182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #149234 mehetne is, mert ott szenvednek;)))
Magnussen is a végén cseszte el, de csúnyán, pedig még Vergne ellen is volt egy szép előzése...
ebből látszik h Button rutinosabb kell ő még a csapatnak... -
#149233 mehet vissza a McLarenbe akkor , csak ezt tudom mondani -
IXEMGabeo #149232 khm...Nos mindenki döntse el;)
reálisan nézve a Merci a csapat érdekeit szem előtt tartva nem hozhatta volna ki Hamiltont máskor...a SC rosszkor jött az ő szemszögéből...pozíciókat buktak volna ugyanis a többi csapat is 1 kiállással dolgozott kivéve talán Grosjeant és Kimit (de ő kényszerből állt ki 2x utólag kiderült) -
IXEMGabeo #149231 és Chilton volt Kimi veszte...az kemény:) -
IXEMGabeo #149230 akkor annyi...nincs miről beszélni... -
#149229 Akkor a bucifejűt se küldené el, ha MTVAs mikrofonnal próbálkozna. :D -
#149228 lehet az anyanyelvén jobban szeret nyilatkozni:) -
#149227 MTV? :D Valahogy a finn tévét nem küldi el automatikusan az anyjába. :) -
#149226 Akkor azt büntetik. Mármint a lekörözés miatti defektokozást. -
#149225 -
#149224 pedig még a végén az interjú során mondta is valamelyikük, tán Hamilton, hogy látta Kimmit defektes kerékkel -
#149223 De nem érted hogy még egyszer bekellet hogy jöjjön mert defektet kapott rögön? -
IXEMGabeo #149222 Nem láttam, hogy defektje lett volna...
SC amikor bent volt akkor Rosberg, Grosjean, Hamilton, Ericcson? és Kimi voltak a sorrend majd hirtelen azt látni, hogy 1 körrel később behajt a boxba...Merci érdekes módon megoldotta, hogy kihozták őket 1-2-be...Ferrarinál is sikerülhetett volna és akkor ugyanúgy 3. és 5. hely...szerintem a konstruktőri pontok tekintetében is jobban járnak;)), én erre a defektre és Marussiás felvételre kíváncsi lennék...meg, hogy miért is nem büntették meg az illetőt (Chilton/Bianchi?) -
#149221 Kimit is kihozták azonnal, amikor a többieket, csak lett egy defektje egy lekörözött Marussia miatt, így jönnie kellett megint. Vagy valami ilyesmi. -
IXEMGabeo #149220 Szujó sokat hibázott, olykor azt se tudta hol van... -
IXEMGabeo #149219 és Lewisnek hány vitatható és gyökér húzása volt pályafutása során?:) ha szándékos volt, ha nem nem büntették meg Rosbit...
erről megoszlanak a vélemények egyébként nem osztott nem szorzott volna
most Rosbergnek van 1 db strigulája eleddig a kemény 8 éves pályafutása múltán, amit behúzhatunk a neve mellé...annál se lehet eldönteni, hogy szándékos volt vagy sem... -
#149218 Hülk 6 futam,6 pontszerzés,összetett 5. hely eddig,le a kalappal! -
IXEMGabeo #149217 congrat a győztesnek...
congrat Bianchinak megvan a Marussia első pontjai!!!
Massa taktikája is bevált, Ricciardo még mindig remek, Vettelre rájár a rút, Raikkonen taktikáját szépen elcseszte a Ferrari, de majd kíváncsi leszek Kimi mit nyilatkozott ezzel kapcsolatban...érdekes volt, ahogyan a Ferrari reagált a SC-nál és 1 kört vártak mire kiszedték onnan pff...
Hamit pedig a szeme miatt sajnáltam, azért az kellemetlen lehet vezetés közben...futam utáni reakciói alapján dúl a feszültség a 2 versenyző közt (Nico vs. Lewis)... Mostantól kezdve nem szabad Rosbit sem leírni, habár Montreal Hami pályája felé billenhet a mérleg...kérdés mennyire vadul be ezek után..nála semmi sincs kizárva...
Nekem tetszett a futam az elmúlt monacoi versenyekhez képest jó volt (2011-nél azért nem), sok összeakadás, elfüstölések, műszaki hibák...szoros küzdelmek, előzések.
FIA pedig ismét alkotott, Vergnenek nem adtam volna büntetést...
de kb a fél mezőnyt ezekkel az 5 másodpercekkel sújtották minden szarért...és pl Button az elején kiforgatta Perezt, azért se járt semmi (bár szerintem versenybaleset volt), csak értitek itt megint nem volt meg a következetesség -
#149216 Ezen a hétvégén Hamilton picit túlzásba vitte a dolgokat..
Nem fogják odaajándékozni neki a VB címet, Rosberg is pont annyira bajnok akar lenni mint ő..
Úgy viselkedett egész hétvégén mint egy sértődött hülyegyerek.
-
#149215 Alkatrész ment a szemébe -
McCartman #149214 Szemelvényeket láttam csak a futamból, de nem is bánom.
Hamiltonnal mi a balhere történt a végére, hogy elkezdte letolni a RB?
Ez a futam már az időmérővel el lett kúrva, nem kicsit, nagyon. -
#149213 Akit érdekel. Indy500 stream. Most fognak indulni. -
#149212 Ők egy délvidéki magyar és szerb ember? Mármint Lajos és Nikó? -
#149211 -
#149210 Nagyon durva viszály van Lajos meg Nikó közt -
#149209 Bianchi 9. végül -
#149208 -
#149207 A Hamilton-Rosberg harchoz visszatérve, hogy ne csak Senna-Prostozzunk, íme egy másik csapat:
-
#149206 A következő futamtól kezdődik az idény, túlestünk a kezdeti szarakodáson, végre szopnak a technika miatt, ahogy kell egy ilyen sportban, és kipipálva a VIP utánfutós bohóckodás is. Persze mindez annak, akit még érdekel ez a mára rendkívül izgalmassá lett sport ... -
#149205 Monacoba az :D -
#149204 Szóval ha valaki egy másodpercen belülre ér, az hihetetlen kemény támadásnak számít. Köszönjük Szujó. -
#149203 Nem úgy néz ki, és most nem bántani akarom Vettel-t, hanem inkább dicsérni Ricciardo-t. Nem csak Vettel tud odaérni.
Qva jó tempót ment a végén a Red Bull.
A két Mercedes meg..pfff. gyakorlatilag 2 másodpercen belül lekövetni a másikat egész 68 körben..
Kár hogy pont akkor jött az első SC. :( -
#149202 Remélem az összes többi futamon bedarálja ahogy kell.... ilyenkor örülök hogy nem Finnként megy rosberg... pff
Aki az össze rakott videót megnézte nem hiszem hogy úgy gondolja hogy véletlen volt... egy vicc ahogy a kormányt rángatta a kanyar előtt 100 méterrel.. -
#149201 Nincs túl nagy értéke az ilyen győzelmeknek,hogy nincs egyetlen előzés se érte. -
#149200 Undorító szarházi, majd kap a pofájára Lajostól :-) -
#149199 Na ezt is megtanultuk tolatással is lehet futamot nyerni:D -
#149198 Nah SC és vége? -
#149197 Ez az 5 sec nem úgy van, hogy ha nem tölti le, akkor a végén hozzáadnak az idejéhez valamennyit? Vagy az másik bünti? -
#149196 Bianchi de szerencsétlen... -
#149195 Kimi kijöhetett volna friss gumikért, úgyis SC jön.