http://www.szamitogep.hu/show/read.php?id=13320
Idézet :
A teszt során rendelkezésre álltak jóval drágább monitorok is, így lehetõség nyílt a képük vizuális összehasonlítására. Ebbõl kiderült, hogy az Iiyama prospektusokon szereplõ felirat: "Az Iiyama monitorok gyártása során a legfejlettebb technológiát alkalmazzák". Egyáltalán nem túlzás. (Hiába a Japánok tudnak valamit...)
Mindenképp nézd meg élõben, megéri, szerintem Te is bele fogsz "esni" ! 😊

Iiyama VisonMaster 406 !!
1600 x 1280 / max. 68 Hz
1280 x 1024 / max. 80 Hz
1152*... /max 95Hz
1024 x 768 / max. 107 Hz
800 x 600 / max. 137 Hz
640 x 480 / max. 172 Hz
Teszt:
http://www.szamitogep.hu/show/read.php?id=13320
Idézet :
A teszt során rendelkezésre álltak jóval drágább monitorok is, így lehetõség nyílt a képük vizuális összehasonlítására. Ebbõl kiderült, hogy az Iiyama prospektusokon szereplõ felirat: "Az Iiyama monitorok gyártása során a legfejlettebb technológiát alkalmazzák". Egyáltalán nem túlzás. (Hiába a Japánok tudnak valamit...)
Mindenképp nézd meg élõben, megéri, szerintem Te is bele fogsz "esni" ! 😊

Na akkor az enyém:
14" Tatung (több éves):
-középen pár pixel beégett már
Mostanában:
Ha bemelexik kékes árnyalatú lesz minden -> egy kisebb ütés jobbról -> minden oké -> öt percen belül újra kékes -> ütés...
Néha szétszedem és megmozgatom a katódsugárcsõn lévõ áramkört -> néhány napig jó, de azután megint...
Sajnálom szegénykét...
14" Tatung (több éves):
-középen pár pixel beégett már
Mostanában:
Ha bemelexik kékes árnyalatú lesz minden -> egy kisebb ütés jobbról -> minden oké -> öt percen belül újra kékes -> ütés...
Néha szétszedem és megmozgatom a katódsugárcsõn lévõ áramkört -> néhány napig jó, de azután megint...
Sajnálom szegénykét...
Haha: Es mit bir az elektronika? A frissitesi frekikre gondoltam. Birja az 1024x768-at 100-on?
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, gondolom sokan vettek vagy széndékoznak venni mostanában monitort.
- melyik a legjobb síkképcsöves 17'-es monitor, és miért érdemes azt megvenni, gondolok itt felbontás+frissítés+egyébb tulajdonságai, képminõség, tehát minden szempontból
- két márkára gondoltam: Samsung 753DFX,755DFX,757DFX,757NF közül melyik a legjobb, mi a különbség a DFX és a NF között, fórumot olvasgatva ezekrõl jókat írtatok.
A másik jelölt az LG 795FT,795FT Plus lenne.
De más gyártmányú is szóba jöhet, én csak ezekrõl hallottam jókat,infókat.
Tanácsokat elõre is köszönöm.
Lenne pár kérdésem, gondolom sokan vettek vagy széndékoznak venni mostanában monitort.
- melyik a legjobb síkképcsöves 17'-es monitor, és miért érdemes azt megvenni, gondolok itt felbontás+frissítés+egyébb tulajdonságai, képminõség, tehát minden szempontból
- két márkára gondoltam: Samsung 753DFX,755DFX,757DFX,757NF közül melyik a legjobb, mi a különbség a DFX és a NF között, fórumot olvasgatva ezekrõl jókat írtatok.
A másik jelölt az LG 795FT,795FT Plus lenne.
De más gyártmányú is szóba jöhet, én csak ezekrõl hallottam jókat,infókat.
Tanácsokat elõre is köszönöm.
Most nem otthon vagyok, de nekem nincs vele gondom. vagy csak nem vagyok igényes. 😊
holnap asszem tudok mondani.
holnap asszem tudok mondani.
Samsung monitorok nagyon jók ár/érték arányban. Nagy konkurense annak a cégnek akiknek dolgozom 😊 . Egy gond lehet, ami mindenhol a kulcs.. A GARANCIA ami márkánként változik. (ebbe a céges hozzáállás is beleértendõ)
Szerintem 755DFX 66250-ért megéri !
Szerintetek is ??
Szerintetek is ??
Khm Samsung akció...van szerencsém tapasztalni...szal adnak egy monicsiért amit beviszel 5 ezer pénzmagot ill. levonják annak az árából amit veszel...csak van egy kis bibi...az akció elött 6 ezer pénzmaggal megemelték a monitorok árát...ezt olyan cégtõl tudom aki benne van ebbe az akcióba...szal a szokáso kamu akció...
Senki semmit a DynaFlatX-rõl ?????????????

Samsung DynaFlatX képcsőről tud valaki valamit mondani ??
Színtelítettsége milyen (Samsung 755DFX)???
Színtelítettsége milyen (Samsung 755DFX)???
Nem megy NT-k alatt... (NT4,W2K, WXP)
Spenser ?
HZ Tool xp alatt müödik ??
HZ Tool xp alatt müödik ??
ize van most valami syncmaster csereakcio en meg epp samsungot keszulok venni valaki mondja mar meg hogy mik ennek a feltetelei meg meddig lesz mert most csori vagyok viszont van szar monitorom amit szivesen odaadnek par ezresert