182273
  • WNW
    A McLarenrol lekerult az elso szarnynal az ativelo elem, a Williamsnel meg felpakoltak egy ilyet... Fejlesztenek a sracok mit mondjak...:)
  • WNW
    Hat most nem uralja... Viszont ez jo volt amit most lattam.. Kimi kocsija kb. 1 meter magassagban lebegett valami emelokon, es igy szallt be...:)
  • M@TriX
    Ferrari uralta a monzai nyitóedzést

ez is izgalmas futamnak ígérkezik...
  • Amiga
    Egy apró érdekesség: ennek a topiknak a két nyitóüzenete 2000. július 6.-án. Mintha semmi nem változott volna, csak Coulthard bukta el a Mercit. A fanok viszont ugyanúgy viselkednek ma is. :)

"Ide varom a F1-es megjegyzesek tömkeleget!!!
    MCLAREN vs.FERRARI
    FERRARI COOOOOOOOOOL!!!!!!
    Szemet kultard,mas annyat nem illik szidni,miközben a seb.:260 km/h "

"Hali
    Klassz topik, Schumacher meg bekaphatja, ki nem állhatom, Coulthard a király, nagyjából ennyi így elsőre, ja és természetesen a Mercedes a legjobb."
  • G_ArchAngel #55483
    formula.hu-n olvastam a legvalószínűbb kimenetelt az üggyel kapcsolatban:
    - ha nyer idén a McLaren, akkor pénzbüntetés
    - ha nem nyer, akkor törlik az eredményét
  • [Jakuza]
    Most aztan tenyleg kiderul, hogy senki nem is tudott az adatokrol.
    Legalabbis a Meggyeskovacsi Kis Janos nevu alkesz az Idd le Magad kocsmaban, mert az ominozus idopontban az egyik arokban hevert hulla matan. :D
  • [Jakuza]
    http://www.autosport.com/news/report.php/id/62097

Megerositettek a hirt, miszerint Max Mosley az Alonso,De La Rosa Email valtasrol adatot kapott.
  • Count Adyn
    Meg nem hülye hogy hazudjon eskü alatti vallomáskor... :D
  • G_ArchAngel #55479
    Kimi
    Massa
    Lewis
    Alonso
    Rosberg
    Button !!!
    Fisico
    Kubica
    Nick
    Trulli
    Heiki
  • MaSzKa
    az durva
  • G_ArchAngel #55477
    már patkányok is vezethetnek autót?:)
  • [Jakuza]
    De pontosan tudjuk az idevonatkozo szabalyokat.
    Minden ilyen cserenel torestesztet kell csinalni, amit a McLieren Mercedes elmulasztott.
    Ezert mar vettek el pontot csapattol. Ami varhato volt oket egy olyan csekely penzbuntetesre iteltek, ami egyszeruen nevetseges egy ekkora csapatnal. Itt latszik milyen oldalszelen evez a MC Mercedes.
  • Istencsászár
    Tévedsz, mert autóversenyző.
  • madmanic
    Alonso egy patkány..

ennyi...
  • Dodo55
    Állítólag van egy olyan pont a szerződésében, hogyha ilyesmi bajba kerül a McLaren, akkor nem kell kivárnia a 3 évet. És ha igaz az, hogy el akar menni, akkor most itt a lehetőség, hogy kihasználja ezt, plusz így még a saját seggét is menti a FIA-tól.
  • DjDano
    Alonso a saját csapatát mártja be? Szerintem a meki ki fogja dobni a szűrét... :)
  • Kit--Kat
    Hát a Mclaren egyremélyebben benne van a kakiban a csodás paddock palace-ával 1ütt.
  • jefferson83
    Keverik rendesen :)
  • Istencsászár
    E have F1 racingban nagyon jó cikk van.

Renault szemszögéből a Nürburgringi futam. Hogy miért is érdekes? mert több oldalon át olvashatjuk a teljes rádiózást amit a futam alatt beszéltek a versenyzők és a csapat, érdekes nagyonm, főleg egy ilyen eseményes futamon.
  • Istencsászár
    akkor egyenesbe vagyunk:)
  • G_ArchAngel #55467
    na, én meg a csapatot sz*rom le, jó hígan:)
  • Istencsászár
    Hajjaj, nem tudsz megfogni mert erre azt mondom neked, hogy nekem nem dolgom Sumi védelme, már miért is lenne? sose drukkoltam neki. Egy pilóta ügye nem mérhető egy csapat ügyével, de miért pont ezt kell felhozni? megannyi pilóta sumák volt idén is.
  • DJ BP
    Még mindig nem értem a logikát, a nagy csapatot megilleti az ártatlanság vélelme, de egy pilótát egyből el kell meszelni szó nélkül?
  • Istencsászár
    Végülis mind1 hogy kamionnal ütközöl vagy minivel, ok téma lezárva.
  • Istencsászár
    Ugy hiszem h itt fogalom zavarok léptek fel.

A sebváltó nem volt szabálytalan, hanem új fejlesztés. A dolog lényege hogy nem csináltattak töréstesztet. ( állítólag azért mert a kasznin semmi módosítás nem kellett, csak magát a váltót cserélték )

A kérdés h miért? mikor kell töréstesztet csinálni? mik az erre vonatkozó FIA paragrafuksok, hol vannak átfedések? stb.

Megint nemtudnunk semmit, vagyis a szabályokat a tényeket.

De mivel ezekszerint mulasztottak kaptak büntetést, pénzt, ami korrekt.
  • DJ BP
    Miért mit tett a Ferrari? jaaa bocs, A PILÓTA volt ott a fő szempont

Nem mindegy most komolyan?
    Embert illet tudtommal az ártatlanság vélelme, és a Meki csapat is embereket képvisel nem? Pilóta is ember
    Tehát akadékoskodásodnak van értelme?
  • DJ BP
    Az Olasz Nagydíj versenybírái nyomozást kezdtek és végül súlyos összegre meg is büntették a McLarent, amiért szabálytalan sebességváltóval versenyeztek a Hungaroringen.

LOL Súlyos összeg 50.000$ :DD
    Csak Alonso zsebében van annyi verseny közben, az a ballaszt :DD

[apro]Persze ilyen apróságért ne is büntessék őket jobban, nem ezért mondtam
  • Istencsászár
    Miért mit tett a Ferrari? jaaa bocs, A PILÓTA volt ott a fő szempont ( lehete hozni Alonso-s Rönós dolgokat is. Mintha nem egy kategória lenne:), de mind1, csak ne fröcsögj, mert semmi értelme ennek, legyünk normális beszélő viszonyba.
  • Kit--Kat
    Érdekes ezt az ártatlanság védelmét nem hangoztattad tavaly Monacoban....
  • BaliBoy
    Ok, aláírom nem kellett volna. De az akkor is egy vicc, hogy egyesek ártatlannak tartják még mindig a mekit.
  • jefferson83
    Persze annak aki benne van a buliban (értsd: száguldó cirkusz) érthető, hogy számít. Nekem kívülállónak annyira nem. Az ügy végimenetelétől függetlenül vagyok kénytelen tovább élni életemet :) Én is sajnálnám, mert való igaz, hogy unalmassá válna az F1 (ha kizárnák őket, aminek kb 1% esélyt adok), de sajos ennek a balhénak ez lenne az ára (saját vélemény).
  • Shiwo
    kérdés, hogy mennyivel folytatják..
  • a.carkey
    50 ezerrel kezdik ...
  • Shiwo
    viszont mások szerint a pénz igenis számít..én továbbra is arra tippelek, hogy az istálló pontjait elveszik a versenyzőkét meghagyják + sokmilliós bünti a mekinek
  • jefferson83
    Nem
  • Istencsászár
    Csütörtöki kötelező sajtótájékoztatókra, nem 3 pilótát hanem 4-5 versenyzőt, illetve szakembert hívnak meg, és igy ülnek 2 sorba...
  • desigo
    ezen Fisco miért van büntiben? :)
  • desigo
    ezeket szeretjük !!!
  • nearo
    direkt van két db hármas pont?
  • jefferson83
    Egyes emberek azt az alapvető dolgot nem értik meg ami az adatok birtoklásáról szól. Az adatok felhasználását most tekintsük másodlagos dolognak.

Így történt?

1. Fickó megjelenik a dokumntumokkal a meki istállóban.

2. Te mi az a kezedben?

3. Egy-két információ, adattömeg a ferkáról. Hi-hi :D

3. Ki vagy rúgva, azonnal szólok a FIA-nak és megkeresem Todtot is, hogy tudja náluk sincs rendben valami. Te meg imádkozhatsz, hogy a következő éveket ne a börtönben töltsd.

Sajnos nem így történt az eset és ezért felelős a m.mercedes istálló. Ezt jobb helyeken bűncselekménynek hívják és nem csalásnak. Ez tény, mert a felek már elismerték. --> kizárás (ez saját vélemény. sztem a pénz nem ér annyit, hogy egy kamuversenysorozatot végignézzek).

UI: Azokat a dolgokat kell büntetni amik kiderülnek.