182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Lebowski #167863 -
#167862 https://streamable.com/qk3ig -
IXEMGabeo #167861 huu jo lenne a futamon is hasonlo eredmeny:) -
#167860 -
IXEMGabeo #167859 Gondolom beszeltetek az F1-rol is a romantikazas mellett -
#167858 A héten a Gáborral egy helyen ebédeltünk.Beszélgettem vele pár percig.
Szimpatikus,kommunikatív emberke. -
#167857 Gábor Wéber
8 hrs ·
Ő itt Nick, a Sauber bal hátsó kerekérért felelős szerelője, aki éppen centire pontosan megjelöli az autó érkezési pozícióját.
Nick egy kortyot sem ivott tegnap este, ám az a vonal bizony ferdén áll a boxutca záróvonalához képest, méghozzá szándékosan - itt Monzában éppen 8 fokos szögben.
Monaco óta ugyanis a Sauber így használja ki, hogy övék az utolsó boxpozíció, így nem all utánuk senki, szabadon indulhatnak nagy gázzal, ezért a bejárati ívet így egyszerűsítik le a pilótáiknak. Sok kicsi sokra megy alapon boxkiállásonként több tizedes javulást hozott nekik az ötlet.
-
#167856 Az az első szárny meg a halo egy ocsmány valami.
Kimi kormánya meglepte
-
#167855 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#167854 -
#167853 Hát nemtom, én egyáltalán nem azért akarok izgulni minden hétvégén, hogy meg fog e halni a kedvencem valami szar balesetben, vagy nem...
Igen, régen minden más volt, nézzétek itt a második képet pl... de ki a faszom ülne fel manapság egy ilyen "motorra", és repesztene vele a sivatagban 200-al? Úgy néz ki az egész, mint ami mindjárt összeszakad... régen lehet, hogy hősnek számítottak az ilyenek, de ma kiröhögnék, esetleg vinnék rögtön az elmegyógyba őket... -
#167852 De lepattant arról. valahogy a kerék és a szárnyb beleforgott volna a bukóba kvázi. -
IXEMGabeo #167851 ebben igazad van, es mindig is a tokosseget partoltam ebben a sportban...amit Huntek, Pettersonek, Villeneuve, Regazzoniek, Rindt vagy Fittipaldi csinaltak, de visszamehetunk Mclarenhez, Bandinihez es Fangioekhoz... mennyi mennyi hatterdolog hianyzott akkor, amik kellettek a biztonsaghoz megis elveztek a versenyzest ugyanugy es benne volt a pakliban siman, hogy meghalnak... -
#167850 Azok egyébként:) -
#167849 régen még bukó meg öv sem volt... tűzálló overall, te jó ég!!! hans is... meg minek a törésteszt is az autóra? csak korlátozza szegény mérnököket is :/ kibaszottul puhányok ezek a maiak :( -
#167848 Ennyi erovel mondhatom ha veszelyes ne csinaljak, otthon a fotelban nem serulhet meg senki stb.. veszely hozza tartozik az adrenalin sportokhoz ez is az. -
#167847 Én is úgy látom nem érintette volna fejét de miért is számít ez? Ha most fejre ment volna a kerék jogos a glória ha meg nem akkor tök hülyeség? Én azt gondolom, hogy az összes ilyen jellegű baleset bizonyítja hogy a nyitott pilóta ülés veszélyes és ha van rá lehetőség valahogy védeni kell versenyzőt. Sajnos ez most szarul néz ki, ez van, de ne ezen múljon már, hogy valaki meghal vagy sem, hogy mi néz ki szépen. -
#167846 Csaloka nagyon, van oldalról kép fél méterrel a feje előtt van a kerék, csak most jó igazolni a halo létét..
Csak nézzétek meg az autóban hol van a feje az embernek és hol találta el a halot a kocsi. -
IXEMGabeo #167845 bizony jol mondjatok a kerek levitte volna a fejet, te jo eg... -
#167844 Két idióta.
Idiotizmusban azonban továbbra is Comas a csúcs:
-
#167843 szerencsére a kocsi orra hamarabb eltalálta a SC kerekét. -
#167842 Ez WTF?! A masodik fejjel vette le az SC-t? -
Stockbauer33 #167841 -
#167840 A FIA szerint, hivatalosan (persze ok a Halo fele hajlanak) fejtalalat lett volna. -
#167839 Hm. nem is tudom. Én azt mondom hogy ez találta volna a fejet. -
#167838 Itt jobban latszik.
-
#167837 Az bizony a kerék nyoma ami szerintem fejhez csapódott volna:
https://twitter.com/F1/status/1034015162640945158?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1034015162640945158&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gphirek.hu%2Ff1%2F20180827-f1-megdobbento-felvetel-a-horrorbukasrol.html -
#167836 Lehet hogy elment volna a feje elott/mellett, de mehetett volna hatrebb is. De a halo-nak ez jo "reklam".
-
#167835 Szerintem semmi nem történt volna. De soha nem tudjuk már meg szerencsére. -
#167834 Látszik a Merci mennyire érzékeny turbulens levegőre. Már nem egy olyan futam volt ahol Hamilton semmit nem tudott csinálni csak követni 1-2 másodperc lemaradással az előtte lévőt. Még csak próbálkozni sem tudott. A RB ezzel szemben sokkal jobban működik. -
SzocsA #167833 Nem látni rendesen, a belső íven lévő kameránál, már pont esik lefelé az autó. A kerék ami elakad a haloban. Leclerc kocsijában lévő kamerával sem látni semmit, mert lefröcskölte a hűtővíz. A kerék az ami eltalálhatta volna a fejét.
Amúgy a GP2 es futam sokkal jobb volt sok előzés volt benne.
Az F1 ben meg elindult a futam, mikor újraindították, eltelt pár kör és mindenki beállt szépen egymás mögé olyan 2-3-4 másodpercre. Bal oldalt ki volt írva folyamatosan az kocsik közti távolság. Egyedül Bottas volt a másik kocsi mögött. -
IXEMGabeo #167832 a Halo nelkul szerintetek mi lett volna Leclerccel? tobbszor visszaneztem es ugy gondolom Alonso autoja pontosan a fejere nyomodott volna...
hatborzongato belegondolni is...bar en is a Halo ellenesen taboraba tartoztam valoban szukseg volt ra -
#167831 get in there, lewis! -
#167830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#167829 Agyatlan, de tökös. Vaaaagy töketlen, de agyas? :) -
#167828 Igen, az elso 50 masodperc eleg elvezhezo volt ! :)) -
#167827 -
#167826 Akko mar ketto....! :)) -
#167825 igen, mindkettőjüktől szép volt. -
#167824 Vagy Gasly-tol volt tokos ott maradni:D Valszeg egy Mercit konnyebb ott tartani. Bar Bottas-nak tobb a vesztenivaloja. A lenyeg: tokosek voltak, az biztos:)