182273
  • rezsofiz
    Hát ja de ez akkor is elég gáz, hogy Alonso megkérdezi hogy "Gyorsabb vagyok nála, mit csináljak?" Verseny van istenem, akár csapattárs, akár nem.
  • G_ArchAngel #21661
    A McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen az elmúlt héten megrendezésre került Kanadai Nagydíj során humoros oldaláról is megmutatkozott. Az ITV riportere kérdésére, hogy 'mi az, amin változtatni szeretnél a Formula-1-ben', a finn pilóta így felelt: "Egy körrel megrövidíteném az Európa Nagydíjat."

:DDDDDDDD
  • G_ArchAngel #21660
    "A második helyezett, Michael Schumacher bevallotta, hogy ahhoz, hogy az élre törjön, egy kis segítségre várt. „Elkezdett szemerkélni.” –mondta a német, aki kicsit csalódott volt, hogy az esőcseppeket nem követte egy vihar. „Ezért szinte táncoltam az autóban. Gondoltam megelőzöm Kimit amikor lemegy a pályáról, de sajnos nem hibázott már utána.”"

a kis számító...:)))
  • G_ArchAngel #21659
    "Räikkönen elmondta azt is, hogy volt egy kis „déjá vu”-je, hiszen a nürburgringi balesetéhez hasonlóan (mely az utolsó körben érte) most is nehezen irányítható volt az autója. „Nem voltam azonban egyáltalán ideges. Arra gondoltam, ha a felfüggesztés eltör, hát eltör.”– tette hozzá Kimi."

az optimista, legfeljebb jól berúg utánna:)))
  • G_ArchAngel #21658
    Kimi általában a technika miatt adja fel, az utóbbi 2 versenyen Alonso és Kimi vezetéstechnikai hibából esett ki, így 1-1, de ha a technikait nézzük, akkor Alonsonál talán csak a monaco-i gumikopás jut eszembe...
  • Zsoltika 007
    Mert a renault-nál Alonso kapja a jobb cuccokat. Ezt vki még írta év elején, és kiröhögtük, de most már igen elképzelhető.
  • Lteebee
    Máshol meg mindig szegény kimi.
  • dav1d
    Hogyha Biatore szerintetek tisztességes akkor miért mindig szegény Fisichella szívja meg , miért mindig ő esik ki műszaki hiba miatt?
  • Punkerwork
    már tuti nem lesz meg a pontok 75%-a szerintem.
  • Breki33
    ha nem javul a csapat
  • Punkerwork
    Button szerintetek tényleg lelép a BAR-tól?
  • DJ Bee18
    De ez csak egy feltevés volt, nem bíróság ez, hogy bizonyítsak mindenáron :DDD
    mostmár ON
  • b-type
    Nekem mindegy, szeretek vitázni, bár jobban szeretek tényekkel szemben, mert így egy kicsit parttalan.
    De hogy ne maradjon ködös, a reptéri kóbor kutya nem mondta, hogy biztos hogy tévedsz, azt mondtam, hogy ha állítasz valamit, akkor azt támaszd alá.
    Ez nem született meg végül, ez nélkül meg bármit lehet mondani, és bármit bárkik mondanak is.
  • DJ Bee18
    ,,leőszülök az olyan alapokra felépített fixa elképzelésektől, amik nincsenek" ---> látod, erről beszélek, biztosra veszed, hogy az elképzelésem csakis téves lehet, De hagyjuk már, ne ragozzuk tovább, oké?
  • DJ Bee18
    Ezt nem tudhatjuk biztosan... És ha mázlijuk volt??? Miért baj az? a múltkor balszerencsés volt Kimi, most neki volt mázlija. Hát a sportban benne van a szerencse
  • b-type
    Nem. jöjjön le légyszíves, hogy nem arról szólnak a hsz-im, hogy a Mclaren-nél tutter nincs sorrend.
    Ezt nem tudhatom, ahogy írtam, nem hallgattam a csapatrádiót.
    Viszont leőszülök az olyan alapokra felépített fixa elképzelésektől, amik nincsenek. ja, és attól hogy az ilyen 'stabil' alapokon nyugvó elképzelések mögül sütöd el azt hogy:
    "Hát erről beszélek, hogy ne higgyék már, hogy a csapatnál hagyják hadd döntsenek egymás között a versenyzők." (#21618)
  • DJ Bee18
    Cserébe nem fékezi kockásra a gumit, és ritkábban száll el :)))
  • G_ArchAngel #21645
    Montoya miatt mindenképp, de a McLarenek addigra már gyorsabbak voltak, mint a Renault-k, ugyanazzal a taktikával, szóval gondot nagyon nem okoztak volna...
  • Lteebee
    És előzni sem tud...
  • DJ Bee18
    Hányszor mondjam még, hogy nem tuti, csak nagyobb esély van rá mint arra, hogy véletlenül pont így jött ki. Ennyi, te veszed tutira azt, hogy nincs csapatsorrend ennyi erővel.
  • b-type
    nálam nem, nálam azért nyilvánvaló hogy a Ferrari-nál csapatsorrend van, mert Rubinho lenyilatkozta, hogy 2. pilótának szerződtették (illetve a második szerződése a Ferrari-nál már így íródott)
  • DJ Bee18
    Hát persze Kimi a király, Schumacher meg gyökér, csak azért nyert 3-4 VB-t, mert Bari segített neki, mi?
  • Punkerwork
    mert a ferrari vörös ami egyértelműen az ördög szine és gonosz is, ezzel szemben a többi csapatot grál lovagok alapították és vezetik :)
  • b-type
    Elég ritkán írogatok, amiért mégis írtam, az az volt ahogy #21592 hsz-től x hsz-en keresztül próbáltad erőltetni hogy essen már le mindenkinek, hogy Mclaren is taktikából emelte ki Kimi-t Monty mögül, erre reagáltam.
    De csak aa semmit tudod mondani, és ezért nem fogom behinni amit állítasz.
    nézd vissza, számold ki, vagy valamit próbálj meg felhozni mellette, mert az vérkevés hogy ez azért hihetetlen, nekem tök mindegy ki tart naívnak, de véleményt igyekszem tények alapján kialakítani, nem csak belebeszélni a világba mindenféle tutikat.
  • DJ Bee18
    te nem érted, szerinted állítottam én azt valaha is, hogy a Ferrarinál nincs csapatsorrend?? hát egyértelmű, Bari legalább kétszer engedte el Schumit :DD. azt próbáltam mondani, hogy a Ferrarit elkönyvelte ilyennek, a McLaren esetében akkor miért veszi biztosra, hogyez nem fordulhat elő?? ha már a Ferrarinál ez így működik
  • Bandee1987
    Ez most egy olyan helyzet volt, amikor Fisico segíthette volna Alonsót...
  • Lteebee
    Tehát az első helyezett elől 3 autó tűnt el.

Az nem mázli, mert ő a legesleg most éppen.

Kérdezd csak meg felfedezőt!
  • DJ Bee18
    ezt eddig nem is tudtam :)), de ha Raikkönnent tényleg előrébb hozták (elismerem, hogy csak lehetséges!), akkor gratulálok a csapatnak, így kellett tenniuk
  • Shaman
    ??????

"A McLarennél miért veszed biztosra, hogy nincs csapatsorrend?, a Ferrarinál meg azt veszed biztosra, hogy van csapatsorrend. "

Ez a te kommented,erre Punker leírta,hogy a Ferrari-nál előre meghatározott a sorrend,erre te azt írtad,hogy egyformán jár az agyatok....nem nagyon értem....
    hisz te azt vitattad,hogy mások úgy gondolják,hogy a ferrarinál van csapatsorrend,erre mikor Punker kijelenti,hogy van,rögtön egyszerre jár az agyatok???
  • Bandee1987
    a Ferrarihoz hozzátennék kis kommentárt: Lehet, hogy ők mázlisták voltak, de akkor Kimi is az volt, mivel kiesett előtte a 2 Renault meg Montoyát kizárták...
  • oneal1
    nem!
  • DJ Bee18
    Ki mondta hogy tuti ez volt. Én csak úgy megemlítettem, erre valaki jött, és egyből rávágta, olyan nincs biztos, az nem lehet jellegű hozzászólással. Erre most csak azt akartam bizonyítani, hogy nem szabad naivnak lenni, meg elvakultnak. Mondom ezt úgy, hogy én ilyen dolgok miatt nem utálok egy csapatot se, ha csapaton belüli sorrend van, mert ezt így kell csinálnia egy csapatnak (legalábbis én is ezt tettem volna a csapat helyében)
  • Punkerwork
    emlékezetem szerint külön szerelők vannak a 2 kocsihoz nem? :)
  • DJ Bee18
    Mondjuk Monty pont a boxbejáratnál volt, és pont akkor szólnak be nekik hogy jöhettek fiúk, akkor ugye Monty nem tud behajtani, mert mire kimondják, már túlhalad, erre Raikkönen 4 mp-re mögötte még pont be tud csusszanni a boxba, mikor már rákészült a sikánra. Ez a gondolatsor nem tűnik túl hihetetlennek? :))
  • b-type
    Attól viszont hogy te másképp attól tutter mi?
    hab dumából van elég sok, támaszd alá amit mondasz.
    Elvégre te állítod, hogy kiemelték, ellentétesen a Mclaren nyilatkozattal.
  • DJ Bee18
    épp azt írtam hidd azt amit akarsz, de attól hogy te így hiszed, még nem biztos hogy így van :DDD
  • Lteebee
    És igenis hívták ki kockát, hogy hoki több pontot kaszáljon!
  • DJ Bee18
    na egyformán jár az agyunk :)
  • oneal1
    mondták is a tv ben hogy akkor a monty már elhagyta a pit bejáratát szval ez most igy jött ki a mercinek hogy reikönnen jött ki.
  • Punkerwork
    na akkor elmondom szerintem mi van, Ferrari-nál már év elején eldöntik a sorrendet, a többi csapatnál meg évközben alakítják, aki szerint nincs így az nagyon naív ember lehet.....