182114
  • Bandee1987
    én a német rtl-ről beszélek. Még ott se adják a péntekit...

(ha az rtlklubról beszéltem volna, akkor ugy irtam volna)
  • DannyL
    OFFBOCSOFF

Sziasztok!

Lehet hogy páran már láttátok korábban a kérdőívet a motorolajfogyasztásról. A diplomamunkámhoz kellene és az a helyzet, hogy még mindig nem gyűlt össze elég, hogy jól értékelhető legyen.

Aki még nem töltötte ki és van autója, valamint hajlandó is segíteni ebben az töltse ki légyszíves. Nagyon nagy segítség lenne.

KÉRDŐÍV

A kitöltött kérdőívet ide küldje aki hajlandó kitölteni: [email protected]

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Big Daddy
    Van helyette reklám a futam kellős közepén.
  • narazzino
    a Gyulai nem is szokott közvetíteni
  • Bucser
    Nem biztos, hogy sajnálom.... Már agyamra ment a Gyulai / Wéber kettős... Lehet ezt az idényt a német RTL-en fogom nézni.. ott legalább nincsennek idétlen SMS-es játékok...
  • Bandee1987
    Kár, hogy az RTL-en nem közvetítik a pénteki szabadedzés, ORF-em meg nincs
    [már f1 hiánya van, még a szabadedzést is szívesen nézné...]
  • Marki
    Egyre többen félnek attól a bivalyerős Minarditól...
  • narazzino
    jaja
  • DJ Bee18
    Bár Paul Stoddart azt állította, csak a Ferrari beleegyezésén múlik a Minardi melbourne-i részvétele, csütörtökön kiderült, hogy ez nem igaz, a Red Bull csapatfőnöke ugyanis kijelentette: ők sem támogatják a kis faenzai istálló kérését. -------> Ennyit Stoddart igazmondásáról és gerincességéről. Mert a Ferrari utálók szemében ő volt a nagy hős, a legbecsületesebb, bezzeg a Ferrari, az egy szemét, pénzhajhász banda, és csak ők voltak olyan rohadékok, hogy a szegény szegény Minardit nem engedik versenyezni.
  • DJ Bee18
    Ez az, ebből már elég. Mi innen úgyse tudjuk meg, hogy mi zajlott a háttérben, nem tudjuk meg kinek van igaza. Vagy Soddart hazudik, vagy Todt, vagy mind a kettő. Erre jönnek a Ferrari fikázók, hogy a szemét Ferrari így meg így. Mellesleg a szabály az tényleg szabály, azért mert nincs lóvéjuk, ez nem szeretetotthon, ez Forma 1. Mellesleg ha mondjuk a fejlesztőgárdájuk jobban dolgozott volna még annak idején, akkor lehet hogy több pontot szereztek volna, és nem lennének anyagi gondok. Szóval ezt maguknak is köszönhetik. 50 éve a Ferrari se volt gazdag. Ideje lenne inkább a versenyre koncentrálni, mert szerintem néhány új szabály tiszta baromság. Hol lesznek már azok a szép idők amikor a gumik különböző állapotjaival taktikáztak, hogy kinek kopott volt, kinek még viszonylag jó állapotú. Ugyanis többé nincs kerékcsere. Gratulálok Bernie!!!
  • Punkerwork
    már jó ideje a köpködés megy.
  • b-type
    :DDDD
    Ez akkora habverés, hogy már fáj.
    Kezdve a végén, hogy Stoddart szerint(!!) Todt azt mondta neki, hogy (hehe), azért nem írom alá, mert három hónapja csak fikázol minket. (hehehee)
    hát Paul, ki veszi ezt be bázz?? :DD, hogy egy ilyen tökéletességgel szereplő, tisztán profi csapat, ennyire üzletietlenül, ennyire gagyin nyilatkozzon? ugyan már.
    sajnos a "Már most is vannak emberek, akik azzal fenyegetőznek, hogy felgyújtják a Ferrari árusított termékeit, meg ilyesmi." írás eredetijét nem találtam meg, így nem tudom mennyire hír ez, de ezt mondani egyenlő a m@rhasággal, semmi sportértéke nincs, valójában semmi köze a sporthoz. :(
    igazából elég köpködés szaga van az egésznek.
  • Punkerwork
    tudod ez itt már elvi kérdés, kisírták az új szabályokat akkor tartsák is be
  • M@TriX
    "Együtt érzek (Stoddart) helyzetével, de a szabály az szabály" - hangsúlyozta Horner (Red Bull). - "A szabályok jó okkal születtek meg, ezért mindenkinek be kell őket tartani. A Red Bull álláspontja az, hogy semmi sem lenne bosszantóbb, mint ha első versenyünkön a kilencedik helyen érnénk célba, a Minardi viszont előttünk végezne, elcsenve tőlünk egy pontot."

na ettől kész vagyok, a Jaguár attól fél, hogy a Minardi megelőzi őket, ház bazz ez no komment ;)
  • Punkerwork
    A Red Bull sem engedi rajthoz állni a Minardit

Egyre érdekesebb a helyzet
  • Punkerwork
    Futamelőzetes - Ausztrál GP

• Punkerwork
    F1: jövőre nem Melbourne-ben lesz az idénynyitó
  • Felfedező
    A McLaren feledtetné az elmúlt évek kudarcait

Pilóták és csapatvezetők nyilatkozatai...
  • M@TriX
    hopp, én egyről tudtam, mert már készül a 2005ös verda... de valszeg neked lesz igazad
  • Bucser
    Pedig azok
  • Punkerwork
    nem 4 futamról van szó?
  • M@TriX
    de csak 1 versenyről van szó a következőre itt a verda
  • Punkerwork
    én szeretem a Minardit a kitartása miatt, csak furcsa hogy ő sírt legjobban a költség csökkentésésrt erre nem akarja betartani
  • M@TriX
    tudom, hogy erős volt, de valami ilyen magyarázatot várnék tőlük, mint amit most mondasz a Minardi nem a szívem csücske, mert Stodart bácsikánk fondorlatos egy ürge, csak az érdekelne miért nem engedik őket versenyezni, mert nekünk ügye jobb lenne, ha több autó lenne a pályán.
  • Punkerwork
    "arrongás f@szok" mert nem mondtak le a saját teszt pályájukról ahol olcsóbban tudnak tesztelni mint a többi csapat, mert rákényszerítetek 1 új szabály rendszert ami elméletileg költséget csökkent, csak épp a fejlesztés 2x annyiba kerül és most azt mondják hogy ha nekik be kell tartani a szabályokat akkor más esetében nem mondanak semmi.....
  • M@TriX
    A Cosworth motor tudomásom szerint most elég jól sikerült.
    de azért nem látom őket rózsaszínben csak mondom.

Amúgy a Ferrari döntésének háttere érdekelne engem, mert mondják hogy nem, de engem az indok érdekelne, mert lehet van rá valami nyomós indokuk akár elvi akár egyéb, de örülnék ha mondanának valami hoszabb, összetett mondatot :)

mert így a szemembe arogáns fszok, pedig lehet marhára nem azok...
  • b-type
    Lehet, hogy tudnak vevőt a csapatra, és hát ez így sokkal könnyebben menne...még az is lehet, hogy erről Bernie is tud. bár ez csak feltételezés (!).
    Ami tény, hogy az az autó nem tartozik az F1-be, ahogy BZs sem (nem akarom megint a témát, de ha ő nem, akkor a Minardi miért is)
    Nem hiszem hogy az új autó bármitől is jobb lenne, mert mitől lenne az. Van pénz, történt bármi is?
    Az istálló már eladó egy ideje, csak indokolatlanul magas az ára...ha jól tudom még érvényben van a korlátozás az F1-ben max. résztvevő csapatok számáról, tehát csak felvásárlással jöhetne friss csapat.
    ...és sztem már nem szabadna hagyni hogy ezt az istállót kizárólag reklámtáblának használják továbbra is....mert a realitás nem mutatja, hogy csatázhatnának az utolsó helyen kivül bmiért is. :(
  • DONGUBA
    hat en ferrari fan vagyok de meglepett a dontesuk.
  • Punkerwork
    évek óta őket b@szogatja mindenki, még akkor is ha nincs rá okuk, akkor ők miért legyenek elnézők? rohadt sok pénzről van szó érthető hogy a szponzorok felé teljesíteniük kell.
  • narazzino
    hát mindig is utáltam a ferrarit, és most is látom hogy eléggé kötsögök úgyhogy a véleményem nem változott (sry ferrari drukkerek :D)
  • M@TriX
    állatul néz ki ezzel a dönött hátsó szárnyal meg minden...
  • Punkerwork
    nagyobb lett az AMD logo
  • M@TriX
    hát az első mondat az volt amikor megláttom, hogy "B@sszák meg", de nem akarok ennyire vulgáris lenni.

A Ferrari megtagadta a Minardi támogatását

A Minardi nem indulhat a 7végén?!
  • Lteebee
    Sato nem is említi a bmw-t.

:DDD
  • narazzino
    ja (jövöre mar lehet hogy megszuntetik :))
  • narazzino
    ooo, nekem semmi
  • Punkerwork
    szerintem az időmérő rendszer évről évre rosszabb.
  • M@TriX
    jah ez jó cikk, azt sajnálom, hogy nem lesznek kerékcserék, mert azok izgalmasak és látványosak voltak, úgy esetleg megcsinálhatták volna, hogy a meglévőt kell leszedni és az ellentétes odlalra kell felszerelni :)
    Jó 5let? MIndjár írok a FIA-nak. Amúgy a többi módosítás érdekes és jól hangzik szerintem, majd meglátjuk élesben. A két időmérő meg azoknak az átlaga sztem jó 5let, de az időponttal vitatkoznék, sztem jobb 5let lett volna a pénteki szombati időmérés, mint ez, hogy vasárnap időmérő és verseny is...
  • Marki
    Sato is kezdi a pesszimizmust
  • Punkerwork
    A szabály az szabály - de milyen?