182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hiába lesz jó a motor ha nem tudnak együtt működni rendesen a többi tervezővel, szerintem ez volt végig a BMW problémája. -
Annál inkább fogok nekik is szurkolni.
Végre leválik róluk a német izé. -
A kulturális különbségek miatt szakított a BMW
valszeg Button attól tart hogy a 2 öreg az új motorszállítóval is ezt játsza majd. -
G_ArchAngel #24648 lehet, hogy a koszvorsz-szal jobban járnak, mert ők is bizonyítani akarják, hogy királyok a 8 hengeres műfajban... -
Igen erre gondoltam én is, de a BAR-nal csak jobb lehet :\ Gondolom akkor most abban bízik hogy a BAR jövőre csinál neki egy jó autót. -
azért mer tjövőre már nem lesz BMW motorjuk és jóval kevesebb pénzük is lesz. -
Jaja. Egyébként én tényleg nem értem Button miért akar a BAR-nál maradni.
5. Williams-BMW 47 p.
6. Red Bull-Cosworth 24 p.
7. BAR-Honda 15 p.
Érted.. Igaz kihagytak 3 versenyt dehát akkor is :\
-
G_ArchAngel #24644 Button is ugyanolyan szerencsétlen, mint Kimi, de neki még lassú is az autója - Alfonso meg az, aki mindent visz...:( -
Michael Schumacher: a valódi erő a vereségben lakozik
Egy kicsit "savanyú a szőlő" íze van ennek a nyilatkozatnak. -
Coulthard: sajnálom Kimit, de... -
Williams: Jenson a szavát adta -
aszem -
G_ArchAngel #24639 11-kor van az első szabadedzés? -
Jah -
a déli részeken :) -
Igaz, hogy rövid a nyár finnországban, de viszonylag kevés hó esik olyankor. -
valszeg azért kellett az új pia szponzor hogy ne legyen hozzá ereje :) -
nem dehogy a finnek jó arcok, isznak mint az állat és még új szponzort is kapot :) (mondjuk azt nem vágom hogy ilynekor mikor nincs otthon és nincs mitől bekattania miért ilyen bamba feszt, mert hogy otthon a kib@szott sötétben csak inni tud az ok.) -
G_ArchAngel #24633 Igazából én azt várom, hogy Kimi-nél mikor szakad el a cérna és dugja a motort az egyik mérnök s*ggébe:P -
Ne gondolj már ilyeneket!
Azt akarod mondani, hogy kimi ilyen pökhendi lenne? -
tuti :) -
G_ArchAngel #24630 Lehet Monty is csak egy kis piszkot akart felvinni, csak túlzásba vitte:) -
azért Kimi válasza se rossz, kb és akkor mivan?... bek@phatjátok :) -
ja, szerintem azt olvasta Bri is és azon rágott be adig eszébe sem jutott, hajh okostojások. -
G_ArchAngel #24627 Briatore támadja Räikkönent
Sportszerűtlen volt a hockenheimi időmérőn, mondja
Flavio Briatore, a Renault csapatfőnöke azzal vádolja Alonso legnagyobb riválisát, hogy a Német Nagydíj időmérő edzésén a finn levezető körében szándékosan hajtott le a pályáról, hogy az aszfaltra került piszok hátráltassa a világbajnoki pontverseny éllovasát a jó köridő elérésében.
Alonso a Francia és a Brit Nagydíjon is megszerezte a pole pozíciót, míg Räikkönennek motorcsere miatt mindkét alkalommal a rajtrács közepéről kellett indulnia. A riválisok mindkét versenyen dobogóra kerültek, a finn versenyző végül mindig közvetlenül a spanyol mögött ért célba.
Bár Hockenheimben a McLarenek az egész hétvégén rendre megelőzték a Renault-kat, Briatore azt mondja, Alonso szombaton a finn versenyző sportszerűtlensége miatt szorult ki az első sorból.
Briatore szerint Räikkönen levezető körében az első kanyarban szándékosan lehajtott az aszfaltról, és az őt követő Alonso az első szektorban a felhordott piszoknak köszönhetően lett majdnem négy tized másodperccel lassabb a finn versenyzőnél.
Charlie Whiting, a FIA versenyigazgatója nem látott kifogásolnivalót Räikkönen pályán mutatott viselkedésében.
"Nem volt jó érzés látni, hogy piszkot hordott fel a pályára (Räikkönen). Charlie (Whiting) látta, de nem rótt ki büntetést rá. Ez nem volt sportszerű. Nem kellett érte megfizetnie a (Német) Nagydíjon, de a következő versenyen talán fizetni fog" - mondta a dühös Briatore a Motorsport News-nak.
Räikkönen nem találta vitára érdemesnek az esetet, amikor azt szóba hozták előtte.
"Sok por volt azon a részen. A hátsó kerekem lecsúszott a pályáról, és így egy kis kosz került a pályára. Ennyi történt, semmi több" - kommentálta a történteket a finn versenyző.
Érdekes, amíg valamelyik angol újságíró nem kezdte szövögetni összeesküvés-elméletét, addig ez senkinek sem tűnt fel...
-
G_ArchAngel #24626 Räikkönen: talán maradok a csapatnál
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.07.29. 06:58]
A finn pilóta csak a megbízhatóságot kifogásolja
A McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen a Német Nagydíj 35. körében egy hidraulikus defekt következtében feladni kényszerült a küzdelmet. "Mivel nem először történt, hozzá vagyok szokva. De természetesen csalódást jelent. Most erre a versenyre kell összpontosítanunk. Az ember abból indul ki, hogy minden rendben lesz, de ilyen dolgok néha előfordulhatnak. Ez nem jó, és az időmérőn sem túl jó a pozíciónk. Ez az olyan versenyek egyike, ahol ez hátrány." – nyilatkozta Räikkönen, aki már nem igen hisz a bajnoki címszerzésben.
"Túlságosan visszaestünk. Van még esélyünk, de a realitás talaján kell maradni. Ha másoknak nem lesz problémája, akkor annyi. Hiszek a csapatban. Keményen kell dolgoznunk és a legjobb tudásunk szerint teljesíteni."
Räikkönen a sorozatos problémák ellenére sem gondol arra, hogy mi a 2006-os esztendő végén, amikor lejár a szerződése a McLaren-Mercedes alakulatával. "A szerződésem jövőre jár le, de még magam sem tudom, hogy mit hoz a jövő. Nem töröm ezen a fejem. Talán maradok, mert boldog vagyok azzal, ami itt van, az emberekkel, de jelenleg nehéz időszakot élünk át, csak azon kell dolgozni, hogy az autó megbízható legyen. A sebesség jó, ezért inkább maradnék, ha a többi dolgot ki lehetne küszöbölni."
-
Szerintem a wstendben van egy renault, mammutban egy mclaren. -
Tud valaki ehhez hasonló rendezvényt Bp-en, ahol F1-es pilótákat és autókat lehet látni? (a pályán kívül) :D
Westendben kiállítottak egy Ferrari-t a földszinten. -
Egyébként abszolút igaza van. A Forma-1 technikai sport, itt nincs ilyen hogy szerencse. -
Hát ez az Alonso -
Legalább jól érzik magukat ^^ Egyébként az pizza akar lenni? fincsieg
-
jézus:) -
Főzzél gecie :) -
Talán egy jó ügyvéd kéne neki, aki előre gondolkodik. :) -
Csak annyit, hogy a Népstadionban (PFS) ált. válogatott meccsek, kupatalálkozók ill. szuperkupa van. Manapság ritka az NB1-es mérkőzés. Én, speckó főleg válogatott meccsekre járok oda. Nem igazán az anyázás jellemző, bár tény, hogy van. -
Button kivásárolná magát a Williamsből -
Kb mióta új gumiszabály, meg leszorítóerőszabály, meg motorszabály.
Esetleg egy évvel korább óta. -
lusták voltak átméretezni a képet / még nem volt idejük rá, mióta is van 6 helyett 8 pontszerző? :) -
Top eight!!!!!!!! -