FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dodgecharger

See Your Local Dodge Dealer

http://gaborszantai.co.uk/

Andora
Mi az a Vip tagok?

Punker
jaja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Engem 1 õrült tudósra emlékeztet😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
hunaralf!

respect to the man in the ice cream van

jó fotó, a két kábszeres balra elõl: az egyik terjeszti, a másik teszteli, a jobb szélén a két sunyi alak, pedig megbeszéli, hogy altassák el a közvéleményt ebben az esztendõben...

Ralf pedig nem bírta, ki kellett rohannia budira...😛

Azért Villeneuve mellett Trulli is benevezhetne a Mr. Homeless versenybe...😛

Lteebee
VIP tagok kaphatnak csillagot.
A számuk attól függ, hány éve regisztrált az adott fórumozó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Andora
csillagot miért lehet kapni?

Istencsászár
Villnöv csodálatos😄 mintakit mostszedtek össze a híd alol + az xxxles rucija

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

ÁjjLe BoBBi
sajnos ez biztos szvsz.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Szerinted miert ketelkedek?

DJ Bee18
idén az évad elsõ felében is ezt mondta a Ferrari, hogy majd feltámadnak. Ez csak reménykedés. Te minden nyilatkozatot szó szerint elhiszel??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
de, nemvoltam😊

Lteebee
Legyen igazad és õk az erkölcsi gyõztesek a szememben.

Lteebee
Ha itt lettél volna, vágnád mirõl beszélek.

G_ArchAngel tudja 😄DD

Istencsászár
gondolkozzatok el ha a nézettséget akarják növelni akkor hozzanak megszorító szabályokat mittudomén pl: egyenlõ erõs kocsik ( ez hülyeség de példának jó ) és máris jobbak a futamok.. egy akkora csapat mint a Ferrari nemfog poénból ultragagyi kocsit csinálni esni, kelni, minden 2. futamon kicsuszni meg a gumikkkal szarakodni csakhogy a többen nézzék a forma1 et.....
Hogy miért nincsenek elkeseredve miért nem sirnak? vannak õk akkora csapat hogy megoldják ezt a problémát és nem kezdenek itt el sirni hogy jujjdeszar

Istencsászár
ez a nézettségér eladás akkora márbocs "akkora hülye szöveg" hogy addig mondjátok hogy a végén el is hiszitek...

Istencsászár
tudjuk hogy utálod a merci drukkereket hogy õk mekkora láma nép de nemkéne minden mondatba belefûzni hogy csinálják ezt meg azt meg ilyan meg olyan népség.. köszi

a.carkey
Ha 1998-ban Villeneuve v. Williams drukker vagy, szintén hánysz, ha 1988-ban Piquet és Lotus fan, detto. A technikai sportok ilyenek. Szvsz zéró összeesküvés volt ...

A medve nem játék.

miért, tud?
feltartani, azt igen, azt komolyan tud...😛PP

Az uccso mondatot alairom 😊
Amugy remelem vegre megegyeznek a kerekcsereben. Erdekes a multkor Todt azt mondta hogy nem kell kerekcsere. 😊 Nem ertem.

Lteebee
Ha eladták, látszani fog.

Mindenesetre szívesen olvasnám ismét a "nem is tud elõzni" tartalmú dumákat a merci szurkolóktól.

Az f1 már rég nem szól a sportról, vagy a becsületrõl.
Mindenki megteszi a maga kisebb-nagyobb taktikai húzását.
Ha eladták a nézettség növeléséért az évet, az mindenkinek jót tett, aki szerepel a cirkuszban.

Az idiota elmeletem akkor kap igazolast, ha jovore a Ferka ujra a csucson lesz 😄

Istencsászár
kimit meg már megvette a ferrari😊)))))

A Bridge es a Ferka a mostani nyilatkozatok alapjan nagyon biztos a jovo evi bajnoki cimben. Ez nem furcsa? 😊 Erdekes hogy 1 evig nem birtak csinalni normalis gumit. Jovore meg mar tuti cimszerzest igernek. Oke nem allhatnak neki ugy hogy "UGY IS SZAR LESZ", de azert ez erdekes. Akkor aprilistol kezdve miert nem fejlodtek? Sot meg lejjebb csusztak. Aztan minden szar futam utan semmi elkeseredettseg, sumi, todt mind nyugisan nyilatkoznak.

Lehet sot biztos az idei Ferrari "teljesitmeny" utani elkeseredettseg beszel belolem, de szamomra meg mindig hihetetlen es talan tenyleg eladtak az evet 😄

Osszeeskuves elmelet off.

Istencsászár
"olyan nagy tempóval érkezett ki a sóderágyból" 😊)))))))))))

elfáradt a Hídkõ...

Kérdés: A következõ kellemetlen pillanat a megpördülésed volt a biztonsági autó mögött. Ez hogy történhetett meg?

Schumacher: Azért történt meg, mert a gumijaim már nagyon el voltak kopva, gyakorlatilag barázda sem volt rajtuk. A biztonsági autó mögött ráadásul nagyon lehûltek. Valaki fékezett elõttem és nekem is ezt kellett tennem, mert különben beleszaladtam volna. És akkor megtörtént!

Istencsászár
Schumacher: Mondjuk úgy: miután a gumijaim már amúgy is teljesen elkoptak valószínûleg egyébként sem fejeztem volna be a versenyt – legalábbis gumicsere nélkül nem. Emiatt nem is voltam mérges, hogy így alakult. Legalább elkezdhetünk a következõ évre koncentrálni.

Istencsászár
gumija teljesen elkopott és hideglett és ezér, ha ott nemcsuszik ki akkor máshol tette volna vagy kereket kelett volna cserélnie mer semmi nemmardt neki belõle

Lteebee
De miért csúszott ki?

Mivel elment a kedvem az F1-tol reggel ezert most megnezhettem Sumi kicsuszasat. Collner nem hazudtolta meg magat.

Lteebee
Baki.

Igy van meg is buntettek. Figyelmeztetes. Eleg tre baleset. Pont akkor huzodott be mikor mar nem lathatta hogy jon Albers, aki gumi melegites miatt gyorsan jott.

Istencsászár
uh nemláttam eddig alberts és sumi ütközését elég komoly.. nekem tünt csak ugy vagy sumi tényleg elkezdett bal irányba húzódni alberts elé?

http://tamas13.uw.hu/shanghai.htm

Lteebee
A lényeg, hogy téma legyen és beszéljenek róla.

ott a pont!

Istencsászár
feltartásról meg annyit más hogy valaki a pályán safety mögött csinálja vagy a boxbejáratnál megy 10el...

Lteebee
Ok.

Lteebee
Megnéztem a videót, miután elfogadtam az érvelésed és már nem vagyok biztos benne.

Istencsászár
anno leirtam hogy miér és tök egyértelmû.

Te sem láttál még sok tiszta futamot 2 vs 3 kiállással...
Szerintem a végére minimum 15-20mp elõnye lett volna a McLaren-nek ezzel a taktikával - mit gondolsz, miért nem verte le õket a víz az idõmérõ után?
A boxkiállásnál Kimi autójába 1,5× több üzemanyagot tettek - és köztudott, hogy a McLaren fogyasztása a legjobb...

Istencsászár
tudod ez ugyan olyan mint eddigis elsõ kiállásig õ a best azt kijön meki meg marad,marad,marad és ledolgozza és visszajön elé mint ahogy mindig, 2 hét alatt nemfog ennyit gyorsulni 1 kocsi ezt tese hiszed el..

Lteebee
Hát ne is hozd, mert azért meg nem kapott, aztán amikor meg máskor visszaengedte utána maga elé, aki mellett elment akkor meg kapott.

Istencsászár
azhogy fisco elé vagy mögé ez nemtéma egyértelmû hogy elé..