FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Perez nem lehet olyan rapszodikus mint a francia...azért egy Mclarenben ülve minden futamon elvárás a dobogó,a gyõzelmek,és ha elkezdi törni a vasat,akkor az a karrierjébe is kerülne...ez egy nagyon nagy "ajándék" Pereznek,hogy 22 évesen már élautót kap,ha nem tud élni vele,akkor lehet késõbb már nem fog kelleni nagy csapatnak. Én nagyon szurkolok neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Perez=Grosjean

De ne legyen igazam!

A medve nem játék.

bakkerman
Szerintetek jövõre mire lehet számítani Pereztõl? Nagyon jó autót kap,egy jó csapattárssal,és én azon a véleményen vagyok,hogyha a téli felkészülés során mentálisan sikerül fejlõdnie,és az autó is jó lesz,akkor biztos vagyok benne,hogy a dobogóra simán odaérhet bármelyik futamon.

a.carkey
Francia. A srác gyors, csak nem értett. Tortogatják a Renaultos korszakra, mert rikta a jó francia pilóta, mint a fehér tingi-lingi madár Pongo Pongon ...

A medve nem játék.

mcmoha
<#ravasz1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

desigo
Belsõ kamerák végig

Armagedown
Sajnos nem gyõzött az igazság , mennyiszer csaltak és egyszer sem büntették meg ezt a tetü Red Bullt

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Egyetértek, grojean instabil, iszonyú sok pontot bukott miatta a lotus. Viszont sajnos a csapatfõnök a managere ráadásul a total a fõ támogatója (mondjuk ez utóbbi elég kivan mert franciáknál folyton a balesetmentes közlekedés harcosa). Koba jóval tehetségesebb viszont mivel a japcsiknál fizetõs csati adja a futamokat ezért nincs nagypénzes támogatója. Kovalainent is hírbe hozták de szerintem esélytelen, finnek nem bírnak el 2 középcsapatos pilótát.
Ettõl függetlenül remélem bullié belátja, hogy kevés ide grojean és ha még össze is szedi magát akkor is kurva nehéz dolga lesz mivel a többi pilóta utazni fog rá gondolván úgyis visszavesz. Szóval koba rai ütõs páros lenne, megkockáztatom a legerõsebb pilótapáros lenne!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nearo
Jövõre nem lesznek kerekek? Uhh... <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Azért a Koba-Kimi párosra kíváncsi lennék a Lotusnál😄

Ha Monisáéknak a pénzes fiatal Gutierrez kell igenis Kobát tegyék a Lotusba!!! Grosjean bármennyire is ígéret nem sajnálnám egy csomó ember futamát tette idén tönkre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Nem értem miért fura ALO melett a 0? Amúgy ezekben benne van 1 váltó csere vagy motorcsere is... pl Button Massa nem tett semmi szabalyelleneset csak alkatrészeket cseréltek náluk. Vettel más õt kihágásokért is bünteték ostoba elõzései miatt.

ain't got no history

Ulvar
ezt most totál függetlenül teljesen általános szituációra értettem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

és még mondogatták h Vettelt sosem büntetik meg...aha

Alonso mellett a 0 is elég érdekes, bár van ilyen, ha valaki egyszer sem volt szabálytalan a 2 Marussiának is sikerült

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Teljesen mindegy, Vettel egy másodpercre sem volt szabálytalan, nem volt sárga, hanem pont az ellenkezõje, zöld. Ezt csak a Ferrari drukkerek, Vettel utálók nem látták mert leszállt a vörös homály, meg az gyûlölet... a Ferrari pedig abba a hibába esett, hogy felült a fanjai Vettel elleni "lejárató" kampányának és hivatalosan is belekeverte magát azzal hogy felvetette a kérdést és megszólat az ügyben. Kár volt, kussba kellett volna maradni és csak annyit reagálni, hogy nyugi van srácok, a VB szabályosan eldõlt, nem történt semmi megkérdõjelezhetõ, mert hát a vak is látja hogy zöldet lengetnek és a LED is zölden virít... azt hogy a kormányon mi és mikor világít senkit nem érdekel, az lehet hogy sárga jelzést mutatott. A lényeg az hogy a pályabírók mit mutatnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jeffjohnson
Igen ebben igazad van de milyen szar lenne már utólag gyõztest hirdetni ezzel elismerve saját hülyeségüket (már ha egyáltalán volt ilyen). Többek között én sem Vettel drukker vagyok és nekem is úgymond savanyú a szõlõ mégis túlléptem ezen a pályán kell nyerni nem pedig utána keresni az igazunkat ha benézték a sportfelügyelõk akkor ez van, foci meccset biztos néztél már és gondolom ott is volt már a kedvencedet érintõ negatív döntés mint ahogyan ott sincs itt sem lesz újrajátszás.

Ulvar
Az se tenne jót a sportnak ha a felügyelõség figyelmetlensége miatt nem kerülne kiosztásra egy büntetés az egyik VB gyõzelemért folytatott pilótánál.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jeffjohnson
Nem is tenne jót a sportnak ha így utólag úgymond bíróságon változtatnák meg az eredményt. Vettel nyert.... ennyi, meg kell emészteni és a jövõre koncentrálni.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Vettel nem elõz tilosban, nincs vb-ügy

Ennyi!
Reméljük ezzel itt is lezárva a téma!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
akkor már csak Kobayashi hiányzik oda...😊

pedobear
Túlságosan kecses meg giccses.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

http://gaborszantai.co.uk/

A Lotus-on lesznek nagy langnyelvek a BURN miatt.

remeljuk, mint dekoracio 😊

bakkerman
de,lehet van köze hozzá,csak mint ahogy írtam,ilyen eseteknél bármelyik csapat autója belemegy ilyen szögben egy másik csapat autójába,akkor az 10 esetbõl 9x K.O,ez pusztán szerencse volt,a lehetõ legjobb pillanatban,ennyi. Annyira Newey se zseni,hogyha belerongyolnak olyan 100-120-al az hátsó kerékbe,akkor az ne szakadjon le

passatgt
ha szerencséje lenne nem került volna alapból ebbe a helyzetbe😄

Master91
Alig bírom kivárni õket!
ScarY MAN
na jó. beszélgessünk arról, hogy miként is fognak kinézni eme szekerek jövõre 😄DDDD

...

FeikG
Ezt én csak azért nem mertem felhozni,mert kaptam volna a választ,hogy "okoskodok"A pont a tied..<#eljen>
És igen,lengõkarokból,G-szemekbõl,használnak,az ultra könnyû-a tank-ig.
Az is igaz,minél nagyobb a rugózatlan súly,annál instabilabb az autó...

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

abu dhabban webber autojarol hasonlo ereju utkozestol csak ugy repult a kerék😊

nem tartom elképzelhetetlennek,, hogy neweyék erre a versenyre kicsit megerõsített anyagokat használtak...nehogy egy apróbb koccanástól totálkáros legyen a cucc. Ez egy olyan kockázat amivel lehet számolni ilyen kiélezett helyzetben, ugy h lehet hogy tettek lépéseket. Persze ez csak spekuláció. Azt is megmagyarázná, hogy vettel miért volt lassabb a megszokottnál😊

Zomil
Mások elöl meg folyamatosan kiesnek a versenyzök...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Biztos szerencse volt az, semmi koze a tervezeshez, epiteshez, minoseghez, fizikahoz...

Szerencse. Az.

/facepalm

bakkerman
mekkora...az a kibaszott kerék 10 ilyen ütközéstõl 9x kiszakad,persze a maradék 1 lehetõség Vettelkével történik meg,az évadzárón...az oké,hogy legjobb csapat,legjobb mérnök,legjobb autó vele van,de még a szerencse is...

FeikG
De még a gyorshajtásé sem....

Master91
Igen, Marussiát, csak hogy onnan mutatták megint csak a zöldet mikor "elõzött a sárgán "
Botond
Közveszély okozás, és notórius rendbontás!
Forgalommal szemben haladas vetsege fel sem merult ezidaig?<#mf1>

passatgt
és szerintetek miért volt sárga zászló a tök üres pályán?😊

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
Gábor Wéber
"A sárga zászló hatálya a zöld zászló vonaláig tart. Bírói posztból viszont több van, mint fényjelzésbõl. A többit mindenki rakja össze magának, és akkor meglesz a megoldás is, mégha nem is mindent látni jól egy belsõkamerás videóból."

Per Aspera Ad Inferi.

FeikG
Sztem is el kell venni Vetteltõl a vb címet.Mivel nem töltötte még be a 26. életévét,így nem járhatna neki<#idiota>

matyi0323
Legalább kitört volna, aztán nem menne ez egy hete 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

passatgt

nem sokon múlott, hogy az a kerék a helyén maradt

ScarY MAN
ne légy szomorú 😞

majd talán jövõre vb lesz alfonzó 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

se<#eplus2><#idiota>

...

Firerock
itt éppen egy Marussiát elõz😊 Berakhatnál egy képet a Magyar nagydíjról is akár,ott is zöld zászló alatt elõzött...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
Mert igazuk van?
Firerock
Érdekes hogy ennyire nyilvánvaló esetben az ilyen "nagy" szakértõk is szemet hunynak,mostmár csak az a kérdés hogy miért?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
Carlos
wéber úr akkor nézegesse a felvételeket akkor...

Þór vígi þessi rúnar