FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nico Erik -
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2021.10.06. 16:31:48
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Elég nagy arcra esés lenne neki, ha jövőre a Williams tudna valamit előhúzni a kalapból, míg a Merci visszaesne a középmezőnybe. Egy Latifi-Albon világbjnoki csata jövőre fincsi lenne!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ahogy mondani szokták, valakinek a moslék is jó, valakinek meg nem.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"If in doubt, flat out!\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kövi magyar nagydíjon ki mer odamenni, hogy "Szia, Lajos! A kutyáidat sétátáltatod? Ilyen szerelésben?!" 😄
Kontextus, ha valaki nem ismerné eme hazai mémet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Russell egy egykörös Grosjean, csak sokkal jobb technikával. Ennyi. Persze liheghetsz. hogy mekkora ász, de mitől is? Idén bejött neki pár verseny, na oké, de a Latifinak is! A Haas meg az Alfa roppant gyengék évek óta, ő viszont évek óta egy Mercedes motoros autóban ült kb. nulla teljesítménnyel. Idén még szarabb a Haas, mint tavaly, kezdőkkel, az Alfa pedig szenved a Ferrari motorja miatt. Russell a magyar nagydíjig, ahol leamortizálták a fél mezőnyt, a boxban büntették a maradékot és ott pontokat szerzett, majd Belgiumban egy jó időmérővel esőben nulla versenyen célba ért pontszerző helyen másodiknak. Olaszországban pedig Hamilton és Verstappen koccant, Gasly is kiesett, és ismét pontszerző helyen ért célba, majd jött egy újabb esős nagydíj, a végén drámával. És előtte?
Lehet itt birkázni, de nem látom az eredményeket, csak a hypeot. Azt, hogy az éppen aktuális autóval esélye van a futamgyőzelemre (nem jött össze), az hol érdekel? Az lett volna a szép, ha azzal az autóval amivel Hamilton előtte zsinórban négyet (?) nyert meg nem küzd a győzelemért.
Egyébként meg nem írtam, hogy szar, csak nem tartom sokra. Semmivel nem több eddig, mint egy Grosjean. Csak elképesztő a hype amit nyomnak. Konkrétan építik fel az új Hamiltont. Elég nehezen is szülték meg őt oda. Verstappent akarták, de az maradt, Leclerc nem volt szabad, Bottas meg nagyon gyenge volt az utóbbi években. De ők tudják. Lehet, hogy első helyről nem fogja elqurni, de én kiemelkedő teljesítményt nem láttam tőle azért, hogy a Mercedesbe ültessék. Most persze lehet azt mondani, hogy szar autóban ült, azért nincs eredmény, de más klasszisnak azért ez össze szokott jönni. Mondom ezt úgy, hogy már 10 kap pontot, nem csak hat, mint holmi Alonsok esetében történt.
És lsz ne személyeskedj, én se tettem soha!
Amúgy, a nyolcvanas évek óta nézem a F1et. Láttam pár dolgot, és ált. eltaláltam kiből lesz valaki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.01. 22:34:24
\"If in doubt, flat out!\"
Az már csak adalék, hogy alig fért bele a kocsiba ezért méreténél 1 számmal kisebb cipőben kellett vezetnie, kiszedték a bélést az ülésből hogy elférjen a válla, valamint Hamilton 1 kuplungos kormányát kellett használnia miközben ő 2 vel vezet, meg volt ugye még DAS stb apróságok amit meg kellett gyorsan tanulni, szokni
Nem az a gond, hogy azt gondolod Russel szar pilóta mert mindenkinek más a véleménye, hanem az indoklás amivel ezt alá akarod támasztani 😞
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.09.30. 09:33:00

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.09.29. 16:10:58
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.29. 07:27:48
Mármint melyiküket nem tartod sokra, lehet, félreértettelek, Russellt (akire azt mondod, a "média által tolt egyén"😉, vagy Latifit?
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.28. 22:33:28
A média azt "tolja" (=arról ír sokat), akit van miért. Latifit nem "tolják", mert nem igazán villant semmit. Persze, egy évvel hátrányban van az F1-ben Russellhez képest, ha jövőre Albon mellett tud egy jó évet produkálni, lehet, hogy kap egy jobb verdát.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.09.28. 20:37:49
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2021.09.28. 19:24:06
Egy biztos Hamilton versenymérnöke sokkal jobb a rábeszélésben, mint Lando versenymérnöke.
De várjuk ki a végét, nem lennék meglepődve, ha az a motor, amit annyira vizsgálnak, egyszer csak visszakerülne a motorpoolba.
Fel is merül a kérdés ezek után miért maradt az F1-ben. Megkapta a legjobb esélyt, de nem volt elég jó. Ha igazán benne lenne a vérében a győzni akarás, akkor szerintem ezt nem tudta volna elviselni évekig és inkább ment volna más kategóriába. De azzal, hogy maradt meg is mutatta miért is 2. számú pilóta ő.
Amennyiben Hamilton-nak valami baja történik, akkor ő ült volna a legalkalmasabb helyen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lehet hogy nála is kivált ez egyfajta védekezési mechanizmust mint Barichello-nál, de kár lenne. Ő csak köszönhet a Mercedes-nek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Talán egyetlen egy sincs... többek között ezért is valószínűtlen egy erre alapozó taktika. Már amikor kimondod hogy Bottas majd feltartja Verstappen-t már az kőolajfinomító.
Az, hogy a csapat mit mond az sokszor nem fedi a valóságot.
Ha már a dedónál tartunk, arra azért még mindig nincs meg a megcáfolhatatlan magyarázatod, hogy Bottas miért nem védekezett egyáltalán Verstappen ellen. Pedig feltettem már párszor neked ezt a kérdést, de kerüld, mint macska a kínai kajáldát.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.09.28. 09:16:50
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez nyilvánvalóan nem fog megtörténni, megint a képzelgés meg a fantázia.
Pedig ha jól emlékszem te PH!-s vagy, ott annak idején leírtam hogy Hamilton-nak kellett ez a pofon, mert pl. Alonso sosem engedte volna hogy a csapattárs valamit jobban tudjon,mint Rosberg a rajtokat.
De, ettől függetlenül abban az évben valóban előfordult hogy a garázs egyik oldalán nagyságrendekkel több műszaki hiba volt... ahogy azt írtam. Szóval vagy cáfol, vagy engedd el, de lépjünk már túl a dedón hogy jobban tudod mit gondolok.