182274
  • BaliBoy
    Hol a magenta? :DD
  • Istencsászár

• Istencsászár
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Esős napra ébredtek Jerezben - Massa alatt megállt az új Ferrari

A Renault csapat információi szerint nedves körülmények között indult a januári első tesztnap, ahol a csapattól Nelsinho Piquet kezdi meg a tesztelést. Piquet most először lép pályára a Renault színeiben valódi versenyzőként. Kedden Fernando Alonso is csatlakozik a csapathoz, aki miatt rendkívül magas a médiaérdeklődés a spanyolok részéről.

A hírek szerint idő közben Felipe Massa új Ferrarija feladta a szolgálatot, ami után az autót visszaszállították a bokszba.
  • BaliBoy
    Jajjj. Mit vitatkoztok... Azt senki sem vette észtre, hogy a közönségben egy fekete pulcsis hapsi kezében ott csillog a Finlandi üveg...
  • shad0w
    nemhiszem, h személyes tapasztalatra lenne szükség ahhoz, h megértsen valaki ilyen problémákat. a videón annyi látszott h hátulról, a bal hátsó kerék környékén mentek neki (itt sérülhetett a futómű akár), amitől ő megpördült, viszont simán irányba állt, és utána még lehetett látni ahogy a többiek után indul. aztán annyit láttunk h beáll a boxba, valamit mutogat (talán mutathatta a már említett kuplung problémát, itt viszont felvetődhet az a kérdés h miért pont nála), majd kiszáll, és aki beül helyette az simán félreáll a kocsival. ezért mondtam h számomra nem tűnt versenyképtelennek az autó. továbbra sem tartom kizártnak h az volt, de amíg nem lesz erről egy hivatalos közlemény, amiben leírják h pontosan mi történt kár tovább ragozni a dolgot.
  • Istencsászár

• G_ArchAngel #60329
    nem igazán értem, hogy mire fel ez a siránkozás, nem érzem bántónak amit én írtam, vagy amit Desi...

az mondjuk érdekesebb, hogy Te mást láttál, mint 2 másik ember...

(ui: semmi közöm ahhoz, honnan van autód, de amíg nincs vele gond - nem kívánom! - addig nem fogod megérteni, milyen hibái lehetnek egy járműnek)
  • DJ BP
    én kuplung gondot vettem ki a dologból, lehet tévedek
  • shad0w
    igazából azt azért elmondhatnád, h neked mégis mire fel van ilyen nagy arcod az sg fórumon (lehet máshol is). nem csak most, már sokszor tapasztaltam, csak eddig, mivel nem velem játszottad ezt a számodra oly kedves játékot, h a fórumtársad lekisfiúzod/kislányozod, te pedig játszod az istenkirályt, nem írtam.
    csak az, h idősebb vagy nem jelent semmit, a kor nem érdem, hanem állapot. én semmi személyeskedőt nem írtam, egyikőtökre nézve sem, nem értem neked miért kell így reagálnod rögtön.

a videóra visszatérve, én nem láttam komolynak azt az ütközést ami kimi kipördülését megelőzte, viszont annak eredményeként visszacsszott az utolsó helyre és ezért gondoltam, h egész egyszerűen nem volt kedve továbbmenni.

autóm pedig van, igen úgy tették a seggem alá, össze viszont még nem törtem, így ilyen téren tapasztalatom - szerencsére - valóban nincs.

mod.: ja még annyi, h én -veled ellentétben- soha nem gondoltam magam tévedhetetlennek, amint biztosan kiderül h tévedek, és kimi autója valóban versenyképtelen lett elfogadom, és nem keresek kifogásokat. az amit te írsz, egyelőre pont ugyan úgy találgatás mint az amit én írtam.
  • G_ArchAngel #60326
    picit többet élsz majd, lesz saját autód, akkor majd megtudod mi a rossz, de mozgásképes illetve a jó és mozgásképes autó között a különbség...
  • shad0w
    és akkor aki beült helyette h tudott simán kiállni onnan a kocsival?
  • DJ BP
    hűha, nagyot változott Kimi, sértődés közben is mosolyog :D

Nem tűnt annak enyhén szólva :)
  • G_ArchAngel #60323
    értem, akkor azért nem akart elsőre kiszállni, mert még duzzogott...
  • shad0w
    nem állt meg az autója, besértődött amiért megpörgették és nem volt kedve továbbmenni.
  • DJ BP
    + az eladások őket is igazolják
  • passatgt
    Tamara: Mit teszel először amikor étterembe mész?

Felipe: Rendelek valami italt.
    Kimi: Eszem.

LOL
  • Kit--Kat
    Mert a lényege, hogy vissza adja az ős 500ast, mint a Mini esetében.
  • DJ BP
    tökmindegy, Ferrarisok FIAT-ban :)

Amúgy sztem stílusnak teljesen megfelel a formája
  • Istencsászár
    Mert ez egy Fiat 500 promócis show, a cég legnagyobb reklámarcaival, jó szórakozás jó reklám, csak ne lenne ilyen nyomi a kocsi:), lehetett volna formásabb is és azok a kerek első lámpák...
  • N o N a m e
    jó csaj ez a Tamara!

/szerelmes/
  • DJ BP
    ilyet szervez a Ferrari, és még csodálkozunk, hogy lefiatozod őket :DDD

2. részben átmentek agresszívba :D

Így összetörve is kéne az egyik :)
  • G_ArchAngel #60314
    Fiat 500 Show a jégen...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    persze, hogy Kiminek áll meg az autója itt is...
  • Count Adyn
    "Tamara: Az első szó, amelyet megtanultál olaszul?
    Kimi: Jobb, ha nem mondom el."
    :DDDD
  • G_ArchAngel #60312

podcast
  • G_ArchAngel #60311
    Tamara, Kimi, Felippe
  • G_ArchAngel #60310
    szerintem ennek nézz jobban utánna...

tesztpilóta és 3. számú pilóta is a Ferrarinál, legalábbis, ahol eddig néztem, mindenhol ezt írják...
  • DjDano
    Az index egy nagy barom... Szó sincs itt tesztpilótai állásról. Talán a mérvadó Forma 1-es lapokból kéne linkelni.

"A Gestione Sportiván belül én foglalkozom az autó fejlesztésével. Még nem egyeztünk meg abban, hogy mikor is vezetem a gépet, egyelőre tehát semmi sincs eldöntve. Helyzettől függően hozunk majd döntést: ha a csapatnak szüksége van rám, akkor vezetek, de azért nem túl gyakran"- folytatta a német. "S hogy milyen az F2008-as? Az autó biztatónak tűnik, de még nincs a végleges formájában. Részletesebben még nem tudok beszélni róla, mert előbb meg kell néznünk, hogy riválisaink mire jutottak."

Ennyit a tesztpilótaságról...
  • Istencsászár
    Első kiállás után énis aztszoktam, ha nem esik az eső, nem volt baleset, az első már 20 mpvel vezet akkor nézem az időket:D
  • G_ArchAngel #60307
    zavarodottabb pillanataimban én is néztem a LiveTiming-ot futamok közben:)

(Laci és Gyulus és azt nézi, csak ők nem tudják értelmezni...)
  • Istencsászár
    Suminál van a kémállomás onnan hallagatja le a meki rádióját
  • HunnernesKonge
  • Count Adyn
    "Kérdés: Milyen, amikor otthonról nézed a Forma-1-et? Elmagyarázod a gyerekeidnek, hogy apa mit csinált az elmúlt években?

MS: Nem, mert ők olyankor nincsenek ott. A televízióm mellett van egy számítógép az összes adattal és a csapatrádiót is hallom."

Nekemis kell ien:D
  • desigo
    az szép...
  • norbi56
    jeeeeee
  • gercse
    jaja :) édes álom
  • madmanic
    Azért megnéznék egy Shumacher - Kimi - Hamilton futamot
  • pauly
    Már csak az kell hogy Massa vagy Raikkönen ne tudjon valamiért indulni 1-2 futamon...
  • BaliBoy
    Éljen!