182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #178904 Ja bocs úgy értem, hogy mondjuk Hamiltonnak jött volna jókor a SC és ő lett volna hátrébb frissebb gumikon így értettem... Piquenek volt alapja Latifinek nem. -
#178903 Szerencsére neki adott lelket Isten mert Hamilton szurkoló. Ezt mi nem érthetjük üres héjak. -
#178902 Azt már mindenki levágta, hogy te itt intellektuálisan kiemelkedsz és mindenki más gyökér. Elfogadjuk szellemi vezetőnk. -
#178901 ?avtídroF
esetleg Translated? -
#178900 fordítva? Hamilton falnak rakja, hogy Max helyett Latifi legyen a világbajnok? :O -
IXEMGabeo #178899 plane, hogy Mercedes motoros auto....inkabb forditva lett volna osszeeskuves elmelet szagu -
#178898 Fantasztikus poén amit magyarázni kell :D -
HuHam #178897 Válasz #178893-ra :
Az én szarkazmusom szemmelláthatóan magas volt neked. És nem, nem kell senki hogy fogja a kezemet hogy szarkasztikus, gúnyos legyek.
Magyarázat, mielőtt még egy tucat süket válasz jön: "Pique direkt ment neki a falnak, Latifi meg szögben ? :-) "
A direkt itt szójáték - jelenthet derékszögben-t is, meg szándékos ütközést is. És ott van a mosoly is ..
A legjobb ruhán levő szöveg, amit láttam nem éppen rövid életem során egy fiatal, kb. 18-éves lányon volt : "Ha nem érted amit mondok az nem azt jelenti hogy hülye vagyok" . -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#178895 sírok bazmeg
-
#178894 2021-ben a pilóták javítási költségei.
-
#178893 Milyen szögben? Kanyaríven csúszott meg egy Merci motoros autóban, neked amúgy valaki fogja a kezed? -
HuHam #178892 Olvasd el ezt: #178884 .
Mit tudunk mi mi minden folyik a háttérben .. -
#178891 Azért ez már elég elvetemült feltételezés. Ha Perez vagy valamelyik Alpha Tauri vágja oda még megértem, hogy az emberek kombinálnak, de azért nem hiszem, hogy egy Williams-szes szándékosan tegye falba az autot, hogy ezzel segítse Verstappent, hát ez teljesen hihetetlen. -
HuHam #178890 Pique direkt ment neki a falnak, Latifi meg szögben ? :-) És persze, én arról sose hallottam .. Valójában, jóval később derült ki, miután, legalábbis Pique szerint Briatore átverte valamiben, és akkor mesélte el a parancsra történt falnak menést .
Szóval ven még idő, hogy esetleg itt is előjön valami nagyon mutyis, esetleg.
Senki nem mondta hogy a kettő eset azonos, de több hasonlóság van mint a Brazil esettel. -
#178889 -
#178888 -
#178887 Azzal a különbséggel, hogy Piquet direkt ment a falnak. -
HuHam #178886 Csirkeragu leves, Kijevi szelet párolt zöldséggel ebédre. Németes kávé - híg + tejjel. Szőlős Márka amcsi gagyicola és valami olcsó cukorhelyettesítő helyett (nem Z-kről beszélek). Egészséges test, egészséges lélek. Bár az igazi kérdés az, van e egyeseknek itt lelke egyáltalán.
-
#178885 Akármit is szedsz, ideje abbahagyni. -
HuHam #178884 Na igen, ami várható volt, Latifi kapott komoly támadásokat. Nehéz elképzelni hogy egy milliárdos gyerek ezt szándékosan tette. Bár azt is nehezen képzelem el, hogy valaha is sikeresebb F1-es versenyző lesz belőle.
Amire ez emlékeztet: Nelsinho Piquet falnak menése a 2008-as Szingapúri versenyen, ami nagy előnyt hozott Alonsónak, és simán nyert. Szegény Alonso, nem volt neki elég a 2007-es McLaren kémbotrány ... A vége Briatore kitiltása az F1-ből lett. Egyeseket a szintén 2008-as Brazil fináléra és Timo Glock-ra emlékeztetett - de hol volt ott a falnak menés ?
És mivel per pillanat, és 2022-ben is 3 milliárdos gyerek van/lesz az F1 versenyzők között, bejött Paul Belmondo 'karrierje' is :-) A nagy filmsztár Jean-Paul Belmondó fia - vsz. Jean-Paul nem volt millárdos éppen, de volt azokra az időkre és csapatokra bőven. Amire emlékezem egy Monakói verseny - mindenki ment amennyire tudott és lehetett, Paul Belmondo meg valami 3 kör lemaradással az utolsó előtti mögött körözött szépen ... -
ShaiHulud #178883 célját elérte, ahogy látom -
#178882 -
HuHam #178881 Persze hogy nem - megadtam a tippet Totónak .
-
#178880 Nem fog visszavonulni. -
HuHam #178879 Ahá ! Most már értem ez egészet, 100%-ban. Hami rinyagyerek azért fog visszavonulni a 2022-es szezon előtt, mert be van sza*bíp a várható büntetés miatt. Sarokban térdelni meg senki sem szeret .
Kit a helyére ? Furamód Gasly neve nem jött fel .De szerintem LeClerc sem panaszkodna - persze, valakinek keményen kellene fizetni hogy a szerződés lejárat előtt mehessen a Ferrariból. Sőt, Sainz sem lenne rossz ... És asszem Russell-el is kijönnének.
Hogyan megakadályozni a rinyagyerek visszavonulását ? Asszem némi szaloncukor megoldja - errefelé a napokban osztogatják mintha az égből hullana. Szóval Toto - jössz nekem pár millával (Euróban, persze), hogy adtam tippet az olcsó megoldásra . Masi-nak egy szót sem az egészről ! :-) -
#178878 Hogy mivan? :D SNI much? -
#178877 nini ety ujrekk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.12.21. 10:11:49 -
#178876 Megint kevered a szezont a fazonnal :D Mi nem felülünk rá hanem röhögünk rajta :D -
balibalint #178875 Kedves Mindenki!
Függetelenül attól, hogy mit gondolok a szezonzáró utolsó köréről, arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy próbáljatok már odafigyelni egy kicsit a fogalmazásra, helyesírásra. Ha valaminek az egyezőségére utaltok, akkor az ugyanaz, ugyanolyan névmással vagy határozószóval fejezzük ki és semmi köze az "ugyan"-hoz, mert akkor már mást jelent.
Példaként, hogy érthető legyen:
Ez ugyanaz a ruha, mint ami a múltkor volt rajtad?
Ez ugyan az a ruha, de azóta kitisztíttattam.
Utoljára szerkesztette: balibalint, 2021.12.21. 08:38:04 -
#178874 -
#178873 Vannak ilyen cikkek, de ezeket elolvasni is kár, nem hogy felülni rá.... ;) -
#178872 Büntetés
Visszavonul
Nyilván nem büntetik se rajthellyel meg nem is vonul vissza de úgy tenni mintha nem lennének ilyen cikkek vagy hogy hozzád ne lenne a google bekötve azért azt sem kéne -
#178871 Nekem nem kedvencem a moslék.
Amúgy jó a válasz gomb, a spolier gomb, mivel végre úgy nézem repült a huawei ... -
#178870 Ezeket a sületlenségeket varga irén best of, és a magyar fekete párduc cikkei között olvassátok ? :DDDD Vagy csak sima "azthallottam" szintű pletyka ... ? -
HuHam #178869 Ez a 'Hey Lewis don't cry ...' montázs mindent elmond az alkotói és azok akiknek tetszik IQ-járól. és társadalmi, biológiai ismereteiről ...
A Red Bull 'energia ital' (megfelelőbb név a bizonyos életfunkciók felfokozása lenne - vérnyomás, pulzus ... stimuláló - koffein, cukor fontos összetevők). Ilyet normális és felelősségteljes ember nem ad gyereknek. Alapvető dolog.
Amúgy meg ki is sír a legtöbbet napokkal a finálé után - Verstappen apa és Jr. - a Silverstoni esetet hozzák elő újra és újra - igyanak RB-t, és minden el lesz felejtve ... Vagy nem is emlékeznek ki is ment kinek neki ...
Olyan ital ami az öncsalást, önámítást meszünteti - az kellene pár milliárdnak e sárgolyón. -
#178868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.12.20. 15:00:46 -
ShaiHulud #178867 -
#178866 Szerintem sem fog visszavonulni, csak most megy a depi, meg az önsajnáltatás. -
#178865 Én olyasmit olvastam hogy mivel nem jelent meg az évvégi eseményen ezért már megvan annyi szabálytalansága a mostani idényben hogy 10 helyes rajtbüntetést kaphat a következő idény első versenyén :D Na azért ezt is hülyeségnek tartom már, pénzbüntetés még oké, de versenyhátrány már nevetséges, biztos nem is lesz, csak most az új FIA főnök gondolom meg akarta lebegtetni a lompost.