182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
volt már szebb is ennél:S -
-
-
inkább liuzzi maradna F1-ben mint fisichella :S -
Fisichella a Force Indiánál lesz 2008ban :D -
majd végigver mindenkit
-
G_ArchAngel #60170 Nem ismrem MS-t, de van egy sejtésem, hogy gyúrni fog az eseményre... -
3 verseny alatt behozhatatlan előnyre tesz szert.
-
DJ BP #60168 Sumi fan vagyok én is, nyugi már... De nem kötelező isteníteni mindig.
Szmájlival a végén megjegyeztem viccesen, hogy azért olyan módon nem uralja a motort, mint a MotoGP-ben, de nem is kell. Pedig állítólag 3 versenyre meghívták (!), hát én nem engedném :) -
G_ArchAngel #60167 Délután 15:00-kor kezdődik a hivatalos bemutató. -
Semmi hir az új autóról? -
árnyék -
Dodo55 #60164 A tetején a kameránál az árnyék, vagy esetleg megtetszett nekik az a feketés festés, amit az a török gyerek rajzolt, és olyasmi lesz? :)
(Vagy ez még nem is az új autó a képen?) -
Jó lenne eljutni arra a bemutatóra :) -
Vasárnap érkezik az új Ferrari
-
Jól nyomta,ahhoz képest,hogy nem ez volt a "szakmája".. -
De hogy jött össze Bourdais-nak a jobb rajtszám?:D -
najó,de azért profi versenyzőjöz is:) najó,az anyira nem bátor tett mint az enyém:-) -
Mivel versenyző... azért egy utcai motoroshoz hasonlítani bátor tett:), nem most kezdte a motorozást látszik, volt alkalma versenypályán csapatni ahhoz h ilyen szintre jusson. -
de egy utcai motorshoz képest nagyon ott van,és nem egy motorversenyző:) -
két Sebestyén egy csapatban... :O -
DJ BP #60155 Azért a kanyarvétel nagyon basic a profikhoz képest :) -
DJ BP #60154 14. Sebastien Bourdais
15. Sebastian Vettel
Nagy páros sztem :) -
liuzzit csak én nem látom?:S nakajima hány versenyt fog,mire kirugják?:D -
#60151 én is erre tippelek.
Ez az első dolog. A másik az hogy ez egy nemzeti sorozat. Tehát Amerikai autok amerikai piloták stb.. Már az is nagy dolog, hogy Kolumbiai, canadai van egy japán vesrenyző egyátalán mehet ott. A toyota csak azért indulhat mert amerikában sorozatban gyártanak autót. -
G_ArchAngel #60151 mert az amerikaik rosszul lennének, ha japán autó nyerne a nemzeti sportjukban:)
így is nehéz lenyelni nekik, hogy jobbak a japán autók, nagyobb számban vásárolják őket, mint eddig és mellette megbízhatóbbak:) -
Miért baj? több márka, több autó?! -
Lexus révén van keresnivalójuk mégis. :) -
Ezzel is egyet értek:D És nem csak mi.. Tudod milyen ellenszenvet váltott ki? Mennyire nem akarták a surkolok? De hát ugye a pénz beszél az embereke ugatnak.. Szóval sajna bejöttek... -
Szerintem a Toyotanak semmi keresnivalója a Nascarban. -
Igazából nem értem mi bajod. Még majdenm összefüggések is vannak a két sport között. Montoya és Villeneuve is ott van. És szerintem 3 db hsz-be nem halsz bele! -
Hát mennyire eredményes? Aszthiszem egy futamot nyert vele Brian Wickesr.De álltalában a top 10-nél jobb helyezést nem nyujtottak a nextelben. Kb a Dodge szintjén van. A cHevy és a ford viszi a primet. Viszont Craftsman Truck ban már több bajnokságot nyertek. Szóval az jobban megy nekik. -
Toyota mennyire eredményes?
Amugy nemrossz az uj kocsi, persze nem is szebb. -
be lehet fejezni az offot! -
Hát kb.. :D Nagyon csuf gépek, de viszont ezekktől sokkal jobb versenyeket várnak. Ráadásul nem kell 4 fajta kasztni mint eddig (short pályákra, superspeedwyekre, Road pályákra stb) henem egy fajtával megoldható minden tipusu pálya. Szóval költség csökkentés is benne van. Meg állitólag a más Aero dinamika miatt könnebb lesz előzni velük. Szóval elvileg jobb autok. De hát rondák mint a bün:D -
Hát ez szörnyű... -
Igen! Most ujra 4 gyártó van.. : Toyota, Dodge, Chevy, Ford.
Igy nézett ki a 2007-es Dale Jarrett alatt.
A sima:
És a car Of tomorow. 2008-tól igy néz ki a király kategória. Innentől csak ezt a kasztnit használják. 2007-ben pár versenyen mentek ezekkel a teszt miatt, de most már végleges.
-
Nemár Toyota is van?!:S:S:S -
babona miatt:) -
ez a 13-as kimarad mindig megzavar, miért marad ki? én tuti fekete festéssel 13-assal szeretnék menni, ruletten is az a kedvencem :)