182111
  • Stockbauer33 #162625
  • IXEMGabeo
    nem, de folyamatosan lenyilatkoznak valamit aztan utana mas formaban mas velemenyt formalnak meg...foleg Lauda csinalja, Wolff diplomatikusabban hazudik:)
  • mcmoha
  • AnuluWork #162622
    Megújul a Hungaroring
  • Stockbauer33 #162621
  • Jeffjohnson
    Nem beszélve arról, hogy Brawn-ék a sportág egyik legnagyobb csalását követően kezdtek el javulni. Bár nyilván mivel a büntetés nevetséges volt ezért aztán az idő őket igazolta de saját magának hazudik az, aki azt hiszi, hogy nem az ott dolgozó mérnökök azok akik a kocsit fejlesztik és a fejlődés azóta sem állt meg.
  • HTS s3rg1nh00
    azért időről időre amikor meginterjúvolják őket,felemlegetik hogy ez azoknak az érdeme is akik felépítették ezt a csapatot,szóval ez ebben a formában nem igaz...
  • Jeffjohnson
    Ez így ebben a formában nem igaz.
  • mcmoha
    Most valszeg vigyázban áll bennük a szar is mert kicsinálták Brawn-t, az meg visszatért mint nagyfőnök.
  • IXEMGabeo
    2 fasszopo gyoker aratta le a baberokat Brawn-Haug es Schumacher helyett...

Lauda es Wolf bekaphatjatok:D
  • PLaci #162615
    Össze-vissza beszél már régóta. Mint Bernie. :(
  • HTS s3rg1nh00
    mikor visszavonult még be volt szarva,hogy Rosberg mennyire cserben hagyta őket és mekkora köcsög...
  • Stockbauer33 #162613
    http://www.f1vilag.hu/hirek/lauda-nem-fogjuk-erezni-rosberg-hianyat
  • passatgt
  • Stockbauer33 #162611
  • Stockbauer33 #162610
  • adam46
    Ingyen reklám, yeah! Azért se nyitom meg. :D
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.01.28. 22:49:20
  • Stockbauer33 #162608
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de jo a nicked kedves új
  • motorsportoldal
    jó kis kvíz
    http://autosportoldal.hu/2017/01/28/kviz-ki-mikor-hol/
    Utoljára szerkesztette: motorsportoldal, 2017.01.28. 16:40:27
  • allock #162606
    Börni igazán megvehette volna
  • repvez
    pedig ugy volt, hogy a első 3 futamra elmennek a tavalyi autóvaligy addig még találhatnak befektetőt. ezekszerint már arra sem jutott pénz, hogy a tavalyi autót üzemeltessék.
  • bakkerman
    Kozben meg hivatalos,hogy a Manor nem lesz mar ott az idei szezonban :( Nem talaltak befektetot.
  • Szabi #162603
  • Szabi #162602
    és elindult a trollkodós promóhadjárat.. :D
  • Stockbauer33 #162601
  • Master91
    Aha tudtam én hogy van ilyen csak kellett valami reklám neki
    Azért köszi :D
  • Szabi #162599
    fejléc alatt kat az f1 naptárra, majd léptesd át februárra :D
  • Master91
    Van valami naptár az új verdák bemutatásáról ?
  • Szabi #162597
  • Magnum PI
    Amúgy lehet van még 10-15 éve az F1-nek de utána én biztos vagyok benne, hogy kinyírja az elektromos hajtás és már nem lesz annyira cool belső égésű motorok versenye semmilyen szinten. Aki már ebben az alternatív energia generációban nő fel nem nem így fog már ezekre a gépekre tekinteni mint mi. Az Formula-E egyre népszerűbb lesz meg más alternatív versenyek.
  • Magnum PI
    Nem véletlen van ilyen helyzetben a Ferrari. Ha ők elmennek akkor az nagy csapás lenne az F1-nek egy jó darabig. Sajnos ezt ők is tudják és élnek is vele. Nyilván ezt a vezetőség is tudja és próbálnak majd tenni ellene de nem egyszerű.

Én amúgy pont nem a kis csapatokat támogatnám hanem a nagy gyártókat hoznám be jobban. Tudom, hogy gonosz dolog, de ez az F1 a top kategória (annak kéne lennie). Akinek nincs pénze rá versenyezzen egyel lentebb. Legyen akár kevesebb csapat több autóval bánom is én.
  • Lokker
    Azért elég nehéz megkerülni a Ferrarit az egész F1-nek. Bárkit megkérdezel az utcán hogy mondjon egy F1-es csapatot akkor az esetek döntő többségében Ferrarit mondanak. Nehéz dönteni ilyenkor mikor az F1 neve egybeforrt a Ferrariéval. Túl nagy a reklámértéke a Ferrarinak és rajongók millióit mozgatja meg a név. Nehéz kérdés az biztos.
  • bakkerman
    A legelso amin kene valtoztatniuk,hogy csokkentsek a csapatok kozotti koltsegvetesi kulonbsegeket. Total nem fair az,hogy a Ferrari peldaul csak azert kap alanyi jogon tizmilliokat,mert ok a Ferrari. Ha mezony vegen kullognanak,akkor is. Szukiteni kene a penzdijazasi kulonbsegeken,akkor tobb juthatna a kozep es kis csapatoknak,tobb penz pilotakra (eltunnenek a szponzorharcos kutyautok),jobb mernokokre,ezaltal jobb autora. Ha egy ido utan felzarkoznanak a tobbi csapatok akkor izgalmasabb futamok is lennenek. Szerintem ez az alap. Persze,ez pont ellentetes a nagy harmas (Merci,Ferrari,RB) erdekeivel,de akkor meg el lehet menni mashova versenyezni
  • McCartman
    Igen, itt én is éreztem az ellentmondást.
  • Magnum PI
    Igazából szerintem pont az ötletek ellehetetlenítése a baj. Néha már úgy érzem egy-egy ötlet nem is a mérnököktől jött hanem jogászoktól és az nyer aki a legjobb jogi kiskaput megtalálja.
  • Magnum PI
    "Meg kell vizsgálnunk, hogy tudunk-e olyan szabályrendszert kidolgozni, ami kevésbé jutalmazza az ötletes megoldásokat."
    ...
    "Mindannyian ismerjük a Leicester City-analógiát, ez lenne az ideális a Forma-1-ben is. Egy jó csapat egy nagyszerű évében egy kimagasló pilótával a győzelemért harcolhasson. Jelenleg ez nem igazán lehetséges” – mondta."
    ...
    "Pedig egyszer lehetséges volt az F1 modern időszakában is. És ha nem is tudják, akkor is kitalálhatják, kinek a csapata nyert legutóbb leicesteresen bajnokságot: Brawné."

(Bocs a sok idézetért, de így lesz érthető)

Khm khm, konkrétan a dupla diffuzórral robbantak be ami annyira ötletes volt hogy még egy közepes pilótával is agyonverték a mezőnyt. Pont hogy egy jó ötlet az egyetlen esélye egy gyengébb csapatnak.
  • McCartman
    link
    Hát ez finoman szólva is érdekes, ha tényleg ebbe az irányba akarja elvinni az f1-et.
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-2017-es-idenyben-magyarorszagon-is-tesztel-a-mezony-2548619
    "Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi versenyhétvége (július 28–30.) után további három napig a Hungaroringen marad a mezőny, hiszen a hivatalos tesztnapok augusztus 1. és 2. A csapatok a mogyoródi és a bahreini gyakorláson szabadon dolgozhatnak, bármilyen fejlesztést kipróbálhatnak, a megkötés csak annyi, hogy a négy napból kettőn olyan fiatal versenyzőket kell szerepeltetniük, akik eddig három nagydíjnál kevesebbet teljesítettek."
  • bakkerman
    2026-ig van szerzodes,szal nagy baj nem lehet