FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
egyetértek miért neki is 2 másodperc ?
miért nem 10helyes bünti vagy vagy valami más egyáltalán miért kellett megbüntetni?
A német fórumon azt az idíóta briatoret okolják állítólag õ "köpött" a verseny bíráknak !
miért nem mutatták meg hol elõzõtt?
miért ment az óra mikor le volt állítva a verseny?
stb felháborító ez az egész remélem,hogy holnap sumi elveri a száját ezeknek!
a briatorenak nem nagyon jött be még a mostani felállás sem ,hogy rángatta a fejét a <#kocsog>

What about the forests?

Azt hiszem Sumi visszaesö,ilyenért már kapott büntetést,igaz tiz éve.
de lehet,hogy szenilis és felejt.
Gyocsika
Csessze meg a a vizsgálóbizottság azért mert Alonsot megbüntették gyorsan kerestek valami hibát Schumiban és mindjárt nem is feltûnõen ugyanazzal büntették mint Alonsot pedig nem ugyanazt csinálták!

Én most ugy gondolom,hogy nem lesz feltartás.Massát azzal küldik ki,hogy bizonyitson,nyerje meg a futamot.Nem hiszem,hogy ilyen távolságbol lenne értelme feltartani a mezönyt,bár ez egy Boutsen nevü fazonnak sikerült.
Most,hogy nincs elöl a két nagy,mindenki nyerni akar majd.
desigo
Én megelégednék egy Kimi gyõzelemmel😊
Én sztem meg vagy nyer Kimi vagy 3. Massa ha olyan közel kerül hozzá Kimi annyival gyengébb,hogy nem fogja tudni tartani,márpedig lassitania kell,hogy Sumi felzárkozzón....
Tehát az én tippem
Sumi
Massa
kimi
vagy
Kimi Sumi Massa

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DJ Bee18
<#eljen>Sztem is

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DjDano
Holnapi tippem ez elsõ 3 helyre:

1. Massa
2. Raikkonen
3. M Schumacher

Szerintem ez a realitás, de azért hajrá Kimi nyerd meg a holnapi futamot 😄D

Mit szeretnék? vagy mit érzek??? nem min1..
De sztem Sumi mögött leszz 1-2 vel...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Viszon, már tegnap írtam miközben a 2. szabedzést néztem,hogy Sumi versenyköröket próbál kopott gumin,1 viszonylag gyors kört ment az elején,aztán 1.25-26 okat,mintha a büntetésre készült volna.D

DJ Bee18
az igaz, vajon mit rajtol megint?

DJ Bee18
Ja hogy kipróbálni a versenykörülményeket. Ilyen volt már, motorcsere idõmérõ elõtt pl., mégis Kimi szépeket jött föl. Sztem nem származik ebbõl hátrányu

Meg azért sem,mert Alonsonak is fontos a jó rajt,amihez nem mehet ki egy tankal,mert sokat veszit ha az elején beragad..

DJ Bee18
nehéz lett volna az pole 😄DD

Igazad van,de mint az elözöekben irtam,a Renault kiprobalhatta a gumikat mind két beállitással,mig a nehéz auto szerintem nem fordult meg a Ferrarisok fejében
Nehéz megmondani,de szerintem jo nehéz lesz a Renault,mig ugy gondolom,ha Sumi a polebol rajtolt volna,azt könnyü autoval teszi,igy talán nehéz(nem tesztelték a gumikat erre),vagy inkabb közepesen nehéz lehet a Ferrari.
De ezt csak én találgatom.
DJ Bee18
oké

DJ Bee18
és uccsó etapban volt idejük ugye 😄

1 kiállásal ezt a pályát ezekkel a gumikkal nem lehet megcsinálni,ill.nagy bátorság kellene hozzá

Veled szeretek vitázni.mert vevõ vagy a humorra meg érted is<#vigyor>
Cóval tök mind1 mikor tudták meg,mivel a kocsi beállítása max 5-10 perc,ami viszont mindig a pillanatnyi körülmények befolyásolnak...
A legjobb köröket mindig a 2. etapban futák uress tankal és ekkor még nem kell készülni a versenyre,a kocsit az idõmérõ leteltével kell lakat alá tenni addig lehet bütykölni nyugottan....

DJ Bee18
Alonso vajon 1 kiálláson lesz?

allock
félszemmel kukkantom 😄

#hhwnd

1988,egy bizonyos Mansell a 12. helyröl rajtolva nyeri meg a futamot,egy........
Ferrarival!
Ööööö,ha jol emlékszem,illetve nem tudom,mert dolgoztam,de talán,mondom nem biztos,de talán volt ma délelött egy edzés?Ha,igy volt,mondom ez nem biztos,de ha tényleg volt egy edzés ma délelött,az Alonso büntetése után volt,tehát már tudta,hogy büntit kapott,mert az ugye tegnap volt,az edzés,meg ma,már ha volt!
De hát muszáj volt hogy legyen,mert,ha jól olvastam,már ha tudok olvasni,Sumi ez után a nembiztosedzés után kapott szintén valami bünti félét,de ezek szerint ez se biztos!
Tehát,már ha volt edzés,és ha ezután Sumi büntit kapott,akkor az edzésen nem tudhatta,hogy büntit fog kapni,mert ugye a büntit az edzés után kapta,már ha volt.Meg ha tudta volna,azon a feltételes edzésen,hogy majd késöbb,a nembiztosedzés után büntit kap,akkor ugye nem csinál olyanokat,ami után büntit kaphat,tehát megint nem tudta.<#smile>
DJ Bee18
csak kimi, bari nehogy elé jöjjön vissza kiállás után, és feltartsák

b-type
nézitek a GP2-öt? Nagyon szép belsõ kamerás jelenetek voltak/vannak..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bocsesz
remélem igaz lesz mind amit mondtok

BaliBoy
Na ki lettem ütve, de Gabor_(HSF) tartalmában leírta a mondandóm.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DJ Bee18
ezaz, Sumit biztos feltankolták 2 kiállásra, eltolt elsõ kiállással

én egy jó kis esõt várok holnap 😉

Akármi is lehet,de pont ezen a pályán csinálta meg ,hogy 19 leggyorsabb kört futott és azzal tudott nyerni..
És sztem mig Kimi 4,(vagy eltolt 3) addig Sumi 2 kiálláson van..
Ha tudja tartani az elsõ 10 körben a 7.-8. helyet,akkor Kimi,bari button gyors elsõ etapja után már a dobogónál kell,hogy legyen...

DJ Bee18
ne légy biztos, kis szeencsével már 9. lesz rajt után, ésgyors versenyzõk vannak, és õ még gyorsabb

Monacoban viszont nem lehet elõzni <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

BaliBoy
Azért ennél lehetne optimistább is az elgondolásod. Lásd Monacot. Ott a 22. helyrõl idult és lett az 5. Holnap a 11-rõl indul....<#nyes>

DjDano
"DE amit a holnaptól várok? Hát egy hasonlót mint az A1 ringen,mikor is Massa az utolsó pár körben átadja Suminak az elsõ helyet..
Kimi megint csak jó lehet a dobogóra...."

Hát ez egy kicsit tul nagy várakozás részedrõl... szerintem Schumi örülhet ha a 3. 4. helyen befut...

Ezt csak azért nem én írtam igy le,mert akkor én is kapnék a fejemre,hogy hát persze én a piros oldalról nézem a dolgokat....
Mivel nem akarok beállni abba a sorba,hogy egyik mondattal csapom agyon a másikat,így kifejezetten dijjazom,hogy mennyire egyezik a véleményünk..<#eljen>

b-type
ééérdekes volt ez a büntetõsdi..
Végül is elég játékszernek tünik ez az elrendezése a dolgoknak.
Alonso-t keményebben kellett volna szvsz büntetni mert véleményem szerint ez szándékos(!) veszélyeztetés, tetézve a dolog piti mivoltával...most vzzz azon a körön egy pénteken mi múlt?
...Ha nem rántják le a srácot (negatív értelemben ) akkor egyszer betámaszt neki valaki, ahogy múlt héten megakasztotta a GP2-ben a japó srác a másikat...
MS-t is büntetni kell, de nálam Alonso esete súlyosabb...és ez sok már nála, oké legyen habitus vagy kreáljanak neki nem érint, de ne akarjon már büntetni ráhúzással meg eléfékezéssel, ezért közúton álonkapják érte.
Végül is oké a dolog, mert nem kapott elõnyt egyik sem,...csak ezzel azt mondják hogy egyforma a két eset, nálam meg full nem... mivel az egyikben bosszú van, ami egy veszélyes répaság a pályán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azért azt ne felejsd el,pár éve még futamról való eltiltás is járt sárga zászló alatti elõzésért...
Ilyen miatt Sumi már bukott 1 wb cimet is...............

Tegnap hogy lehetett mára beállitani az autót??????

Te mekkora egy slem vagy...
legalább következetes írkálnád a marhaságaidat.....
Elemezhetném,hogy Alfonz 2 vétségért is annyit kapott mint Sumi 1 ért,de nem teszem,mert mig én tisztába vagyok vele,hogy már évek óta próbálnak ellene szabályozni, addig te és még sokan,a FIA Ferrari szövetséget vélik felfedezni............................................................

Na de hát sz@rni rá lényegtelen is megbüntették mind2-õt ezt kell elfogadni..
DE amit a holnaptól várok? Hát egy hasonlót mint az A1 ringen,mikor is Massa az utolsó pár körben átadja Suminak az elsõ helyet..
Kimi megint csak jó lehet a dobogóra.....

Alonso,es Sumi közt egy külömbség lehet,Alonso már tegnap tudta,hogy hátulrol indul,es a 3. edzésen ennek megfelelöen állitotta be az autoját,mig Sumi még nem erre készült.
DjDano
Schumacher rutinos mi? Ahhoz képest amatõr hibákat vétett, jogos a büntetése... :_D

Kimi megérdemelten lett elsõ, remélem holnap is megtatrtja ezt a helyet!! 😊

Mindenki a lehetõ legkevesebb üzemanyaggal próbálja teljesíteni azt a szakaszt szvsz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

BaliBoy
Ugyanez volt múlthéten is.

Kimi jobb idot ment "feltoltve" mint a masodik etapban uresen. Hahahaha. 10 kor is kimegy a boxba holnap.

ÁjjLe BoBBi
az tény hogy komoly idõt ment sumi. én is írtam.
na de nem ilyen formában.
kénytelen volt a szart is kinyomni a kocsijából és kitudja mennyi üzemanyaggal ment.
szóval én nem kiabálnék semmit és sehová.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Alexease
Es koszonhetoen a versenyzoknek, akik idegbetegek vagy eppen nem figyelnek😊 <#idiota>
hát ja...

[Jakuza]
Koszonhetoen a biraknak, akik mindenaron elakarjak erni, hogy az utolso versenyeken legyen a leheto legkisebb kulonbseg a ket versenyzo kozott. <#levele>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

<#nyes>