182273
  • Count Adyn
    off: sztem ezt a nácis dolgot épp a zsidók szarják le magasról, szeretnék már elfelejteni végre a sok szenvedést, a nagytöbbség meg lihegi egyfolytába... Egyébként meg legyen nyugodtan valaki náci ha nem hangoztatja senkinek és terjeszti, abban hisz amiben akar.
  • Solten
    Persze ez is jogos, de ha valaki fel mer húzni egy II vh-s német egyenruhát azt már rögtön fejbe kel lőni?? Magánélete csak rá tartozik, engem az F1-es szerepvállalása irritál.
  • Solten
    lol
  • Count Adyn
    volt casco ?D:SAD
  • madmanic
    szánalom a köbön...
  • madmanic
    De. Nekem kurvára mind1.. De ha hasonlóan demagóg akarnék lenni, kérdezd ezt meg a zsidó vallású forma1 rajongóktól, vagy akiknek a családja érintve volt, -és a legfontosabb- az izraeli érdeketségű szponzoroktól... ( gondolom vannak )

Ilyen beosztásban lévő embernek ( szem. vél.: senkinek ) nem nézhető el..
  • bardocz
    :DD
  • bardocz
    Nem kurva mindgy,mi a faszt csinál szabadidejében?Max ha tanár,és jó példát kéne mutatnia a diákoknak,de itt erről szó sincsen,senkinek semi köze ahoz,hogy ő mit csinál szabadidejében,akártcsak te mit csinálsz,vagy én.Hogy ha náci akkor mi van?
  • bordy
    hamit feljelentették
    ez nagyon kész
  • Solten
    Hm, that's right... :/
  • Mersant
    hat szerintem meg amig nem mas karara koveti el a dolgait, azt csinal a maganeleteben amit akar, beosztastol fuggetlenul. ahhoz senkinek semmi koze...
    miert ne lehetne szerepjatekot jatszani "naci" csajokkal?! nem ertem... biztos unta mar az apolonoket, es rendoroket...
  • Punker
    vagy inkább kinyírja előbb az F1-et.....
  • Solten
    Ő kihal inkább az F1-ből, nem megy nyugdíjba...
  • Punker
    más már ezer éve nyugdíjba ment volna.....
  • a.carkey
    Biztos magyar ősei is vannak ...
  • madmanic
    szerintem meg ha egy egyedülálló jelentéktelen ember teszi mindezt, akkor van igaza...

de ha egy nős ember ( nemtom Mosley nős-e), aki eléggé reflektor fényben van, prostikkal csinálja, ráadásul NÁCI egyenruhában -ismerve a családi hátteret- kicsit másképp néz ki.

Normális gondolkodású ember, azonnal lemondott volna sűrű bocsánat kérések közepette...
  • Mersant
    es teljesen igaza van...
  • a.carkey
    Kimi és Mosley
  • Count Adyn
    :DDDDD
  • Solten
    Kissé fellelkesedtek.. :)
  • zmeor
    nemtom minek kell Kubicát és a BMW-t isteníteni..
    Ha nem esik ki a két éllovas akkor megint csak a dobogó alsó fokát nyaldossák, vagy még azt sem..
    nemtom hol van ebben vb-cím
  • reaper4
    ennek én is örülnék!
  • MaSzKa
    A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meglepődve kérdezte Kubicát, hogy miért nem ünnepel a csapattal. "Ha hajnali négyig ébren vagyok, akkor utána három napig használhatatlan leszek. És szerdától tesztelnem kell." – mentette ki magát Kubica.

érdekes
    remélem előnyére válik
  • DJ BP
    gratulálok, kerékcserénél tudsz figyelni a táblára, lámpát is meg lehetne végre szokni...
  • MaSzKa
    A nagy fölény magabiztossá, sőt nagyképűvé is tette Hamiltont, aki már-már kigúnyolta a többieket, akik a pálya több pontján is a feltöredező aszfaltra fogták, hogy szenvedtek az időmérőn. A szupersztár ekkor még nem sejthette, hogy vasárnap is középpontba kerül majd...
  • Istencsászár
  • Istencsászár
  • DjDano
    Őszintén szólva a figyelmetlenségből adódó baleseteket én nagyon drasztikusan büntetném, mondjuk 1 futamos eltiltás! Akkor biztosan jobban figyelne mindenki...
  • spect16
    PléhboyNicko ennyire ne legyen birka. Akkor a jövőben ha bemegy a boxba,
    száguldozzon és döngessen ki ezerrel akár az SC-be is. Adjon be egy szabálymódosítást arról, hogy minden szabályt töröljenek el.
  • bardocz
    Akkro viszont remélem még jó sokszor megszopja.
  • madmanic
    Rosberg: Soha nem figyelem a lámpát a boxutca végén

• vass17
    nem hiszem, hogy érdekli a véleményed:D
  • MaSzKa
    BMW-hez nem kő 1 malomzó

:(
  • Kit--Kat
    Kicsit utalgat is valakira:D

• bardocz
    Uoltsó bekezdés milyen igaz:)
  • LeGaS
    f1-be sok az az 1sec...
  • Istencsászár
    :)

A Kanadai Nagydíj győztese, és a világbajnoki tabella éllovasa, Robert Kubica azt nyilatkozta, hogy élvezné, ha a kétszeres világbajnok Fernando Alonso lenne a csapattársa a BMW Sauber csapatnál.

A 23 éves lengyel pilóta jó barátja Fernando Alonsónak, és a versenyhétvégéken sokszor kártyáznak, vagy vacsoráznak együtt.

Valószínű, hogy Kubica 2009-ben is az istállónál marad, de jelenlegi csapattársa, Nick Heidfeld, aki bár a jövő évre érvényes szerződéssel rendelkezik, láthatóan szenved a szezon eddigi szakaszában.

Az El Pais kérdésére, miszerint szívesen lenne-e Alonso csapattársa a BMW-nél, Kubica azt válaszolta, hogy nem lenne ezzel problémája, mert nagyon jól kijön a spanyol bajnokkal.

„Nem tudom, mit tartogat a jövő, de ha mindketten a BMW Sauber csapatnál versenyeznénk, akkor nagyon jól szórakoznánk együtt." - mondta a montreali győztes.

„Emberként és pilótaként is értékeljük egymást. Róla tudod, hogy amit mond, azt tényleg úgy is gondolja. Fernando nem olyan ember, aki sokat törődik az image-ével. Nem mond semmit csak azért, hogy jó színben tűnjön fel, vagy mert az a marketing szempontjából előnyös." - nyilatkozta a lengyel.
  • madmanic
    ha fel lettek volna sorakozva- ahogy már írtam- 22-25 mp alatt elhaladtak volna rég...
  • DJ BP
    persze nem úgy kell érteni a sorakozást, hogy egy méterre követik egymást
  • DJ BP
    pedig fel voltak sorakozva mint a huzat, épp ez az idei szabály, 1-2 kört megtesznek az SC mögött, aztán nyílik a box...