182114
  • DannyL
    Ennek a srácnak magánéleti problémái vannak? :)

• DannyL
    Tényleg akartam már kérdezni. Nem értem ezt az egyiknek 2 másiknak 3 autó indításos dolgot. Mitől függ, hogy ki hányat?
  • DannyL
    Nem az egész évedban nyújtott teljesítményükre gondolok, hanem arra hogy az edzéseken és néha még az időmérőkön is alatatták a népet, mindenki másik csapatot éltetett, hogy na ezaz, aztán a versenyeken mindig felébredtek. Ezt értem altatáson. :)
  • Marki
    Bár ma fogadtam hogy nem a Ferrari nyer.

Órán csináltam 10 cetlit, mindenkivel huzattam egyet. Amelyik csapatot húzza, az fog nyerni.

Mindenki a BAR-t húzta.
    [apro>lehet azért mert mind a tízra BAR-t írtam...</apro]

Jól elszórakoztunk, aztán meg bombariadó miatt haza kellett mennünk. De kár... ;)
  • M@TriX
    jah :))))
  • Marki
    Jaja. Amikor arról volt szó, hogy mindhárom Ford motoros csapat mexűnik (Minardi, Joedan, Jaguar), az volt a terv, hogy a Ferrari, McLaren, Williams 3 autót indít. Aztán meg bámulhatnánk a három pirosruhást a dobogón. Tök izgi lett volna az F1.
  • Marki
    De a Rothmanns is korán beszállt, talán még a Marlbival együtt.
  • b-type
    Igazából úgy tudom nem kell a 10, valami olyasmi van, szintén a Concorde egyezményben, hogy ha a csapatok száma lecsökken, akkor a meglévő csapatoknak kell több autót versenybe állítani. Ezt nem tudhatom biztosan persze, de ilyesmi rémlik.
    Persze ezt senki nem akarja...és nem tudom a Concorde hosszabításban is benne van-e ez.
    Stoddart meg az biztos, hogy nem a sport oldaláról közelíti meg az F1-et, elég nyilvánvalóan látszott mikor Rockingham-ban falhoz verte a Minardi-t.
    Viszont ha üzletileg nem tudja életben tartani, akkor mi a megoldás?
    vagy eladja, vagy ezt csinálja továbra is, kapja az évenkénti segélyt, és nem tud autót fejleszteni,....előbb-utobb ki fog kerülni a 107%-on, és akkor ugysem mehet,...lehet, hogy most is azért ragaszkodnak a 2004-es autóhoz, hogy hátha azzal bent lesznek. :)
    Senki ne értsen félre én nem örülök, hogy a Minardi szenved, én azt szeretném ha felvásárolnák mint anno a Ford a Stewart-ot,...csak kicsit szerencsésebb folytatással.
  • Shaman
    én azt hittem a forma-1-ben a csapatoknak csak kiadása van....(többet költenek,mint ami bejön a szponzorokból),akkor ezek szerint a Minardinak bevétele van.....érdekes...
  • Shaman
    "A Ferrarik már megint sunnyognak a háttérben mint tavaly "

ezen mit értessz? mert tavaly végignyerték a szezont,szal nem értem sunnyogáson mit értessz....
  • Bucser
    Stoddart számára Üzleti befektetés a Minardi. És ő ezt soha nem is mondta másképp. Neki nem lételeme a forma-1 Viszont a Forma-1-nek szüksége van a Minardira ugyeni 10 csapat kell. Az más kérdés, hogy ő ezt a kényszerhelyzetet pofátlanul kihasználja. Ő nem papol a sportszerűségről legalább.... Az f-1 bőlk nyert pénzeket ő befekteti máshol és visszaorgatja azokban a vállalkozásokban. Majd a végén visszateszi a Minardiba. Ez üzlet é mint kiscsapat máshogy nem is életképes....
  • b-type
    Én spec pont ezért szeretném ha Stoddart elvesztené az istállót, és végre eladná.
    Véleményem szerint lehet egy csapat legendás, ha sz@r a vezetés. Akkor az a legjobb ha elbukik, mint lassú szégyenteljes haldoklásba kezd mint most a Minardi. Nem fog tudni fentmaradni ezt tudja ő is, és el fogja adni végre, és a Minardi csak akkor fog felfelé haladni.
    Nekem már az sem tetszett, hogy amikor a GPWC (BMW, Fiatot, Daimler-Chrysler, Renault) azt mondta hogy külön sorozat lesz Bernie miatt (a bankos botrány után), és Bernie bezizgett, és felajánlott 500 millió-t a Concorde egyezmény lejártáíg, akkor Stoddart rögtön behajolt.
    Mindig oda fújja a szél ahonnan a több pénzt kapja.....és azt a relatív több pénzből csak annyit költ a csapatra amennyit nagyon muszáj.
    Én sztem ez az oka alapvetően annak hogy itt tart a csapat, én Stoddart un. üzleti érzékét okolom.
    Ha a GPWC létrejött volna, akkor lehet hogy vége a Minardi-nak, de látni kell, hogy mit miért áldozunk. Látni kell hogy mivé lesz egy csapat. Ez nem versenyzés már sztem, hanem vergődés sajnos. :(
  • Bucser
    MArlboro nagyon régóta van már benne.. A McLaren Hondát is díszítette Senna idejében. A west Lucky Strike és Mild Seven a MArlborohoz képest még fiatal a sportban.. Egyébként emlékszem még a Cameles Benettonra amivel Schumacher anno olyan gyönyörűen elszállt!!! Öröm volt nézni:D Már akkor sem bírtam az arrogáns búráját:)
  • DannyL
    A Ferrarik már megint sunnyognak a háttérben mint tavaly aztán elpicsáznak mindenkit. Ne így legyen!
  • Marki
    Lehet van, aki a Weste, a Luckyt, vagy a Mild Sevent szerette:-)
  • M@TriX
    #17044, de nem baj, ez fontos hír ;)
  • Punkerwork
    Képgaléria Melbourne-ből
  • Punkerwork
    Egy bíróság engedélyezte a Minardi indulását

Minardi szponzorok most dörzsölik a kezüket, szerintem egész évre ennyi reklámot vártak
  • Laffite
    a ferrarit a sokmillió bagozó tette gazdaggá a marlboro által... amúgy meg nem giancarlo hibája, hogy nem volt ott 1950-ben mikor kitalálták a kategóriát, egyszeruen enzo korábban született, a 80-asokban meg már közel sem volt olyan könnyű feltörni egy saját garázzsal, gondoljunk csak a lengyel-német zakspeed vagy a szintén olasz osella esetére... minardiék legalább még húzzák magukat, nem tudom miért kell mindig a legcsóróbbakat fikázni, és ezt most azoknak mondom, akik úgy állnak hozzá ahogy...
  • M@TriX
    helyes, remélem lesznek szép elfüstölések :)
  • rezsofiz
    Teljesíteni a távot - by f1hirek.hu
  • M@TriX
    "A Minardi istálló az Ausztrál Nagydíj szombati első kvalifikációs edzésén már részt vehet, miután a Legfelsőbb Bíróság ideiglenesen a stewardok ellen ítélt, és lehetőséget biztosított Paul Stoddart csapatának az indulásra."

ToVább

csak nem? :)
  • Shaman
    "Mellesleg ha mondjuk a fejlesztőgárdájuk jobban dolgozott volna még annak idején, akkor lehet hogy több pontot szereztek volna, és nem lennének anyagi gondok. Szóval ezt maguknak is köszönhetik. 50 éve a Ferrari se volt gazdag"

hátööö ezt nemtom mire érted...a Ferrari azért lett gazdag mert jól fejlesztett????
    Azé itt némi FIAT is belejátszott,aki felvásárolta azóta,szal ez így hülyeség sztem amit leírtál.....
  • M@TriX
    ;) érdekes helyzet
  • b-type
    Képtelen helyzet:
    Minardi:
    - itt az egy pont, igaz pont a Red Bull csapattól vettük el, mert miközben lekörözött, letoltuk a fűre a csapatutasításnak megfelelően.
    na szal itt az egy pont, de természetesen megtartjuk az ingyen szállítást.
    Red Bull:
    - anyád! (mivel kilökte őket a Minardi (több százezres kárt okozva a kocsiban))
    ...meg amugy is, mire tartanád meg, ha nincs pontod?
  • b-type
    "Stoddartnak közben pénteken délelőtt sikerült meggyőznie a Red Bullt és a Jordant, hogy Melbourne-ben engedjék a 2005-ös szabályoknak nem megfelelő Minardikat rajthoz állni - értesült az ITV. A faenzai istálló csapatfőnöke ezt állítólag azzal érte el, hogy ígéretet tett rá: ha az autói pontot szereznek vasárnap, átadja azokat a Red Bullnak."
    ??????????
    Ezt nem hiszem el!!! Bazz, annyi oldalról gáz, amennyi oldal nincs is.
    ha pontot szereznének, még a 2004-es nagyobb leszorítóerővel is önerőből szinte elképzelhetetlen, akkor átadja a tengerentúli ingyen szállítást is??????
    ..és a pilóták????? hajtsatok, fiuk hajtsatok, de kinek is?? A pilóta véleményére is kiváncsi lennék, mert ez olyan szitut teremtene amit nem tudom, hogy a pályán hogy kezelne le hirtelen, kit is kell megelőzni, és kit nem szabad...a saját csapattársamat megelőzöm a pontszerző helyen, akkor mi van?
    :DDDDD
    Remélem ez vmi m@rhaság...ilyet nem lehet mondani, teljesen felháborító lenne ha mégis.
  • Punkerwork
    Szabadedzés a Minardi nélkül
  • Punkerwork
    Stoddart naiv, mondja Mosley

ezt mondtam én is.
  • Punkerwork
    Esős szombatra számítanak a csapatok
  • rezsofiz
    Hát ja ez igaz csak igy egy kicsit igazságtalannak érzem, de valoban nem a Ferrari hibája
  • Punker
    az nem a ferrari hibája
  • rezsofiz
    Ja ez igaz, viszont gondolj bele igy is elég nagy előnye van a Ferrarinak, és igy abszolut nem indulnak egyenlő eséllyel a csapatok ha ebből a szempontbol nézzük.
  • Bandee1987
    Ausztrál Nagydíj, 2. szabadedzés végeredménye:

• Bandee1987
    Ausztrál Nagydíj, 1. szabadedzés végeredménye:

• Ramore
    Jelenleg zsófika melyik kocsira pályázik, nem hallottatok róla? Én úgy tudom még most sem kizárt egy szerződés, vagy egy tesztpilóta állás a számára.
  • Laffite
    ...valszeg ő sem lenne még a f-1-ben, ha nem lenne éppenséggel indiai, de azért nem ment ám olyan nagyon rosszul a nissan-szériában, ahol azért elég komoly nevek versenyeznek...

más kérdés, hogy 1993-ból az a formula-maruti elég bizarul hangzik, véres egy bajnokság lehet
  • Laffite
    minden kommentár nélkül
    fastest indian in the world
  • Bandee1987
    Ez még csak felvetett dolog, nem kötelező betartani...
  • Punker
    igazuk van, azért mert a többi csapat "csóró" tesztelni legyen az ő kocsijuk is szar?
  • Felfedező
    Pont az a Ferrari nem támogatja a Minardi indulását akik enyhén szólva
    sem a szabályok betartásáról híresek... a multban volt egy két kétes ügyük..

Vagy máris itt egy friss:

A Ferrari nem tartja be a tesztelési limitet!!!