182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem lenne jó húzás, lehet hogy simán elverné, de sztem nem fogja. Ő már nem aktív versenyző, nem is akar az lenni, pláne nem kell semmit bizonyítania...semmi értelme nem lenne csontot adni a médiák szájába szvsz.
A fejlesztésben kell segítenie, ehez egy biozony tempót ki kell autóznia, de annál tovább sztem nem fog lépni. -
"Szerdán derülhet ki még pontosabban Schumacher teljesítménye, a Ferrarihoz csatlakozik Felipe Massa is."
...Massát simán elveri szerintem :) -
"Ez a Schumacher srác tehetségesnek tűnik, hamarosan F-1-pilóta lesz" - viccelődött a tesztnap végén Coulthard.
-
Vitatkozni lehet, de felesleges Még mindig Michael Schumacher a legjobb! -
G_ArchAngel #59453 Brawn szakembereket csábít el a Ferraritól?
A Sport Bild értesülései szerint a Honda új csapatfőnöke, Ross Brawn azt tervezi, hogy újabb szakembereket csábít el a Ferrari istállótól. A brit 'zseni' listáján szerepel az olasz gárda elektronikai szakembere, Dieter Gundel is. Mivel a Ferrari a FIAT konszern krízise után nem tud olyan magas fizetést adni a munkatársaknak mint korábban, a Honda Racing japán támogatással újabb szakembereket nyerhet.
-
Todt nem megy sehova a Ferraritól... csak más posztra rakják át -
Ricky Bobby #59451 abban biztos vagyok bogY Miutan Brawn lett a fonok HONDA nal, Honda fel fog jonni a kozep mezonybe hamar. Arra is gondolok, hogy hamarosan ismeros nevek jonnek majd a Honda hoz, mert szerintem Brawn ossze fog rakni egy 2. Dream-Team et csak mint Ferrari.
Mi lessz Todt al? erre kivancsi vagyok. Megmondva oszinten, a majom arcu Massa ra nem vagyok kivancsi. szerintem o meg gyengebb mint a masik Brazil nyavogos Barrichello. Csak azert jo most, mert a legjobb autoban ul....
Ja, a soveny szemoldoku remelem nem a Ferrari nal fog kikotni, mert akkor you can kiss your ass good-bye hahaha. (marmint a Ferrari csapat)
oh yeah, Fuck Hamilton! -
nekem könnybe lábad a szemem......ezt is +értem....go sumi go...! -
Hát igen. A Király visszatért. :) (ha csak egy kicsit is)
Még mindíg Ő a legnagyobb. :)) De jó megint azt olvasni, hogy Michael Schumacher az első.
-

összefoglaltad 15percnyi agyalásom lényegét. pont erre gondoltam. -
Megmutatta, hogy kell kiporgesgatlo nelkul vezetni. :)
Alonsora nincs szuksegunk, eleg volt latni, mit muvel a McLarennel. -
A MESTER VISSZATÉRT - ÉS OKTATOTT (HA CSAK EGY KIS IDŐRE IS)
-
érdekes kocsiban látni újra :)
..még a végén lesz egy Schumi - Kimi páros :DD -
G_ArchAngel #59444 Michael Schumacher volt a leggyorsabb az első napon
(Badoer lett a 2. nemsokkal lemaradva...) -
A fasz kivan...Brawn nem jön hozzánk vissza, Todt megy el tőlünk...és ha Alonsó idejön, nemtom mi lesz...Isten óvjon tőle minket! -
WNW #59442 Szerintem Kimit kene kidobni, most megvan a VB-je, a jovo evet ugyis vegig fogja inni....
Alonso meg menjen a ChampCarba....
-
Hát Massa felőlem mehet is, de Alonso ne jöjjön! -
lampard99 #59440 Hétfőn robbant a bomba, kiderült, hogy az angol szakember a Ferrari helyett a jövőben a Hondáért dolgozik, vagyis nem tér vissza.
!!!!!!!!!!!!!Jean Todt személyére nem tért ki a Ferrari hétfői tájékoztatása, de gyanítható, rövidesen ezt is megtudjuk. Ha mennie kell, akkor elhárul a legnagyobb akadály Fernando Alonso leigazolása elől, sőt, nyilvánvalóan meginog Felipe Massa pozíciója is. A brazil versenyző ugyanis a Todt-család oltalmát élvezi, Nicolas Todt, a Ferrari vezérigazgatójának fia egyengeti az útját.!!!!!!!!!!!!!!
-
Schumi újra kprmány mögött! 
-
Isten őrizzen tőle.
-
remélem ferni csatlakozik a Ferrarihoz, s Felipe felipétheti sajat csapatat Zsánnal a Toyotanal:P -
De szar ha valakinek a volt csapatvezető fiacskája a menedzsere ...
O_O -
Hopp ez ide becsúszott véletlen ^^
1. P. de la Rosa McLaren 1:23.119 20
2. M. Schumacher Ferrari 1:24.051 14
3. G. Paffet McLaren 1:24.086 12
4. H. Kovalainen Renault 1:24.217 19
5. J. Trulli Toyota 1:24.413 16
6. L. Badoer Ferrari 1:24.574 18
7. N. Heidfeld BMW Sauber 1:24.844 23
8. D. Coulthard Red Bull Racing 1:25.032 18
9. R. Kubica BMW Sauber 1:25.218 8
10. S. Vettel Scuderia Toro Rosso 1:25.881 21
11. K. Nakajima Williams 1:26.133 21
12. N. Rosberg Williams 1:26.454 7
13. G. van der Garde Force India 1:27.196 21
14. J. Rossiter Super Aguri Racing 1:27.257 8
15. A. Zuber Honda 1:27.397 23
16. A. Davidson Super Aguri Racing 1:28.519 8
17. R. Rodriquez Force India 1:29.503 21
18. K. Chandhok Red Bull Racing 1:29.729 9
19. S. Bourdais Scuderia Toro Rosso - 11
20. F. Montagny Toyota - 3
Azt hittem piár lesz, de nyomja neki, 1 év nem volt sok idő, még mindig gyors, nem meglepő, de azért a Ferrari aktív pilótákat nem kéne vernie:)
/-fav -
linket sajna nem tudok mondani, azt se, hogy honnan van, sry, mai vészterhes időkben nem árulhatom el :) -
G_ArchAngel #59433 Montezemolo kedveli Alonso-t és szerette volna megszerezni, Todt azt mondta, hogyha Alonso jön, akkor Ő megy...
Todt pedig jelenleg semmilyen poziciót nem lát el a Ferrarinál.
És én az F-1 világában semmin nem csodálkoznék, azon sem, ha Kimit raknák ki - Massa megfelelő háttérember lenne a Ferrari-vezér új üdvöskéje mellett. -
ÁÁÁ, szerintem csak a spanyol lapok próbálnak kedvencüknek minél jobb helyet keresni. Szerintem esélytelen, a Ferrari sem hülye. Van egy viágbajnokuk, aki már egyszer legyőzte Alonsot, ráadásul náluk sem lenne első számú pilóta, akkor megint bevágná a durcit... -
Hát ez be is b@szna! -
G_ArchAngel #59430 Sajtó: Alonso a Ferrarihoz szerződhet
A Ferrari hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy Stefano Domenicali veszi át Jean Todt helyét a csapatvezetői poszton. A spanyol AS értesülései szerint ez szabaddá teheti az utat Fernando Alonso Ferraris szerződése előtt, ugyanis eddig a francia szakember állt a kétszeres bajnok leigazolásának útjában.
A lap úgy tudja, hogy Felipe Massa szerződésében egy olyan passzus található, ami lehetővé teszi a Ferrari számára a brazil pilóta elbocsátását, amennyiben Todt távozik a csapatvezetői posztról.
Az Express korábbi információi szerint Massa és Todt a Toyota istállónál folytatja a munkát az elkövetkezendő esztendőben. -
Remélem,hogy durván fel fognak javulni... -
Borg #59428 "Ross Brawn új kihívást talált"
Hát az lesz neki a Hondánál, az ziher :D
Technikailag még annyira nem is rossz, de amit teamwork címen műveltek eddig... -
Dodo55 #59427 A motor nem esik szét, csak a kipufogónak szokása leszakadni út közben :D -
http://www.a5.hu/cikkek/2/23448.shtml
valahogy nem lettem tőle feldobódva...
tényleg egy új éra következik a Ferrari-nál, bízom a jó folytatásban, de egy újabb kemény ellenféllel kell felvenni a harcot. -
Borg #59425 Csak azok nem esnek szét tőle :D -
Én apum meg kiakasztotta a 120as mérőt autopályán bebebe (lejtőn :DDD )
OFF vége pls :) -
Dodo55 #59423 Zastavával mi egyszer szembeszélbe 145, és még gyorsult, ráadásul 4 személlyel, úgy kb 280-300KG :D
Elég hosszúak a sebességfokozatok, 2-esbe 102-ig ki lehet tolni, ez nem vicc, asszem Totalcaros tesztben is írták. De ennek ellenére a gyorsulása sem szar, mert nagyon, és nagyon könnyen pörög a motor, max teljesítményt 6500-on adja le, üresbe 10000-ig ki lehet pörgetni.
Tiszta Honda, azok pörögnek ennyire
-
nagyanyám trabantjával mi elértük a 100-at
akkor még hugommal kicsik voltunk és apámmal együtt nem voltunk 150 kiló,így nem volt akkore teher benne XD
-
Dodo55 #59421 Hivatalos info 25, de én mindig is 27-ről tudtam.
Amúgy a végsebessége is csak 112 hivatalosan, meg 21s a gyorsulása XD
Apukámnak volt vagy 5 Trabantja fiatalabb korában(persze nem egyszerre), meg volt 1 motor, amit olyan 35 lóerősre tuningolt, és azt rakosgatta bele az újba, ha a régit lecserélte :D Meg állítólag egyedi kipufogórendszert is készített hozzá 1-2 ismerősével, mert a gyárival lassú volt az autó, ami volt hozzá sport, azzal meg ette a benzint.
Amúgy szerintem a Zastavánkkal is csinált valamit, bár azt már nem ismeri be, de 3 hengerrel is simán a gerincemben volt a gyomrom, amikor félt, hogy nem tud kikanyarodni az 1 henger hiánya miatt, és padlógázzal fordult ki a Móri Útra :D
Sajnos már 2 éve(vagy van az több is) bele sem ültünk, és a műszaki is lejárt rá lassan 1 éve, de én még mindig azt mondom, hogy eljárogatnék vele, ha nem tudunk venni nekem jövőre külön autót. Mert amúgy kva jó vezetni, még a jobb első ülésről is érzem az egész autót, ez a mostani autónkról nem mondható el igazán. A motor az annyira a magas fordulatszámot szereti, hogy gázadás nélkül sebességbe sem lehet tenni
Csakhát a szokásos "valami barom belédmegy, és kettétörik az egész, mert mindenhol rozsdás" szöveg szokott a válasz lenni, meg "inkább veszek neked akkor egy Civicet". Csak egy normális Civic meg 700-nál kezdődik...
-
trabant nem csak 18 volt?
-
Dodo55 #59419 Jé, Borg a Forma 1 topicban :D
(Ha nem Hondás hírt linkeltél volna, még meg is lepődtem volna
)
Amúgy egy normális karosszéria kéne, azt ott lennének nagyon elől, a motor biztos megvan hozzá. Ami nagyon feltűnő, hogy már évek óta nagyon magasra kiemelkedik az autóból a versenyzők feje, míg a többi autóba egyre inkább belesüllyed. Szerintem ez mutatja, hogy kicsit le vannak maradva karosszéria ügyben.
Láttam pár napja egy viszonylag egyszerű Honda motort kiállítva valahol, 600ccm-s motor volt benne(4 henger, 16V), és 60 valahány KW-os volt, ami olyan 100 lóerő körül van. Durva. A Trabant 600ccm-s motorja volt 27 lóerő, mondjuk az egy kicsit más technológia :D
Ezt most csak úgy mondom, hogy pl egy 5000ccm-s Ferrari V12 motor csak 400-450 lóerős. A Hondának meg ott van egy sima 4 hengeres 2000-es motorja, ami 240. Jó, persze nem minden a teljesítmény, ott a nyomaték is, de akkor is. -
lehet ezekután alonso is megy a hondához ?