182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hol a magenta? :DD -
-
-
-
Esős napra ébredtek Jerezben - Massa alatt megállt az új Ferrari
A Renault csapat információi szerint nedves körülmények között indult a januári első tesztnap, ahol a csapattól Nelsinho Piquet kezdi meg a tesztelést. Piquet most először lép pályára a Renault színeiben valódi versenyzőként. Kedden Fernando Alonso is csatlakozik a csapathoz, aki miatt rendkívül magas a médiaérdeklődés a spanyolok részéről.
A hírek szerint idő közben Felipe Massa új Ferrarija feladta a szolgálatot, ami után az autót visszaszállították a bokszba. -
Jajjj. Mit vitatkoztok... Azt senki sem vette észtre, hogy a közönségben egy fekete pulcsis hapsi kezében ott csillog a Finlandi üveg... 
-
nemhiszem, h személyes tapasztalatra lenne szükség ahhoz, h megértsen valaki ilyen problémákat. a videón annyi látszott h hátulról, a bal hátsó kerék környékén mentek neki (itt sérülhetett a futómű akár), amitől ő megpördült, viszont simán irányba állt, és utána még lehetett látni ahogy a többiek után indul. aztán annyit láttunk h beáll a boxba, valamit mutogat (talán mutathatta a már említett kuplung problémát, itt viszont felvetődhet az a kérdés h miért pont nála), majd kiszáll, és aki beül helyette az simán félreáll a kocsival. ezért mondtam h számomra nem tűnt versenyképtelennek az autó. továbbra sem tartom kizártnak h az volt, de amíg nem lesz erről egy hivatalos közlemény, amiben leírják h pontosan mi történt kár tovább ragozni a dolgot. -
-
G_ArchAngel #60329 nem igazán értem, hogy mire fel ez a siránkozás, nem érzem bántónak amit én írtam, vagy amit Desi...
az mondjuk érdekesebb, hogy Te mást láttál, mint 2 másik ember...
(ui: semmi közöm ahhoz, honnan van autód, de amíg nincs vele gond - nem kívánom! - addig nem fogod megérteni, milyen hibái lehetnek egy járműnek) -
DJ BP #60328 én kuplung gondot vettem ki a dologból, lehet tévedek -
igazából azt azért elmondhatnád, h neked mégis mire fel van ilyen nagy arcod az sg fórumon (lehet máshol is). nem csak most, már sokszor tapasztaltam, csak eddig, mivel nem velem játszottad ezt a számodra oly kedves játékot, h a fórumtársad lekisfiúzod/kislányozod, te pedig játszod az istenkirályt, nem írtam.
csak az, h idősebb vagy nem jelent semmit, a kor nem érdem, hanem állapot. én semmi személyeskedőt nem írtam, egyikőtökre nézve sem, nem értem neked miért kell így reagálnod rögtön.
a videóra visszatérve, én nem láttam komolynak azt az ütközést ami kimi kipördülését megelőzte, viszont annak eredményeként visszacsszott az utolsó helyre és ezért gondoltam, h egész egyszerűen nem volt kedve továbbmenni.
autóm pedig van, igen úgy tették a seggem alá, össze viszont még nem törtem, így ilyen téren tapasztalatom - szerencsére - valóban nincs.
mod.: ja még annyi, h én -veled ellentétben- soha nem gondoltam magam tévedhetetlennek, amint biztosan kiderül h tévedek, és kimi autója valóban versenyképtelen lett elfogadom, és nem keresek kifogásokat. az amit te írsz, egyelőre pont ugyan úgy találgatás mint az amit én írtam. -
G_ArchAngel #60326 picit többet élsz majd, lesz saját autód, akkor majd megtudod mi a rossz, de mozgásképes illetve a jó és mozgásképes autó között a különbség... -
és akkor aki beült helyette h tudott simán kiállni onnan a kocsival? -
DJ BP #60324 hűha, nagyot változott Kimi, sértődés közben is mosolyog :D
Nem tűnt annak enyhén szólva :) -
G_ArchAngel #60323 értem, akkor azért nem akart elsőre kiszállni, mert még duzzogott... -
nem állt meg az autója, besértődött amiért megpörgették és nem volt kedve továbbmenni. -
DJ BP #60321 + az eladások őket is igazolják -
Tamara: Mit teszel először amikor étterembe mész?
Felipe: Rendelek valami italt.
Kimi: Eszem.
LOL -
Mert a lényege, hogy vissza adja az ős 500ast, mint a Mini esetében. -
DJ BP #60318 tökmindegy, Ferrarisok FIAT-ban :)
Amúgy sztem stílusnak teljesen megfelel a formája -
Mert ez egy Fiat 500 promócis show, a cég legnagyobb reklámarcaival, jó szórakozás jó reklám, csak ne lenne ilyen nyomi a kocsi:), lehetett volna formásabb is és azok a kerek első lámpák... -
jó csaj ez a Tamara!
/szerelmes/ -
DJ BP #60315 ilyet szervez a Ferrari, és még csodálkozunk, hogy lefiatozod őket :DDD
2. részben átmentek agresszívba :D
Így összetörve is kéne az egyik :) -
G_ArchAngel #60314 Fiat 500 Show a jégen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze, hogy Kiminek áll meg az autója itt is... -
"Tamara: Az első szó, amelyet megtanultál olaszul?
Kimi: Jobb, ha nem mondom el."
:DDDD -
G_ArchAngel #60312
podcast -
G_ArchAngel #60311 Tamara, Kimi, Felippe -
G_ArchAngel #60310 szerintem ennek nézz jobban utánna...
tesztpilóta és 3. számú pilóta is a Ferrarinál, legalábbis, ahol eddig néztem, mindenhol ezt írják... -
Az index egy nagy barom... Szó sincs itt tesztpilótai állásról. Talán a mérvadó Forma 1-es lapokból kéne linkelni.
"A Gestione Sportiván belül én foglalkozom az autó fejlesztésével. Még nem egyeztünk meg abban, hogy mikor is vezetem a gépet, egyelőre tehát semmi sincs eldöntve. Helyzettől függően hozunk majd döntést: ha a csapatnak szüksége van rám, akkor vezetek, de azért nem túl gyakran"- folytatta a német. "S hogy milyen az F2008-as? Az autó biztatónak tűnik, de még nincs a végleges formájában. Részletesebben még nem tudok beszélni róla, mert előbb meg kell néznünk, hogy riválisaink mire jutottak."
Ennyit a tesztpilótaságról... -
Első kiállás után énis aztszoktam, ha nem esik az eső, nem volt baleset, az első már 20 mpvel vezet akkor nézem az időket:D -
G_ArchAngel #60307 zavarodottabb pillanataimban én is néztem a LiveTiming-ot futamok közben:)
(Laci és Gyulus és azt nézi, csak ők nem tudják értelmezni...) -
Suminál van a kémállomás onnan hallagatja le a meki rádióját
-

-
"Kérdés: Milyen, amikor otthonról nézed a Forma-1-et? Elmagyarázod a gyerekeidnek, hogy apa mit csinált az elmúlt években?
MS: Nem, mert ők olyankor nincsenek ott. A televízióm mellett van egy számítógép az összes adattal és a csapatrádiót is hallom."
Nekemis kell ien:D -
az szép... -
jeeeeee 

-
jaja :) édes álom -
madmanic #60300 Azért megnéznék egy Shumacher - Kimi - Hamilton futamot
-
pauly #60299 Már csak az kell hogy Massa vagy Raikkönen ne tudjon valamiért indulni 1-2 futamon...
-
Éljen!