FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak most jut eszembe.Ugye a Görbe Tükörbe azt irjak,hogy az F1 legertekesebb resze az aerodinamikai tudas.Most az autok az evek folyaman egyre kissebbek lettek,ugy,hogy a szarnyak nagysaga lenyegeben nem valtozott,az az a karos legellenalast (ami nem okoz leszoritoeröt)jelentösen tudtak csökkenteni.Csak egy ilyen nagymeretü tank is jelentös lassulast okozna,ugy hogy a csucstechnika megmaradna az autoban.
tenyleg,hogy eltünt.Pedig milyen elennal mondogatta,hogy milyen sok lehetösege van a tengeren tulon,aztan meg hogy most a diploma a fontosabb.(Tiszta magyar foci,ezredrangu külföldi bajnoksagban a huszadik osztalyban jatszo csapattol kirugjak((bocsnat lejar a szerzödese)) a delikvenst.Hogy hol folytatja?Rengeteg külföldi ajanlatom van jobbnal jobb,de meg varok a MU,vagy a Real ajanlatara,aztan szepen leszerzödik a magyar masodosztalyba.)
Beállt apuci mellé kocsikat eladni,sok ba volt a legutóbbi pár év:)

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
és a pénzbõl zsófikát támogatjuk? :)

tényleg vele mi van? él még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Vagy jogdíjjat kérünk...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
akkor tuti perlünk :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Képzeld ha majd ezt is leírják a köv futam után a görbetükörben

Punker
végülis nekem tetszett a Ben Hur féle római kocsi verseny is hozzák ba újra a 4 lóerõs járgányokat :)

ennyi idióta ötletet már rég láttam.....

ki lenne a két túlélõ? Sato és Montagny, mert Õk el sem indulnak addigra, mire a többiek beesnek az étterem teraszára?

vagy a nézõk közül gondoltál ügyfeleket toborozni, Te kis kaszás?:)

http://gaborszantai.co.uk/

oneal1
visszakéne hozni az 1967 es kocsikat!!:DD
akkor lenne izgalom asszem!
bár monacoba kéne hozni kb 20 koporsót is..

!Forza Ferrari!

Mersant
olvasd el meg 1szer amit írtam: a kötelezõ kerékcserét!!! tehát ha valaki nem akar ne kelljen kimennie, a tankolást viszont beszüntetném, inkább gömbölyodjenek azok a gépek, de végre a pályán dõljön el a meccs <#papakacsint>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Akkor kb 300 literes tankokat kellene épiteni,vagyis kellene egy utánfútó mögéük..

En csak az üzemanyagvetelezest tiltanam,a kerekcseret nem.Illetve,mi lenne,ha az lenne mint tavaly,kerekcsere közben nem lehet tankolni es forditva?Szerintetek mennyiben valtozna a jelenlegi taktika?
b-type
teljes táv egy full tank üzanyaggal és semmi kerékcsere...tuti katasztrófa :)
Akkor lennének a leggyorsabbak amikor a legjobban le van használva a gumi.
ebbe nem hiszem hogy belemennének.
Az üzanyagfogyasztás így is rengeteget számít, elég ha csak két körrel többet tud miatta kintlenni..
szvsz slick gumi, és megnyírbálni a vezetési segítségeket...jó bõven.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
attól még várhatja:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
csak 1 hetet tévedtél :)

kicsit sem vagyok türelmetlen: vártam a live-timing-ot, mivel Monacoban csütörtökön van az edzés:)

Erdekes,hogy jo regen rajöttek a mernökök,hogy a kevesebb suly elönyt jelent.El is kezdtek tankolgatni az autokat a verseny alatt többször,majd miutan par auto ,a kezdetleges technika miatt kiegett a boxban,ezt betiltottak.Az FIA,miutan az üzemanyagtöltes fejlödött annyit,hogy biztonsagossa valt,a versenyek izgalmanak a növelese erdekeben tette kötelezöve a tankolast,mert anno nem nagyon akarodzott meg gumit se cserelni akkoriban a versenyzöknak.
Az hogy mennyit mennek tankolas nelkül csak a benzintankon mulik.Most par csapat eleve nem is tudna megcsinalni 1 kiallassal,mert nincs akkora üzemanyag tartalya,hogy annyi ferjen bele.A tankolas nelküli modszer azert is jo lenne,mert igy a motorgyartok az üzemanyagtakarekossag fele is mozdulhatnanak.Most egy elv van csak,minnel rövidebb idö alatt minnel több benzint benyomni a motorba.
Mersant
igen tudom hogy a slick visszajon, meg kell a kerekcsere is...a full tank is megoldhato lenne mint ahogy regen is az volt, nagyobbak lennenek a kocsik es kesz, ez egybol lassabba is tenne oket, mert airodinamikailag is megvaltozna az egesz, a sulytobblet miatt is lassulnanak, es akkor legalabb nem a boxban dolnenek el a futamok mint most...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
slick gumik tudtommal jönnek vissza, bebizonyosodott hogy kell a kerékcsere mert nem biztonságos 1 kerékkel, full tankkal meg nem érnének körbe kell a tankolás is, egyéb megvalósítható ötlet? :)

KB ezt mondjuk itt mindannyian.
Mersant
én szívem szerint visszaállítanám a slik gumikat, kötelezõ kerékcserét/tankolást kivenném. idõmérõn vagy annyit mennek amennyit akarnak, vagy az a 12 kör mint néhány éve, üres kocsikkal nyomhatnák az idõmérõket, és teli tankal kéne indulni a versenyen, tankolni nem lehetne, kerékcsere meg ahányszor akarnak és futja rá az X garnitúrából...dehát iylen már sosem lesz..

Ez teljes plagium,menjünk birosagra.Azert az megnyugtat,hogy mas is ugy latja a dolgokat ahogy en,bar azon,hogy ne tiltsuk ki a teljes taktikat,meg el kell gondolkoznom.
Lteebee
Én szeretem a Ferrarit és anno csúnyán kihúzták alóluk a szõnyeget.
De most ezt készülnek tenni más csapatokkal és az sem lenne korrekt.

Ráadásul az elõnybe került gyengébb csapatokat utolérték alig egy év alatt, másoknak ez valszeg nem menne ilyen gyorsan.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Remélem a Formabontó jobb lesz, mert ez tényleg arról szólt, amit itt megdumáltunk - pereljük be FP-t?:)

Punker
lehet tõlünk lopja az ötleteket? :)

Punker

Istencsászár
Hát 4 egyforma kocsi... + a pénteki versenyzõk ( ha ugy végez jövõre ) 6 kocsi 1 napon, rengeteg adat, a tesztelésekrõl nem is beszélve.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Koszi.

Eltekintve attol,hogy egynehanyan elöszeretettel szeretnek PR köröket futni,nem biztos,hogy a minnel gyorsabb (ürestankos idömerö)kör elerese a cel egy ilyen teszten.
Istencsászár
Ha ilyen ütemben gyorsulnak a Mekik holnapra már az utolsó 2 helyen lesznek :)

Istencsászár
Teszteredmények - Paul Ricard - Szerda:

01. - Alonso - Renault (M) 1:05.363 - 122 kör
02. - Kovalainen - Renault (M) 1:05.546 - 111 kör
03. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:05.563 - 148 kör
04. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:05.577 - 50 kör
05. - Trulli - Toyota (B) 1:05.624 - 143 kör
06. - Massa - Ferrari (B) 1:05.686 - 120 kör
07. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:06.008 - 121 kör
08. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:06.083 - 47 kör
09. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:06.266 - 75 kör
10. - R.Schumacher - Toyota (B) 1:06.333 - 112 kör
11. - Liuzzi - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:06.369 - 169 kör
12. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:06.619 - 93 kör

Teszteredmények - Vallelunga - Szerda:

1. - Button - Honda (M) 1:02.044 - 159 kör
2. - Davidson - Honda (M) 1:02.520 - 131 kör
3. - Webber - Williams-Cosworth (B) 1:02.613 - 88 kör
4. - Wurz - Williams-Cosworth (B) 1:02.733 - 58 kör

+ Sumák

Istencsászár
Biztos lelépett a süllyedõ hajóról, és nembírta Ron nyomását aki szétzülleszti a csapatot:))))))

Nyírí - hepíbörzdéjtújúúú<#bohoc><#bohoc><#bohoc>

Sétáló János hová lett?

jobb lesz, mint a futam:)

DJ Bee18
nem olyan hülye, mint köcsög...

:DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

kulabácsi
hát ja elég dúrva lesz!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A Monacoi idömerö pokol lesz.Erröl beszeltem en is.
Punker
rég nem járunk oda, amúgy az a hely tetszett volna neked Ring néven futott tele McLaren fotókkal + a bõrkanapé felett egy orr kúp :)

akkor Te nem azért nem iszol, mert leálltál, hanem mert elfogyott minden Egerben!

abból is?

Punker
utóljára a 90-e sévek közepén láttam olyan cigit, a whisky-t s enagyon látni már régi törzs kocsmánkban én ittam meg az uccsó kortyot :)

[Jakuza]
<#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
<#idiota> :DD
Motorpárhuzam: én sokáig Biaggi miatt Marlboro-t szívtam mint dohányos (nem, még elõtte pedig nem Chesterfield-et hanem Szofit <#idiota>), majd mikor átment a Camel-hoz, akkor gondoltam próba...hát majd bele döglöttem..és nem ment, úgyhogy szeretem én a Ducati-kat címmel nyomom továbbra is a Marlboro-t <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Punker
és milyen finom a whisky-jük a cigi az tüdõlövés kategória :)

de szép volt ez az autó....