FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De Hamiltonnak semmi más esélye nem volt, tökéletesen csinálta. Más kérdés, hogy Rosberg nem remegett meg a téttől és a többiek sem voltak elég gyorsak, Vettelnek elfogyott a gumija.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha beprobálkozott volna akkor hami is nagyobb fokozatra kapcsol, hogy az első helye ne legyen veszéjbe.
DE rozsi meg inkább beállt vonatozni mögé biztonságba és csodálkozott, hogy rájöttek hátulról.
Ha tökös lett volna akkor megelőzi hamiltont és elhuz töle ha gyorsabb aztán akkor LAjosnak kellett volna szednie a lábát, hogy visszaszerezze a helyét.
Ugyhogy egyáltalán nem értem, hogy miért szidja mindenki Hamiltont, sztem bárki más ugyan ezt csinálta volna a helyében .
Rosberget miért nem szapulja senki, hogy meg sem probálta megnyerni a futamot és gyöztesként lett volna bajnok és a pontversenyben sem lett volna ilyen kicsi az eltérés
Az volt a célja, hogy minél jobban hátráltassa őt, ha belemegy Rosberg egy csatába azzal is Hamilton járt volna jobban, mert a többiek könnyedén utolérték volna és hiba esetén többen megelőzték volna, plusz szerintem Hamilton sokkal jobb versenyszituba mint Rosberg.
Ha még lassabban megy Rosberg megelőzi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként szerintem Buttonnal azért kijöttek.
hamiltonról meg annyit hogy tehetséges de egy nagyképű, pökhendi, veszíteni nem tudó elviselhetetlen egy figura akinek még egyik csapattársával se volt normális viszonya
szerencsével meg ő nyert anno massa ellen vb cimet, bár utána már schumacherrel egy szinten emlegette magát
mikor egy büntiből rosszul hozták őt ki és azzal érvelt hogy biztos azért mert ő fekete akkor kellett volna a kis kohányt az f1től eltiltani
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szépek azok a minardik... meg a tyrellek is
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Te Nádzsel! Mer mink tegeződünk, olyan ("q..va"😉 jóban vagyunk ám!
Szóval, te Nádzsel! Gyüssz-e hozzánk estebédre? ("bameg" a szerk.) <#hawaii>#hawaii>
Mondja, hogy jön. És jött.
Hát ilyen jóban vagyunk mink kettően." (Csóringer Sanyikám a magyar rögvalóságban! - gondolta Frankl András 1990-ben.)
(Frankl András összes)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

https://www.instagram.com/p/BNXGymeBl73/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.29. 15:02:03
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mióta meg mindenkinek kb mindenhol van internetet így a közösségi hülyeségeken égető érzésük van hogy leírják a saját hülyeségüket.
Köcsögök, és kész, bőven meg érdemelte a vb-t, valamivel meg nyugtatni kell a kicsi lelkület hogy nem a celeb lett a vb.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.28. 14:37:05
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.11.27. 19:45:34
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://www.instagram.com/p/BNUB25vBYrM/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.27. 18:31:56