182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #149402 Alonso nem igen villantott a Minardival...jó egyszer Fisichot megszorongatta, meg a csapattársát Yoongot, aki félig meddig "amatőr" fizetős versenyző volt elverte...
Webber volt, aki csodát művelt az olasz kiscsapattal rögtön 1. versenyén;) -
IXEMGabeo #149401 milyen Button:D miről beszélsz te...
Jenson eleddig minden csapattársát megverte legalább egyszer...Vettellel és Hamiltonnal együtt ő az egyetlen, aki erre képes volt -
IXEMGabeo #149400 Nem akarom védeni Kimit, de Európai futamoktól kezdődően simán Alonso előtt volt, Barcelonában a taktikáját cseszték el, Monacoban pedig a Marussia okozott számára defektet így 2x kellett a SC alatt kihozni őt...előtte is talán Bahrein volt tiszta verseny ahol Alonso mögött végzett nem sokkal...pechszéria egyelőre őt éri, nehéz lesz a spanyolt behoznia, de nekem nem tűnik rosszabbnak csak pechesebbnek... -
precise #149399 11-12. helyek a minardival, végülis nem villantás. Tényleg nem ugyanazt a közvetítést nézzük :) -
precise #149398 Akkor legyen így!
Kimi a jobb, alonak csak annyi a szerencséje, hogy ráépítették az autót :) Ha jövőre kimi lenyomja alot akkor majd az alo fanboyok legalább tudják, mondani, hogy alo jobb csak kimire építették az autót :)
A red bull-t meg biztos ric-re építették idén!
egyesek fájdalmasak tudnak lenni :) -
Alo minardival? oO
Mellesleg ezek elég rég történtek, egy sokkal másabb F1-be...
És a rá épített autó miért lenne fájó?
Kb. azt tudják milyen illatút fingik Alonso, jön Kimi, 0 ismeretségük van róla szinte.
(igen, tudom, volt ott pilóta. Mikor is ????)
És akkor nehéz elhinni hogy Alonsonak fekszik jobban az autó??? :D
-
Ahogy Kimi a Sauberrel. -
precise #149395 Bocsi csak ritkán járok ide, nem olvastam vissza, csak leírtam a véleményem. Ez a ráépített autó szöveg is annyira szar, hogy fáj.
Egy jó pilóta beül egy fos autóba és azonnal villant. Tette ezt Alo a minardival, vagy sumi a jordannel, senna-t nem is említem. (stb)
Kimi belépett a massa, bari, webber, button, táborba. Pedig vártam ezt az évet, végre egy jó kis csata a ferkánál, erre kimi csalódást okoz. -
Be is bszna, ha Alo nem lenne jobb a rá épített autóval :D -
Lezárjuk de azért feldobod a labdát.
Oké.
De amúgy is úgy érzem hogy nem egy futamokat néztünk. Nálad valszeg Kimi minden futamba 110%osan tudott menni, nem hátráltatta semmi, és nem volt balszerencséje.
-
precise #149392 Csak én kezdek besokallni a napi Kimi mosdatástól? Szerintem már neki kellemetlen. Szerintem maradjunk annyiban, hogy Kimi jó, de Alo jobb. Ezzel le lehet zárni a nem fekszik neki az autó, fáj a háta, stb hülyeségeket. -
FP2 az M2-n -
Királyság! Jó lett volna ha felvesznek egy-két időmérő kört mindkét versenyzővel mindkét autóval. :) -
:)) barkas is az volt :p
nyugodt német abban az időben nem wartburggal járt, főleg nem F1-es pilótaként :) -
-
Egy Wartburg. :) (Méééé, német, nem? :D) -
Úgy biza.
és 1987-ben egy újságíró csajnak a trabantját kérte el egy körre Christian Danner..aztán az lehet urban legenda ha összetörte volna a csaj megkapta volna Danner saját autóját ami azért "picit" jobb autó volt a trabitól. :) -
FP1 HD -
-
-
Viszont a LeMansi versenyt nagyon várom hetek óta ! -
G_ArchAngel #149381 -
Hihetetlen mennyire nem várom a kanadai versenyt, pedig korábban nagyon nem így volt. Nem hoz lázba. Ez van. -
-
A Trabantos az a David Hasselhoff volt.
Tibi bácsi elintézte.
-
de -
Az nem egy piros Lada volt? -
G_ArchAngel #149375 Nem hiszem, mert Button mar ult Trabantban. -
Trabanttal kellett volna oda állni, azon meg Buttonék lepődtek volna meg :) -
G_ArchAngel #149373 Hatalmas élmény lehetett :) -
autómosás :) -
-
Sajna ilyenkor derül ki, hogy lehet bármennyi pénzed, csodák sajna nincsenek :(
Azt hittem, egy ilyen balesetet simán tudnak gyógyítani, ha milliárdos vagy..
-
Én meg vagy 20x,amikor kört adott a mezőnynek
-
én is csak 1x..mikor kört kapott a ringen. -
SzocsA #149367 :(
Sohasem láthattam őt élőben. -
Sumi tavaly elment. Már csak a csodában lehet bízni. Orvostudományilag halott. Minden elképzelhetőt megtettek de ő semmi pozitívat nem reagált erre. -
Eriggy mán.
-
SzocsA #149364 Az nem lehet, hogy így próbálják meg eltüntetni, a nyilvánosság, a média elől, közben, kicsit új külsővel, a családjával vígan éldegél? -
A magas szárnyakat még abban az évben betiltották a balesetveszély miatt. Utána már szárnyakkal is jól néztek ki a gépek. :)