182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A történelmet a győztesek írják.. :/ -
No igen. Lazán ítéltek el háborús bűnösökek egy Drezda, sok Berlin és Tokió, valamint két atom után ... -
Bezzeg az amerikaiak,akik nem öltek meg milliókat csak úgy... -
DJ BP #66896 épp ez a baj számomra, apjáról tudjuk kicsoda, erre pont jön a náci ruhás ügy, ez elég gáz sztem -
Arafat és Gorbacsov is Nobel békedíjat kapott, pedig egyik sem volt egy szent, szóval minden elnézhető, kérdés, hogy milyen szemszögből nézzük éppen el. Mosley sok jót is csinált, de hát az alma ritkán esik messze a fájától. Apjáról tudta mindenki, hogy mi volt, ennek ellenére a fiát lazán megválaszották elnöknek, és nem jártak rosszul vele. Ennek az ügynek a felfújása kb. olyan, mint amikor itthon Schmitt Pált akarták Gyárfásék megpuccsolni. Az sem jött be, meg Bernie fejére a koronát sem. -
Mi magyarok csak kussoljunk arról hogy mit lehet vagy mit nem, hiszen a saját országunkba is azt csinálnak velünk a politikusok amit akarnak... kár ezt vitatni... ilyen miatt önként kellene lemondania, már öreg, tele van pénzel.. hogy ha kiderült akkor vállalja fel és takarodjon, ez ilyen egyszerű. -
off: sztem ezt a nácis dolgot épp a zsidók szarják le magasról, szeretnék már elfelejteni végre a sok szenvedést, a nagytöbbség meg lihegi egyfolytába... Egyébként meg legyen nyugodtan valaki náci ha nem hangoztatja senkinek és terjeszti, abban hisz amiben akar. -
Persze ez is jogos, de ha valaki fel mer húzni egy II vh-s német egyenruhát azt már rögtön fejbe kel lőni?? Magánélete csak rá tartozik, engem az F1-es szerepvállalása irritál. -
lol -
volt casco ?D:SAD -
madmanic #66889 szánalom a köbön... -
madmanic #66888 De. Nekem kurvára mind1.. De ha hasonlóan demagóg akarnék lenni, kérdezd ezt meg a zsidó vallású forma1 rajongóktól, vagy akiknek a családja érintve volt, -és a legfontosabb- az izraeli érdeketségű szponzoroktól... ( gondolom vannak )
Ilyen beosztásban lévő embernek ( szem. vél.: senkinek ) nem nézhető el.. -
:DD -
Nem kurva mindgy,mi a faszt csinál szabadidejében?Max ha tanár,és jó példát kéne mutatnia a diákoknak,de itt erről szó sincsen,senkinek semi köze ahoz,hogy ő mit csinál szabadidejében,akártcsak te mit csinálsz,vagy én.Hogy ha náci akkor mi van? -
hamit feljelentették
ez nagyon kész
-
Hm, that's right... :/ -
hat szerintem meg amig nem mas karara koveti el a dolgait, azt csinal a maganeleteben amit akar, beosztastol fuggetlenul. ahhoz senkinek semmi koze...
miert ne lehetne szerepjatekot jatszani "naci" csajokkal?! nem ertem... biztos unta mar az apolonoket, es rendoroket...
-
vagy inkább kinyírja előbb az F1-et..... -
Ő kihal inkább az F1-ből, nem megy nyugdíjba... -
más már ezer éve nyugdíjba ment volna..... -
Biztos magyar ősei is vannak ... -
madmanic #66878 szerintem meg ha egy egyedülálló jelentéktelen ember teszi mindezt, akkor van igaza...
de ha egy nős ember ( nemtom Mosley nős-e), aki eléggé reflektor fényben van, prostikkal csinálja, ráadásul NÁCI egyenruhában -ismerve a családi hátteret- kicsit másképp néz ki.
Normális gondolkodású ember, azonnal lemondott volna sűrű bocsánat kérések közepette... -
es teljesen igaza van... -
Kimi és Mosley -
:DDDDD -
Kissé fellelkesedtek.. :) -
nemtom minek kell Kubicát és a BMW-t isteníteni..
Ha nem esik ki a két éllovas akkor megint csak a dobogó alsó fokát nyaldossák, vagy még azt sem..
nemtom hol van ebben vb-cím
-
ennek én is örülnék!
-
A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen meglepődve kérdezte Kubicát, hogy miért nem ünnepel a csapattal. "Ha hajnali négyig ébren vagyok, akkor utána három napig használhatatlan leszek. És szerdától tesztelnem kell." – mentette ki magát Kubica.
érdekes
remélem előnyére válik -
DJ BP #66870 gratulálok, kerékcserénél tudsz figyelni a táblára, lámpát is meg lehetne végre szokni... -
A nagy fölény magabiztossá, sőt nagyképűvé is tette Hamiltont, aki már-már kigúnyolta a többieket, akik a pálya több pontján is a feltöredező aszfaltra fogták, hogy szenvedtek az időmérőn. A szupersztár ekkor még nem sejthette, hogy vasárnap is középpontba kerül majd... -
-
-
Őszintén szólva a figyelmetlenségből adódó baleseteket én nagyon drasztikusan büntetném, mondjuk 1 futamos eltiltás! Akkor biztosan jobban figyelne mindenki... -
spect16 #66865 PléhboyNicko ennyire ne legyen birka. Akkor a jövőben ha bemegy a boxba,
száguldozzon és döngessen ki ezerrel akár az SC-be is. Adjon be egy szabálymódosítást arról, hogy minden szabályt töröljenek el.
-
Akkro viszont remélem még jó sokszor megszopja. -
madmanic #66863 Rosberg: Soha nem figyelem a lámpát a boxutca végén
-
vass17 #66862 nem hiszem, hogy érdekli a véleményed:D 

-
BMW-hez nem kő 1 malomzó
:( -
Kicsit utalgat is valakira:D