182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Zóanagyvarázsló #60456 Persze előbb "ellopják" az ötletet, és az fog leghangosabban tiltakozni ellene, akinek a legkevésbé válik be... -
G_ArchAngel #60455 semmi baj nincs vele, csak ha bejön a BMW-nek, akkor a Ferrari/McLaren/Renault úgyis lobbizni fog ellene a FIA-nál... -
Nekem tetszik
-
Hogy milyen udormányok ezek a mai kocsik... és még erre rátesznek megint lapáttal...
-
szép -
Új Honda!
-
Étem, csak mondom, érted:D -
a poén a lényeg ééérteeed?:D -
A Ferrari a kvali köröket próbálgatta délelőtt futottak gyors időket, végig az élen voltak, a McLaren nem az időre koncentrált stb... totál mást teszteltek a csapatok, semmit nem mondanak a számok. -
edeleny #60447 Sötét kék az a Williams,szponzoroktol mentes hivatalos szine.
Még három ünnepi festés lesz,aztán jön az igazi. -
Ma Massa volt a leggyorsabb, néha tulságosan is:D
-
Szvsz ez valami speckó festék, ami ien kékesen csillogó fekete, mint a tuningautókon:D -
aussieguy #60444 mind1:) bár én azért is gondolom a sötétkéket mert a feketéhez nem sok köze van a Williams-nek:) de tökmind1 ugysem ez lesz végleges( bár jó lenne) -
Zóanagyvarázsló #60443 Szerintem fekete mindegyik képen, csak a légköri viszonyok zavarnak be. A festést szerintem különben sem óránként váltogatják :) -
aussieguy #60442 én is annak látom, feketének meg inkább a ködös képeken:) -
Szerintem sötétkék de nem 100% :) -
aussieguy #60440 bár ahogy előbb mondtad: "autó hat különféle festést kap" szal van kék is meg fekete is:) -
DJ BP #60439 én inkább szoktam keverni a színeket, szal nem tudom :D
Egyik irányból kékes az biztos :) -
aussieguy #60438 :) amugy meg azt most fekete vagy sötétkék???
Williams FW30
mert itt egyik képen feketének látszik másikon meg sötétkéknek( főleg a felsősor jobbszélső képén) vagy csak én vagyok a vak???
-
DJ BP #60437 Ti nem olvastátok?
,,A Williams csapat különleges módon ünnepli 30. évét a Forma-1-ben: az autó hat különféle festést kap a téli tesztelés alatt."
Ennyit a fekete színről -
Szerintem meg a Williams-nek nem fog ez a szín maradni mert majdnem mindig ez a szín van neki tesztelés alatt ameddig nem mutatják be a végleges verziót -
ez az első terelőszárny-fajta előírás lett, vagy annyira hatékony, hogy minden csapat lemásolta ? -
Misu info:így már azért érthetőbb (a felírat is). -
:)
Szvsz kizárt hogy fekete maradjon, sztem se a Petrobras se a bank nem örülne neki, ..nem tom melyik hány százalékot visz az autóból, de ez sehogy sem utal eléggé a főtámogatóra. :)
Meg szvsz nem is szép :))
ha már fekete, akkor legyen dögösebb :) -
G_ArchAngel #60432 sokan bepróbálták a feketét, de a nyitóversenyig nemigen jutottak el vele - melegszik a karosszéria, főleg a melegebb futamokon... -
Gyönyörű.. Komolyan a fekete Mirandi :D óta ez a legszebb gép! -
Amugy én azt hittem első ránézésre hogy ez a tavalyi Honda:DD -
no ez eddig a legszebb:) -
Hát remélem nem festik át, teljesen jól néz ki:) -
Ez ilyen lesz 2008-ban? Ne bassz.. Ez nagyon szép! Nekik fogok Drukkolni:D! -
FW30:d -
fW28 ( végre valaki bedobta a fekete szint:) )
-
Alonso pályán az uj Rönóval!
-
DJ BP #60423 jó hát nem hullák számát vettem figyelembe, azt nem osztályoznám -
Ezt ismertem. Kép nincs a roncsról?
Láttam ennél sokkal durvábbakat is. -
59 mpnél azt mondja hogy Mark Webber. Ő vezette az autót? -
uhh..kemény.. mondjuk én azt hallottam, hogy a legsúlyosabb versenybaleset olyan volt, hogy a versenyautó pörögve kiszállt a közönség közé, ott több méteren keresztül pattogott a tömegben, végül felrobbant -
DJ BP #60419 Azért ez a legbrutálabb ütközés számomra -
Jaja Doki kocsi volt.. Mondjuk elég hülyén csinálták. A lehetö leg szarabb helyen állt meg:D -
DJ BP #60417 kombi Merci orvosi autó