182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ToxiMaxi #168067 Vagy mint mikor Spa-ban benézték a q3-ban az üzemanyag mennyiséget? -
Szerintem meg hagyjuk... -
Nézd vissza az összefoglalókat szezon elejétől, amikor más stratégiát kap,azt azért kapja,mert az alap taktikával nem lenne esélye a győzelemre, első,második,harmadik futamon is megelőzték az első körben a riválisok, a többi futamot nem néztem vissza.
-
ShaiHulud #168064 szerintem is marchione van a hatterben, talan mar volt alairt papir. -
Abból mi igaz,m hogy Kimi fizetős pilótaként megy a Sauberhez .. ? :D -
ShaiHulud #168062 benezte de nem ilyen ironikusan mint ahogy irod. azzal nezte be, hogy most majd vettel harmoniaja, ami eddig se volt tul jo a sok hibajat latva, meg szarabb lesz egy uj, feltoroben levo tars mellett. ebbol meg nagy cumi is lehet, lasd redbull vet-ric vagy mclaren ham-alo esetet. meglatjuk mit hoz a kovetkezo evad. az biztos most legalabb meg 2 evig nezhetem a forma1t mert meg lesz kimi akit erdemes nezni. -
ShaiHulud #168061 vettel egyedul kuzd ja, mint monzaban...ja megsem, kimi votl a merci szendvicsben, mig vettel hatul probalt visszakecmeregni...hol volt vettel hogy segitsen? -
A ferrari ezt benezte...Kib..szta a fold legjobb pilotajat, hat miert nem nezett fel sg re elobb ....? :)))) -
Úgy látom mi nem ugyan azokat a versenyeket nézzük.... folyamatosan direkt szopatva van nehogy vettel elé kerüljön , ha ott van engedje el stb legközelebb nyitott szemmel nézd a futamokat... -
ToxiMaxi #168058 Én arra válaszoltam, hogy mi lenne ha már most cserélnének. Év közben beülni egy ismeretlen autóba és azzal már a köv. hétvégén jól teljesíteni nem kis feladat. Igazad van az 5-6 hely is túlzó, lehet még annyit se tudna hozni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.09.11. 16:02:28 -
Általában azért kap más stratégiát a futamokon,mert nincs meg a megfelelő tempója. -
Sergio Marchionne végakarata volt, hogy Lec legyen a Ferrariba jövőre. Nem? -
-
gpFan #168054 Azért elég beteg hogy Raiikkönent pont most, amikor a legjobb az utóbbi 3-4 évben pakolják ki, illetve fokozzák le.
Talán van köze ahhoz, hogy Vettel nem volt boldog a Monzai kvali után, és emlegette hogy lesz mit beszélni a csapatvezetéssel.
Konkrétan, a Ferrari nem arról ismert, hogy nincs csapatsorrend. Most valahogy Kimi nem akart belemenni a 'szárnysegéd' szerepbe .
Lehet, hogy ez volt a fő ok. Persze, erről vagy 30 évig nem beszélhet senki a bennfentesek közül.
A Sauber nem olyan rossz hely most. Ha Alonso kibírt 4 évet a McLarenben, Kimi is kibír 2-őt a Sauberben
-
Te miről beszélsz? Mire alapozod, hogy 5-6ik helyen lenne? -
Igen? Vettel egyedül küzd?:))) Érdekes meglátás csak hogy tényeket nézzük 3 a bajnokságban, úgy hogy kétszer megkotlott alatta a technika és a halálba szopatta a csapata:DDD Arról nem tehet hogy Vettel falba csapja az autóját neki megy a másiknak stb....
Szerintem azért kapta a Saubert egyébként hogy segítse Vettelt a továbbiakban.. -
paj01 #168051 A Lotus-al se volt sok esély aztán láss csodát. Mellesleg a 2 lotus-os évében sokkal jobb volt nézni mint a ferrariban az elmúlt években. A középmezőnyben leglább villoghat majd, szerintem egy két meglepetés eredmény is befigyelhet, teljesen felszabadultan versenyezhet és elsőszámú pilóta lehet. -
ToxiMaxi #168050 "teljes erővel" Jah csak 5-6 helyről nehéz lenne segíteni, másrészt miért segítené? Utána következő évre is maradna másodhegedűs. Én annyira nem látom a potenciált benne. Meglátjuk mi lesz. -
Aláír két évre egy olyan istállóhoz,aminek reális esélye nincs a futamgyőzelemre , mindezt miért, a pénzért, a hátralévő futamokon még annyi motivációt sem látunk majd tőle,mint eddig, most kellett volna év közben átrakni a Sauber-hoz ,Szerencsétlen Vettel egyedül küzd két Merci ellen, Leclerc idén még biztosan benne lett volna,hogy segítse Vettelt teljes erővel, az autóval is megismerkedhetett volna.
-
Nagy bajnok ??? :))))
Nekem nem hianyozna, jo arc de kutyauto versenyzo.....:) -
Egyébként is tetszik most a Sauber a rettentőkék után:) Következő évben Sauber szurkoló leszek, legalább nem támasztok nagy elvárásokat
-
Meglepett,azt hittem visszavonul...remélem a Sauber alá tud rakni egy jó autót,és stabilan pontokért menni,nem lenne szerencsés egy újabb korábbi nagy bajnokot látni a mezőny végén kullogni :( -
Stockbauer33 #168045 http://f1vilag.hu/hirek/hivatalos-raikkonen-tavozik-a-ferraritol/ -
Räikkönen helyett Leclerc a Ferrarinál, de a finn sem hagyja abba Végre valami kis izgalom.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2018.09.11. 10:59:50 -
Kellenek az ilyen "karakterek", ugye? 
http://www.origo.hu/sport/loero/20180909-verseny-kozben-huzta-be-ellenfele-feket-az-elmebeteg-motoros-moto-2.html -
Stockbauer33 #168042 -
-
Azert van meg vissza az evbol rendesen, raadasul huzos palyakkal. Egy HAM motorhiba (amugy is fogynak a motorok), 1 kieses, es VET vezet "behozhatatlanul". -
Vettel már talán tavaly is de idén biztosan saját hibájából nem lesz világbajnok. Ezt nem szokta tűrni a Ferrari. Ha Leclerc hozza a szintet vagy akár jobb is lesz akkor pikk pakk őt fogják támogatni. -
Fürtös #168038 Szépen elmagyarázza a srác az ide vonatkozó szabályokat de a probléma nem ez volt.
A probléma az, hogy nem tudják eldönteni melyik az eleje a T-traynek.
Lépcsős kialakítása van (síkban) az első sarkon megvan a rádiusz de a lépcsőn már nincs ott már 90 fok a letörés.
Ezen ment a matek, a papók láttak egy sarkot a T-trayen ami nem rádiuszos, mivel ők saját bevallásuk szerint sem szakemberek és az angoljuk is messze van a mérnöki kommunikációs szinttől ezért ők ezt úgy értelmezték, hogy szabályellenes.
Ezért ment a fellebezés, hogy vizsgálják meg az FIA mérnökök is. Mert olyat futam után 1 órával már nem találsz annyira azért nem szeretnek dolgozni :D -
Túl sok helyen írnak már tényként róla,ahhoz hogy ne legyen igaz.
Ez azt jelenti,hogy Leclerc 21 évesen Ferrari pilóta lehet,azért ez nem semmi, a srác Verstappen-hez hasonlóan a jövő tehetsége, szerintem simán elképzelhető,hogy Vettel szintjén lesz,akár már az év közepétől, amit biztosan nem fog szeretni a Német, már előre borítékolom,hogy nem lesz jó a viszonyuk,ha ez megtörténik, és nem hinném,hogy beállítják majd a német mögé,ha hasonló teljesítményre lesz képes,mivel a Ferrari már 2 éve betette a pilóta nevelő programjába,tehát terveik vannak vele, jó Ferrari kapcsolatai vannak,akár a menedzsere révén is, Vettel fizetésének a töredékéért fog majd versenyezni, valamint Vettelhez képest 10 évvel fiatalabb.
Ez az én véleményem, majd meglátjuk. Olyan érzésem van,mint amikor Alonso mellé került Hamilton, a folytatást már mindenki ismeri:) -
ShaiHulud #168036 szerintem igen -
Kicsit hallgasd tovább, mit mond Vettel az esetről. :)
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.09.06. 19:31:39 -
0:40 -mél az nekem teccik, az jól csinálta szerintem :)
-
No, vajon igaz a pletyka, Kimit kirakják ...? -
-
-
Ezt forgatom én is a fejemben, de az az érzésem, hogy erre kell legyen másik megoldás, hiszen eddig is volt hasonló szituáció és meg tudták oldani. -
Ez a te bajod. -
ToxiMaxi #168028 Pedig amilyen stílusban írsz egyből ez jön le.