182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Olvasnod kellene, az ami a szárnyon van az vaskereszt, azért ilyen hogy látszódjon..távolról is kivehető legyen, fehér háttér nélkül nem igen érvényesülne.
..és a vaskereszt a ww2 idején náci jelkép volt, pl. a közepében a dupla W helyett horogkereszt volt.
De én erről nem nyitok vitát, pláne nem egy F1-s topikban.
Mindentől függetlenül aki azt hiszi hogy akár a porosz vaskereszt felfestése jó ötlet, az szvsz nincs tisztában a tömegek befolyásoló erejével.
ON: -
nem a hotogkeresztre gondoltam
hanem pl http://www.aeronautics.ru/archive/wwii/photos/gallery_006/LC_04-005-Junkers-JU-87-Stuka-dive%20bomber.jpg
a szárnyon ami van
-
Ha hogy mi európaiak nem vágjuk a sárkányokat mi?!
A vaskeresztet meg nem hinném hogy felfestené egy bajor gyár, de ha felfestené is, úgy azzal a lendülettel pakolhatna is kifele az F1-ből.
Pláne ha WW2-s vaskeresztet fest fel..nem fogok náci jelvényeket ide beilleszteni, csak keress rá az eredeti porosz vaskeresztre, meg a WW2-s vaskeresztre. -
ezek nem összekeverendők a japánokkal
a ww2-es tankok oldalán ami volt fekete kereszt az nézne jól ki rajta
-
kicsit uncsi, de azért jó.
Viszont ha van egy kis eszük, akkor ennek az autó elejének raknak egy kis sárkány arcot....nálam ebből a szögből tök bejön...tiszta srákánybúra. -
nem ilyen eset volt a Kubica-Alonso féle is? vagy az teljesen más? -
http://www.youtube.com/watch?v=roBBeK7MZqo&eurl=http://www.bmwpower.hu/?cikk=515
-
G_ArchAngel #60694 utólag vmi párezer dollárra asszem... -
Neki elég büntetés volt h Monty szélárnyékból egyből lenyomta az egyenesbe, amugy mire büntették? nem rémlik... -
2004 Brazil nagydíj, Kimi-Monty boxban 1-2. hely, Monty elindul már ottvan Kimi mellett, Kimi bevág mellé-elé és mennek tova... simán szokták ezt játszani. -
G_ArchAngel #60691 a nyalókás ember felelőssége elvileg, emlékeim szerint Kimit bűntették meg, mikor párhuzamossan ment ki vkivel a boxból - talán JPM (Williams korszak)?
(öreg vagyok rossz a memóriám) -
Erre gondoltam én is. -
SzocsA #60689 hát gyakorlatban ez nem íyg van hányszor volt már olyan hogy az előrébb álló bevágot az elé aki már igyekezett kifelé a pitből és nem kapot érte büntit! -
G_ArchAngel #60688 aki kiakar menni a garázs elől, annak elsőbbséget kell adnia a boxutcában közlekedőnek, tehát ha két autó egyszerre megy ki, de a hátrébb álló előbb fejezi be a kiállást, akkor nagy eséllyel beelőz, mert a másik nem vághat be elé... -
SzocsA #60687 miért?
e hogy kapta meg amikor nem volt egyetlen egy pontja sem mármint a konstruktőri pontjaikat elvették és az határozza meg a pit beoztást! -
Hogyan befolyásolhatja az a versenyt, időmérőt, hogy melyik boxmegállóban vannak?
Biztos van valami, de nekem nem jut eszembe semmi ötlet:) -
Még senki sem erősítette meg -
pénz beszél :( -
Sajtó: A McLaren az 5. boxot kapja
Ezt nem értem, mi alapján kapják meg az 5.-et. -
minimális rálátása lehet az ügyre azért, pár éve néz gyorsan száguldó autókat...sőt, vezetget ő is egyet. valószínű, hogy tényleg jól irányítható, gyors az új Ferka is.
alig egy gyenge hónap, kiderül élesben is!!
-
Inkább a Toyota ilyesztően szar:), bár akkor Button meg Barichello mit mondjon?:DDDDDDDD -
LOL:
Trulli:
"..."A Ferrari teljesítménye pedig ijesztő. Ott fékeznek ahol csak akarnak, és olyan korán taposnak a gázba amikor csak tetszik, míg nekem nagyon oda kell figyelnem a kipörgésgátló betiltása után. Úgy gondolom, hogy fél másodperccel a McLaren előtt járnak. A világbajnokság már lefutott, azelőtt, hogy elkezdődött volna." -
-
DJ BP #60675 az a rosszabb ha 2006-ban :DDD -
G_ArchAngel #60674 2009-ben? -
Inkább a Hondáról kéne vicceket gyártani, mert az vicces h megint csak könnyes szemekkel fogják hajkurászni a 8. helyet... lehet tippelni h mikor szerzik meg első 2008as pontjaikat? -
G_ArchAngel #60672 ráadásul több, mint 10 éves poén... -
Mikor először olvastam bennem is ez foglamazódott meg ( most is ), biztos vannak vicces F1es poénok, ez nem igazán az, bár annyit nemér az egész h erről beszéljünk itt.. -
Szerintem is elég idióta vicc... -
:D -
gey viccért még senkit sem banoltak,legalábbis ha nem faji hovatartozásról volt benne szó,és nagyon sértően -
arankamama #60667 Szerinted Niki Lauda ezen mosolyogna? egy nagy szar ember vagy! -
arankamama #60666 szerintem ha én egy ilyen viccet beírtam volna a régu dög punker simán bannolt volna :) , de persze most Istennek hiszi magát mert ott állnak mögötte a modik, amugy egy nagy senki. -
semmi gond régi rajongó a srác. -
nem kell szívre venni...ilyen erővel nem lehetne a cigányokkal sem viccelni,mert mindenhol elnyomják a szegényeket a rohadt fasiszták:-C -
arankamama #60663 Ilyennel hogy lehet viccelni?
Kívánom hogy azt a jó édes kurva anyádat égessék szarrá mint hitler faszát! -
Azért 4 tized mp? Az kurva sok. -
Az Indexről megvan a véleményem, de most kivételesen igazuk lehet... Ha nap mint nap olvassátok a formula.hu-s cikkeket, hát igen erős Ferrari dominancia rajzolódik ki.
Arról nem is beszélve, hogy egyes hírek szerint a McLaren-nél gondok vannak a gumikopással, hamar elfogynak a hátső kerekek... -
DJ BP #60660 hagyjuk már a tippeket, korai még -
Nem baj, azért teszik a hír