FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Lehet ha nagyobb lenne a Vet-Ham pontkulonbseg akkor hagytak volna..
Igy nem, te is tudod , hogy nem.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem kell mutogatni semmit. A korido ott van a kormanyon, gumiert meg akkor jon be, amikor ugy erzi mar szar vagy lehetne jobb is;D

Felesleges ezen rugozni, az F1 ilyen. A "verseny" 50%-a fejlesztes, technika sporolas, taktika. A zsigerbol autozas es versenyzes a legkevesebb, sot, az szinte kerulendo is. Egy nagy strategiai jatek, amiben a babukat (autok) a pilotak tologatjak minnel precizebben.
Ennek ez a lenyege.
b-type
Ezt nem szabadna.
A Liberty-nek van ebben felelőssége, ezt ideje lenne betiltani mert ez nem frankó. A győzelmet (vagy annak reális lehetőségét) nem szabad elvenni egy versenyzőtől, cseréljenek pozíciót 2-3-4..stb helyeket. A versenyzőnek csak a győzelem az igazi cél, soha nem lett volna szabad engedni hogy az ilyen helyzetek előforduljanak.
A Mercedes csúnyán elbaxta Hamilton taktikáját, utána Hamilton gyönyörűen megverte Vettel-t a pályán,..és mégis mi marad meg ebből a futamból? Ez a szr.
Bottas-t hagyni kell, a két ágyú meg vívja le mögötte.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Vettelt nem büntették meg (Verstappent kevesebbért is igen), Mercedes helycsere... undorító ez az egész. Tényleg csak Verstappen versenyéért érte meg nézni megint, semmi másért... A Mercedest lassan jobban utálom, mint a Ferrarit...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ezzel gondolom Schumit probalta utanozni a nyomorek...nem eloszor lathattunk ilyet amugy...

katasztrofa mennyire manipulalja a mediat a Mercedes..de ezt csinaljak miota megvettek Brawnt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
maradjunk a táblánál... pitwallról belógatnak egy kormányt, abból nem sokat fog látni a pilóta 300nál

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

GabeE3e
Teljes rádiótilalom kellene,aztán mindenki menjen ahogy gondolja😄 Táblán lehetne mutogatni a kerékcserét😊, vagy a kormányon😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Köszönöm a mélyenszántó és lényegretörő magyarázatodat és a nyilván dakota hasonlatodat.
Így már mindent értek....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Alexease
Ezen kiakadni, ez az F1, igy mukodik😊 Meg a kozepmezonyben is. Ott is korokon keresztul vitaznak, egyezkednek, igergetnek; ki kivel csereljen helyet, mikor adja vissza; ahelyett, hogy "leszarom, tekerd fel, aztan elozd meg"😄

Egy pilotas csapatok kellenek es nincs gond😄D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.30. 15:10:17
lac coo
Szerintem is kár ajánlgatnia a serleget. Bottast a farkára húzta, agyonverte egész évben , a nyomába se léphet tempóban , minek gesztusokat tenni 😊)
A sas ne kapkodjon legyek után ! 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.30. 15:09:24

GabeE3e
Próbálta feldobni kicsit szerintem , azt is láttad,hogy felhívta maga mellé a pódiumra?

A pódiumon, amikor jelezte Bottasnak cseréljenek serleget/trófeát/díjat.
Látszott egy pillanatra...talán észrevetted.

GabeE3e
Mármint melyik részét?

Nem hibáztattam senkit, a verseny lefutott.
De emberileg hogyan magyarázod?

GabeE3e
Nem tudom mi a rákért őt hibáztatod egy csapatutasításért, 100%-ig biztos vagyok benne,ha rádión megkérdezték volna Hamiltont a vissza cseréről,akkor belemegy,mint azt korábban már megtette.

lac coo
Nem volt, most sincs és nem is lesz csapat aki ilyen helyzetben nem utasítja hátrébb a pilótáját ... Pont .

Az a nyomorult meg feljánlja a cserét Bottasnak az első helyért járó serleggel? Ez a legalja....

nearo
ha nincs csapatsorrend az a baj, ha van akkor meg az? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Tudod mit? Semmi.
Az egész világ látta, saját maguk szerint is gáz, de Te megmondod a frankót.
Legyen neked igazad.....

oneal1
te komolyan nem érzed hogy ebben mi a gáz?

Bottast olyan dumával utasítják Hami mögé, hogy óvják a másik gumiját...
Nem nézted, mi volt ahogy leparkoltak?

mégis mi volt a gáz....

!Forza Ferrari!

Alonso elmegy, Riccardo és Kimi a nyomoroncoknál folytatja, az egyik legjobb autóban pedig a világ csicskája....(Bottas)

egész forma1 egy gáz
lac coo
Mi a gáz egy elengedésben ?
Jelen helyzetben csapat nincs a világon aki nem lépné meg ! Ferrari meg lassú, bár szerintem jó a vas, én a két pilótát nagy ívben repíteném, egyszerűen képtelenek azt a plusszt hozzátenni mint Alo, Hami vagy Verstappen ...

Ez "kurvagáz" ami itt folyik....

oneal1
ekkora vér ciki egy szart már régen láttam komolyan mondom 😄

!Forza Ferrari!

lac coo
Én a két nyomit is kiraknám Ferkától, egyik repül hál istennek, de én Vettelt se hagynám ...Verstappent oda ! 😊

oneal1
egyetértek, de a merci sosem fog olyan pilótát hozni Rosberg után aki nem nyalja ki Hami seggét.

!Forza Ferrari!

lac coo

RatBaG
Mikor szorosan mentek egymás mögött bot-vet-ham, az egyes kanyar után vettelnek nem ment a drs-e vagy mi a franc? hamiltont beszippantotta, vettel meg a közelébe se ért bottasnak.

bottas egy színtelen, szagtalan kis pincsi kutya. nem bánnám ha eltűnne, aztán az ő helyére is jöhetne valami feltüzelt újonc, aki megkavarhatná kicsit ezt a posványt.

Per Aspera Ad Inferi.

oneal1
jól megmondtad 😊

szakértelem csak úgy árad

!Forza Ferrari!

lac coo
Nem mintha halvány esélye is lenne Vettelnek ...

Bo77a2.

Úgy látom, még mindig nincs értelme ezt a szart nézni. 😊
Utoljára szerkesztette: argo001, 2018.09.30. 14:01:05

oneal1
Jóvan Lajoska, ügyes vagy 😊
ennyit a mai versenyről, bottas innentől behúzott kézifékkel tartja vettelt.
Csak ne láttuk volna idén már számtalanszor

!Forza Ferrari!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG
lol tetkó 😄

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
annyira hosszú az út az első féktávig,hogy a poleban álló a szélárnyék miatt biztos nem fordul el elsőnek.Hamiltonnak sincs rossz esélye,de a dupla szélárnyék miatt idén a Ferrarinak jöhet ki úgy a lépés mint tavaly Bottasnak.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A 'home' reszen listazzak ki az eppen aktualis stream-ek ID-jet. Az Ace Player elmenti amiket mar beutottel de erdemes mindig nezni a website-ot mielott elinditanad mert eleg surun valtozik a stream ID (akar naponta is). Legalabbis en mindig igy csinalom hogy eloszor website -> copy ID -> Player-> Media-Stream-Network-Network URL: ott egy paste es alul a 'stream' gomb helyett a playre nyomok (mert tul hulye vagyok ehhez es a stream setup nekem nem megy <#banplz>

repvez
köszi ez jónak tunik eddig, de hogyan lehet csatornákra keresni vagy elmenteni, hogy késöbb is megtaláljam?
Ehhez kell AceStream player , az elmult masfel evben ezt hasznalom es panaszkodni nem nagyon tudok

mcmoha

bakkerman
Na vajon Bottast hagyjak nyerni vagy nem? Lajosnak tokeletes a 2. hely is ha Vettel mögötte fut be,es akkor Bottas is felszivhatja magat az utolso futamokra

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

repvez
vivaldi böngésző, 64bites.
HTS s3rg1nh00
melyik böngészővel nézed?azonos beállításoknál a chrome-al nekem is folyamatosan szaggat,FF-ban viszont tükörsima az egész.

GabeE3e
Eddig ez nem néz ki valami jól a Ferrarinak, kíváncsi leszek,tudnak-e javulni. A második-harmadik részre. Szerintem a Merci megpróbálja a keményebb keverékkel a Q2-t, elég nagy előnyük van úgy néz ki.

repvez
valaki tud egy jo ateam linket ahol lehetne külföldröl nézni az idöméröt és a futamot? az M4sport oldala 5 perc után 5percre megáll, igy nem olyan élvezetes nézni, a médiaklikk oldalon meg be se adja a képet van mikor m3u8 hiba kiirás van.
szoval van valahol egy normális link?
bakkerman
Szerintem mostmar sokkal osszeszedettebb es jobb lesz mint legutobb. Sokat szamit azert az,hogy tudja milyen amikor kirakjak,es lekerül a rajtracsrol...es most visszaterhet,ami nagyon ritka az F1-ben. En szurkolok neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha

mcmoha
Én is így jártam. <#idiota>

HTS s3rg1nh00
már vagy 10 perce keresek rendes streamet,mire rájöttem hogy délben véget ért az FP3 és még a szingapúri idők vannak a bannerban 😄DDD

remelem sikerul felepiteni ujra a karrierjet, megkapta az eselyet mostmar bizonyitania kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.