FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ott aszfaltozott bukótér van mi történik? Most húzz elő valami teljesen más témát hogy neked igazad legyen😄DD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.06.05. 11:47:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szép volt Mick! A német bajnokságban is győzelemmel kezdte a hétvégét! 😊 Szép volt 😊 Mick Schumacher Fan Club
Jövőre mehet Verstappen utan 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy ez sokkal szélesebbnek tűnik mint monaco!???
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.03. 20:45:23
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
I met God. She's black
I met God. She's black
Na látod. F1 versenyzőnek lenni is csak egy munka, egy alkalmazott a pilóta egy munkahelyen. Fura ezeket olvasni mindig, mert mintha Ők nnekik nem számítana a testi épség, már úgy beszélnek róla a "szurkolók". Ha pedig valami baj történik, akkor egyből az versenyfelügyelet lesz a hibás. Az a dolga a szervezőknek hogy ne történjen semmi, azt hogy F1ben horror bukásokat életek túl ez annak köszönhető hogy kellően óvatosak. Viszont egy csomó más sport létezik és sok volt a tragédia ez elmúlt évtizedben. Még mindig, akármilyen nagy a biztonság, ebből csak az látszik hogy nem elég jó, fejleszteni kell még.
a biztonsag jo dolog, de kisse tulzasba viszik...ha mar eldontottek ezt az "eletpalyat" valasztjak akkor benne van a pakliban a serules akar a halal is...Gilles Villeneuve ezert volt felelmetes, mert ot nem erdekelte semmi csak a szaguldas...tan akkori kedvencem lett volna, ha latom ot
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.02. 14:12:59
Nézd, a biztonság fontos, lehet néha túltolják, de amikor meg baj van lásd Bianchi akkor meg az a gond h miért nem volt elég óvatos az versenyfelügyelet. Sosem lehet mindenki kedvére tenni, de inkább a biztonság, mint a meggondolatlanság.
TVn keresztül könnyű okosnak lenni, csak hát amikor özönvíz szerűen esik, akkor a helyszínen a lényeges h milyen a körlmény, nem a karosszékből otthonról. Annak nincs értelme, hogy minden 2. autó felússzon valahol, abból nem lesz verseny.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A kavics fetisiszták örülhetnek, mert a Parabolica bukótere ismét teljesen az lesz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
de azért ez már nevetséges, hogy leesik egy kis eső és már csak az SC mögött mehetnek, pár évvel ezelőttig SC-t csak akkor láttünk mikor tényleg akadályozta a versenyt a törmelék, de ilyenért, hogy nejlon meg kis alkatrészdarab nem volt, mindig befutott egy pályabiró elvitte a holtidőbe és kész, nem 3 kör VC.
Már mindenért buntetés mindent leszabályoznak kiölték a versenyzést a szabályokkal