182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A hockenheimi paddockban Nick Heidfeld, a BMW-Sauber versenyzője újságírók kérdésére elmondta, a tegnapi pocsék időmérő-eredmény nem amiatt született, mert visszatértek az abroncsok felmelegítésével kapcsolatos problémák, hanem mert egész egyszerűen hibázott mért körében.
A német pilóta a tizenkettedik rajtkockából lesz kénytelen nekivágni a délutáni Német Nagydíjnak, miután nem jutott be a kvalifikáció harmadik, egyben utolsó etapjába.
Heidfeld elmondta, egy hibának köszönheti azt, hogy hátrébbról rajtol.
„Azért volt, mert elb*sztam!" - mondta Heidfeld.
„Azt gondolom, egész hétvégén jó volt a tempónk a szabadedzéseken, ha megnézed, még a Q1 is rendben volt. A Q2-ben nem tudtam jó kört futni, blokkoltam a kerekeket a 6-os kanyar előtt. Ez volt a gond ott."
„Nyilvánvalóan ez kiábrándító, de jobb a helyzet, mint pár versennyel ezelőtt, amikor nem volt semmi ötletem és semmi nem működött kint. Most tudom, hogy a tempó jó lett volna. Természetesen csalódást okoz, ha hibázik az ember, de remélem, hogy ez csak egy kis visszaesés. Mindig mindig úgy vélem, hogy jó úton vagyunk."
A német versenyző ezzel együtt tagadta, hogy a hazai közönség előtt való versenyzés extra nyomásként kihat a vezetésére.
„Nem, nem gondolok erre a pályán."
Fotó: Száva-Nagy Zsolt -
Itt is lehet nézni :D -
én arra gondoltam, hogy jó a motorja
de szerencsére a FIA leszűkítette ezeket csak az a baj, hogy nem régibe és így hatalmas előnyre tettek szert -
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf -
stupido #68139 Sziasztok!
Hol lehet online nézni a forma 1-et? Mert sajna be kellett jönnöm dolgozni, és bent nincs tv...:( -
DJ BP #68138 sztetek miért kérdeztem tőle ezt? Azt mondja könnyű nyerni a tdi Seattal, de nem egy nem kettő van, hanem rengeteg -
legalabb ennyit:
1. futam
1. R.Rydell (SEAT León TDI)
2. N.Larini (Chevrolet), + 0�816
3. Y.Muller (SEAT León TDI) + 8�160
4. R.Huff (Chevrolet) + 10�860
5. J.Gené (SEAT León TDI) + 12�316
6. A.Priaulx (BMW) + 12�605
7. T.Monteiro (SEAT León TDI) + 13�222
10. T.Coronel (SEAT) + 14�866
12. P.Y.Corthals (SEAT) + 22�834, 1st T. Independents
13 G.Tarquini (SEAT León TDI) + 24�956 -
WNW #68136 WTCC-ben van egy par...:)) -
DJ BP #68135 és te hány tdi Seatot látsz a mezőnyben?? -
Ezt ugye nem komolyan írtad?:) -
gumi lehet nem tapadott volna úgy, és eldobni nem akarta a vasat,
vagy sporolt a benyával, nem volt betervezve még egy kör -
Nem értem,hogy Kimi miért nem futott még egy gyors kört?
Belefért volna az idejébe... -
mind1 már.
egyik oldalon úgy írják hogy kovát másikon meg hogy a csapatot. -
Miert, nem a csapatot buntettek meg?!:) -
nem nehéz a tdi seattal mert jó autó -
azt nem értem miért kovát büntizik. csapatot kellene szerintem. nem ő tankolt hanem a csapat, ő csak ült a kocsiban. -
-
-
Hát nem tudom ki sajnálta le Monteirot,de jó nagy barom volt:)
Jordanas pilóta abban az időbe nem tudott bizonyítani semmit,max hogy a csapattársánál jobb pilóta. -
Direkt a csapattársával hasonlítom össze-többiekkel értelmetlen lenne.ÉN azt mondom Vettel jobb pilóta. -
Burdé már siránkozott hogy az autót Vettelre szabják és nemtudják az ő stílusára beállítani ( vagy nem akarják ) kitudja... lehet hogy Vettel jobb sokmindenkinél, de Burdét nemkellene leírni... rettentő sok kemény csatát megélt a CCben, ahol olyan pályákon és körülmények közt harcoltak hogy hihetetlen... persze ebből nemkövetkezik hogy F1ben is sikeres, bár ameddig egy top csapathoz nemkerül nemfogjuk megtudni.
Példának okáért a lesajnált Tiago Monteiro a WTCCben futamot nyer, és rettentő jól megy... gyors és ügyes pilóta, de ez itt az F1ben nemigen jött ki hiszen egy privát csapatban a mezőny végén kullogott... az F1 nagy bűvészhow, a top csapatok pilótái mindig az élen vannak, mert a legjobb autóban ülnek a többiek bele bele szólhatnak néha, de csodák nincsenek... hogyha a kocsi nem megy akkor a pilóta erőlködhet 70 körön át mindhiába. -
Kellene egy Formula1 StockCar sorozat a telre, egyforma autokkal, havi 1-1 futammal:)))) -
adhatnának már vettelnek valami kocsit...
csak mert mondjuk megnézném hamiltont egy toro rossoban hozná e a poleokatXD
Az már máskérdés h kedves ron denis barátunk kapcsibó bedobta a mercibe:D -
Profik a CC-sek, csak az teljesen mas kategoria (autok, palyak, versenystilus);) A Forma1-ben a technika az elsodleges, az egesz egy nagy idomero, hotlap (meg a verseny is):))) -
Ha ő az elsőszámú:) Az nem jelent semmit. -
Milyen Redbull?Ők rönyót kapnak,és alázzák is vele a rönyót:D
Kéremszépen,ez Torro-Rosso Ferrari.Az más kérdés,hogy a torro rosso red bull-t jelent:D -
Jah és mindenhol Burdaist irják az elsőszámú pilótának... -
Vagy a gyartosoron, ahol bevizsgaljak, ellenorzik, ha minimalis eselye van, hogy gyarihibas - de mukodik - akkor RedBull, ha OK akkor Ferrari;)
-
Amúgy arról is beszélhetnénk,hogy Bourdais hogy elmarad Vettel mögött:) Lehet champ carosok mégsem olyan profik?:) Vagy gyengébb kocsihoz vannak szokva? -
jah teamot nem adtak hozzáXD -
Gyári Ferrari motor,csak nem mindegy,hogy az állítja be,aki tervezte,vagy az,akinek jött postán. -
jah basszákmeg de asse igaz h az a moci a gyári ferrárié pedig az f1hireken azvan:D -
Biztos hasravágta őket.Vagy hanyatt. -
Annyira nem szar az,az az egy baj van azzal a kocsival,hogy a kasztni nem a Ferrari motorhoz van,hanem a rönyóhoz. -
Ecclestone Tamara
Bernie lánya modell
interjús csaj -
Info?! Ki ez, mit kell nezni?:) -
:D -
-
Nemhiába van ott Ralf, az éjjel elhozta a DTMes tankolóját és kicserélte :)) -