FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Zsótikánk is ment a Minardinál😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ralfnak kell a pénz, amennyi idiótaságot összehordott múlt és ezen a héten áááá erre inkább nem is mondok semmit

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
azért a jordan-nel ment jópár szép futamot....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Sumi, Kimi leírja a csapatot hogy nem esélyesek, Briatorre meg töretlenül isteníti magát lol?😄

Ralf: Michael inkább terhet jelentett

Írta: Schneider Andrea (München) <2006.03.07. 14:46>

A név kötelez?
A Toyota versenyzõje, Ralf Schumacher az elmúlt idõszakban többször kritizálta hétszeres világbajnok testvérét. A kettejük közötti viszály a tavalyi Monacói Nagydíjon harapódzott el, amikor Ralf egy elõzési manõvert követõen kijelentette: "Elment a testvérem esze."

Az ifjabbik Schumacher – a Bridgestone együttmûködésre hivatkozva – már többször elmondta, hogy nem tartja esélyesnek Michaelt a bajnoki cím megszerzésére. A 'Stuttgarter Zeitung'-nak adott interjúban azt is elárulta, hogy soha semmi elõnyhöz nem jutott testvére sikerei által. "Ez inkább teher volt, mint segítség, ami a teljes pályafutásomra rányomta bélyegét." – így Schumacher.

Állítása szerint a testvérével egyébként nincsen semmi problémája, ám a McLaren-Mercedes versenyzõjét, Kimi Räikkönent meglehetõsen arrogánsnak találja. "Azt mondják, hogy hidegvérû, nyugis pilóta, mert nem mond soha semmit. Ha én úgy közlekednék a boxutcában mint õ, én lennék a mezõny legarrogánsabb idiótája." – jegyezte meg a Toyota pilótája.

a F1 azon pilótájának nyilatkozatát olvastuk, aki a nevén kívül még nem mutatott fel semmit...

http://gaborszantai.co.uk/

Räikkönen: A McLaren nem esélyes

Írta: Zuzmara <2006.03.07. 19:01>

A finn pilóta még nem döntötte el mi lesz 2007-ben
Néhány nappal a Bahreini Nagydíj elõtt Kimi Räikkönen nem tartja esélyesnek csapatát, a McLaren-Mercedest. A finn szerint az elsõ helyért két csapat fog megküzdeni: „Ha a téli tesztekbõl indulunk ki, akkor a Renault és a Honda mindig gyors volt – nagyon gyors. A McLaren azonban ott lesz a sarkukban.” – mondta egy finnországi PR rendezvényen.

Räikkönen elmondta, hogy a teszteléseken a legtöbb gondjuk a Mercedes hajtómûvel volt: „Problémáink voltak a motorral, de már megoldottuk õket.”

A finn versenyzõ ezzel egy idõben cáfolt minden olyan híresztelést, amely szerint 2007-re már elkötelezte magát a Ferrarihoz: „Még semmit sem tudok. Elõször látni akarom mi történik a szezon során. A döntéssel addig várok, ameddig nem leszek biztos abban mit is akarok.” – nyilatkozta a ’dpa’ német hírügynökségnek.

Azért hihetetlen, hogy csak Michael és Kimi a két pilóta aki kimeri mondani, ha szar a technika...

Ja a szomszédaim is készülnek már a hajnali F1.es közvetitésekre...
van egy 7x115W.os Denon erõködõm 2db 400w-os sub-al...
igen csak "utca rengetõ" közvetitést szoktam nyujtani..
a család is élvezi<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

mi is a pizzarendelésen és a sörön veszekszünk, mintha azon múlna az élvezet...

már hiányzott a rajtoknál mereven elõredölõ pozició, mintha úgy többet látnék...😊

JaJa Bahrain-be már izzik a levegõ! na meg itt nálunk is!!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja meg hadjuk már azt a sok természetfilm csatornát,nehogy már mindenki ebbõl diplomázzon..nem azt mondom tényleg tele van nagyon okos és érdekes dolgokkal,de legalább annyi marhasággal is,mint pl a top10 es sportkocsik ,vagy a legdrágább autók..ugyan már..ki szerint? szerintük?mert õk a nagy szakértõk? ugyan már,ez csak az egyik szempont és fõleg üzleti...
külömben is az Angolok idióták az Amcsik meg egy okádék nemzet számomra az õ statisztikájuk sz@rt se ér.......

Amse
#31079, de itt legalább van cím 😊

Istencsászár

Hi, látom jönnek az "öregek" - vérszagra...😛

nekem már az is elég, ha megnézem az user infómat: decemberben leszek 30, erre az SG kiszámolta, hogy 30-35 év között létezem...

3 éve vagyok regisztrálva, és 4 évet öregedtem...
30 év múlva leszek 69?

ugyanmá! ne legyél cinikus..az az én reszortom...
ráérsz vele akkora, mire te is idegbeteg nagypapa leszel

Kit--Kat
<#shakehead>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
ejjmána!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

én azt furcsálom, hogy Neked ez nem esett le...

elõre szólok: a hétvégi futamon az elsõ körnek tûnõ eseménynek nem az a célja, hogy a villogós autót elkapja a 22 kacskaringózva vezetõ õrült...😛

Kit--Kat
Hát leborulok tudásod elõtt, és ez akkora nagy szenzáció volt neked, hogy külön megkellett jegyezned?XDDDDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Te írtad, hogy az utóbbi 20 évben nem cseréltek gazdát, erre én írtam, hogy akkor nem is lehetnek fiatalabbak 20 évesnél...

19 éves autót nehéz lehetett 20 éve eladni...

Kit--Kat
Nem tudom mirõl beszélsz, mond már meg mit akartál azzal a 20évessel inkább!!!

mi van ha én vagyok Bill Gates fia és csak a halálom után tudják meg az ügyvédeim, hogy lemaradtam a vagyonról?

Semmi! Amirõl nincs információ az nem szerepel statisztikákban, nyilvántartásokban, aukciós katalógusokban...

Az listán szereplõ autóknál biztos nincs drágább, mivel mindegyike a következõ árverésen jelentõsen megemelkedett árral fog indulni...
Azok akik ezekkel foglalkoznak azoknak az az elsõ, hogy ezek közül birtokoljanak egyet...

Kit--Kat
Tiszta jó lenne...
De mi van akkor, ha 20évvel régebben gyártották azokat az autókat, még mindíg nem értem.

Lteebee
Na ez most vajon hogy jutott eszedbe?

XD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a tavalyi szarnál minden jobb...

Istencsászár
pályán taktikázzanak, idõmérõ meg legyen már az hogy aki a legjobb x körön belül annyi benyával az nyerje <<= ez az idõmérõ...

Jah es vegre nem lesz atom unalom az idomero.

Istencsászár
fasza....

inkább hihetetlen taktikai csaták lesznek, ugynis a 11.-22.-ik helyig tankolhatnak a verseny elõtt, míg az utolsónak bentmaradó 10 csak az idõmérõ 3. szakaszában használt üzemanyagot pótolhatja...

tehát, pl. a Renault marha gyors akar lenni az idõmérõn, és ezért elindulnak 15 körre elegendõ üzemanyaggal, amitbõl 10 körre valót kifutnak az kvalifikáción - ezt ugye pótolhatják...
közben a 11. Ferrari ami annyit tankolt, hogy szándékosan ne kerüljön az elsõ tízbe még rátankolhat, akár 30 környi üzemanyagot vihet magával a keményebb BS gumikon...

így a mezõny közepérõl ellehet érni, hogy jó gumival csak egyszer kelljen kiállni, ha alkalmas rá az adott pálya...

Istencsászár
és ha a végsõ csatában valaki az 1. helyen áll és ugyis marad, de megadja magát a motor? +10 hely? szvsz õ több kört tett meg mint az elõzõleg kiesettek szal ez a rendszer ugy szar ahogy van...

jah, de azért az egyik kerekét hozzám vághatnák...
pl. Közép-Európa legnagyobb állatmenhelyét életem végéig üzemeltetném belõle...

Azok inkabb giccsparade szarok mint ertekelheto autok.

Kit--Kat
sakkor mi van?:o

lehet, de azokat nem az utóbbi 20 évben gyártották...

Bár a bahrain-i vagy szaudi uralkodónak csináltak egy full arany és gyémánt gépet, de az gondolom inkább guruló ékszer, mint autó...

Kit--Kat
Szóval lehetnek olyan kocsik amik többet érnek, csak az utóbbi mondjuk 20évben nem cseréltek gazdát.

BuzzFuzz
Az új idõmérõ rendszer:

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

GregSB
Egyébként a lista a top 10 aukción elkelt kocsikról szól. A Phantomot lehet még nem adták el, hanem valami múzeumban csücsül, vagy megörökölte a tulajdonosa.

GregSB
A Forbes hitelességét megkérdezni szerintem nem kéne 😄

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Amúgy nem tartom túl hitelesnek ezt a listát, már csak azért sem, mert hol is van a Rolls-Royce Phantom?????????

Roolcsy
Két brit - két vélemény Schumiról

2006. március 6. Egykori csapattársa, Martin Brundle szerint a Michael Schumacher-érának végleg leáldozott a Forma-1-ben. Az új hõsök neve: Fernando Alonso és Kimi Räikkönen. A brit szerint a német pilótán már tavaly észrevehetõek voltak a (ki)öregedés jelei: "Michael Schumacher a legidõsebb versenyzõ. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan autóban nem verné meg Alonsót és Räikkönent - ez már tavaly Brazíliában és Isztambulban is látszott, amikor inkább csak egy jó pilótának tûnt, mintsem nagyszerûnek. Ez nem jelenti azt, hogy ne nyerhetne versenyt, de egyre közelebb vagyunk a pályafutása végéhez."

1992 világbajnoka, Nigel Mansell ezzel szemben még mindig ugyanúgy csodálja Schumachert, mint eddig és reméli, hogy ismét sikeres lesz: "Michael a vérbeli profi, a legjobb a Forma-1-ben. Az olyan emberek, mint Ayrton Senna, Michael vagy én még akkor is azon voltunk, hogy jobbá tegyük az autót, amikor nem nyertünk versenyeket. A Ferrari motorja és autója tavaly egyáltalán nem volt jó, de idén ismét felzárkózhatnak. Egyáltalán nem lepne meg, ha ismét versenyeket nyernének. Michael még mindig a sportág szuperhõse."

GregSB
"Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna?"

Na most olvasd vissza a hozzászólásaimat és magyarázd el hogy én hol akartam lejártani a Ferrarit. Én csak annyit mondtam hogy legjobb tudásom szerint nem a GTO a legdrágább (Rollsra emlékeztem), ebben igazam is volt.

Kit--Kat
majd kinövi😊

KÖtelezö olvasmany:Elözetes,Meg kell követnem magam,ugy latszik rosszul szamoltam valamit,e szerint is a gyors palyakon lehet nagyobb lemaradas.
DJ Bee18
érdekes gyerek vagy te, amelyik Kimirõl szól, az bunkóság, ami Sumiról, az már igen 😄DDDDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Azért 10-bõl 4 Ferrari... Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna? 😄DD igaz elsõ helyen nincs, de azért 4 ott van a TOP10ben, és az nem semmi...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
szombaton kiderül 😊

Shaman
Pls valaki!
Kissé kimaradtam a hírekbõl,valaki elmondaná,hogy pontosan mit is takar az új idõmérõ rendszer?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kit--Kat
Tévedtem... Ettõl függetlenül 10bõl 4 Ferrari....
A manufaktúra az manufaktúra attól még, hogy nem õskövület technológiával dolgoznak, ez amúgy is a céget minõsíti.
Ja, hogy Archangelnél az ha nem csavarhúzót hanem csavarozógépet használnak az már nem manufaktúra az szerintem senkit nem tud éredekelni.
Évi kb. 5600at gyártanak.

Kimi Räikkönen: "Végre elkezdõdik. A télen nagyon sok dolgunk volt, a csapat minden tagja keményen dolgozott. Január óta több mint 3200 kilométert teljesítettem az MP4-21-es géppel. Az autó menettulajdonságai igen jók, a technika terén sokat javultunk, a tesztek során három másodpercet javítottunk a köridõkön. Csak a szombati idõmérõt követõen derül fény arra, hogy pontosan hol is állunk a vetélytársainkhoz képest. Mivel a versenyek során ismét engedélyezett a kerékcsere, agresszívebben vezethetek. Ez a versenyeket is érdekesebbé teheti. Kedvelem a Bahreini pályát. Eddig igen változatosak voltak ott a futamok. Bízom benne, hogy ez az évadnyitón is így lesz."

A finn állat asszem megborotválja a Michelineket a rázókövekkel...😊))

Roolcsy
Ez érthetõ egyre jobban közeledik a NAGYnap!!! 😊))