FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a McLaren egy nagy resetgomb, csak folyamatosan benyomva...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
nem a mclaren alján van a reset gomb? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

egy vastag falap van az alján az autóknak, ha az megkopik, akkor büntet a FIA...

amúgy a szerencsétlen le is fulladt, így mindenképp game over volt neki...

Punker
én örültem volna neki ha bejön lehet sokminden változott volna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DJ Bee18
de ha Sumi gyors lett volna, most azt kifogásolnád, hogy miért nem küldték be az SC-t :DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Sztem a használt gumiknál jobban tapadt a Michelin

Punker
rázókó lehet úgyis hazavágta a gép alját, SC-t meg inkább nem küldték a spanyolok ha már Alonso vezetett.

Istencsászár
Én meg nem értem miért nem csápolt hogy tolják vissza... Az Sc nem beküldését meg fõleg nem.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
Monty is ügyes volt, még most se értem hogy akadt fenn a rázókövön :)

Istencsászár
Szépek az autók:) a Trulli meg a Ralf akción kívül semmi izgalmas nemvolt...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Legalabb olyan unalmas volt,mint a multheti futam,de azert jo volt.A Renault ugy latszik tanult valamit a multheten.
Bandee1987
"Enyhén" unalmas verseny volt...10 perccel a vége elõtt el is aludtam. Monacóba megint az élre kell állnunk, ettõl függetlenül persze azért örülök a 2. helynek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

majd a Monaco-i bannerbe is legyenek szexi csajszik<#eljen><#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ok ezt én értem,de mikor alonso kiment volt +4 köre és semmit nem tudott faragni a hátrányból és egyszer sem ment leggyorsabb kört,ami nála szokatlan és szinte már elképzelhetettlen,,
Persze lehet,hogy a Monty féle kicsúszásával járó hezitális is közre játszott(jön a SC vagy sem) mert az igaz ,hogy sok volt a lekörözés is,de Sumit ez annyira nem szokta zavarni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Montoya csalódott és dühös

Juan-Pablo Montoya a Spanyol Nagydíj tizenkilencedik körében megpördült, ami a versenyének végét jelentette. A kolumbiai versenyzõ nagyon csalódott volt, hogy nem tudta folytatni a megmérettetést. "Nem tudom mi történt." – mesélte Montoya az ITV-nek.

"Nehéz megérteni a történteket. A rajtom borzalmasan sikerült. Megpróbálunk javítani az autón. Nagyon sok üzemanyaggal mentünk. Ilyen sok benzin még soha nem volt az autómban. Nagyon nehéz volt a versenygépem."

Azért elsõ 20 körben nem hinném, hogy hibázna. (az esély a verseny vége felé meg nõ) LOgikusabb inkább spórolósra venni. +A rönõ sem lassú autó, azért azzal már fel lehet tartani vkit gond nélkül és lehet hogy akkor még lassabban is ment volna!!!!
DE amikor kiállt alonsó akkor 1-0,5 s tudott menni lekörözéssel együtt.(bár ez tény h nem sok, de akkor is elõny lett volna)

Igen ez látszott,de amit nemtudni,hogy a súly váltózás milyen kihatással van az autóra,vagy a gumikopásra.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na számoljunk! a trend az,hagy 6-7 évenként jön össze nekik 2 wb cim,na ez akkor mostanra lett volna aktuális,ezekszerint akkor legközelebb 2012 körûl várható

motorerõnek kell lennie, mert a rajtál így kilõni csak az elektro-zseni Renultoknak sikerül általában...

Fisicot nagyon könnyû megelõzni,a legkissebb szorongatásra fejét veszti..
De nem is a lényeg,hanem,hogy a verseny egyik szakaszában sem tudott igazán gyors lenni Sumi és nem csak a lekörõzések miatt...
Ma ennyi volt benne sajnos,de majd Mcarlo...

szerintem a legszebb az lenne, ha mindkét pilóta átmenne a Renault-hoz...

Az a baj,hogy mostmár nemtudni,mi a gond annál a csapatnál..
a rossz légkõr,vagy az egymásra mutogatások ez már az érthetettlen kategória..
A rossz tapadás a rossz beállítások miatt van,vagypedig szar a kocsi egyensúlya,ez innen kivûlrõl feltérképezhetettlen...
Nem úgy tünik mintha a motorral lennének a gondok....

Fog valaha mekis versenyzõ világbajnok lenni?

igen, ez látszott a rajtnál is, teljesen tanácstalan volt és a lehetõ legrosszabb megoldást hozta meg...

sõt a hülyéje még a hátsó kis aerodinamikai elemet sem húzta meg - szét van esve a srác teljesen...

Mert nem is kellett tapadni. Megelõzni kizárt hogy tudta volna, takarékos módban ment. Második kiállás elõtt meg nem tudott normális köröket menni. Futott egy gyorsat és a következõben a ritmusból kizökkentette egy lekörözött. Mellesleg Második kiállásnál alonsó se tudott "villantani" 10s stabilan volt közöttük (+-1s az "elõzésbõl nyert/vesztett idõ")

A kettõnem semmi köze egymáshoz..
Nekem se volt soha szinpatikus,de azt nem pontozzák..
És hiába szinpatizálsz(unk) Kimivel,ha már mint versenyzõ széthullott

viszont Te jobban átlátod a technikai dolgokat, ezért Tõled kérdezem: a McLaren az egyetlen autó, ami szinte nem gyorsul semmit csökkenõ üzemanyagszint mellett sem...

ez azért van, mert a kisebb súly miatt rosszabb a tapadása az autónak?

nos igen, nyerni akkor könnyû, ha nincs ellenfél a pályán és ez most a Michelin + Renault elsõdleges érdeme, másodsorban Alonsoé, mert most megmutatta, hogy Fisico nincs egy súlycsoportban vele, azonos feltételek mellett sem...

Kis briatore stílus. Majd a mekinél leszek kiváncsi mit szólnak az ilyen megmozdulásaihoz.

nemhinném..nem láttam az erõt ma a Ferkában,még Fisicora sem tudott tapadni.
én úgy láttam,ha nincs köztük,akkor sem tudott volna az elején menni vele...

"Viszont az elképeztõ micsoda fejetlenség van a pályán,ennyi idétlen lekõrõzést már rég láttam"

Ezzel 1etértek. Rossz volt nézni, hogy Schumi,Alonsó is mennyire szenvedett emiatt.

Aha és megtanult bunkó módra örjöngeni egyenesben, ahol erõbõl elmehetett volna - igazi értett férfi...

Fisichella nélkül most is nyerõ taktika lett volna...
Vagy ha nem mardnak le ennyire a többiek és alonso vki mögé ér vissza elsõ kiállás után.

2 dolog történt ezen a futamon..
Az mostmár tisztán látszik Alonso,mindent eltanult és megtanult ,hogyan kell nyerni..
És itt mingyárt helyesbiteni is kell magam,mert Sumi után mostmár Alonso is képes a folyamatos gyors körökre és már ráadásul hazai pályát is bír fejben..
Cóval akármilyen ostabának tûnõ is a stilusa,az mostmár tény,hogy a tehetsége mellett kitanulta ezt a szakmát..
A másik láthattuk,hogy a Ferrari vélt nyerõ taktikája,ezuttal csõdöt mondott..
Viszont az elképeztõ micsoda fejetlenség van a pályán,ennyi idétlen lekõrõzést már rég láttam

<#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ahogy elnézem idén már nem lesz több futam...:)

Sajna msot nem jött össze Michaelnek az elsõ hely, de azért a 2dik is yo és becsülni kell<#eljen><#wink>.Palik is mondta, hogy am ikülönbsége van most Alonsonak az semmi,mert még sok van hátra és bármi lehet belõle. Tehát hajrá továbbra is Michael Schumacher meg Ferrari<#eljen>

Kit--Kat
Nem nagyomn volt erõlködés, max a futam végén, mert féltek, hogy legyalulják a gumit. Kivételek persze voltak.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Te meg a meki miatt vagy ilyen... Hol is végzett?

Gumicsere nélkül akár sineken is mehetnének az autók.

DJ Bee18
oks<#eljen>

Istencsászár
Egymás mögött furikázás inkább csak kitartás kérdése... de hogy ebben az évben a pályán alig dõl el valami az 100%...

DJ Bee18
Hát Imolában vot csata, elég nagy...

Istencsászár
Igaz, javítottam:)

Istencsászár
Amugy jóak ezek az uj szabályok... Király a gumicsere, mer minden a boxban dõl el, tavaly leglább volt némi erõlködés a pályán, de most...

DJ Bee18
ne általánosíts <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

DJ Bee18
most mért kell ez? Suminak szurkolok, de ettõl miért lenne Alonso ezen öröme elmebeteg? sima öröm, focisták között sokkal durvább dolgok vannak :D
Amúgy egy rohadt elõzés nem volt, kukába az elektronikákkal most már tényleg, mert egyszerûen túl gyorsak a kanyarban, és ennyi szarral nem hibázik senki semmit

Istencsászár
Hoppá, hát pár Ferraris nagyon ki van ahogy látom:), Alonso ünneplése jogos, és jópofa... EZ KELL IDE Rossi 2õ ( bár még kispályás, de majd belejön )

Punker
lehet nem volt kedve tovább vergõdni

akkor ez a szabály még apróbetûs volt, de most, hogy mindenki ismeri, miért nem volt képes a latingyerek integetni, hogy nyomják le az autó hátulját, mert akkor letudta volna lökni magát a kerékvetõrõl...

Punker
ennél nagyobb baromságot még nem olvastam itt az elmúlt 5 évben......