FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Érdekes, de mindig akkor van hasonló, ha Kimi Vettel elől indul. Elqurja Kimi "saját maga" a rajtját (múltkor és Monzában). Kimi vezet Vettel előtt a VBn, így van nyomás, értem én, de azért nem minden áron kellene ennyire agresszívan menni. És Monaco még sehol ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

szabii98
hát ezt én nem hiszem el 😄😄😄d ezt a ferrari direkt csinálja
nekik drukkolnék, de így nem lehet basszameg

I met God. She's black

Ez most komoly hogy kihoztak a mezony végére megint Hamiltont?? Nem tudtak elobbre felérni a SC alatt?
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.04.17. 08:15:47
Koszonjuk fettel...
AnuluWork
Pedig azonnal védeni kezdte magát a kis farok. Senna effektus, Japán. RM!

AnuluWork
Vettelt tanítsa már meg valaki úgy vezetni, hogy a csapattársba sosem megyünk bele! Qurva unalmas már amit csinál. Egoizmus felsőfokon. Meg kell nyerni a versenyt az első kanyarban ... SzL!

desigo
Kimi mennyire szerencsétlen már...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Lauda komoly 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Teli az asszem a zsír új szett, az üres az már használt/kopott szett.
nearo
mi a különbség a guminál a teli meg az üres között?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jim Morrison
kimi nevet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Vírus ment a programjukba. <#ticking>

bakkerman
Hamilton...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
Brit tudósok ... 😊 Az 50 legjobb versenyző

Hogy tökéletes legyen a kép, Schumachert 2006-ig nézik, míg Prostot nem. Ha nem így tesznek, Schumi lemarad a listáról, ahol Christian Fittipaldi 11. ... 😄 (A monzai zakó kivételével értelmesre nem emlékszem tőle ...) Egyébként, Ricciardo előzi Kimit. 😊 Louis Rosier is. Ismeri a tagot valaki? 😄 Lauda a listán sincs. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.16. 08:09:47

nearo
fú de gyenge hangjuk lett a turbóknak :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Így is második lesz 😊

benőmenő
Nemsokára jönnek majd az okosok, akik megmondják, hogy a csapat direkt hátráltatja a jobb pilótát, nehogy egyhangú legyen a sorozat és az FIA minél kevésbé akarjon változtatni a nekik kedvező szabályokon. <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen elhatárolódom magamtól, hogy ilyen badarságot leírtam, de ha az eddigi minta ismétli magát, akkor én szóltam. <#nezze>
Jeffjohnson
Legalább lesz egy kis izgalom.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy világ gyászol... wait.../NO <#vigyor1>

mcmoha

<#banplz>

Totti5

Totti5
Nehéz kanyar, folyamatosan tapadási határon és íven kell tartani, s lehető leghamarabb padlót adni, amihez nagyon jó mechanikai tapadású autó is kell. Hát még turbó motorral elektronika nélkül. Ha ott valaki belebicsaklik nagy szívás az egyenest végigutazni.

benőmenő

A hosszú egyenes és a célegyenesre ráfordító után eléggé dolgozott az a kipörgésgátló a még nedves pályán.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.13. 10:18:38
Álszent dolog az üzemanyag spórolás, nem is tudom melyik csapatfőnök mondta a közelmúltban, hogy "az a repülőgép amelyik átrepíti őket Ausztráliába, többet fogyaszt mint az összes autó egész évben"

Ha nem pontos az idézet, bocsánat.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Master91
jó pár kilóval nehezebbek a mostani kocsik ..... 2004es Ferka 605 kiló , mostani minimum 702 vagy ilyesmi.

tök hülyeség össze hasonlítani évekkel ezelőtti F1es állapotokat
repvez
Ezt mondom én is, hogy sose a spórolásról, meg mentsük meg a földet a káros anyag kibocsátás csökkentésével amit ez a 22 autó művel.
Oké átvitt értelembe tényleg ehhez nyújtanak teszt alapot, de Azzal, hogy nem fejleszthetnek és nem nyomják 100%on mindig ,addig csak lassítják ezt a folyamatot.
Hogyan maradt volna meg, mikor 4-5 futamot kell megtenni egy motorral?
Meg az üzemanyag átfolyás is megvan adva, hogy nem lehet több valamennyinél, ezért nincs előzés, mert nem tekerhetik fel a motort 110 % ra, meg az üzemanyag fogyasztás is megnőne ezzel és nem maradna benya a végére.
Mert minden ki van számolva, hogy mennyit, milyen teljesítménnyel mehet az etapokon.
Pont, hogy ez a kibaszott spórolásos szar ölte meg a forma1et.
repvez
ÉS jött helyette más, DRS kers hybrid hajtás, szar gumik. DE ennek nem kellett volna ilyen drasztikus lassulásnak lennie, ha normálisan csinálják, a folyamatos fejődésnek vagy legalább a szintnek meg kellett volna maradnia.
Totti5
Kipörgésgátlóval, elektronikákkal, más gumikkal, tankolással stb... teljesen más volt.

repvez
NA ez itt a nagy hiba
Még hogy királykategória és folyamatos fejlődés. 3 kört kapna most mindenki.Abban az időben nem volt spórolás , mindenki szinte időmérős köröket ment versenyen is és max a üza súlyával mentek lassabban.

mcmoha
<#banplz>

RatBaG
palik, ugyan már...

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha