FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
remélem nem

!Forza Ferrari!

littleNorbi
reméleM

littleNorbi
Remélek a KIMI lesz a bajnok !!!!!!!!!!!!!

Istencsászár
idézet formula.hurol 1 komment:

"Szerintem azért lépnek le ezek a szakemberek mert a Mercédesz ráakarja tenni a kezét a Mclarenre, de legalább is töbségi tulaj akar lenni a Merci. Szerintem ott már Ronnak sincs olyan nagy beleszólása belefognak olvadni a Mercibe sajnos. Nem hogy a Merci avval foglakozna hogy egy olyan motort csinálna ami nem robbanos fajta kibir 2 futamot és még gyorsul is, de ez valahogy nem megy nekik. Nem tudom hogy mi lehet a háttérben de érdekes hogy a Vodafone egy elég hosszútávu szerzõdést kötött velük , valamit tudnak amit mi nem vagy nagyon árnyékra vetõdtek."

ez is egy lehetséges érv..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
nem biztos csak valószínû, Ron öregszik és összevissza beszél az emberek meg mennek el a csapattól, valószínûle gnem ok nélkül.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2006 érdekes év lesz: sok meghatározó pilótának jár le a szerzõdése, remélem a Ferrari erõs lesz, és MS visszavonul csapatvezetõi posztra, Kimi pedig pilóta lesz náluk...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
1et áruljatok el ( nemakarok senkit védeni ) honnan veszitek hogy Ron üldözi el õket? Ez ugyan olyan ökrség minthogy Kimi a ferrarihoz megy annak is annyi volt az alapja hogy valaki kitalálta azt minde azt fujta...

Amugymeg max a merci miatt tartanak ott ahol, kocsival általában nincs gond, csak a motorral..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EvilDevil
Ha van valaki aki nagyképübb Schumachernél.. hát az Rossi....

Mellesleg ugy néz ki mint ha a 70-es évekbõl csöppent volna ide... <#nevetes1>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Õ már a harmadik szakember aki otthagyja a McLarent.... ezek nem jó jelek... Ron Dennis mindenkit kiüldöz, mert ugyebár szerinte tavaly se a kocsi volt megbízhatatlan hanem a versenyzõk hibáztak.... ennek a balfasznak köszönhetõen szépen visszacsúszik majd a középmezõnybe a McLaren...

<#levele><#levele><#mf3>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

szép gyerek, és a nõk erre kattanak😊))

Hivatalos: Tombazis újra a Ferrarinál

Írta: Papp István <2006.02.02. 19:38>

Otthagyja a McLaren istállót és visszatér egykori csapatához

A Ferrari alakulat a mai napon hivatalosan is megerõsítette azt a hírt, miszerint Nicholas Tombazis újra visszatér egykori csapatához, ahol vezetõ tervezõként fogja erõsíteni az olasz istállót.

Tombazis egykor aerodinamikai szakemberként tevékenykedett a Ferrarinál, de 2003-ban úgy döntött, hogy a McLaren csapatánál kamatoztatja tovább szakmai tudását, ahol az aerodinamikai részleg vezetõjeként dolgozott. A késõbbiek folyamán pedig a jármûvekkel foglalkozó projekt igazgatójának nevezték ki, de úgy tûnik mégis visszavágyik egykori munkaadójához.

Már korábban is hallani lehetett arról, hogy Tombazis elhagyni szándékozik a wokingi gárdát, de akkor a csapat cáfolattal reagált a híresztelésekre.

A mai nap azonban pontot tett a találgatások végére. A Ferrari csapat azt is bejelentette, hogy egykori szakemberük Aldo Costa helyét veszi majd át, akit viszont a Tervezési és Fejlesztési Osztály vezetõjeként alkalmaznak a továbbiakban. Ennek megfelelõen Costa a csapat technikai igazgatójának, Ross Brawn-nak tartozik majd elszámolással, vagyis közvetlenül neki kell majd riportolnia.

Az olasz alakulat vezetõsége a továbbiakban megerõsítette azt is, hogy Rory Byrne továbbra is marad a Ferrari szolgálatában, de egy teljesen új pozícióban, a Tervezési és Fejlesztési Osztály tanácsadójaként segíti majd csapatát. Byrne is szintén Ross Brawn irányítása alatt fog dolgozni.

A szervezeti változások egészen pontosan március 1-el lépnek életbe.

Istencsászár
McLaren teszt avagy könnyed szórakozás:

Kimi 1 tesztnapja a McLarennal:
-Beül, megy pár kört, majd miután a merci motor bemondja az unalmast azt a pár órát kihasználva míg ujra élszetik, leugrik a legközelebbi kocsmába és eliszogatja az idõt.

Montoya 1 tesztnapja a McLarennal:
-Beül, megy pár kört, majd miután a merci motor bemondja az unalmast azt a pár órát kihasználva míg ujra élszetik, elvonul a Playstation játékokkal játszani.

Eközben a Mclaren szerel a többi csapat meg tesztel.....

pedig a technikai sportok világa így mûködik...

desigo
hát az nem lenne fer
Az, hogy Alonso lemondhat az új fejlesztésekrõl, technikai infókról😊

desigo
Mi az,hogy lélektani elõnybe kerülhet ?
Azért kicsit érdekes, hogy mostanában nem látunk nyilatkozatokat Ron Dennistõl vagy Norbert Haugtól - pedig régebben heti 2-3 riportot közöltek velük...

"Ugyan Juan Pablo Montoya nem okozott piros zászlót, a kolumbiai munkáját a Mercedes-Benz erõforrás meghibásodása hátráltatta, mely miatt négy teljes órát a boxban volt kénytelen várakozni.

Montoya azonban hasznosan töltötte az idõt, hiszen a McLaren kamionjában PlayStation-jével játszott."

miért is? mert a motornak több levegõ kellett...

Istencsászár
hááát azér elején voltak hírek hogy át kell szabni😊 na a rönónak ilyet sem kellett😊)

Istencsászár
többiek!! ferrari csak 1 a többi közül.. ( a gumikkal volt a baj legalábbis azt hazudták egész évben )

A McLaren is jó kocsit épített, csak a Mercedes nem csinált hozzá motort...

Roolcsy
Szeinted a Ferrari-nak ért volna valamit ha csak tovább fejlesztik?

Istencsászár
Rönó jól megy õk a tavalyi kocsit "tovább fejlesztették" jóból mégjobbat csináltak... többiek merõben eltérõ uj kocsit építettek lám itt az eredmény...

olvastam, csak itt van egy gond - engem nem érdekel MS, mivel Alonso-hoz kell nézni: Tõle pedig közel 1.6-ot kapott Montoya...

Istencsászár
Rossi v10 F2004el száguldozott

Formula.hu-ra leirtam egy gondolatot ( gondolom ebbõl is a ferka fikázás jön majd le )

"Tegnap 11en belül ment Monty, ha nemvolt probléma akkor mást tesztetek lehet és idõket elnézne nem nagyok a különbségek, hogy példaképp a szóba hozott szar meki kb 7 tizedre van csak Sumáktól szvsz szoros a mezõny, következtetést ez alapján nem lehet levonni."

Rossi is lelépte a Mekiket...
Ha a tesztek elõvetítik a 2006-os sévadra várható erõviszonyokat, akkor Kimi jobban járna egy Super Aguri szerzõdéssel😊))

Istencsászár
Valencia (2006.02.02)
3. tesztnap
Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör

1. Alonso Renault (M) 1.10.904 90

2. Button Honda (M) 1.10.907 85

3. Massa Ferrari (😎 1.11.284 50

4. Davidson Honda (M) 1.11.573 128

5. M. Schumacher Ferrari (😎 1.11.649 48

6. Klien Red Bull-Ferrari (M) 1.11.796 71

7. Kovalainen Renault (M) 1.12.011 89

8. Villeneuve BMW-Sauber (M) 1.12.179 104

9. R.Schumacher Toyota (😎 1.12.182 92

10. Wurz Williams-Cosworth (😎 1.12.246 84

11. Rosberg Williams-Cosworth (😎 1.12.313 46

12. Rossi Ferrari (😎 1.12.315 54

13. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1.12.360 92

14. Montoya McLaren-Mercedes (M) 1.12.488 61

15. Trulli Toyota (😎 1.12.525 72

16. Kubica BMW-Sauber (M) 1.12.811 48

hol lehet megtalálni a mai teszteket?
mert a pitpass.com is alszik...

Snecie Smicie
a 99-2000-es Winter test modban asszem benne volt, de már nem lehet a modot beszerezni.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

MaSzKa
csak azért gondoltam itt kérdezem + mert itt láttam aztaz 1999-es képet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár

MaSzKa
valaki tudja -e hogy a az 1999-es test bmw-t megcsinálták - valamelyik forma1-es játékba?
pl. f1 99-02-be?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kit--Kat
Nem csak az, lehet szeretni, nem szeretni, de útáli?????
Én se szeretem a Renaultot meg a Mclraent de 1általán nem utálom és nem oltom 1 folytában.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
mer SZERINTEM és ahogy látom a csapatok bábuként játsznak a pilótákkal és nem1szer õk cseszik el a pilóták versenyét az idióta húzásaikkal...

Lteebee
Holott a csapat nem érdekes, csak a pilóták.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kit--Kat
Az érdekes, az lehet, hogy utálsz pilótát a személyisége kinézete miatt, de UTÁLNiI hogy lehet 1 csapatot???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Sarkítasz és nem érted, ha gondolod, lezárhatjuk.

Azert mert itt eljatszod a szabadsagharcost meg nem leszel martir. Inkabb csak szanalmas frocsogo aki nem birja ki hogy nem az Ove az utolso szo.

Istencsászár
Mitvársz tõlem? kérjek alázatosan bocsánatot? hódoljak be? estleg tegyem félre a nézeteimet és egy hamis érveket éltessek? nemértem nincs jobb dolgokotk mint engem szekálni a hülyeségetekkel? persze ha én mondok valamit akkor már terelem a szót! Ok: Bocsássatok meg hogy utálom a Ferrarit most jó? Zárjuk már le ezt a szánalmas egymásra mutogatást és szoba se jöjjön többé!! .

Lteebee
Megint általánosítasz és továbbra is mutogatsz.

Istencsászár
Ok, nemvagyunk egyformák, szerencsére.

Nekem is sok bajom van de kb annyira nemérdekel titeket mint a ti bajotok engem.

Lteebee
Ez nem igaz, mert a canonos sráccal pl. szót lehet érteni.

Én leírtam többször is, mi a bajom, de te mindig másról kezdesz beszélni.

Istencsászár
Csak még most se tudom, nem árultátok el mi volt az a nagyon rossz dolog amit irtam azon kivül hogy nem a szivem csücske a ferrari, na de mind már megszokta az aki nem a ti nézeteiket valja hogy nem ide való hát ezvan.

Lteebee
Maradjunk annyiban, hogy ez a hozzászólásod erõsen alkalmas flémkeltésre.

Lteebee
Most arról volt szó, hogy te hogy viselkedsz, de te egybõl mutogatni kezdesz.

Kit--Kat
majd ha bölcsi után oviba mészXDDDD

Istencsászár
bakker SZERINTEM, tudod egyén vagyok van SAJÁT véleményem a dolgokról ( tanulj egy kis viselkedéstant vagy pszihologiát...😊) )<#integet2>