182273
  • sure
    Ámen.
  • PLaci #180708

Ezek a japánok...
  • repvez
    A logikátlanságát kritizáltam és a józan észt, mert amikor meleg van akor beöltözik mintha aszibériába lenne most meg oda megy olyan rugába , hogy a melegitot kel magára teroiteni, hogy ne fázzon. ez volt a kritika, mert a jozan észt és a logikát a divat majmolása és a feltunési viszketegség felül irja.
  • sure
    A #180701 -ben mi a kritika? Hogy épp nem visel olyasmit, amiért kritizálhatnád, tulajdonképpen azt várod, hogy olyasmit mondjon, tegyen, viseljen, hogy lehessen róla negatívat mondani, és csalódás, mikor nincs mibe belekötni rajta. Még ha a gumimelegítő paplanra tettél volna megjegyzést, az legalább releváns lenne.
    Értem. Illetve nem, de nem baj.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.10.07. 18:42:41
  • lac coo
    Nálad ez ostoba gyűlölet, nem más... :D
  • RatBaG #180704
  • repvez
    ez a baj a mai viággal, ha valami olyat mond valaki ami egy kicsit negativabb kritikát jelent akkor az csak is gyulölet lehet. Egy szoval sem irtam, hoyg gyülölném, egyszerüen ez a fajta extrémitás és viselkedési norma számomra nem fér bele egy olyan nevezzuk élsportolonak akire a felnövö generáciora mint példaképként lehetne felnézni.

Attól, hogy nem értek valamivel egyet és más a véleményem még nem vagyuk gyulölet és rasszista, de ha a másik oldal mindig azt sajkózza, hogy fogadjuk el a másikat mint amilyen akkor ök is fogadják el azt , hogy vannak olyanok akik meg nem tetszik az , hogy ilyen dolgokat csinál, ennyi.
    Régebben is ugyan igy volt, csak akkor tudták helyén kezelni az emberek manapság meg már egyböl besértödnek mindenen és szankcionálják azt akinek más a véleméánye..
  • sure
    Ha épp nem valami extrém ruhát visel (bár a gumimelegítőnél etrémebbet még nem láttam rajta), akkor is bele kell rúgni, csakazértis. Elképesztő ez a zsigeri gyűlölködés HAM irányában, pedig idén kvázi a légynek sem árt a pályán nyújtott teljesítményével...
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.10.07. 17:19:33
  • repvez
    most mé nem vette fel a kötött szopo állarcot? a 25 fokba meg abba mászkált.
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • RatBaG #180697
  • Sippie

azért a fal durván féktesztelte Hamiltont... eléggé dangerous driving volt...
  • RatBaG #180695
  • lac coo
    Nem tudom bealudtam .. :) Csak ezt az M Norbit felejtenék már el :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.10.02. 20:18:28
  • Magnum PI
    Én Verstappennek drukkolok, de Norbi nekem ma már sok volt. Nagyon ment a felsz##pás.

Mikor Hamilton, megpróbálta a vizes oldalon a féktávot ment a "nem értem, mire gondolt...ott nem lehet" meg "elbambulta", mikor meg Max kb esélytelen módon, felniig égette a gumit akkor persze "Ezt meg kellet próbálni..."
  • repvez
    nem értem, hgogy minek volt ennyi SC és VSC , a felében simán meg lehetett volna oldani sárga zászloval, föleg az elsö Chou kiállásnál amikor ott volt a megnyitásnál csak be kellett tolni, és amiatt 2 körig benn volt a SC
    és itt most eléggé egyutt volt a mezony volt uresjárat a pályán hozzá
  • sure
    Ugye hogy fincsi lett végül? :)
  • Sippie
    Ezért safety car? Vsc bőven elég lenne...
  • lac coo
    Lec odabassza magát, Perez elrontja a rajtot....
  • lac coo
    Mi a fincsi benne, lehet futam se lesz ?! :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.10.02. 14:01:37
  • sure
    Zuhog az eső, fincsi lesz. Remélhetőleg nem Spa '21 módra...
  • RatBaG #180686
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • RatBaG #180682
  • PLaci #180681
    HTTP 404
  • RatBaG #180680
  • b-type
    :)
    Ahogy írtam, másként látjuk a világot.
  • Sippie
    ezen jót röhögtem köszi... egészséges világnézet, meg a Hamilton szurkolók
  • b-type
    csapaton belüli bajnoki csata az sosem jó, erre rengeteg példa van, az F1-ben és az F1-n kívül is, nagyon komoly feszültséget generál csapaton belül is, szerelők, mérnökök között, és persze a versenyzők közt is. Nem feltételen Senna/Prost,...ott volt a MotoGp-ben Rossi-Lorenzo, és az elhíresült falhúzás a csapaton belül.
    Ideálisnak az mondható ha csapatok küzdenek egymás ellen, csapaton belül pedig megvan a harmónia, vagy azért mert le osztódtak a lapok, vagy azért mert egyértelmű az erősorrend, és jól tudnak együtt dolgozni autót fejleszteni.
    Ez a természetesen jó állapot, mint csapategység szempontjából is, küzdelem a rivális csapat szakemberei ellen, illetve a versenyzőnek is fontos az hogy mindig legyen egy misztifikálható ok, ha nem eredményes...és az a másik technika..mert jobban kezeli a gumit, mert jobban sikerültek a beállítások, mert eltérő koncepció és az adott pálya jobb....mindegy, de ahhoz hogy egy versenyző önmagába vetett hite lassan kopjon ezek kellenek. Azonos autóban sokkal drámaibb ez a folyamat egy vereség után ahogy én láttam.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 21:39:49
  • b-type
    tök sokszor elmondta, de magamtól copy/paste mert valahol már linkeltem
    „Azt kívántam, bárcsak ilyen szoros maradna. Szeretném, ha a Forma–1 ilyen szoros lenne, ha hosszabb ideig lehetnénk ennyire közel.”
    2017. 10. 23
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 21:30:14
  • sure
    Természetesen valószínűleg minden F1-es versenyzőnek az lenne a legnagyobb "álomkihívás", ha a teljes mezőnyt egyforma autóban tudná elverni. A valóságban a nagy techikai fölényben levő csapatnál kvázi csak a csapattársad az ellenfél, de Rosberg visszavonulásával ez Hamilton számára nagyjából véget ért, valahol megértem, ha hiányolta a kihívást az idei év elejéig. Most itt van a kihívás, egy gyengébb Merci erős csapattárssal, és a kezdeti látszólagos megzuhanás után szépen összeszedte magát, benne szerintem még megvan a bugi, hogy jövőre esetleg még oda tudjon csapni egy utolsót.
  • repvez
    hol mondott ilyet ? csak vigyorgott, hogy milyen jo , hogy senki a nyoműába se ér. de ha mondott is ilyet azt nem gondolta komolyan.
  • b-type
    Ahogy írtam akkor is amikor nála volt a nyerő technika akkor is azt mondta hogy szorosabb mezőnyt szeretne.
  • b-type
    Alapvetően azért szerződik egy versenyző hogy versenyképes technika legyen alatta, amivel versenyt tud nyerni. Aztán hogy ez a nyerő technika mennyire került technikai előnybe a többihez képest ahhoz kell a többi is,...amire a technikai előnybe került versenyzőnek nincs ráhatása. Ő a csapat szakembereivel azon dolgozik hogy a csomagból kihozzák a lehető legjobbat.
    A Mercedes dominanciához kellett az is hogy a Red Bull-nak gyenge erőforrásai voltak. A Ferrari defektusa, a Renault fillérbszása... illetve a Red Bull-Renault feszültség, egyszóval az ellenfelek nem tudtak ellenfelek lenni (ahogy ez most is igaz a Mercedes csomagjára, a Ferrari csomagjára...stb.)
    A versenyzőnek nem kedve ellenére való a versenyzői közeg, a versenyhelyzet...ebben nevelkedtek, ezért csinálják,...a nézői belelátás egy más szemszögből érkezik, nagyon kevés néző az aki élvezi a versenyhelyzetet, ....mondjuk a munkahelyén, jóval jellemzőbb az a vágy hogy egy kényelmes előnyben, az éppen elegendő energiaráfordítással szerezze a mindennapi sikereit.
    Sztem ez egy valós félrehallási lehetőség, és ezzel nem cáfolom a véleményezésedet, csak inkább azt tartom valószínűbbnek hogy Vettel bsztatja a saját helyzetéből, Rosberg pedig (ahogy Hamilton is) valóban szorosabb versenyzést szeretne.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 19:37:01
  • repvez
    igen nézd meg az 180666 os hszben a videot ,mennyire hangoztatta ,hogy legyenek közelebb egymshoz az autok , jaaa nem.

meg most az zavarja, hogy verstappen, elöbb lesz bajnok mint a szezonzáró
    DE az nem zavarta mikor a 8 bol 5ben ugyan ez volt csak az ő javára.
  • sure
    Oké, ezt azért inkább "illemből" szokták mondani, pl. Rosberg se volt túl meggyőző itt, Vettel egyből meg is trollkodta.

Én nagyon csíptem Vettel humorát is, ez az egyik kedvencem, csak úgy sütött a szeretet és béke Rosbergről :) , de most már ezt az oldalát sem látjuk sokszor (oké, részben mert nemigen fejez be versenyt pódiumon)
    Neki például elhittem itt, hogy valóban sajnálta, hogy Kimi előle esett ki, bár emiatt ő lett dobogós, hiszen így a csapat rengeteg pontot bukott.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.09.29. 19:21:15