182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Borg #59417 És itt a bejelentés - Ross Brawn a Hondánál -
G_ArchAngel #59416 az eredeti Daily Telegraph cikk -
akkor most a hondához hány másodpercet visznek ?
-
G_ArchAngel #59414 Ross Brawn lett a Honda főnöke?
A Daily Telegraph értesülései szerint még hétfőn bejelentik, hogy azonnali hatállyal a Ferrari korábbi technikai igazgatója, Ross Brawn váltja Nick Fry-t a Honda csapatfőnöki székében. Egy ilyen kinevezésnek kétségkívül lenne értelme, Brawn ugyanis nem titkoltan előrébb szeretett volna lépni a hierarchiában (ezért nem sikerült megállapodnia a Ferrarival, amellyel a Daily Telegraph szerint októberben rekedtek meg a tárgyalásai), és a folyamatosan küszködő Hondának is erősen szüksége volt egy bizonyítottan kompetens, kellő rálátással rendelkező szakember segítségére. Brawn állítólag a múlt héten írta alá a szerződését, de a jelek szerint Fry is a Hondánál marad, mint vezérigazgató.
Akkor majd ma meglátjuk... -
DJ BP #59413 ezt láttátok már? :DD
-
tök jó az a piros bogaras netreklám amit linketél:-) -
Na ja azért kaptam, mert beírtam az FM fórumba, hogy "Kapd be!
".
-
Adatlapod -
Hogy lehet megnézni, hogy miért kapott valaki büntetőpontot? -
(jó a büntipontod szövege:DDDDD) -
Hol találtad?
tudsz adni egy linket? -
Egy igazi gyöngyszemet sikerült megtalálnom. 2 órás (sztem hivatalos) Formula-1 összefoglaló az 1994-es világbajnoki évadról magyar kommentárral. -
DJ BP #59405 13- Ezt babonából nem használják
Jé, fel se tűnt, tényleg :) Akkor azért vannak 16-17-es autók egy csapatban, egyszer furcsálltam hogy lehet páros-páratlan sorrend, amikor ugye 1-2-vel indul :) -
nem azé, de nem úgy volt, hogy a McLaren az uccsó kettőt kapja ? nahmármost ha új csapat lesz, akkor nem ők lesznek a 22-23 a meki helyett ? -
szponzoroknak biztosítani kell a kellő számú címlapot..... -
DJ BP #59402 Briattore-Dennis, mintha a sors keze lenne, a sok elkövetett hülyeségért megérdemlik egymást :DDD -
madmanic #59401 Újabb kémbotrány! Beidézték a Renault-t! -forrás: index
Ugyanez a formula.hu-n -
ha én ott lehetnék azt választanám,még fizetnék is érte
-
angelus #59399 Megjegyzés: a csapat alakulásokat az ún. "hírekre" alapoztam... sajnos nincs jobb forrásom. -
angelus #59398 Ferrari: Raikönnen - Massa
McLaren: Hamilton - ? (Kovalainen/Sutil/De la Rosa)
BMW: Heidfeld - Kubica
Williams: Rosberg - Nakajima
Renault: ? - ? (Alonso/Kovalainen/Piquet Jr./Fisichella)
Red Bull: Webber - ? (Coultard/Alonso)
Torro Rosso: Vettel - ? (Coultard/Bourdais)
Toyota: Trulli - ? (Alonso/Glock)
Honda: Button - ? (Barrichello)
Super Aguri: Sato - Davidson
Spyker: ? - ? (Sutil/Jamamoto)
Lényegében 9+2 hely szabad. (+2-t most hagyjuk, nincs sok esély a Pro Drive-ra.)
Tehát 9 hely, amire pályázik lényegében 11 versenyző, ha nem számoljuk, hogy Ralf Schumacher, Liuzzi, Winkelhock, Albers és Speed is csapatot keres. 16 F1-esből tehát 7-nak nem lesz helye. Nagyrészben ezt még befolyásolja két tényező: Hova ül be Alonso, illetve hogy ki ül a McLarenbe, Hamilton mellé. Ugyanis tőlük függ egy-két pilóta sorsa. Érdekes holtszezon elé nézünk tehát.
Személy szerint úgy gondolom Alonso - Renaultba ül, és Kovalainen megy a Mercibe. Ebben az esetben igazából Fisichella kerülne a régiek közül veszélybe, és Ralf Schumacher sem valószínű h kap autót.
Egyébként jövőre kapunk újoncot is Piquet jr. személyében egy 3-szoros VB fiát, illetve Bourdais-t, aki már Arrows pilóta is volt 2003-ban csak mire szerződést kapott tönkre ment a csapat, majd a Renault-nál tesztpilóta volt sokáig. Ő egyébként többszörös Champ Carbajnokként érkezik. Visszatérő pedig Glock, aki már 2004-ben lehetőséget kapott a Jordantől 4 versenyen. -
Én ennek a pilótának fogok drukkolni. Csak úgy, divatból ...:
13. "Ezt babonából nem használják"
Már alig várom, hogy Palik mondja versenyen:
És Ezt babonából nem használják nagyon közel került Hamiltonhoz. Több százezred másodperccel gyorsabb. Igen, igen! Mindjárt megelőzi! Hogy is alakulhat akkor a világbajnokság ezután, hogy túl vagyunk az első verseny első körén?
Ezt babonából nem használják fog vezetni tíz ponttal, mögötte szorosan Hamilton.
Hihetetlen nyitást látunk Ezt babonából nem használjáktól. Ezzel az eredményével így egy kör eltelte után rögtön kijelenthetem, hogy akár világbajnok is lehet ...
Bocs.
-
...meg két ferraris meg két bmw-s meg két redbullos stb... -
szuper. legalább jövőre 2meklárenes veri meg a bajnokságban, remélem... -
nincs:) -
Laceee #59393 isten hozott az F1 vilagaban... -
Dodo55 #59392 Lol, komolyan nincs 13-as? :D -
angelus #59391 Amugy rajtszámhoz:
1 - Kimi
2 - Massa
3 - Heidfeld
4 - Kubica
5 - (Renault 1. pilóta)
6 - (Renault 2. pilóta)
7 - Rosberg
8 - Nakajima
9 - Coulthard
10- Webber
11- Trulli
12- (Toyota 2. pilóta)
13- Ezt babonából nem használják
14- Vettel
15- (Torro Rosso 2. pilóta)
16- Button
17- (Honda 2. pilóta)
18- Sato
19- Davidson
20- (Spyker 1. pilóta)
21- (Spyker 2. pilóta)
22- Hamilton
23- (Mclaren 2. pilóta)
24- (?? Pro Drive 1. pilóta)
25- (?? Pro Drive 2. pilóta) -
Jah, és utánna kapásból megy is a viselkedést kutató intézetbe.
-
WNW #59389 A leujabb hir, Alonso elszerzodott Schumi gokartpalyajara.. O lesz aki bemutatja, hogy ne vezessunk.....
-
Nem tudom mit variáltok, Kovalainen helyet cserél Aloval oszt jó napot. -
madmanic #59387 jah.. uccsó szakét bedobja a rajtrácson, felköti a napocskás kendőt azt' megcélozza a legnagyobb ellenséget... -
Alapvetően nekem is az jött le, hogy gyors pilóta, csak japános hévvel:) -
madmanic #59385 bezony! Állítólag bővítik a szerelők létszámát is. Fogyóeszköz.... -
Csóri szerelők...
-
sztem jó páros lenne :), és bírom Nakajima-t is, sztem jó anyag. -
ja ez ilyen bónusz csomag motor + pilóta? 1 fizet 2-őt kap?
-
mi van????? -
G_ArchAngel #59380 Hivatalos:
a Williams pilótapárosa: Rosberg - Nakajima -
G_ArchAngel #59379 szarkeverés folytatódik: Alonso, Ross Brawn, Toyota, Renault, Ferrari... -
Brawn-t nagy botorság lenne elengedni mostanában. mondjuk kérdés, Kimit mennyire "zavarná", vagy billentene a csapategyensúlyon, bármin....