182273
  • lac coo
    szóval ennyi a nagy kvételezettnek járó, új autó :))))
    És még kapott valami plussz kis elemet az első keréktácsatakaró is, de asszem azt Kimi is megkapta ...

• lac coo
    Aztán meg visszakapott 3-at .;)
    Az a gyorsabb aki nyer ;)
    A többi csak spekuláció :)))))
  • G_ArchAngel #55165
    nem utálom, csak a menedzsere nélkül nem lehetne itt, inkább Nico Rosbergnek kellene a Ferrariban ülnie, nem a "csapatutasítás bajnoknak"...

ha annyira jó a Massa - és főleg gyors - akkor a finn miért tudott mindig akkor ráesni, mikor szükség volt rá?

Mert az alkoholista addig csak spórolt és a boxkiállások előtt hirtelen 1,5 másodpercet faragott?
    Biztos mert túlfizetett sztárpilóta...
  • lac coo
    Nem én hoztam egy szintre őket saját maguk megtették ezt :))) Massa hihetelenül javult, Kimi meg romlott.
    Hát nem vagyok "kemény drukker" , de sztárpiltaként sztárgázyiért nem sokat nyújt Kimi .Én lapátra tenném és negyed annyi pánzért hoznék egy jó kis újonc versenyzőt m,ásodpilótának, mondjuk Nico-t ;)
  • Kit--Kat
    Szerintem Kimit és Massát összehasonlítani és főleg 1szintre hozni, merénylet az autósport ellen:)
  • Kit--Kat
    Ez nem így van. Alonso vitathatatlanul jó, De Kimi is, és Schumin tavaly sokkal gyengébb esőgumik voltak.
  • BaliBoy
    Hát igen. Ehhez semmi kétség nem fér, hogy Massa nem eső menő. De a Nürnburgringi esetet én inkább Alonso javára írnám. Ő volt a jobb és nem Massa a rossz, már ha érted, hogy értem. Nekem amúgy is úgy rémlik, hogy Massa egyébként hasonló köröket ment mint a többiek. Alonso volt aki kitűnt a többiek közül.
  • lac coo
    Alonso az egész mezőnyt ugyanígy beálazta tavaly a Mogyoródon ;) Szal az nem szégyen, esőben senki nincs a közelében ...
  • BaliBoy
    Nekem teljesen elfogadható. Csak azért hoztam fel mert minahogy Te is bizonyítod néhány emberben túl teng a konspirációra való hajlam. És pont ebben a hozzászólásodban bizonyítod ezt be a legjobban. És ha Massa kapta akkor mi van? Ott voltál a teszteknél? Tudod, hogy egyáltalán jelent valamit (időben)? Szerintem nem tudod! (esetleg sejted vagy hiszed, de tényként semiféle képpen nem kezelheted) De konspirálj nyugodtan. Tudom egyébként, hogy utálod Massa-t ezért nem is fogsz mást mondani...
  • lac coo
    Az az újy konstrukció, valójában csak egy plussz hütőkopoltyút jelent, gondolom letesztelték a nagyon gyors Monza előtt ahol létfontosságú a hűtés .
    Egyértelmüen Massa az elsőszámú pilóta a Ferrarinál, gyors megbízható egyenletes teljesítményt nyújt .Már amikor minden klappol :)))))

A Kimi féle leggyorsabb körről meg csak annyit, hogy valszeg Massa is megfuthatta volna ugyenezt a verseny végén, de elég rendesen visszavett már akkor ....Semmivel nem volt gyorsabb Kimi, 500 milliós pilóta létére, én egyértelműen lapátra tenném , ennyi pénzért lehet menni máshová lazáskodni :))))
  • Kit--Kat
    Azért azt szögezzük le, hogy a 4esből, magasan a Massa a leggyengébb. Ha a korrektek a kiállások, akkor 2.ra Kimi jöhetett volna be később.
    Massa alapvetően nem érdemelne VB címet, pláne azokután, ahogy megalázta Alonso a Nürburgringen, és ahogy ő alázta meg a Ferrari címert a Hungaroringen.
    Sosem értettem miért szerződtette le a Ferrari.
    Megint kedvezményezett volt, remélem Monzába meglesz alázva a feje Kimi által.
  • G_ArchAngel #55156
    gondolom az Neked elfogadhatatlan, hogy emberek tankolnak, akik hibázhatnak - senki nem kényszerítette Massát, hogy addig ne fusson megfelelő kört a Q1-ért, mert volt rá lehetősége...

de nem emberi hibának hívnám, azt mikor Nicholas Todt védence kapja meg az új konstrukciót...
  • gercse
    örültem én is hogy Ferrari győzelem volt, meg Massanak is, csak eszembe jut néha a Nürnburgringi verseny...mi van ha esik az eső valahol? akkor Massanak szerintem annyi, esőben(szerintem) elég sokan jobbak nála
  • mflex #55154
    Egyre jobbakat alszom,ezeken a versenyeken:)))
  • BaliBoy
    Mennyi buta van itt....
    Ha van kb. ugyanolyan szintre töltve két palack ami lyukas és folyik belőle a víz, majd rátöltenek előbb az egyikre, majd utánna a másikra szerintetek melyikből fog ismét hamarabb kifolyni a lötyi? FIZIKA!
    De sok rossz májú van itt...

Nagyon örülök Massa-nak és teljes szívemből gratulálok a győzelméhez, mert megérdemelte!

(ja és ha már mindenképpen összeesküvést akarok gyártani akkor azt magyarázzátok meg, hogy a Hungaroringen miért Massa-nak felejtettek el tankolni? )
  • Istencsászár
    Yútúbon fent lesz 3 alőzéses highlits, többet nem érdemel a futam.
  • REALista
    SportKlub is métli majd...
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Nem tudtam megnézni a Török futamot. Le tudom tölteni valahonnan, az egész futamot?
  • gettobuxa
    akkor idén már csak az időmérők lesznek izgalmasak? :D
  • REALista
    Jaja pont ez mondta az előbb Kimi is.Már az időmérőn eldőlt minden...:(
  • a.carkey
    Enyén direkt volt, hogy amikor Massa jött volna be előbb, Kimi jött be helyette. De erről nem fog az interjúban mesélni ...
  • G_ArchAngel #55146
    tudod mi a szánalmas, hogy igazad van...

ilyen szar az F1: időmérőn kell megnyerni:(
  • DjDano
    Na igen, ez is igaz...
  • Istencsászár
    Ezért ne feledkezzünk meg a verseny igazi tökös hősieről, Trulli, Bari, Button
  • Count Adyn
    Lehet spekulálni, én is Kimit szeretném VB nek, de basszus, nem kell hibázni az időmérőn és akkor nincs ez:/
  • REALista
  • desigo
  • DjDano
    Szerintem tutira nem Kimin múlik az előzés, sokkal inkább CSAPATUTASÍTÁS! A Ferrari nem ismeri a verseny szót... szánalom. Massanak 2x is kedveztek a boxkiállásnál, ráadásul új fejlesztésű kocsival indult

A leggyorsabb kör zsinórban másodszor Kimié ez mindennél többet mond!
  • UnknownAsshole
    És Alonso áll a dobogón Hami helyet :'( áááááá :@
  • G_ArchAngel #55138
    Szeretnék gratulálni Nicholas Todtnak az első helyért, szép volt...
  • gettobuxa
    a szánhúzás jobban izgatja, meg a hoki is, meg még pár extrém sport :)
  • REALista
    Tán mert a mai Forma1 -ben úgysem lehet előzni max ha az elől lévőnek vmi gondja van?
  • JackDaniels #55135
    "... és megnyerte zsinórban a 2. török nagydíjat."
    Szép kommentár, gratula.:PPPPPPP
  • Istencsászár
    Lehet elméleteket gyáratani, miért csinálja ezt Kimi??? ha gyors tud lennei miért marad le és minek futkos ilyen köröket a végén? nem normális dolog ez, hol a hiba? mert nem benne.
  • Count Adyn
    Kimi^^
  • desigo
    Az a légkondinak a kondenzcsöve :)
  • akyyy
    :DDD
  • UnknownAsshole
    Láttátok ? Átmegy a McLaren Hybrid hajtásra. Ott lógott az áramszedő a kocsi alatt :|
  • Count Adyn
    Ha valaki leszerencsészeznek az fikázás?:DDDD
  • akyyy
    hát mer alonso szted mi?