182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És azokat biztos, hogy Németországban forgatták? -
Gabor_(HSF) #12845 Kettönk között az a legnagyobb külömbség,hogy te még kajálod ezt a sok maszlagot én már pedig régen nem..akár Talmát vagy Speraficot emlited..én el se mentem már a F3000-ig mert már oda sem volt való,az a géposztály is már nehéz volt neki,soha nem volt egy önálló gondolata,hameg igen akkor kiesett..nem is értem miért felfele léptették, miért is nem visszafelé itt ő már nem fog tudni megtanulni vezetni..erre vagy születni kell,vagy végigjárni az iskolát 4 éves kortól mint Menszi... és akkor sem biztos, hogy sikerűl mindent megtanulni..
De hadjuk Zsó-Fikát,jővőre ugy is eltünik a szürke ködben -
Valaki nagyon benne van az F1-ben. :D -
Aki esetleg jobban tudná csinálni, annak nem adatik meg egy olyan Apuka, és sokminden még, amik oda tudnák juttatni. (pénz) -
ja Brunniról van szó sry... :) -
Ki kiről beszél? ;)) -
Az autó rossz és lassu. De ha egyszer ismeri, akkor miért nem úgy autózik vele, hogy az végigbírja? Elvileg tudja a határait, és mégis... -
Jordan tesztpilóta volt... -
?? -
De láttam . És Te láttál már az NDK-s indiános filmeket ? :) -
-
"... vinnyogó hangokat, sikoltásokat, gügyögött, makogott, mintha egy fogyatékos óvodáscsoport vette volna át a hatalmat a stúdióban ..." -
ja akkor sorry -
sztem igazad van
nem Zsótti a legnagyobb tehetség az biztos, de szapulni nem kéne mert pontott szerzett...
Aki jobban tudja csinálja -
donpedro #12833 És nem lehet, hogy ez inkább az autó hibája? -
donpedro #12832 Bruniról van szó -
donpedro #12831 *F 3000-ben -
Nem a Minardi tesztpilótája volt
ne torzítsunk már -
donpedro #12829 Az, hogy bajnokcsapat vagy sem, az a F3000 totál lényegtelen... 2002-ben a már általam említett Briscoe pl. Justin Wilson bajnokautójával próbálkozott, és pontot sem szerzett, pedig nem mondanám, hogy gyenge pilóta. A F3000 évről-évre nagyot változnak az erőviszonyok.
Mellesleg ha tavaly a végén Barrichello és Schumacher kiesik, és ezért Räikonnen lett volna a világbajnok, akkor most a középmezőny alján tengődő Mercedes lenne a bajnokcsapat...
Itt van Sperafico, tavaly valóban szarrá verte Zsoltot a Coloninál. Erre nehéz magyarázatot találni, bár több mint valószínű, hogy a két pilóta között nincs 3 másodperc különbség körönként, mint ahogy ez a versenyeken látszott, ez pedig elég egyértelműen arra utal, hogy a két autó nem volt teljesen egyforma. Említettem már Talmácsi Gabit egyszer, ő is hasonló helyzetben volt tavaly. A csapattársa a német Jenkner, akit a német főszponzor nyom ezerrel, folyamatosan megkapta a jó motort, a legújabb fejlesztéseket, és a vb-címért harcolt, Talma meg a középmezőnyben küszködött. Igen ám, csakhogy a motorjuk között óriási különbségek voltak, amit a kívülálló nem lát...
Összességében véve én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy csapat ne rúgná ki 2 futam után azt a versenyzőjét, aki 3 másodperccel lassabb, mint a csapattársa, ha azonos technikában ülnek...
Ami Paár Barnát illeti, jó hogy e,líted, a múltkor már én is akartam. Ő tökéletes példa arra, hogy mennyire nem számít az edzés. Edzésen rendre a 20. hely körül végez, közben a versenyen mutatott köridejei alapján simán a top tízben lenne a helye. És mindez csak azért, mert az edzés neki nem fekszik, nem hozza ki belőle azt, amit a versenyhelyzetek.
Mindenesetre sztem mielőtt bárki lesajnálná Baumgartner képességeit, előtte nézzen végig egy futamot live-timinggal, és figyelje végig a köridőket, ahogy én is szoktam. Másrészt meg, ez a Minardi (saját bevallásuk szerint is) a leggyengébb autó a mezőnyhöz képest, amióta a Minardi szerepel a F1-ben. Magyarul, ha Baumgartnert ültetnéd a Jordanbe és Heidfeldet a Minardiba, akkor Baumgartner körözgetné le minden versenyen a korábbi F3000 győztest, ebben mindenki egész biztos lehet. -
Hm. -
Nem láttad még a reklámjait? Jó kis pusztákon, meg kopár hegyeken meg mindenféle jó helyen a cowboyt? :)
Ilyen helyek Németországban sztem nincsenek...
Pláne cowboy :) -
Amerikai cirkálók?? Milyenek?
-
Ja :( -
nyami, ez jó oldal... -
jah én sem láttam, csak részleteket, ilynekor nem látom, ha uncsi akkor meg igen :) -
Palik lehet a Magyar-nagydíjra távcsövespuskával megy majd ki hogy segítse zsófi győzelmét :) -
lol, amúgy igazuk van -
Mint ahogy Te is írtad, a Minardi tesztpilótája volt. Mégis azzal az autóval, amit ismer, ennyi hibát vét... ezazért elárul valamit a tehetségéről... -
Tuk-tuk-tuk, brütty-brütty-brütty, ihaj, a mi fiunk! -
Elvileg egyszer csak itt lesznek. Csak mikor? :) -
kéne nekem is -
Videok nincsenek valamerre neten? Sajna csak az utocsó 10 kört láttam. :( -
azt nem is szeretném. -
Sztem ha nem lehetett volna ott a cigilogó, akkor nem is lett volna ott :) -
tehát Sato max pénzbírságot kaphat, nem hiszem hogy elmerik venni ilyen miatt az első dobogós helyét -
tehát ? -
tévedtem a Philip Morris svájci cég -
És ez kizárja a cég alapítását az 1600-as években ? Szivart gyártottak, dohány tisztítottak, csomagoltak, vagy akármi, valakinek meg kellett csinálni azt is . -
de nem cigi-ként szívták, pipa/szivar volt a papír-os cigi csak az 1800-as évek közepétől volt -
"Kalandos hétvége volt, az idõ tökéletes volt, a verseny eseménydús (ráadásul
Ralf Schumi kicsúszásán kívül minden esemény ott történt az orrunk elõtt az
elsõ kanyarban), és ami számomra ettõl sokkal fontosabb: a verseny után Zsolt
nem csak egyszerûen odajött kis magyar szurkolócsapatunkhoz autogramokat
osztogatni meg fényképeszkedni, de majdnem egy órán keresztül beszélgettünk is
vele!
Mindenki egyöntetû véleménye az volt, hogy Zsolt egy hihetetlenül rendes srác,
és ezt nem csak mi, magyarok mondtuk, hanem az amerikai Minardi fan club is,
akik szintén ott voltak, valamint minden egyes szurkoló akinek autogramot
adott. A versenyen elért nem kis sikere ellenére Zsolt nagyon szerény maradt,
abszolút nem nagy arc a fickó, sõt! Õszintén beismerte, hogy - és most szó
szerint idézek - "az idõmérõt jól elbasztam". :) Amíg ott voltunk, gond nélkül
váltott át magyarról angolra vagy épppen németre. Mindegyikünkkel külön kezet
fogott, megköszönte nekünk a szurkolást - azt mondta, ennyi magyar zászlót még
eddig egy (külföldi) versenyen sem látott. Szerintem csak hízelgett nekünk, de
akkor is kedves volt tõle. :) Amikor a mobilján hívták, hogy menjen már vissza
összepakolni, még akkor sem mozdult mellõlünk. Ja, és végig mosolygott.
Egyszóval le a kalappal elõtte - nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen
baromira rendes fickó képviseli kis országunkat a Forma-1 világában. Minden
elismerésem az övé. Nem kis teljesítmény, hogy bekerült az F1-be, az sem kis
teljesítmény, hogy ma szerzett 1 pontot magának és örömittas csapatának, az
pedig külön figyelemreméltó, hogy mindezek ellenére szerény és teljesen
közvetlen maradt."
Forma1 lista