182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hajra sato :@ -
Nekem T-stormot mutat a weatherfox a jobb alsó sarokban 
Bár az elmúlt 1 hónapban kb 10x mutatott ilyet és kb 1x jött is be... de azért reménykedek, jó poén lenne ha futam közben leszakadna az ég :D -
Hát jah mi is így gondoltuk, de mivel fóton van ilyenkor a tábor(ismerős lakik ott) ezért felesleges lenne erre pénzt költeni.Így is jó bulik vannak este ha sütögetünk a kertben.Ha vidékről jönnék fel akkor viszont így csinálnám. -
Jah én is, de nagyn sokan vannak akik minden évben itt vannak és nem csak kint.Csomó egyedi zászló van amit már megismerek:) -
lol -
de az állvány nem rossz 5let. Kifizeted a kemping árát, bérelsz állványt 3 napra, és kimentek a haverokkal, de nem ott veszitek a kaját, hanem pl. vesztek egy egész disznót és ott megsütitek, ahogy ők teszik. -
A 2. képen lévőket ismerem, ők St. Pöltenből(azaz Ausztriából) jönnek, amióta Forma-1-re látogatok ki, minden évben látom őket szinte ugyanazon a helyen, ők mindig is honda drukkerek voltak :) -
Schumacher: nem stratégia volt
Jól beszél :\ -
A Renault csalódott -
Barrichello: Nelson többet tud, mint én
-
Bridgestone: fellélegeztek a japánok -
SATO BEST :@@@@@@@@@@@ -
Sato ugysem fog nyerni kispatyo :@.ADS -
sumaker
-
az elmúlt 2 évben 3 kiálláson volt úgy, hogy 1:19.109-et kvalizott, figyelembe véve az autók lassulását az előző idényekhez képest, valószínű 4 kiálláson lesz(amin persze menet közben tudnak változtatni)
illetve lehet eltolt a taktika, de tuti kevés az üzemanyagja
egyébként kiminek volt 2 kisebb hibája, de nem számottevő -
Minden évben kint vannak.Évről évre ugyanazok az arcok vannak kint.Mi is gondolkoztunk, hogy ki kéne vinni 1 ilyen állványt és arról nézni vagy bérelni egy qrva nagy kosaras Ácsgépet:)Najó utóbbi már csak komolytalanul futott át az agyunkon. -
újj gumilyai?:D
nem az új gumijai?
Szerintem a futamon nem lesz ilyen előnye, de már nagyon várom a futamot. -
Az első helyett EZT akartam
-
Élelmes külföldi szurkolók a pályán kívül ... 
Kép1
Kép2 -
Úgylátszik jók a Ferrari újj gumilyai!
MiSchu-nak áll holnap a zászló! -
Jó, mondjuk most a szar az relatív :\ Én Schumacherhez mérem értelemszerűen, mivel ő az első. -
Montoya meg Trulli se ment szart.Schumi ment nagyon jó kört, de ezt írtam az előbb is. -
Ha nem használjuk azt hogy "ha" akkor Raikonnen tényleg szart ment, ugyanis Schumitol 1 mp-re van lemaradva. -
Megint megy a hülyeség látom.Lteebee vs Kimi fanok.:)
Szerintem Kimi nem baszta el ezt nem értem mi alapján mondod LTB.
Scumi tényleg nagyot ment, de azért ne istenítsétek már:)
Ezek a ha ez meg az lett volna....meg nagyon vicces.Erre csak azt tudom mondani, "de nem úgy lett". -
Schumacher súlyos csapást mért a mezőnyre -
Nem azt mondtam hogy lágy, hanem lágyabb (mondjuk mint pl. Barichello-é).Nem ez lenne az első hogy ilyen mértékben kockáztatna schumi....Ha holnap hidegebb lesz (márpedig nagyon úgy néz ki) akkor igencsak jól jár.Itt csak 2 kört kellett mennie lágyabb gumival.... -
Na akkor úgy látszik nem az én gondolkodásommal van baj.
Vagy már ketten vagyunk nagyon elvakultak.
-
Nem ő baszta el!
Köztudott,hogy a ring kibaszott poros pálya és így akik először mennek ki azok nagyon megszívják! -
4. K. Räikkönen -
LTeeBee-nek ment -
Miről is beszélsz? Tényleg ő a kedvencem, de nem vagyok elvakult.
De miért is baszta volna el? Ezt magyarázd el, mert olyan "vak" vagyok, hogy nem értem. -
Semmi értelme ugyanis egyebet mondani.
Ha valaki olyan elvakult kimifan, hogy nem látja be, hogy a kedvence elbaszta az időmérőt, akkor csak ennyit lehet mondani. -
Nyiri #24780 50 fokos palyan lagy kevereket hulye lenne hasznalni. Remelem nem gondolod komolyan. Azert elegge tapasztalt ahhoz, hogy ilyet ne tegyen -
lol
Látom mást nem nagyon tudsz mondani.
Jó tudom sportba nincs olyan,hogy "ha". -
Én azt mondom, hogy MS egy lágyabb keverékű gumival jött ki.És ha igaz lesz a holnapi előrejelzés akkor bizony nagyon jól jár.Ha esik akkor azért mert pole-ból fog nekivágni a futamnak és úgyis mindenkinek ki kell állnia a boxba.Ha "csak" a levegő és ezzel a pálya hőmérséklete csökken akkor meg vastagon elég lesz a gumi a futamra, míg a többiek a keményebb keverékkel nem biztos, hogy olyan gyorsan (stabilan) fognak tudni menni. -
Remélem, trulli tudja majd tartani a mögüle rajtolókat! -
G_ArchAngel #24776 igen, Kiminek a 2. hely lett volna meg, kb. 5-7 tized hátránnyal... -
Ha...
lol -
Már megbocsáss, de a magyar pálya híresen koszos az elején. Alonso meg kijött utolsónak és még így is mögé került. Szóval úgy mondom, hogy ha később jön ki akkor most 2. lenne. (úgye Schumit most nem lehetett megverni) -
G_ArchAngel #24773 rendesen ráolvadhatott a Bridgestone az aszfaltra, de kibírja-e az egész futamot?
RB gyengébb MS-nél, az igaz, de nem ennyivel - ez a korábbi teljesítményekhez 1,5-2,5 mp javulás, és erre ugye elvakult scuderiások sem találnak választ...