FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masodik meg ennel is durvabb mert iven tortent nagy temponal. Nem vedem egyiket sem mert leszarom mindkettot, de ez ilyen verseny, egyedul Vettel vinnyogasat nem ertem .....Vagyis ertem, rinyalni lehet , de ez van ha fejre all akkor is 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
igaz tudom nálad az se jelent sokat 😛
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Elismerem terneszetesen a teljesitmenyt mielotr kapom a fujjogast, de ezt mar rossz nezni. Sportemberhez meltatlan
!Forza Ferrari!
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://streamable.com/azte
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.01. 14:37:48
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elég gyakran, főleg tavaly ők baszták el a futamokat, most máson megy el mindig... nagyon egy szerencsétlen csapat😞
I met God. She's black
Legalább nem Rai kapta most a szart (még csak 2. körbe vagyunk, nem akarom elkiabálni 😄 )
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rosberg simán nyer, Hamiltont meg elkapálják, kihívják 10 szer a boxba.
Érdekes, hogy „Ami a mai nap történt, igencsak furcsa és megmagyarázhatatlan” – mondta Wolff.
Azóta szarabb a kocsija mióta megnyerte a VBt azóta folyamatosan Rosberg nyer.
Persze az ő MGKuja nem szarik be.
Justinnál meg nem tudom, elég messze volt a kamera de előtte ugyanúgy pattogott valamilyen alkatrész ami eltalálta a sisakját. utána vagy 30 méterre felrepült az égbe.
A másik kettő meg.... igazából megelőzhető lett volna mindegyik baleset. A nőnél nem értem, hogy miért nem különítették el a parkoló autókat a pálya mellett. Bianchinél meg kellett volna SC míg bent van a pályán az emelő autó, vagy dupla tripla sárgazászló és mindenki lelassít egy adott sebességre, nem csökkenti a sebességet, mert 250 ről elveszed a gázt és mész 200al még lehet ott nagy baj.
Meg az a baj, hogy a pályamunkások szüttyögtek, olyan lassan emelték ki a kocsit, meg nem lehetett gyorsan csinálni mert himbálózott az F1es autó a markológépen. Erre is ki kéne valamit találni, hogy olyan helyre ahol sokan kicsúsznak oda darut tenni ami egyből kiemeli a kocsit, meg olyan felfogatást csinálni amivel gyorsan el lehet tüntetni az autókat a bukótérből vagy olyan markolót kifejleszteni.
Mostanában elég lassan dolgoznak a pályamunkások vagy a sport bírok, mikor kicsúszik egy autó és menteni kell a bukótérből.
Justin Wilson 2015
Jules Bianchi 2014
Maria de Villota 2013
Henry Surtees 2009
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.