FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.04.06. 15:58:29
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A gyeplő nélküli fejlesztésnek kát hatása lenne. Mercedes, Ferrari, RB sokkal nagyobb előnye a mezőnyhöz képest hisz pénz az kb korlátlan illetve kis - közép csapatok teljes ellehetetlenítése, kinyírása. Végre a Manor felzárkózott és teljes a mezőny nincsenek tök utolsók. Erre vártunk már évtized óta. Nagyon baba a mostani mezőny, de ez is lehetne jobb, hisz a Sauber nagyon lecsúszott, és folyamatosan hallani a pénzügyi gondokat... na őket az eszetlen költés instant kinyírná most.
Motor nem lesz más, csak erősebb a rendszer. Közel már 1000 lóerő most is a gyári Mercedes. Pár éven belül amúgy is elérik kimutathatóan ezzel a fejlesztési tempóval és lendülettel. 2017től új gumi, aero szabályok lesznek bár még semmi nem fix. Érdekes lesz, de ne haladjunk előre ez az év elég izgalmas, jó a mezőny, sok a csata.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 15:54:55
Vagy csak egyszerűen belepakolni a mercikbe + kilókat.
Amúgy meg nemsokára más motorok jönnek majd...
Ezt most találtam.
Az egyetlen járható utat abban látom ahogy most működik, mert fel fognak zárkózni a Mercedes-re, egyre kevesebb nyitott terület marad, illetve ez szabályozott...és a Mercedes hamarabb le fog lassulni a fejlesztésben mint az őt követők, lévén kevesebb a helye ahol tizedeket nyerhet, maradnak a századok....a többiek pedig közelednek. Lehet hogy nem idén, vagy jövőre. Sajnos ez van...a Mercedes szinte tökéletes motort csinált, de legalábbis sokkal jobbat mint a versenytársak.
Nyitni nem szabad, Ezt nagyon jól látták, mert el kezdenek szaladni a miliók-százmilliók, majd egyszer csak a részvényesek elzárják a csapot, mert túl sok.
WRC...
Az erőforrás brutális, a hibrid lenyűgöző...sztem nagyon régen volt ekkora technikai értéke és misztikuma az F1-nek mint most. A béna szárnyakat kellene eltüntetni, és rámenni a hangra, látványra, élményre. ...legfőként pedig megoldani a követő autó tapadásproblémáját, mert az körvonalazódik, hogy nem aero lesz az...már annyira megnyírbálták a hátsó szárnyat, és annyira béna nagy batár az első szárny...és a probléma mégis megmaradt. Az első guminak jóval masszívabbnak kell lennie, és a hátsó tapadásával szabályozni a futamok változatosságát...kikötve hogy kereket csak együttesen lehet cserélni, az első kerekeknek tapadniuk kell, és bírni. Akkor közel maradhat a támadó autó, és fineszből is előzhet nem csak DRS nyitásból. sztem persze.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A honda sem szenvedte volna végig az egész szezonját tavaly ha a második harmadik futam után átszerkeszthetik a motort nagyobb turbóval.
Meg mi értelme a hatékony motornak ha a gumi miatt nem mehet annyira ahogy tudna?
Ezeket a korlátozásokat szuntetném meg és nem mesterséges "véletlen" factorokat kreálnák.
Így megint sérülne az az elv hogy az győz aki a leggyorsabb.
Ugyan ez a bajom a versenyen is, nem az győz aki a leggyorsabb hanem az aki a legjobban spórol mindennel és a legjobb stratégiát dolgozza ki.
Mindennek a pályán kéne eldőlni és ez csak úgy lehetséges ha mindent addig használnak amíg bírja a technika.
Ha az időmérőre elegendő gumit kapnának sem mennének addig , hogy a lehető legjobb kört tegyék meg, pont az miatt , mert spórolni kell a motorral is, így ha kihajtják a belét neki akkor a futamon, fogja beadni a kulcsot vagy pedig nem fogja bírni a 4 vagy 5 motorral az egész szezont.
Én még mindig azon vagyok ,hogy ez a királykategória ide mindent bele kéne pakolni amit csak el lehetne érni ma az autógyártásban és kifejleszteni minden olyan technológiát ami a javuláshoz kell akár versenyről versenyre és mindig csúcsra járatva. Csak így derülnek ki a gyenge pontok. Az a csapat aki erre nem képes az nem való ide.
Inkább nézek 10 kocsit egymásnak feszülni egymást támadva minden kanyarba mint 20at aki ahol tud spórol és csak köröznek
A verseny most sokkal jobb lett hogy behoztak még egy fajta gumit.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://goo.gl/gd6Zi5
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tök jó, most minden futamon más időmérő lesz, nem tudják eldönteni, hogy mi legyen. tiszta szar az egész már. Tényleg cirkusz lett belőle.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
„Lewis körönként egy másodpercet veszített a hiányzó leszorítóerő miatt” – árulta el Wolff. „Vagyis végül túl lassúak voltunk, nem volt mód arra, hogy azonos gumin felzárkózzunk Kimire. Azzal, hogy tovább kint maradtunk, csak a biztonsági autós fázis esetén nyerhettünk volna pozíciót. Így lehettünk volna másodikak, ezért próbáltuk meg ezt” – magyarázta.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Értem én, hogy nem szereti a majomkodást és ahogy olvastam, pisálnia kellett nagyon, de sűrűn nem jár 2. helyen, ennyit megérdemelt volna a csapat. Na ennyi a különbség közte és Alonso vagy Vettel között. Ők tudnak teátrálisak lenni, ő nem. És ez olyankor, amikor nézve az eredményt, ő is tudja azt a szintet, ami a Ferkához kell, akkor pont amiatt lesz második számú idővel, hogy nem figyel oda olyan apróságokra, mint a csapat verseny után. Mondom ezt úgy, hogy Kimit bírom a mezőnyben a legjobban, és a szakállas volt az esküvői tanúja. Minden esetre külső szemlélőnek ez unszimpatikus is lehet, még ha Kimi az Kimi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Akkor minek ennyire görcsölni rajta
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azt nem láttam, hogy megbüntették bottast.
Mi ez, babazsúr? Miért hagyott neki helyet? Bement mellé hamilton nem figyelte, ráhúzta a kocsit és megforgott, És még a kommentátorok mondják, hogy meg kell büntetni Bottast mert megforgatta hamiltont.