182274
  • passatgt
    soklesz már a reklám:)
  • coulthard007
    http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2926&Itemid=1

a szép lányok...:P
  • BaliBoy
    Úgy tűnik Massa-nak eddig bejön a "nyulánk". :))
  • DJ BP
    Hamilton imidzsét fogja zavarni sztem, ennyi
  • BaliBoy
    Lehet. Kovát nem szoktam figyelni.
  • Istencsászár
    De ez nem pont Hamilton hibája... a McLaren eamugy is agrasszívan vezethető idén, ez látszik... Kova is sokat "szenved" kigyorsításoknál.
  • BaliBoy
    Alonso egy fokkal finomabban megy szerintem. :)
  • b-type
    Alonso-nak bejött..:)
  • BaliBoy
    Azért mondom, hogy egyszer ;)
  • Istencsászár
    Másfél éve így megy:) nagy gondja még nemvolt belőle...
  • BaliBoy
    Hamilton egyszer nagyon meg fogja járni ezzel az agresszív vezetési stílussal.
  • Shiwo
    asszem hamarosan szabály lesz, hogy F1-es autóhoz csak szigetelt kesztyüvel szabad hozzáérni...
  • Minstrel
    ez az élő adás ma jól le van maradva, eddig max. 1perc hátrányban szokott lenni
  • Istencsászár
    Talán azért pert az édesapja és mert ő a menedzsere... miért zavar téged? teljesen normális dolog, nincs ebbe semmi rossz.
  • DJ BP
    Vettel megfőtt...
  • DJ BP
    én Hamilton helyében jövőre kiebrudalnám a Meki garázsból a fatert... Idén azt kellett volna, jó tavaly még újonc vol.mDe így már mindenkiben az marad majd meg, hogy Hamilton a gyerek, az imidzsnek sztem nem tesz jót. Mondom ezt úgy, hogy nem neki szorítok
  • norbi56
    Á egyik barátom ott van a szabadedzésen és én meg csak itt nézhetem,és mennek az időmérőre meg a futamra is
  • norbi56
    De ez nagy hülyeség sztem most KERS vagy fegyver ha fegyver ott a töltény az áldozatban vagy legalább is a helye nem?
  • bordy
    itt a fórumban is kis tv-n :)
  • coulthard007
    Jah azzal:D De a német lap KERS-et ír, míg az angol gun crime... Érdekes! Lényeg szegény renaultos meghalt!

Itt amúgy élőben lehet nézni az f1-es szabadedzéseket, képpel!
    www.f1-live.hu
  • DJ BP
    gépfegyverrel :O

Mi van??
  • coulthard007
    http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2915&Itemid=1

Itt azt mondja, hogy nem a KERS, hanem egy pisztoly végzett vele!
  • MaSzKa
    Kubica még nem tett le a világbajnoki címről

Kubica a Magyar Nagydíjat tekinti hazai versenyének, hiszen a Hungaroringre rengeteg lengyel rajongó érkezik

• MaSzKa
    A motorsport-total.com értesülései szerint halálos baleset történt a Renault Enstone-i gyárában. A tragédia a feltételezések szerint a KERS-fejlesztésekkel hozható összefüggésbe. A rendőrség beszámolója szerint a baleset szerdán 11 óra 20 perckor történt, amely egy dolgozó (a pozíciója nem ismert) életébe került.

Egyes lapértesülések szerint most is tűz ütött ki, akárcsak a Red Bull Renault-nál néhány héttel ezelőtt.

A múlt heti jerezi teszten a BMW-Sauber egyik munkatársa szenvedett kisebb áramütést szintén a KERS miatt
  • MaSzKa
    sajnos nem jutottam le erre :(

• Carlos HUN
    aki mászkált a belvárosban este a főbb szállodák környékén esetleg halljukban ismerös arcokat láthatot :D
  • norbi56
    Kirrály
  • Attila889
    Siófoki parádéról videó:
    Gumiégetés
  • Attila889
    nah már a Renaultnál is áramütést szenvedtek a KERS-től :S
    BMW-nél az áramütés(VIDEÓ)
  • BigReaper
    11 kerbe nem esett csak dörgött mint állat
  • bordy
    vasárnapra is egy ilyen ég szakadást a futam közepébe mint ami most van itt pesten. :)
  • coulthard007
    Sziasztok, nemrég találtam meg ezt az oldalt! Jó sok hír van végre rajta! www.f1-live.hu
  • MaSzKa
    Schumacher elütött egy embert
  • MaSzKa
  • Minstrel
    müxik ez, valami ajánlók mennek rajta, gondolom amikor lesznek az edzések akkor azokat mutatja :)
  • a.carkey
    Ez a link már nem műkszik vagy csak már nincs rajta F1?

http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
  • Punker
  • MaSzKa
    én elszeretnék menni arra

csak az a gáz mindenki dolgozik még délba
  • bordy
    6:6 lett a vége.
  • bordy
    6 perccel később már 3:3. gyorsan megy ez.