182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #162665 -
#162664 -
Stockbauer33 #162663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nehéz szavakat találni erre a gyűjteményre. Egy képen az összes világbajnok!
-
Stockbauer33 #162662 Ezeken a napokon mutatják be a csapatok, a 2017-es gépeket.
-
#162661 Itt a 2017-es Williams!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Videó:
Szerintem nagyon vad ez a gép!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.17. 09:51:30 -
#162660 Mclaren confirms "leaked pictures" are fake -
Stockbauer33 #162659 Az lesz sztem.Alonso pakolgatja a fbra őket -
#162658 ki tudja mennyire igaz e?
-
#162657 első bejövős,nagyon pletykálnak erről a narancssárga szinről,mostmár kiváncsi vagyok hogy az egész autóra bevállalják-e -
#162656 jövőhét hétfőn Sauber bemutató....én már nagyon nehezen bírom
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.02.15. 20:17:14 -
Pitti #162655 Az első Michelisz Norbié :) -
IXEMGabeo #162654 elso nagyon bejon:) -
#162653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyértelmű, hogy a második :D -
Stockbauer33 #162652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#162651 Az első vagy a harmadik. -
IXEMGabeo #162650 Sainz kemenyen keszul:) -
#162649 Mi ez a trükkös rendszer? -
Stockbauer33 #162648 -
Stockbauer33 #162647 http://www.f1vilag.hu/hirek/ovnak-mercedes-red-bull-ellen-melbourne-ben -
#162646 http://index.hu/sport/forma1/2017/02/07/elfeledett_klasszis_jelentkezett_be_f1-tesztre/ -
Stockbauer33 #162645 http://www.f1vilag.hu/hirek/f1-2017-idopontok-helyszinek-tudnivalok -
#162644 Csak megnézte mennyit kapna a kocsi egy euro ncap-n -
#162643 össze is törte -
#162642 -
Stockbauer33 #162641 http://www.f1vilag.hu/hirek/vettel-ma-fioranoban-tesztel-ferrarival -
#162640 -
#162639 Kötelező darab! A startnál a motorhangok! Megborzongató ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.08. 19:45:55 -
#162638 És azok is fizetett,jobb esetben ingyenjegyesek... -
SzocsA #162637 Már megkezdődött, így jó lehet a hangulat a munkatársak között...
Nem nézek Nb1et nem tudom, volt egy cikk 444en,, kimentek lefényképezték a lelátókat és megszámolták a nézőket, hát sokkal többet mondtak be minden meccsen mint amennyien kimentek.
A forma 1 is kezdett efelé haladni, nincs semmi izgalom benne. Mindenki rinyált, túl van szabályozva az egész, mindenki arra vár, hogy a másik hibázzon. Akkor megy a hiszti, meg a feljelentgetés.. Ezt el kéne felejteni versenyezni kéne. Meg ne legyen olyan, hogy amit szabad az egyik versenyzőnek azt a másiknak nem. Vagy megcsinálhatja mindenki vagy senki.
Meg amelyik csapat elhúz a fejlesztéseknél abba büntetési súlyt kellene beletenni, hogy legalább az őt üldöző másik csapat utolérje, legyen esélye vele meccselni. -
#162636 ha csak ezt az írást nézem, akkor olyan mintha az olcsó nézőknek lett volna kialakítva az egész :) -
#162635 5000? Viccelsz? 2600 körül van az Nb1 átlagnézőszáma, volt olyan meccs amire kemény 300 néző volt kíváncsi.
Egyedül a Fradinak van értékelhető átlagnézőszáma de neki is csak otthon (7700).
-
#162634 Nem hinném, hogy a ringet úgy csinálnák meg, mint egy kerékpárutat. Más szint. -
#162633 Mondjuk eléggé ráfér a felújítás , mert én tavaly a super gold részről néztem a futamot és azt kell , hogy mondjam, hogy csalódás volt onnan nézni, aki meg a legolcsóbb jegyet vette beláthatott több egyenest és kanyart is. Én meg a lelátó tartó oszlopaitól és a lapos nézőtér miatt a drótkerítéstől szinte semmit nem láttam. a fényképező is mindig a kerítést találta meg fókuszálásnál. ÉS csak egy pillanatra láttam az autókat is. Arról nem is beszélve, hogy úgy gondoltam, hogy majd a szupergoldosokat előbb odaengedik a pódiumhoz és nem hogy előbb még kis se jutottunk a sectorbol a pályára , míg aki a mezőről nézte, már a leintés után a pályára mehetett a pódiumhoz ünnepelni.
ebből a szempontból nem egy nézőbarát a pálya kialakitása -
SzocsA #162632 Nem tudom nem voltam még ott, de ezt írtam, vagyis hát erre is értettem, mikor a lelátók építését írtam. Amúgy az is érdekes, hogy mennyi pénzt elkérnek ezekért az ülőhelyekért, ha ilyenek az állapotok?
De engem leginkább az aggaszt, hogy szarul fogják megcsinálni a kivitelezést, elszámolnak érte baromi sok pénzt és silány anyagminőségben csapják össze. Pl a nem tudom milyen kerékpárút ami pár hónap után középen megrepedt, mert megsüllyedt. Van még csomó ilyen eset... -
#162631 Tényleg nem értem a problémádat. Megújítják, mert pl. ha leejtesz a CÉLEGYENESBEN! a lelátón valamit, akkor azt baszhatod, mert leesik a fenébe a lelátók alá, mert 86 óta ugyanazon a szaron ül a nép, az pedig már 31 éve volt.
A főtribün kritikán aluli. A boxutca kb. a régi Zeltweg szintjén mozgott 2016-ban is, hiába csicsázták ki, ugyanaz a szar évek óta.
Az állóhelyek minden F1es pályán léteznek, még Monacoban is van!, és oda úgy számolják a jegyeket, hogy eladnak valamennyit, majd megnézik mennyit adtak el.
A nyomvonal megváltoztatása korlátolt, mert senki sem gondolta 1986ban, hogy még 2017ben is lesz itthon verseny, és senki sem gondolta 1986ban, hogy nem lesz elég a modern F1nek ez a nyomvonal. Ennek ellenére elég jó versenyek szoktak itt lenni, nyomvonal ide, vagy oda.
Máshol is van állami kézben F1es pálya. Sok helyen van az auto-motor szövetség kezében, ami az állam kezében van. De vannak országok, ahol az állam a lebonyolító. Nem is tudom hány magán pályán rendeznek F1et szerte a világban, de túl sok nem lehet.
Volt már ezen a pályán DTMtől motorig minden. Nem csak WTCC és F1 megy évente rajta. Sőt, egész évben vannak programok mindenkinek aki szereti.
Én örülök, hogy a parkolás végre megoldódik, a kiszolgáló létesítmények európai szintűek lesznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az ellopásról meg valahogy a négyes metró jut eszembe, és a netadós tüncin lop stopos táblával álldogáló volt főpolgármester képe ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.04. 18:58:42 -
SzocsA #162630 Akkor meg minek rá pénzt költeni, csak azért, hogy ellopják?
2015 ben voltak tervek, hogy megváltoztatják a pálya nyomvonalát.
Az új tulaj úgyis kivezeti ezt a DRS-t mert ez nem előzés ez csak simán kikerülés.....
Mikor van teltház az F1ben nálunk? Hiszen egy csomó füves részen lehet álldogálni!
Oda hogy számolják össze a jegyeket, hogy hány férőhelyes?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.02.04. 10:37:26 -
atiwrc #162629 Az RC pálya már ott van évek óta, az csak be volt jelölve, nem akkora akarják megcsinálni.....
Elég sok pálya nap van meg különféle rendezvény az F1-es csíkon szóval nem hinném hogy kihasználatlan....
A Vonalvezetéssel semmi gond nincsen :D
Mi kellene mégtöbb egyenes hogy drs-el előzzenek?(még az is lehet hogy nemsokára már drs se lesz) Vagy olyan jobb-bal kanyar kombinációk ahol úgyis csak vonatoznak?.
Több lelátónak nem látom értelmét addig amíg:
1. Ez is elég, mert még F1nél se rémlik hogy teltház lett volna
2. Amíg olyan indokkal nem lehet egy wtcc-n pl a sikánhoz vagy máshova ülni, hogy az több embert igényelne a szervezők részéről...
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.02.04. 10:11:43 -
SzocsA #162628 Hát akkor jaj mogyoródnak, csak azért, hogy legyen mit ellopni! Az az 5 milliárd, csak a tervek előkészítésére megy el, hol van még a többi?
Az is miylen már, hogy 2020 ra akarják megcsinálni egy kibaszott RC pályát :D
Kár volt megújítani a szerződést. Annyi pénzt ebbe is belefizettem és még soha nem jártam ott, szinte hihetetlen.
Máshol is minden F1es pálya állami kézben van?
Stadionokra elköltünk X milliárdot, a kutya se jár, mennyi néző van havonta max 5000? Ide meg mennyien jönnek ki? nem úgy volt, hogy megváltoztatják a vonalvezetését? Lehetett volna több lelátót építeni, meg kiszolgálóközpontokat, meg stb, meg olyan csinálni még pár rendezvényt, hogy ne csak egyszer vagy kétszer használják ezt a pályát mikor itt van a forma 1 Meg a wtcc. -
Stockbauer33 #162627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IXEMGabeo #162626 regi szep idok:)))