182273
  • b-type
    Ez sztem nincs így,..megnézve Hamilton-t és Alonso-t most Webber-rel, vagy Kimi-t Melbourne-ben Rubinho' Honda-ja mögött, ..pláne két azonos teljesítményű autó esetén, sztem egyszerűen túl kell erőltetni a gépeket ahoz hogy egyáltalán előzési lehetősége legyen a támadónak.
    Egy csapat szempontjából ez felesleges, felesleges stressz, gumikopás, és motorerőltetés..szembeállítva azzal, hogy amelyik gyorsabb, azt engedik szaladni.
    ..és még csak a közvélemény sem áll melléjük, mert ahogy elront valamit a kockázatot vállaló versenyző máris lehülyézi a 'hozzáértő' rajongó.
  • Istencsászár
    Oké akkor mutasd fel, miben hol mikor:) várjuk.
  • Istencsászár
    Tavaly Alonso és Hami egymásnak feszültek a pályán h megmutassák ki a lány a gáton:), sajna ez a Ferrarinál nincs, pedig Kimi lenyomhatta volna a pályán is... de a box elegánsabb és unalmasabb.
  • Gabor_(HSF)
    Egyértelmű,hogy a kanyar kijáratánál van,ahól gázzal kell menni,persze nem mind1,mekkorával..
    Ha csak a 30 lovas gokartal hasonlítom össze,ott fél centi többlet gáz elég egy tempos kanyarban,ahoz,hogy elusszon a hátulja..
    És mivel "még F1-est nem vezettem:))" igy gondollom a 800 pacinál TC nélkül elég 1-2 mmter is..
    És a difinek sinncs semmi köze hozzá,mivel itt olyan "erős sper-t" alkalmaznak,hogy szinte fix a hátso 2 tengely,ugyhogy ha leis szakad az egyik hátsó kerék,akkor is simán tovább megy...
  • DJ BP
    de úgy tudom nem csak kipörgésgátló volt, hanem menetstabilizáló rendszer is, aminek ékes példja ez a Massa eset. Mint amikor egy spotautóban kikapcsolod az ESP-t :)
  • desigo
    jó rendben tegyük fel,hogy műszaki hiba volt...

és azt,hogyan magyarázod meg,hogy a start után Kimivel együtt haladtak majd a boxkiállás után szépen lemaradt.Az is műszaki hiba volt?

vagy csak gyengébb pilóta mint Raikkonen ?
  • dav1d
    ez a video mégjobban meggyözött hogy (valószinüleg) nem mondtam hülyeséget de én nem látok bele massa kocsijába mint egyesek..
    1.kanyarban van
    2.ott kell gázt adni
    3.simán igy néz ki amikor valaki hirtelen túl sok gázt ad és kipördül a kocsi hátulja...
  • dav1d
    linket...
  • b-type
    igen, de aztán koccolt valkivel, és bement egy átnézésre a pit-be...ahol úgy tünt, hogy meglazult neki valami.
    Tök visszaesett, aztán végén az utolsó 3 körben végig javította a verseny legjobb körét.
    Én is csak néztem,..nem tudom van-e köze a teniszező Grosjean-hoz mert azt is csípem.
    De elég meggyőző volt az biztos, ez a mostani pedig tökéletes volt, Petrov-nak ennyire megenni...
  • dav1d
    ha hasonló szinten nyilatkozik majd mint fórumozik bátran kijelentem meg van Baumgartner Zsolt utódja...
  • Bala10
    ha már a szimulátorral te vagy a legjobb, akkor próbáld ki a való életet is. :)
  • Gabor_(HSF)
    Már az első 2 futamon is zseni volt,ahogy keresztűl ment a mindenkin..
    Rögtön beszédtéma lett itt a "pincébe"
  • desigo
    Jean Todt lehet az FIA új elnöke?
  • b-type
    bizony :)
    Ahogy megetette Petrov-t az klasszis volt.
  • Gabor_(HSF)
    Megen Grosjean,hozott egy kis izgalmat a mai napba..
    Vettel után,végre ismét egy Francia kedvenc is.jöhetne az f1-be
  • ladarevolution
    Itt a Massa féle kicsúszás:
    http://www.myvideo.de/watch/3745176/F1_Malaysia_2008_Massa_Dreher_23_03_2008

hát nem tudom, egyáltalán nem biztos h Massa hibája volt, Az első jobbos után szépen ívre tette az autót, majd szép finaoman elkezdte nyomni a gázt és mikor a köv. jobbos közepére ért elszált az autó hátulja, nem volt semmifeéle hirtelen gázadás mikor az autó segge hirtelen megindult, lehet hallani az autó hangján.
  • bardocz
    Féktárcsa bazdmeg szerintem már meg se szólalj :D
  • G_ArchAngel #62242
    McLarenben csalódott, Alonsonak nem megy ezzel a taligával - valamit kellett találnia:)
  • DJ BP
    egész sok előzés volt, meg próbálkozás, vannak sokkal rosszabbak
    Pl. Webbert is értékelni kell, nem volt előzés körülötte, mindent hibátlanul csinált, számomra ez is élmény. Pl GP2-ben azért van sok előzés, mert sokszor nem veszik úgy a kanyart, ahogy azt kéne, nem olyan stabil pilóták
  • DJ BP
    sztem nem mondta, hogy jó
  • MaSzKa
    sztem meg Live For Speed S2 mert abba úgyis BMW-k vannak XD
  • b-type
    :DDD
    Te jó ég, ezért érdemes volt idesassantani :DDDD
  • G_ArchAngel #62237
  • Minstrel
    féktárcsája??? Te látod a féktárcsát?
  • desigo
    best off beszólás
  • BigReaper
    és létszíves enged dmeg nekem,hogy (nem kioktatás), mivel, én vagyok a tavalyi év legjobb pc es konzol gamere,szimulatorral, had tudjam...
  • BigReaper
    én nem azzal tolom, csak tudom milyen, és szoltam a sracnak aki lentebb irta,hogy ott bizony elszall traction nelkul, az egy elavult fos jatek!
  • Istencsászár
    ha már ennyire okos vagy ne az elavult f1cvel villogj, hanem rfactorozz
  • BigReaper
    Na nagyokos massa leszolok, ha valoban probálkoztál mar f1c-vel, traction nelkul, akkor ulj be szépen mégegyszer, állitsd ki, de kormannyal nyomasd ott abban akanyarba iven, majd ugye mivel ugy kell arra azivre jol bemenni, hogy kics motorfék, aztan kanyar elott gáz,mert tapadsz!!!!! akkora sebessegnel, félig gázon álva, csak padlot nyomott, attol nem szabad, nem csuszik igy aki a kocsi meg az f1c-ben sem, OKOS! ez diffihiba lesz sajnos, mert a kispörgésgátlo nem 160nál félgázon csusztatja ki a delikvenst! kicsit gondolkodj, mielott ilyet állitasz, palikék meg egszeruen rohej milyen balfaszok voltak, nem vettek észre hogy hamilton jobb elso féktárcsája (elso boxkiallas utan) nem volt jol rogzitve, akar ez is lehetett baj hamiltonnal, nemcsak a gumi! Jó futam volt, kát Massáér, többiek,szép volt! istenemm ennyi láma van itt...
  • dav1d
    ez hol jó? ártott a forma1nek...
  • Firerock

nosztalgiázok:)
    ez nagyonkomoly volt:)
  • bordy
    f.a.
  • dav1d
    jól van 2 gépelési hiba egy mondatban, ez legyen a legnagyobb öröm az életedben ... muszáj kötekedni?
  • desigo
    jóak :)
    csak nem túl tartalmasak
  • MaSzKa
    nekem vannak ilyesféle könyveim de attól még nem biztos, hogy helyesen is írok XD
  • G_ArchAngel #62224
    Neked is ajánlanék egy könyvet:

• MaSzKa
    szüjó beszólása a végén: figyu srácok XD
  • MaSzKa
    én mondtam hogy 2. lesz a BMW :D
  • Istencsászár
    Vagyis biztos van a világbajoki éve(i)ről egy szezon értékelő könyv...
  • Istencsászár
    nincs