FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
racingarena.hu | gokartsopron.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://streamable.com/azte
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.01. 14:37:48
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elég gyakran, főleg tavaly ők baszták el a futamokat, most máson megy el mindig... nagyon egy szerencsétlen csapat😞
I met God. She's black
Legalább nem Rai kapta most a szart (még csak 2. körbe vagyunk, nem akarom elkiabálni 😄 )
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rosberg simán nyer, Hamiltont meg elkapálják, kihívják 10 szer a boxba.
Érdekes, hogy „Ami a mai nap történt, igencsak furcsa és megmagyarázhatatlan” – mondta Wolff.
Azóta szarabb a kocsija mióta megnyerte a VBt azóta folyamatosan Rosberg nyer.
Persze az ő MGKuja nem szarik be.
Justinnál meg nem tudom, elég messze volt a kamera de előtte ugyanúgy pattogott valamilyen alkatrész ami eltalálta a sisakját. utána vagy 30 méterre felrepült az égbe.
A másik kettő meg.... igazából megelőzhető lett volna mindegyik baleset. A nőnél nem értem, hogy miért nem különítették el a parkoló autókat a pálya mellett. Bianchinél meg kellett volna SC míg bent van a pályán az emelő autó, vagy dupla tripla sárgazászló és mindenki lelassít egy adott sebességre, nem csökkenti a sebességet, mert 250 ről elveszed a gázt és mész 200al még lehet ott nagy baj.
Meg az a baj, hogy a pályamunkások szüttyögtek, olyan lassan emelték ki a kocsit, meg nem lehetett gyorsan csinálni mert himbálózott az F1es autó a markológépen. Erre is ki kéne valamit találni, hogy olyan helyre ahol sokan kicsúsznak oda darut tenni ami egyből kiemeli a kocsit, meg olyan felfogatást csinálni amivel gyorsan el lehet tüntetni az autókat a bukótérből vagy olyan markolót kifejleszteni.
Mostanában elég lassan dolgoznak a pályamunkások vagy a sport bírok, mikor kicsúszik egy autó és menteni kell a bukótérből.
Justin Wilson 2015
Jules Bianchi 2014
Maria de Villota 2013
Henry Surtees 2009
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Meg kérdeztem valamit, hogy Bianchi eseténél ezek közül a mostani megoldások közül melyik lett volna jó, melyik mentette volna meg a fejét az ütéstől?
Kik voltak azok a pilóták és tudtok videót mutatni róluk? Hogy hogyan történt a baleset? Mert csak a F1es esetet láttam.
De olyan autót akkor sem lehet építeni ami 100% os biztonságot nyújt a pilótának.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akkor motogp-ben is körbe fogják keretezni a motort? Mert hát érted....
Többen meghaltak akik a fejet ért ütést kaptak az elmúlt években.
Ez a szélvédős azért nem jó, mert ha leszakad egy kerék akkor, úgy pattoghat, hogy a fejére eshet, a ferka glóriája azért nem jó, mert úgy jár mint Massa a rúgóval.
A teljes kapszula, mint a vadászgépeken azért nem jó, mert abban meg bennéghetsz.
És ezek közül a megoldások közül melyik bírta volna ki ezt a becsapódást?
Itt egyértelmű, hogy a sportbírók hibáztak, hogy nem lassították, csökkentették a tempót olyan kicsire, hogy ne legyen meg az esély a kicsúszásra, és kellett volna SC, mikor amúgy is esett az eső.
Szerintetek a 3 megoldás közül melyik bírta volna ki ezt az ütést? Kompletten eltűnt a kocsi teteje, ami a borulásnál van benne merevítő, hogy megvédje a pilótát, hogy ne érjen a feje földet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.04.30. 01:30:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.04.29. 22:45:41
Az ellen meg sem most sem a jövöben nem tudnak védekezni, ha egy hirtelen lassulásnál leszakadnak a belső szervek , mivel azokat nem tudják rögziteni semmihez
Mind szép és jó, hgy probálják biztonságossá tenni a dolgokat,, de én Hamilton véleményén vagyok, ettől más izgalmasabb a verseny, hogy van benne kockázat.Ahogy mondták is ha minden kis sérülést kiküszöbolnek akor eltünik a kiválasztottak varázsa mert bárki az utcáról megtehetné , hogy versenyezzen ,mert ugysem lesz baja.
Ha ennyire meg akarnak ovni mindenkit akkor tényleg ne legyen benne pilóta vagy távolról irányitsák egy szimulátorban ülve.