182273
  • Nyiri
    BARI!!! :) Mit muvelt bazze.... Mekkor mak.
  • Nyiri
    Uj keverek van. A heten kaptak meg. Bari is azt mondta, hogy kurva jo az uj gumi. Azert mert szart, mert elkurta az idomerot.
  • Nyiri
    Ahogy mondod... Rohadt collner. Mar megint a lagy gumival jon elo Suminal... NORMALIS? Ugy mondja, mintha tuti lenne amit mond. Ha eloben talalkozok Collnerrel hatbatamitom a moslekkevero faval.
  • CodeRed
    Na most kiderül mit bír a Bridgestone....Schumi tolja neki mint az állat.
  • a.carkey
    Miért lenne udvarias. Ott verte ez a farok banda a farkát, amikor Hakkinent tartotta fel Verstappen. Nos mivel Dornie baby nem volt lekörözött, miért ne? Köcsög Zollner!
  • Nyiri
    Collner meg nem birja elhinni, hogy Sumi kesobb jon ki mint Raikko... Hm...
  • CodeRed
    Jaja láttam...jó kép volt...
  • a.carkey
    Bizony. Vak is. Kétszer mondta Kockát Klien helyett ...

Mellesleg láttátok a Sennás képet Coulthard mellett jobbra? :) Sennát váltotta Kocka ... :)
  • DJ Skyline
    kultárd ezt jól telibekapta
  • Nyiri
    Kultardnak eselye sem volt.
  • CodeRed
    Veszett gyors Kimi...
  • CodeRed
    A rázókő szedte le...
  • Nyiri
    Collner: ALONSOT LETOLTA A PALYAROL KIS SUMI
    A lofaszt... A spanyol akart oda bebujni ahova lehetetlen... Collne Alonso imadata egy picit eros.
  • a.carkey
    Szvsz hozzá sem ért ...
  • DJ Skyline
    mennyi repkedő első terelő!
  • Nyiri
    Nah Alonso kap egy kort? :)
  • DJ Skyline
    dupla zsárga zsá őőő sárga zászló!
  • a.carkey
    A Zollnernél nagyobb faszt riporterkedni még nem hallottam ...
  • RelakSfromhome
    Na, Raikönnen mennyivel előzi majd Alonsot? :)
  • Nyiri
    Mivel a boxban volt.
  • RelakSfromhome
    Mivan? Jorden máris kört kapott? :D
  • Nyiri
    talan a szerencserofit megoltek a hetvegen
  • RelakSfromhome
    van duplasárga is? :D:D:D
  • CodeRed
    Szép bukfenc :(
  • CodeRed
    Na akkor Schumi vs Kimi??
  • DJ Skyline
    az derék...két red bullnak annyi!
  • gabber_saviola
    basszus :(
  • RelakSfromhome
    szép bukfenc
  • CodeRed
  • báttyó02
  • gabber_saviola
    Ákos kulturáltabban légyszives, ez nem a gumi
  • báttyó02
  • gabber_saviola
    Hajrá Alonso, mindent bele .....te vagy a legjobb

• báttyó02
    zolcsiag kérem nyugodjon,amugyis sato lekjopp *.*
  • Amse
    De vazz....Mondd már el ennek most mi az értelme.Ha meg a toyota lenne gyorsabb 1 mp el akkor meg ott lenne az élen és lehet Trulli vezetné a vb-t.Ha.....,ha....,de mégsem az van!
  • rezsofiz
    Hú de utálom az indexes cikkeket .
  • Bandee1987
    Kurvák, szarszag, Forma-1
    ehh...

A mol kút tényleg olcsó, legalábbis az ottani árakhoz képest, de még a bolti árakhoz képest sem túl drága.
  • rezsofiz
    Aha, csak hogyha egy mpvel gyorsabb kocsijuk lenne és Michelin lenne a gumijuk akkor Schumi legalább 1,5 mpt adna körönként az egész bagázsnag -.-
  • báttyó02
    A Ferrari alakulata az idei esztendõben mindössze egyetlen gyõzelmet könyvelhetett el magának, míg 2004-ben tizenötször állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A Scuderia csapatvezetõje, Jean Todt a 'Gazzetta dello Sport' címû lapnak elárulta, hogy õ maga sem tudja, mikor nyerhetnek legközelebb.

"Nem tudom mikor fogunk újból diadalmaskodni. El lehet képzelni, hogy mekkora fájdalom ez nekem, hogy ilyet kell mondanom. Jelenleg az is zavarba hoz, ha a minimum célokról kérdeznek." – így Todt.

A Német Nagydíjat követõen Schumacher és Todt is a gumikat tették felelõssé a gyengébb teljesítményért, ám a csapatvezetõ most mégis védelmébe vette a japánokat. "Ha egy olyan autónk lenne, ami egy másodperccel gyorsabb, az abroncsok nem számítanának. Talán más tényezõk is szerepet játszanak. Az nem igaz, hogy a Ferrari már csak 2006-raösszpontosít. Minden, amit tapasztalunk – beleértve a hibákat is – hasznos lehet a jövõ év szempontjából
  • Bandee1987
    hát nemtom, én itt lakok a pályától másfél km-re, sztem itt nincs olyan rossz idő, bár vannak felhők. Bár jobb, hogy most nem 36 fok van, hanem kb. 31-32 fok lehet.