182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nézzétek meg hogy vettél fel ezek a majmok a sapkát. Az állukat nézzétek :P
-
Bottasnak nagyon tetszik a pálya. Már tegnap azt nyilatkozta, hogy ez lesz az egyik kedvence. -
Bottas-Hamilton-Massa-Kvyat-Rosberg-Alonso
-
ShaiHulud #149759 jo az kettonek is, de valoban mazlis volt. -
-
-
-
Marad Perez büntetése. -
IXEMGabeo #149754 de jó kis piruett volt:) kell a közönségnek szórakozni egyet;))) micsoda PR -
Stockbauer33 #149753 -
Red Bull Ring...
-
Hamilton 1:09.5-tel vezet most,az még a 2003-as 1:07.9-től elég messze van,amit MSC futott a pénteki időmérőn... -
mekkora mázli kell ahhoz,hogy 3x megpördül a fal mellett,és még csak egy picit se csapja oda? :D -
-
Ezt a sok szánalmat. -
G_ArchAngel #149747 konnyu volt, Rosberg autojanak hasat az aszfalton huzta :)
-
Hamilton - Rosberg - Massa
Remélem most Britney orrára koppint Lajos :-) -
micsoda látvány, hollywood elbújhat.
-
rengeteg a hiba az FP1-en,látszik hogy csak kevesen jártak eddig ezen a pályán...Vettel egy tripla pörgést is bemutatott a célegyenesben,de nem törte meg az autót -
Szakadnék a röhögéstől!
-
Épp most olvastam. Nem tudom mit szívnak ezek de jó lehet a szer. -
Egyre hülyébb ötletek....
Majd a rajtrácson fognak megfőni a motorok meg a fékek emiatt.
Körözgetnek a SC mögött , majd felálnak a rajtra aztán valaki kitalálja, hogy mégis bemegy a boxba kereket cserélni aztán addig megvárja a teljes mezőny mig ujra körbe megy a pályán, hogy a végére feláljon ujra?
Vagy visszálhat ahol volt,mert igy tényeg sok helyet bukna -
IXEMGabeo #149740 utolsó osztrák verseny röviden;) -
Ez már sehogy sem lesz hangosabb. Egy sima cső szinte az egész, már nincs mit hangosítani, ebben ennyi van. -
-
Hát ez.
-
Vajon ezután mi fog jönni? Ledes világítás az autó alá? Hidraulika? Hangfalak a kocsikba, hogy jobban szóljon? Netán egy kis tv a kocsi oldalfalán? -
Hát ez tényleg lol ! :)
esetleg lufikat is köthetnének utánuk vagy valami ... -
jah. csodálkozom hogy eddig még egy ápoló sem készített róla suttyomban egy mobilos képet és adta el a Bild-nek egy vagon pénzért.. -
LOL -
"bulvárszar leközöl róla egy fotót, ahol bemutatják valamilyen borzasztó állapotban."
Ez előbb-utóbb be fog következni. Minél kevesebb infó van róla, minél jobban elzárják a nyilvánosság elől, annál többet ér majd egy ilyen fotó. -
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ne várjatok csodát! Még a felöltözés kapcsán se ...
Olyan ütés érte a fejét, csoda, hogy akkor életben maradt. Ha teszem azt ő Niki Lauda jelenlegi kondijában szenved balesetet, tuti azonnal ottmarad. Valószínűleg az mentette meg, hogy mentálisan és fizikailag is fitt volt, többet elbírt, mint más elbírt volna.
De tényleg nem tudom, hogy mi a jó. Hogy van egy képünk róla, hogy milyen volt, és ez megmarad, vagy az, ha idővel valami bulvárszar leközöl róla egy fotót, ahol bemutatják valamilyen borzasztó állapotban.
Mert hit ide vagy oda, ez nem olyan fejsérülés volt, hogy beveri a fejét, és ez kiüti egy időre, majd felkel, és Steven Segal szintű felgyógyulásnak leszünk szemtanúi, bár titkon a kezdetek óta ezt reméltem, de aztán olvastam, hogy mit mondtak a sisakjáról ...
Schumachernek komoly koponyaalapi törése volt, ahol ugye az agy nagyon megsérült, volt komolyabb bakteriális fertőzése is, aminek elhúzódása miatt IS tarthatott ilyen hosszú ideig az, hogy csak nemrég jött ki valamilyen szinten a kómából, mondhatjuk: felébredt.
Először is egy nagyobb ponton tört be úgy a feje, hogy a balesetkor a sisakja úgy szétrobbant - ha igaz az a hír amit a mentős mondott aki ellátta -, mint amikor egy dióra rácsapsz. Még ha nem is volt bizonyos területeken sérülés, az agyzúzódás következtében még több területen állhatott le részlegesen vagy teljesen az agy működése (idegsejt, táplálóér, stb.), ami már elég ahhoz, hogy valaki ne legyen később 100%-os. Mondták, hogy hatalmas nyomás volt a koponyájában, mely tk. az első hetekben jelentette a problémát (plusz a bakteriális fertőzés). Amint stabilizálódott az állapota, felkeltették a kómából, és amint felkelt és szállíthatóvá vált, a háza közelébe vitték. Hogy most mi lesz vele, fogalmam sincs, de még ennél sokkal egyszerűbb esetnek kinéző szituációban, mint Maria de Villota esete is a halált a korábbi agysérülése okozta, nem sokkal a balesetét követően ...
Bár én is reménykedem, bízom a teljes felépülésben, mert mást nem lehet tenni, de azért felteszem közben a kérdést magamnak, hogy ha úgy alakul, és nem lesz 100%-os, vagy még 50%-os sem, akarok-e egy olyan Schumachert valaha is fényképen, esetleg felvételen látni, mint amilyenNÉ lett, vagy maradjon meg emlékezetemben olyannak, mint amilyennek megismertük? -
Daily Mail -
G_ArchAngel #149729 Nem lehet tudni mi es mennyire sérült a hosszú koma vagy altatás alatt. Lehet soha nem fog tudni értelmesen beszélni, de autót vezetni igen, vagy szellemileg tökéletes lesz, de mozgáskorlátozottá válik. Az ido megmondja, de kívánjuk neki a legjobbakat es mielőbbi teljes gyógyulást, mást úgysem tehetünk -
Talán eljut oda, hogy 3-4 hónap után magától fel tud öltözni de mentálisan soha sem lesz a régi. Ilyen súlyos sérülésből nemigen nyerte vissza korábbi (szellemi) állapotát senki.
Szerintem itt a probléma nem maga a fizikális sérülés mert ő egy sportoló volt, aki jó fizikumnak örvendett és a sérülést "könnyen" kiheverné de itt az agya is sérült, márpedig agysejtet senki sem tud "növeszteni". Tehát a sérülésben az, hogy milyen edzettségi állapota volt nem sokat segít. Nagy körülötte az érdeklődés de szerintem az, hogy a család innentől a nyilvánosság teljes kizárásával akarja folytatni a rehabot, azt jelenti, hogy nincs egyáltalán jó állapotban és a kilátásai sem fényesek. Ne legyen igazam de én ezt gondolom. -
az a vicces,hogy maga a sztori tényleg kitalált,de egészen közel járhatnak az állapotához-beszélni tényleg nem,vagy csak nagyon kezdetlegesen tud,viszont amit mondanak neki azt érti.ha jól sejtem,nagyjából 3-4 hónap alatt annyira újra tud majd tanulni dolgokat,hogy igen egyszerű mondatokban,de egy pár sorban már maga tudja megköszönni mindenkinek a szurkolást. -
Meglátjuk. Mondjuk akik súlyos kómából épülnek fel, többek között újból meg kell tanulniuk beszélni. Lehet nála is ez a helyzet. -
A teljes sztori egy kitaláció. Leadott mobilok, álnév. Na ne már. -
G_ArchAngel #149724 Nem.
Svájcról van szó, maximum 4-5 ember tudott a szállításról, azonnal vizsgálatot indítanának és felelősségre vonnák, aki információt szivárogtatott ki. Egy ilyen eset utan nem kapna mégegyszer a szakmájában munkát. Egy szimpla mentős sem ad ki információkat hétköznapi emberekről, nemhogy egy magánklinika dolgozója. -
Csak igaz-e .. és abszolút nem azért mondom, mert rosszmájú lennék ..