182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
off: sztem ezt a nácis dolgot épp a zsidók szarják le magasról, szeretnék már elfelejteni végre a sok szenvedést, a nagytöbbség meg lihegi egyfolytába... Egyébként meg legyen nyugodtan valaki náci ha nem hangoztatja senkinek és terjeszti, abban hisz amiben akar. -
Persze ez is jogos, de ha valaki fel mer húzni egy II vh-s német egyenruhát azt már rögtön fejbe kel lőni?? Magánélete csak rá tartozik, engem az F1-es szerepvállalása irritál. -
lol -
volt casco ?D:SAD -
madmanic #66889 szánalom a köbön... -
madmanic #66888 De. Nekem kurvára mind1.. De ha hasonlóan demagóg akarnék lenni, kérdezd ezt meg a zsidó vallású forma1 rajongóktól, vagy akiknek a családja érintve volt, -és a legfontosabb- az izraeli érdeketségű szponzoroktól... ( gondolom vannak )
Ilyen beosztásban lévő embernek ( szem. vél.: senkinek ) nem nézhető el.. -
:DD -
Nem kurva mindgy,mi a faszt csinál szabadidejében?Max ha tanár,és jó példát kéne mutatnia a diákoknak,de itt erről szó sincsen,senkinek semi köze ahoz,hogy ő mit csinál szabadidejében,akártcsak te mit csinálsz,vagy én.Hogy ha náci akkor mi van? -
hamit feljelentették
ez nagyon kész
-
Hm, that's right... :/ -
hat szerintem meg amig nem mas karara koveti el a dolgait, azt csinal a maganeleteben amit akar, beosztastol fuggetlenul. ahhoz senkinek semmi koze...
miert ne lehetne szerepjatekot jatszani "naci" csajokkal?! nem ertem... biztos unta mar az apolonoket, es rendoroket...
-
vagy inkább kinyírja előbb az F1-et..... -
Ő kihal inkább az F1-ből, nem megy nyugdíjba... -
más már ezer éve nyugdíjba ment volna..... -
Biztos magyar ősei is vannak ... -
madmanic #66878 szerintem meg ha egy egyedülálló jelentéktelen ember teszi mindezt, akkor van igaza...
de ha egy nős ember ( nemtom Mosley nős-e), aki eléggé reflektor fényben van, prostikkal csinálja, ráadásul NÁCI egyenruhában -ismerve a családi hátteret- kicsit másképp néz ki.
Normális gondolkodású ember, azonnal lemondott volna sűrű bocsánat kérések közepette... -
es teljesen igaza van... -
Kimi és Mosley -
:DDDDD -
Kissé fellelkesedtek.. :) -
nemtom minek kell Kubicát és a BMW-t isteníteni..
Ha nem esik ki a két éllovas akkor megint csak a dobogó alsó fokát nyaldossák, vagy még azt sem..
nemtom hol van ebben vb-cím
-
ennek én is örülnék!
-
A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meglepődve kérdezte Kubicát, hogy miért nem ünnepel a csapattal. "Ha hajnali négyig ébren vagyok, akkor utána három napig használhatatlan leszek. És szerdától tesztelnem kell." – mentette ki magát Kubica.
érdekes
remélem előnyére válik -
DJ BP #66870 gratulálok, kerékcserénél tudsz figyelni a táblára, lámpát is meg lehetne végre szokni... -
A nagy fölény magabiztossá, sőt nagyképűvé is tette Hamiltont, aki már-már kigúnyolta a többieket, akik a pálya több pontján is a feltöredező aszfaltra fogták, hogy szenvedtek az időmérőn. A szupersztár ekkor még nem sejthette, hogy vasárnap is középpontba kerül majd... -
-
-
Őszintén szólva a figyelmetlenségből adódó baleseteket én nagyon drasztikusan büntetném, mondjuk 1 futamos eltiltás! Akkor biztosan jobban figyelne mindenki... -
spect16 #66865 PléhboyNicko ennyire ne legyen birka. Akkor a jövőben ha bemegy a boxba,
száguldozzon és döngessen ki ezerrel akár az SC-be is. Adjon be egy szabálymódosítást arról, hogy minden szabályt töröljenek el.
-
Akkro viszont remélem még jó sokszor megszopja. -
madmanic #66863 Rosberg: Soha nem figyelem a lámpát a boxutca végén
-
vass17 #66862 nem hiszem, hogy érdekli a véleményed:D 

-
BMW-hez nem kő 1 malomzó
:( -
Kicsit utalgat is valakira:D
-
Uoltsó bekezdés milyen igaz:) -
LeGaS #66858 f1-be sok az az 1sec... -
:)
A Kanadai Nagydíj győztese, és a világbajnoki tabella éllovasa, Robert Kubica azt nyilatkozta, hogy élvezné, ha a kétszeres világbajnok Fernando Alonso lenne a csapattársa a BMW Sauber csapatnál.
A 23 éves lengyel pilóta jó barátja Fernando Alonsónak, és a versenyhétvégéken sokszor kártyáznak, vagy vacsoráznak együtt.
Valószínű, hogy Kubica 2009-ben is az istállónál marad, de jelenlegi csapattársa, Nick Heidfeld, aki bár a jövő évre érvényes szerződéssel rendelkezik, láthatóan szenved a szezon eddigi szakaszában.
Az El Pais kérdésére, miszerint szívesen lenne-e Alonso csapattársa a BMW-nél, Kubica azt válaszolta, hogy nem lenne ezzel problémája, mert nagyon jól kijön a spanyol bajnokkal.
„Nem tudom, mit tartogat a jövő, de ha mindketten a BMW Sauber csapatnál versenyeznénk, akkor nagyon jól szórakoznánk együtt." - mondta a montreali győztes.
„Emberként és pilótaként is értékeljük egymást. Róla tudod, hogy amit mond, azt tényleg úgy is gondolja. Fernando nem olyan ember, aki sokat törődik az image-ével. Nem mond semmit csak azért, hogy jó színben tűnjön fel, vagy mert az a marketing szempontjából előnyös." - nyilatkozta a lengyel. -
madmanic #66856 ha fel lettek volna sorakozva- ahogy már írtam- 22-25 mp alatt elhaladtak volna rég... -
DJ BP #66855 persze nem úgy kell érteni a sorakozást, hogy egy méterre követik egymást -
DJ BP #66854 pedig fel voltak sorakozva mint a huzat, épp ez az idei szabály, 1-2 kört megtesznek az SC mögött, aztán nyílik a box...