FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nem 10helyes bünti vagy vagy valami más egyáltalán miért kellett megbüntetni?
A német fórumon azt az idíóta briatoret okolják állítólag õ "köpött" a verseny bíráknak !
miért nem mutatták meg hol elõzõtt?
miért ment az óra mikor le volt állítva a verseny?
stb felháborító ez az egész remélem,hogy holnap sumi elveri a száját ezeknek!
a briatorenak nem nagyon jött be még a mostani felállás sem ,hogy rángatta a fejét a <#kocsog>#kocsog>
What about the forests?
de lehet,hogy szenilis és felejt.
Most,hogy nincs elöl a két nagy,mindenki nyerni akar majd.
Tehát az én tippem
Sumi
Massa
kimi
vagy
Kimi Sumi Massa
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
1. Massa
2. Raikkonen
3. M Schumacher
Szerintem ez a realitás, de azért hajrá Kimi nyerd meg a holnapi futamot 😄D
De sztem Sumi mögött leszz 1-2 vel...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
De ezt csak én találgatom.
Cóval tök mind1 mikor tudták meg,mivel a kocsi beállítása max 5-10 perc,ami viszont mindig a pillanatnyi körülmények befolyásolnak...
A legjobb köröket mindig a 2. etapban futák uress tankal és ekkor még nem kell készülni a versenyre,a kocsit az idõmérõ leteltével kell lakat alá tenni addig lehet bütykölni nyugottan....
Ferrarival!
De hát muszáj volt hogy legyen,mert,ha jól olvastam,már ha tudok olvasni,Sumi ez után a nembiztosedzés után kapott szintén valami bünti félét,de ezek szerint ez se biztos!
Tehát,már ha volt edzés,és ha ezután Sumi büntit kapott,akkor az edzésen nem tudhatta,hogy büntit fog kapni,mert ugye a büntit az edzés után kapta,már ha volt.Meg ha tudta volna,azon a feltételes edzésen,hogy majd késöbb,a nembiztosedzés után büntit kap,akkor ugye nem csinál olyanokat,ami után büntit kaphat,tehát megint nem tudta.<#smile>#smile>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
remélem igaz lesz mind amit mondtok
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
És sztem mig Kimi 4,(vagy eltolt 3) addig Sumi 2 kiálláson van..
Ha tudja tartani az elsõ 10 körben a 7.-8. helyet,akkor Kimi,bari button gyors elsõ etapja után már a dobogónál kell,hogy legyen...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kimi megint csak jó lehet a dobogóra...."
Hát ez egy kicsit tul nagy várakozás részedrõl... szerintem Schumi örülhet ha a 3. 4. helyen befut...
Mivel nem akarok beállni abba a sorba,hogy egyik mondattal csapom agyon a másikat,így kifejezetten dijjazom,hogy mennyire egyezik a véleményünk..<#eljen>#eljen>
Végül is elég játékszernek tünik ez az elrendezése a dolgoknak.
Alonso-t keményebben kellett volna szvsz büntetni mert véleményem szerint ez szándékos(!) veszélyeztetés, tetézve a dolog piti mivoltával...most vzzz azon a körön egy pénteken mi múlt?
...Ha nem rántják le a srácot (negatív értelemben ) akkor egyszer betámaszt neki valaki, ahogy múlt héten megakasztotta a GP2-ben a japó srác a másikat...
MS-t is büntetni kell, de nálam Alonso esete súlyosabb...és ez sok már nála, oké legyen habitus vagy kreáljanak neki nem érint, de ne akarjon már büntetni ráhúzással meg eléfékezéssel, ezért közúton álonkapják érte.
Végül is oké a dolog, mert nem kapott elõnyt egyik sem,...csak ezzel azt mondják hogy egyforma a két eset, nálam meg full nem... mivel az egyikben bosszú van, ami egy veszélyes répaság a pályán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ilyen miatt Sumi már bukott 1 wb cimet is...............
legalább következetes írkálnád a marhaságaidat.....
Elemezhetném,hogy Alfonz 2 vétségért is annyit kapott mint Sumi 1 ért,de nem teszem,mert mig én tisztába vagyok vele,hogy már évek óta próbálnak ellene szabályozni, addig te és még sokan,a FIA Ferrari szövetséget vélik felfedezni............................................................
Na de hát sz@rni rá lényegtelen is megbüntették mind2-õt ezt kell elfogadni..
DE amit a holnaptól várok? Hát egy hasonlót mint az A1 ringen,mikor is Massa az utolsó pár körben átadja Suminak az elsõ helyet..
Kimi megint csak jó lehet a dobogóra.....
Kimi megérdemelten lett elsõ, remélem holnap is megtatrtja ezt a helyet!! 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
na de nem ilyen formában.
kénytelen volt a szart is kinyomni a kocsijából és kitudja mennyi üzemanyaggal ment.
szóval én nem kiabálnék semmit és sehová.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.