182153
  • a.carkey
    Ja volt képem. :)

Az a baj, hogy az Indycar és most a Cart nem az a sorozat, amiből kiszippantják a F1es csapatok a tehetségeket.

Mert:
    1. Messze van Európától, a csapatok fészkeitől (USA AUS, JPN).
    2. A Cart amerikai előszobáiban nem annyira nyüzsögnek igazán nagy tehetségek, viszont - szerintem - elég jó autókat építenek, + elég jó motorokat, így viszont ott tényleg tök mindegy ki vezeti őket, sőt, ha valaki szuper tehetséges, ott jön ki igazán.

Bár a nagy áttörést Mansell vitte végbe és onnan jött a minőség is, bár a sorozat sínylette meg.

Ha valaki onnan eljön a F1be, azonnal bizonyítania kell, mert, ha nem, repülő ...
    Andretti és Zanardi is így járt, bár ők egy szar "volt bajnok" autóba kerültek (szar Meki és Willamos).
    Ha akkor Andretti a Williamsbe vagy Zanardi - olasz volta miatt - a Ferrariba megy, vsz nem buknak kicsit sem! :(
    Vagy, ha Hill és Villeneuve "F1 csemeteként" nem a Williamshez kerül, akkor hová jutott volna. Vsz sehová (lásd Hill/Brabham és Villeneuve/BAR mutatóit).

Ez van.

Zsolt.
    Most gondoljatok bele! Kiba nagy teher lesz rajta jövőre. Senkinek sem tetszik ez a szerződés - jogosan, nekem sem - és így kell versenyeznie, hogy iszonyat sokan neheztelnek rá, holott ő semmi mást nem akar, csak a F1ben versenyezni és "képes volt ezért eladni a lelkét"!

:(

Elég gázos lesz neki jövőre. Mindenki azt lesi majd, hogy ezért 4 millát?! :(
    Ha így is képes lesz jó eredményt elérni - egy Minardihoz képest - akkor van benne valami, ha viszont belebukik nem fogok csodálkozni.

Ha azonban kivágja magát, akkor mindent lehet majd rá mondani - mint sok versenyzőre -, csak azt nem, hogy béna és nem tud iszonyatos nyomás alatt versenyezni.

:)
  • donpedro
    A F-3000-es világbajnok autóval, és a pocsék szerepléssel kapcsolatban szeretném felhozni a korábban már említett Talmácsi példáját. Ő 2. számú versenyző volt a csapatában, ezért pocsék technikát adtak alá, míg a csapattárs elől a győzelemért száguldott, addig Talmánál még a lekörözöttek is gyorsabbak voltak az egyenesben. Egy világbajnoki címre esélyes csapatnál!

Honnan tudja itt mindenki, hogy a Nordicnál nem volt-e hasonló a helyzet a F-3000-ben? Hiába mondják, hogy a F-3000-ben azonosak az autók, csak a beállítás más. Ez nem igaz.
  • donpedro
    Illetve Cartban.
  • donpedro
    Nem tudom, hogy ez miért ellenpélda. Épp azt írom, hogy a Cartban gyengébb pilóták is érvényesülhetnek, erre te beírod Zanardit, meg Andrettit... Olyat mondj, aki a kartban gyenge volt, és a forma 1-ben lett sztár. Tuti nincs.
  • HuAn82
    Szerintem apukánál nem sokan fognak jobban izgulni minden futamon.
  • K.András
    Persze ki ne akarná körbeutazni a világot a forma1-el,mindenki,jo csajok,luxus ellátás még kis csapatoknál is,
    de mondjuk azért nem vagyok ideges, mert berakta apuka fedezetnek a boltot meg a házat ergo igy nem bukhat nagyot az állam,ellenben beüt valami akkor az egész családot haza vágja anyagilag.
  • Tikal #6826

erről van szo, e legszarabb csapatban mit fog produkálni? Persze biztos jol érzi majd magát, de a szorakozására teremtse meg a pénzt maga.
  • K.András
    Hát ez szerintem nem igy van,ha nem érsz el egy szintet akkor nem érdemes támogatni,ha mindenkit támogatna az állam az már nem a demokrácia inkább szocializmus,szal ha valakit beleültetnek egy világbajnok autoba és azzal semmit nem tud kezdeni(forma3000),és még a tizbe sem ér be vele azt nem lehet teljesitménynek nevezni.Hogy bekerülhet a forma1-be???De ahogy látod nem a tehetségének köszönhet ezt, hiszen ha tehetséget látnának benne akkor nem az államtol kellett volna segitséget kapnia hanem szponzortol(nem kellett volna felrakni minden vagyonát apjának sem),az ember nem tud beszélni,olyan lassu hogy megalszik a tej a szájában,most gondolj bele,mi van akkor ha nem tud semmilyen teljesitményt produkálni és nem fog bevételre szert tenni,akkor mi lesz???Márpedig ahogyan ma is nyilatkozott (rozsaszinü ködben),abbol azt veszem ki hogy elhiszi amit senki nem hisz el,ha valaki világbajnok autoval nem tud teljesiteni forma 3000-ben az a legroszabb autoval a forma1-ben pláne nem fog....
  • dikki*yysw
    Igen mert buta emberrel nem lehet vitatkozni.
  • dikki*yysw
    Mindenkit kéne támogatni, nem pedig "ha őt meg őt meg őt nem akkor őt sem".
  • Shaman
    Egyébként értsd meg nem azzal van a bajunk,hogy támogatnak valakit.
    Hanem azzal,hogy nem olyan embert támogatnak akit kéne. Nem látom,s sztem sokan vannak így,azt hogy ő akkora tehetség lenne.
    Szvsz pl Talmácsi ezerszer inkább megérdemelte volna a támogatást. Egy rossz szavam nem lenne,ha ő vagy bármilyen más sportban KIVÁLÓ EREDMÉNYEKET ELÉRT sportoló/sportolók kapnák.
    De ő eddig szinte semmit sem mutatott fel.....
  • HuAn82
    Gondolom csupa szépet és jót!
  • Shaman
    Nem látom azt a kommentet,amire reagáltál. Mit írt?
  • HuAn82
    Látom "pöttyet" mérges vagy!
  • dikki*yysw
    Eddig is magas volt, lévén mindenki köpködött meg szart dobált.
    Írhatnám azt is, magyar mentalitás, valaki kiemelkedik közülünk gyorsan irigykedni kell egy sort, de sztem ezt már írták régebben is.
  • Buddy
    inkább azt írnám, hogy a színvonal kilőtte a biztosítékot
  • dikki*yysw
    Nekem is.
  • Tikal #6814
    tetszik ez a fajta flame, nagyon LOL
  • dikki*yysw
    Kurva anyád!
  • Buddy
    nem fog kullogni, rendre ki fog esni
  • BaLeeX
    Én sem értek egyet ezzel a nagy állami adakozással.
    Az egyik, hogy a Jordanbe kellett volna mennie amig lehetett, nem pedig a Minardiba. Már előre látom a nagy magyarázkodásokat: szar az autó!
    Akkor mi a f*sznak kellett ennyira kaparni a bekerülésért? A Jordan sem egy ász csapat de azért a Minardihoz képest még így is ég és föld a különbség. Pontot nem fog szerezni, szépen a mezőny után fog kullogni mindig. Kell ez nekünk?
  • Lynx_TWL
    de sajnos hallottam a fejéről,mert láttam az okos arcát a reklámban, de ha nem hallok róla abba se halok bele, a pénz ígyse ekrütl volna kb ehova, de így legalább idegesíthetjük rajta magunkat, hogy hát igen jónagyfasozk a fejesek...
    egyébként is sztem az f1 egy nagy rakás ....
  • Davidus
    Ha nem kapja meg ezt a 4 milkót a Baum akkor te soha az életben nem hallottál volna róla:D
  • Tikal #6808
    egyébként ha olyan gazdag zsolt papája akkor miért nem fizetik ők az egy milliárdot?
  • Lynx_TWL
    jól kibasztunk az ablakon egy rakat pénzt taps taps taps...
  • Davidus
    Végre egy értelmes hozzászólás.
  • Buddy
    off

értelmetlen párnapos híd építésére

off
  • K.András
    ÁÁ ott a cég meg a ház,az van 4 millio dollár maximum annak éves kamatait bukhatja az állam ami évente 50 milla, összesen tehát 200 millát ami nem kevés ,de 4 millio dollára már illik bevállalni 200 millio ft-t.Csak fizesse majd vissza kamatostul...
  • K.András
    Már mire fel adják az én adomat arra hogy ö versenyezzen???
  • K.András
    Nem tudom hallotátok e de apja berakta a boltot fedezetnek,meg egy budai ingatlant,szal ha bukik a gyerek akkor mindent buknak!!!Igazábol én nem akarok neki rosszat de szerintem buktak mindent...
  • Punker
    pontosan akik nézik az F-1-t azok a Magyar Nagydíj miatt eddig is tudtak az országról, az államnak nem Zsoltika hobiját kéne támogatni hanem azokat akiknek tényleg szüksége van a pénzre.....
  • Tikal #6796
    nem igazán tudom elképzelni hogy a külföldiek szive majd nagyon megdobban a magar pilota láttán... nem hiszem hogy sok hasznot hozna hisz még ez a szerencsétlen ország imidzs se hoz semmit....
  • Tikal #6795
    d miért pont a minardiban? ott még nála jobbak sem tudtak mit felmutatni... szar csapathoz minek menni, hogy évekig fizessuk a tanulását?

ma reggel monsták a tv-ben hogy ma Mo-n 1millio ember él havi 13.000ft-bol, másik 1 millio pedig a havi fizetséből még a reszit is alig tudja kipengetni, hajrá zsolt
    ja és tudom hogy a kettő nem igazán kapcsolodik, de azért el kéne gondolkodni hogy mire koltjuk azt a keveset.... 1 milliárdbol pl hány gépet lehetet volna venni a korházaknak vagy felszerelni fullosra egy két mentoautot?
  • dikki*yysw
    Ramore: te egy hülye vagy, még mindig.
    Szerintem király, hogy Baumgartner jövőre F1-es pilóta lehet.
    Hogy "csak" Minardi, az szerintem nem számít. Állítólag vannak emberek, akik már versenyeztek a Minardiban, mégsem jött el nekik az Armageddon.
    A pénzt pedig nem kölcsönbe, hanem csak simán oda kellett volna adnia az államnak. De nem most, hanem amikor még a Jordanbe mehetett volna.
    17 verseny lesz, és többszázmillió ember fogja Baumgartnert, A MAGYART látni. Büszkék lehetünk rá.
    És igen, mehetett volna a Jordanhez. Még amikor bejelentették, hogy mehet a Jordanhez, már akkor megvolt mondva, hogy mikorra kell a pénz. Nem lett meg, ezért nem mehetett oda, és nem azért mert lassú.
  • a.carkey
    Egyik McLarennel a másik Williamsel nyomta, bár mindkettő éppen gyengécske volt akkoriban. :(
  • a.carkey
    Sajnos van ellenpélda is. Cartban szuper volt, F1ben sehol sem volt.
    Michael Andretti és Alessandro Zanardi. :(
  • donpedro
    Nem tudom, hogy te tudod-e ki az a Sebastian Bourdais? Mert nem éppen piti az ürge. Az hogy megnyerte az F-3000-et, az egy dolog. Az meg, hogy élete első Cart futamán pole-ból rajtolt, és vezetett, amikor motorhiba miatt kiesett, az meg a másik.

Ez csak két embernek sikerült korábban, Az egyik a fiatalon elhunyt Greg Moore, kb. 5 éve, a másik Nigel Mansell volt... (Más kérdés, hogy technikai okok miatt nagyon sok futamon kiesett a szezon során, így az összetett első helyre nem volt sok esélye, de így is az év újonca lett, és több futamgyőzelme is volt.)

Na, ha minden igaz, akkor őt verte meg Baumgartner, azonos technikával... Ha ez nem figyelemreméltó, akkor semmi.
  • Lteebee
    Azt mondtam, szerintem.

Ha tudnám, nem feltevést írok, hanem kijelentek.
  • Lteebee
    Szerintem nem a Zsoltika lassú a Jordan-nek, hanem a pénzösszeszedés volt az, így lemaradt.
  • Lteebee
    OFF: pl. koronafurikázásra