FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
nekik drukkolnék, de így nem lehet basszameg
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.04.17. 08:15:47
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hogy tökéletes legyen a kép, Schumachert 2006-ig nézik, míg Prostot nem. Ha nem így tesznek, Schumi lemarad a listáról, ahol Christian Fittipaldi 11. ... 😄 (A monzai zakó kivételével értelmesre nem emlékszem tőle ...) Egyébként, Ricciardo előzi Kimit. 😊 Louis Rosier is. Ismeri a tagot valaki? 😄 Lauda a listán sincs. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.16. 08:09:47
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>#banplz>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A hosszú egyenes és a célegyenesre ráfordító után eléggé dolgozott az a kipörgésgátló a még nedves pályán.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.13. 10:18:38
Ha nem pontos az idézet, bocsánat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
tök hülyeség össze hasonlítani évekkel ezelőtti F1es állapotokat
Oké átvitt értelembe tényleg ehhez nyújtanak teszt alapot, de Azzal, hogy nem fejleszthetnek és nem nyomják 100%on mindig ,addig csak lassítják ezt a folyamatot.
Meg az üzemanyag átfolyás is megvan adva, hogy nem lehet több valamennyinél, ezért nincs előzés, mert nem tekerhetik fel a motort 110 % ra, meg az üzemanyag fogyasztás is megnőne ezzel és nem maradna benya a végére.
Mert minden ki van számolva, hogy mennyit, milyen teljesítménnyel mehet az etapokon.
Pont, hogy ez a kibaszott spórolásos szar ölte meg a forma1et.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még hogy királykategória és folyamatos fejlődés. 3 kört kapna most mindenki.Abban az időben nem volt spórolás , mindenki szinte időmérős köröket ment versenyen is és max a üza súlyával mentek lassabban.