182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Kocka hol nyilatkozik ugy?? -
Zóanagyvarázsló #60541 Kár Massa nyilatkozatával ennyit foglalkozni (mit várnánk egy latin vérű sportolótól? én tudok nagyobb arcút is :)), abban pedig végülis igaza van, hogy akár világbajnok is lehetett volna, ha...
Egy bizonyos David Coulthard nyilatkozatai pedig 10x nagyképűbbek.
-
Oks köszi -
Igen. -
DJ BP #60538 Kimit olyannak látod, akit érdekelnek dolgok annyira, hogy ideges legyen? :D
Max. félig ittasan unottan kimondja ,,Massa? Who?" -
Ma van a hondának a bemutatója ? -
Én mindíg is utáltam ezt a kis mitugrászt. Irritáló, a nagy pofája már a sauberes tökutolsó időszakában is járt. -
na ez igaz:) -
Ja, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért ne süllyedjünk már le a Mclaren szintjére ilyen nyilatkozatokkal :) -
Szerintem Kimi oda rakja Massa fontoskodását ahova Massa való, nem kell ettől félni:) -
szerintem kimi max körberöhögi,és leszarja mit mond,mindenki véleményét leszarja:D -
Ne kezdjük má el az ilyen nyilatkozatokat, nem kéne ilyenek miatt a pilótáknak neadjisten összekapni, mert az nem vezet jóra. (lásd Mclaren versenyzőit 2007-ben) -
pffffffffffffff.................:D -
G_ArchAngel #60529 részben igaza van, nem volt meggyőző Kimi fölénye, de emlékeim szerint Kimi 2× esett ki futamon, míg Massa inkább saját bénázásainak köszönheti a pontvesztéseket... -
Massa: Csak szerencsében maradtam alul Kimvel szemben 
„Rubensnek különösen nehéz dolga volt. Nagy nyomás nehezedett rá. Egy kicsit én is érzem most ugyanezt, azonban azt is tudom, hogy az enyéim tisztában vannak vele, hogy világbajnok lehettem volna, ha az autóm megbízhatóbban működött volna." -fejti ki véleményét Massa.
Nem tudom mit képzel magáról ez a kis majom... Kínai nagydíjon pl. hol volt a kis világbajnokunk????? -
F3-at figyeltem ( már amennyire lehet... ), hiába ajnározták már ott is, engem pl ott nemgyőzött meg, F1es futamain már igen. -
Ahoz az egy ponthoz kellett Heidfeld motorhibája, gyébként az ideje alapján nem lett volna pontszerző.
Ettől függetlenül sztem is jó anyag a srác, érdekes módon engem a RoC-n győzőtt meg :)) -
Zóanagyvarázsló #60525 Egyetértek, csak arra akartam célozni, hogy tavalyi negyedik helye ide vagy oda, sok esélye nem lett volna Hamilton vagy Alonso ellen azonos kocsiban. Most már talán több lenne, de Alonsót legyalázónak nem állítanám be a srácot, meglátjuk idén mennyivel lesz rutinosabb. Az első futamon való pontszerzése természetesen dicséretes, de azzal a kocsival kötelező is volt, igazi bravúr az lett volna, ha 2-3 hellyel előrébb végez.
(A második mondatom pedig Sutilra vonatkozott, mivel ő jutott eszembe a témáról.) -
-
igen,mert szerintem Kimi a legjobb:) vagy talán legjobb(Schumaher a valaha volt legjobb:) -
Sutil egész évben ment, Vettel hamar a mélyvízbe került... Vettel olyan körülmények közt vezetett kiválóan ahol sokan a elszálltak és szenvedtek... magyarul szakadó esőben. Nagyon nagy tehetség a srác, amint beült egy F1es versenyre pontot szerzett, majd egy jóval gyengébb autóval mint a BMW több futamon is remekül ott volt erősen a pontszerzők közt... volt 1-2 hibája pl a Safety car mögött, de ez is kellett neki h ilyet ne tegyen legközelebb. -
Zóanagyvarázsló #60521 Kellettek hozzá a körülmények is. Tehetséges nagyon a srác, d etavaly még elég zöldfülű volt, hibázott elég sokat. A szintén ügyes Sutilra még inkább igaz, tiszta köre szinte - vigyázat túlzok, bár nem is olyan sokat - egész idényben alig volt. -
De Kimivel nem vitatkozol pedig ő is köztük volt, Monty val se mert ő is.. -.- -
azét az a 4. hely báhogy is történt eléggé nagy szám volt egy torro rosso-ban -
Vettel sokat nem bizonyított...
nincs még rutinja -
2 legjobb pilóta,azért ezzel veszekednék:)
Hamilton tehetség,de sztem nem a legjobb,ALonso is nagyon jó pilóta,de őt sem tartom a legjobbnak,akkor már hamarabb Vettel,rosz kocsiból nehezebb bizonyítani,de neki mégis sikerült -
DJ BP #60516 a kémsztorinál nem voltál ilyen kritikus velük :)) -
Persze a McLaren... nekik kell mindig a két legjobb pilóta a mezőnyből, ott volt 2005ben, 2007ben, SEMMIT sem tudtak vele kezdeni, mert elcseszték... nem jöttek rá h ez igy nem megy, és vbket buknak emiatt sorba sorba... most kellett nekik Kova, még ebbe is simán belebukhatnak, ha nem teszik azt amit a Rönó vagy a Ferrari. -
hát persze hogy nemvolt, ő az ördög maga abból csak egyvan:DDDDD -
DJ BP #60513 hú mit kapsz majd ezért :D -
Egyetértek. -
Hidd el azt ha ez megtörténik a Ferrari népszerüsége ugy fog zuhani mint egy boeing szárnyak nélkül. Alonso egy unszimpatikus ember. Talán ennyire unszimpatikus világbajnoka sose volt az f1-nek mint ő. A Mclaren Merci is alig élte túl Alonsot. Szóval isten óvja a ferrarit Alonsotól! -
Te kurvára kiforgattad a szavaimat. Nekem az baszná fel az agyam, ha Alonso hozzánk jönne. -
DJ BP #60509 te meg továbbra sem hiszed el, hogy lehet miért utálni...
Pl. Kimi is már nyert is, versenyzik is, mégsincs ilyen utálótábora, nem érdekes? Ja biztos szegény Alonsot pont kipécézte sok ember csak úgy ok nélkül :D -
Zóanagyvarázsló #60508 Az Index bulvárcikkeivel/címeivel nem is áll szándékomban foglalkozni, nem érdemlik meg. -
jefferson83 #60507 Jó, én elsősorban a saját érdekeimet nézem és nem az övét :) -
:))) -
A fejére kéne szigszallagozni egy hangszigetelt bukósisakot amit nem vehet le sose és akkor nem lenne baj vele:DDD -
Oh a szívem megszakad, milyen már ha egy jó pilóta egy jó csapatba megy, aki a pályán versenyez is... szörnyű... -
Talán, de lehet más is, habár a cím olyan amilyen, mint minden indexes cikknél, a tartlma lényege ugyan az, csak nem azt mondja h akarja most hanem h szeretné ha lehetőség lesz rá.