182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
neeem,rallys gyorsasági szerü,nem egyenes úúton mentek,és a hó is esett
-
Ilyen volt? -
madmanic #63418 kutyaszán.. -
háát,elképzelhető,mert ilen gyorsaságiszerü volt,nem körpálya,akkor ezért nem is néztek ki úgy,mint F1-es autók?:S -
snowboard...?!
-
na persze :) -
baszki,akkor én mit láttam?
-
Januárban nincs F1 nagydíj:) -
a januári futamokon szokott lenni hó -
igen, a teli teszteken... -
olyan volt már F1-be hogy hó esett? -
Senki sem felejti el:), azért az IndyCar és a Nascar két külön világ, és most az utóbbiról volt szó. Amugy a mezőny egyik legjobb pilótája volt, ezt bizonyította a Williamsnél sokszor, Sumi, Kimi ellen, neki nemjött össze a Vb, de ez semmit nem jelent, alatta sose volt világot megváltó autó, csak olykot egy jó Williams amivel tudott versenyezni és nyerni Sumi ellen. -
WNW #63408 Marha hamar felejtetek.. Montoya tobszor nyert rohogve Idycart, ha jol emlekszem akkor meg ez volt a neve (oval, utcai, es normal palyak vegyesen).. Aztan atjott az F1-be, es siman besulyedt a kozepesnel jobb versenyzok soraba... Forditva meg ugy mukodott, hogy pl. Mansell atment levezetni, aztan siman megvert mindenkit, es amugy is eleg sok az F1-be epp hogy bejutott, vagy odaig el se juto versenyzo, aki az amcsiknal siman elol tud menni, vagy minimum a kozepmezonyben... -
itt még jó
-
G_ArchAngel #63406 azt ne sunnyogd el, hogy osszetorte Heidfeld a bemutaton az auto elejet:))) -
-
-
-
mármint 2003-ba az f1-be -
ha nem lökik ki montotyt amikor már csak 2 verseny volt vissza most vb lenne és a BMW is -
Azért ahhoz képest hogy F1be Vb esélyes is volt Nascarban nem az... nyert, de csak nem oválon, de voltak szép eredményei ez tény, de hát nem meglepő egy nagyon jó pilóta. -
G_ArchAngel #63399 "F1 pilotak donto tobbsege"
nem azt irtam, hogy mindegyik! -
Montoya :D NaszKÁR :P -
G_ArchAngel #63397 szerintem kozelsem kellene lenezni egy masik szeriat, mert emlekeim szerint a F1 pilotak donto tobbsege ott sem tudott villantani...
a Race of Champions-rol ne is beszeljunk, ahol lehet, hogy egy quados is elverne oket... -
ha te mondod
de szabályos körbe? -
forma1-be is körbe körbe mennek:C -
ez 1 vitz
számomra unalmas és nem is tetszik a hülye amerikai körbe körbe
olyan mint a hullahopp 1 idő után megunod -
Azért ne hidd hogy a körbe körbe rohangálásnál nincsenek erőhatások, nagy fizikai kondíciót igényel ezis... de ilyen profi szinten szerintem teljesen mind1 hogy milyen széria, mert minden versenyző keményen edz. -
Bár őt sztem nem a sebessége érdekli:DDD -
spect16 #63391 Legge is csak teszt lehetőséget kapott.
D.P. előnyt élvezne a városi pályákon. -
G_ArchAngel #63390 Itt megnezheted a palyarajzokat... -
IRL-ben nem csak ovál van?:O -
G_ArchAngel #63388 nem csak ovalpalyan mennek...
"Danica révén a Formula-1 meghódíthatná Amerikát, de lépésről lépésre kell haladnia. Előbb egy év GP2 és Formula-1-es tesztelés, majd jöhet a versenyzés." -
lehet nem bírná a pályaversenyzős terhelést,azért oválpályán csak egyik irányba kell tudnod tartani a fejedet(nincs nagy gyorsuls,lassulás,hirtelen kanyarváltás),,míg forma-1-ben ezekből bőven van,szerintem gp2 is erőltetőbb ilyen szinten mint irl -
nem szeretjük az usaiakat
de a csaj és csak azért jöhet
ebbe a videoba meg a nagzolás megy ezt is utálom -
Hello Danica, jöhetsz Honda-ba, Barikellő meg Bátton már úgyis unják, és akkor még be is befesthetjük rózsaszinűre
-
G_ArchAngel #63384 Danica Patrick a hétvégén megszerezte első győzelmét az IRL-ben. A siker után a korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck biztos abban, hogy a versenyzőnő a Formula-1-ben is helytállna.
"Danica révén a Formula-1 meghódíthatná Amerikát, de lépésről lépésre kell haladnia. Előbb egy év GP2 és Formula-1-es tesztelés, majd jöhet a versenyzés." – idézi a Sport Bild a szakembert, aki egy 2002-es BMW teszten figyelt fel az amerikai versenyzőre.
"Nagyon gyors volt. A legjobb amerikai versenyzőnk kétszer cserélt kerekeket, hogy lépést tudjon tartani vele. Kemény és magabiztos."
Bernie Ecclestone is örömmel venné ha egy női versenyző érkezne a Formula-1-be és "fellendítené az üzletet."
Danica wallpapers
Jay-Z - Show Me What You Got - Danica-val:) -
hót hülyeség a nagyobb sztárpilótákat egy csapathoz tenni.
sosem lenne rendes verseny előzésekkel, bár már így sincs annyi mint régen :( -
WNW #63382 Vahaha, ugytunik magahoz tert a fonok... -
A Ferrari elnöke szerint nem jó ötlet az Alonso-Raikkönen kettős