FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel kellene fogni ez nem a tottif1 topic hanem hg vagy nem a te szemelyes.jatszotered.
Egyetérteni nem fogok sem veled, sem mással, ha én azt úgy gondolom, ezt talán engedd meg és nem kell kommentálni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.02. 13:08:00
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.02. 11:33:39
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
mennek el a regi nagyagyuk<#sniffles>#sniffles>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Schumi nagyon biztatta és kiált mellette.Kár volt az elúszott vb cím
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.31. 21:42:07
Képtelen dolog amit mondasz, alig van pénzünk nemzetközi terepen bizonyítani, ..és látod ilyenek vagyunk mi....leszarozni a más eredményét az megy.
mire fel? másodszor kérdem mi alapján ítéled meg te Wéber Gabi versenyzői eredményeit...gondolom a te versenyzői pályád erősebb és jobb mint Gabi-é.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.31. 21:18:25
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.31. 21:13:49
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.31. 21:07:59
Wéber Gabi az egyik legfelkészültebb szakkommentátor, versenyzői tapasztalatokkal, nagyokat meccseltek Kiss Norbi-val annak idején a Seat kupában fej fej mellett.
Még ha nem is értesz vele egyet, nem tudom milyen eredményeket rejtegetsz hogy leszólod az övét, de ki vele.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.31. 20:52:36
2001-ben SRMC világbajnok, majd 2002-ben az Opel Astra kupában összetett 5. hely, illetve média bajnok. 2003-ban és 2004-ben bajnok a Magyar Shell V Power Racing Renault Clio Kupában, 2005-ben és 2006-ban második helyen végzett. 2 bajnoki címével, és 27 futamgyőzelmével legeredményesebb versenyző a Magyar Shell V Power Racing Renault Clio Kupában.
2007-ben az újonnan indított magyarországi Seat León kupában a második helyett szerezte meg Kiss Norbert mögött. 2008-ban a magyarországi kupa mellett részt vett a SEAT León Eurocup-ban ahol megszerezte első nemzetközi győzelmét a pau-i utcai aszfaltcsíkon. 2010-ben megnyerte a Seat León Eurocup sorozatot, majd 2011-ben a Német Seat León Supercopaban versenyzett, ahol az összetett 5. helyet érte el.
Végre történik valami az élen is nem csak a középmezőny csatáit kell bámulnom.
Előbb a pálya közepére húzódik, majd a szélére, ilyenkor már elfogyott Kimi sebesség előnye.
Azt kell bemutatni Verstappen-nek,
I met God. She's black
én is azt néztem, hogy Max is elhagyta a pályát, amikor Rai először előzte, ott tényleg nem kellett volna visszaadni a helyet... de már fostak FIA-tól, hogy kap egy 5 secest, vagy egy áthajtásost... gondolom
igazából szerintem még akkor is véleményes a helyzet, ha a holland a pályán tudja tartani
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(