FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Csak azt nem értem, hogy ha ez a glóriánál olyan nagy probléma volt, akkor most miért nem sírnak miatta az emberek? 😄
Amúgy ez a megoldás végsebességből eléggé sokat elvehet, míg a glória akár aerodinamikai elem is lehetne.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

igazad van <#eljen>

csak nagyítanom kellett vna

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

szabii98
Vettelnek öt helyes rajtbüntetés

I met God. She's black

Totti5
Próbált, tudod vannak más szakágak, zárt karosszériák ahol ezek a dolgok jelen vannak. Semmi scifi nincs ebbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
A B betünél a hátsó szárny nyitó szerkezet van.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a légbeömlőnél az a két szárnyszerű(pumajeles) idei újitás? a hátsó szárnyon a B betünél az kamera?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha
Az elmult évtizedek során a tervezők elég sok mindenről megfeledkeztek ami nem a kocsi gyorsaságával volt kapcsolatban.

repvez
Amugy mind szép és jó, hogy a kosztol egy fóliával akarnak megszabadulni, de probált már valaki ekkora felületről egyszerre egybe leszedni egy ragadós fóliát? Meg amit szujó is emlitett 30 kör egy koszos fóliával nem épp a legjobb .

amugy meg láttunk párszor , hogy nem mindig ugy van jól az ahogy kitalálják
mcmoha
Sehogy. A pilótának meg kell várnia amíg a mentőcsapat visszafordítja a kocsit. Addig ott fog lógni a biztonsági övön.

ScarY MAN
jo latni, hogy itt meg mai napig eszetekbe jut mindaz, ami a tervezoknek nem<#ravasz1><#idiota>

javasolnam, hogy vegyuk fel veluk a kapcsolatot es mondjuk el nekik, hogy 'ez igy biza nem teljesen biztonsagos!' ..... 😄

...

bardocz
Arra amúgy kíváncsi vagyok, hogy ha a Ferrari megoldásából nem lehet kimászni boruláskor, akkor ebből mégis hogyan lehetne?
Jeffjohnson
Ez tetszetősebb de ennyi erővel lehetne teljesen zárt is.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

MAstudioHD

#Life is Racing

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Mindenre ki lesz találva és olyan űranyagokból csinálják, kezelik h ne legyen gond. Okos mérnökök dolgoznak rajta.

repvez
A sisakfoliát bárhol leszedheti,csak nem dobhatja el bárhol, az nagy különbség.

Az utolsó képnél még egy valami elég fontos dolog is fura, a levegőt pont a motor beomó fölé tereli, igy sztem kevesebb vagy nem optimális mennyiségű levegőt kapna a motor ha igy maradna a karosszéria.
biztos , hogy gondoltak mindezekre de egyenlöre több kérdést vet fel mint választ.
benőmenő
A sisakfóliát sem lehet majd csak úgy letépegetni akárhol, szóval amúgy sem látnának. <#nemtudom>
szabii98
Elég szar szögű képeket sikerült beraknom, mert mást nem találtam, de ezen a képen effektívnek tűnik.

I met God. She's black

Szabi
jé, basszus.. ők biztos nem gondoltak ezekre.. -.-

repvez
DE szépen mutat majd raj a sok bogár, a kis gumidarabka, meg az eső és a pára, majd miután felszáradt a pálya meg a felvert por ami sárrá válik.

Az 5 mp-es kiszállásnál biztos könnyen kiugrik mögüle.
mcmoha
<#ticking>

allock
<#pardon1>

#hhwnd

szabii98
Red Bull fejvédője:

egy körig felrakják majd a pénteki szabadedzésen Szocsiban

I met God. She's black

Jeffjohnson
Van, csak ki tudja miért de nem használják.

benőmenő
Érdekes cikk a mostani erőforrásokról.
TL;DR változat:
Mostanra a hőenergiát több, mint 45%-os hatásfokkal tudják kihasználni a gyártók, és a V8-asokon úgy tesznek túl, hogy közben harmadával kevesebb üzemanyagot fogyasztanak.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.27. 08:49:24
Itt még miért nincs ilyen kamera?
bakkerman
Ha a hetvegen vegre nyer akkor en bevallalom a topik letrehozasat 😄D

Totti5
Előzővel sem volt semmi gond, hisz PR, reklám fénykép.

L’Oréal Men Expert has chosen three time World Champion, Lewis Hamilton, as the new male face for the brand. The embodiment of the new Alpha Male generation of L’Oréal Men Expert, Lewis Hamilton will represent Men’s Expert HydraEnergetic, a range of anti-fatigue skincare for all skin types.

“The world’s fastest driver, Lewis Hamilton has become a legend. He likes taking risks, on the track and in his style. As the new Alpha Male by definition, he’s the ideal match for Men Expert. Modern, he’s a leader for a new generation of men for whom masculinity doesn’t mean macho – it means masculine,” said Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Brand Global President.

“In my world, success is down to focus and efficiency. L’Oréal Men Expert has the same philosophy – and their high-tech products are made for men like me. I don’t want to waste a second and I’m used to getting the result I want. I’m proud to join the L’Oréal Men Expert club,” said Hamilton.

nearo
az a vicc Nico topic van (nem a gumiban)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
csináljon már valaki neki egy topikot gumiszobába most már komolyan....
bakkerman
Mondjuk a kutyas kepeivel speciel szerintem semmi problema,jopofa joszagai vannak

Totti5

repvez
Nem ezt azután kezdte el miután lelépett a mekitől, mert ott nem engedték neki az ilyesfajta "másságot"
bakkerman
Lehet meg akkor varratta azokat amikor kiscsiko volt a gp2-ben minimalberert es valamelyik szerelo haverja csinalta 😄DDDD

repvez
A legrosszabb a dologban az, hogy a tetkói olyanok mintha a csillag börtönben kalányos vinetou 2 cigiért egy tollbetét tintájával felkarcolt volna valamit.Azt gondoltam ezen a szinten azért már adnak a minőségre , hogy valami jól is nézzen ki.
desigo
Külön topikot neki már <#gonosz3>

mcmoha
És tényleg hülyére verték, állítólag az álkapcsa is eltört.

bakkerman
<#worship><#eljen>

köszi, ezt láttam én is, csak jelenleg nem tartózkodom magyarországon...
Szabi

Ekkor lesz az ismétlés, ma az M4-en: 22:45. WTCC Magyar Nagydíj időmérő edzés felvételről

Holnap:
13:30.-kor: WTCC Magyar Nagydíj (élő) 1. futam, Élő közvetítés
17:05.-kor: WTCC Magyar Nagydíj (élő) 2. futam, Élő közvetítés
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.04.23. 15:27:52