FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
igen kicsit kuszán fogalmaztam na😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Más:2006 ausztral nagydijon
most néztem végig a teljes versenyt ien onboard cam nézet végig, ssemmi kommentár csak motorhang. Nem tudja valaki honnanlehet a többi versenyhez hozzájuzni ien nézetben?😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Söt tovább megyek,ha a Francia nem ragaszkodik annyira Michaelhez 94'-ben,akkor ö valszeg a Williamst választja,és most nincs miröl beszélnünk.
De ha már itt tartunk,ugyan igy része van a mérhetetlen VB-cimekböl Villi Weber-nek is,mert végül ö beszélte rá Sumit a Ferrarira,ö egyengette a sorsát ugy,hogy Irvinnek,vagy akár Rubensnek esélye se legyen VB-t nyerni.
Ha valakinek alkalma van rá olvassa el az oktoberi F1Racingot,és kivonatozza ide a Sumirol szolo cikket,én nem akarom,mert igy is elfogultsággal leszek vádolva.
Akkor utólag nem sarazom õket, és ez nálam nem fér be.
Pláne hogy nem egy évadról volt szó...mert azt mondja az ember hoy az elsõ 1-2 évre még befûzték, de Rubinho 5évig volt.
...és nem tartotta túszként a családját senki.
Frankón tetszett neki a dolog, most meg mint mártír.
Jó ajánlólevél a jelenlegi és az esetleges jövõbeli munkaadóinak...
sirály.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Downhill!!
b type free:
Nem, hogy pótolható, de szerintem Massa személyében egy kiváló pilótát találtak, akit én simán VB esélyesnek tartok.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A saját honlapján a Ferrari-nál töltött évekre mint nagyszerû dolgokra emlékszik aki a csapat segítsségével nagyszerû dolgokat ért el, és sokat tanult MS-tõl.
Aztán most meg ez a nyilatkozat...
Senki nem tekergette a kezét hogy írjon alá újra és újra.
Megfelelt neki, akkor nem értem most miért kakkant arra az asztalra...talán mert Massa megnyerte a Brazil futamot, vagy mert tökre tudja hozni azt amit Rubinho nyújtani tudott?
Pótolható volt, ez a helyzet.
Sztem ez bántja.
De ez a nyilatkozat nem korrekt szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Milyen a Kocsi?
Szar.
Miért?
Nem tudom szar.
Ezzel mit kezdesz. Igen is fontos hogy megmondja mit kell másképp mit hogyan stb. Schumi ehhez nagon ért. És ezért van az hogy a Ferrari idáig jutott.
Rossinál ugyan ez a Helyzet a MOTOgp-ben. Hol volt a Yamaha 5 éve? Sehol Szenvedés szenvedés hátán. Ráült és 2 vb-t nyert vele. Szóval itt is ugyan ez a szitu.
Downhill!!
A pilótának vajmi kevés beleszólása van, h milyen autó kerüljön alá... õk nem mérnökök, az autót sok sok okos ebmer építi, tervezi, finomítja. A pilóta feladata hogy a kész munkát értékelje, vezethetõség és viselkedés szempontjából...
Downhill!!
Az meg egy szerencsés véletlen, hogy pont akkor kezdett a Ferrari erõre kapni amikor õ oda ment.... Csalódtam Rubens... Az tény, hogy egy ember nem tud változtatni a dolgokon, de asszem pont a pilóta az akinek azért döntõszerepe van abban, hogy milyen gép kerül alá.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Barrichello Honda (😎 1:20.008 65
2. Rossiter Honda (😎 1:20.171 108
3. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:20.325 79
4. R.Schumacher Toyota (😎 1:20.339 61
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:20.342 84
6. Kovalainen Renault (😎 1:20.372 70
7. Fisichella Renault (😎 1:20.390 88
8. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:20.436 110
9. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:20.542 87
10. Glock BMW-Sauber (😎 1:20.785 105
11. Kobayashi Toyota (😎 1:20.978 70
12. Webber Red Bull-Ferrari (😎 1:20.985 79
13. Massa Ferrari (😎 1:21.143 46
14. Coulthard Red Bull-Ferrari (😎 1:21.325 63
15. Badoer Ferrari (😎 1:21.327 43
16. Speed Toro Rosso-Cosworth (😎 1:21.327 51
17. Nakajima Williams-Toyota (😎 1:23.600 16
http://gaborszantai.co.uk/
Kérdezz csak meg egy Spyker,vagy Aguri pilotát milyen lesz a jövö év?
-Milyen lenne,futamokat nyerünk!<#vigyor2>#vigyor2>
A Ferrari részérõl Felipe Massa és Luca Badoer tovább folytatták felkészülési programjuk teljesítését. Kettejük közül a brazil pilótának sikerült jobb eredményt elérnie, aki az 1:20.046-os idõeredményével a hatodik, míg Badoer a 12-dik pozícióban zárta a jerezi tesztsorozat második napját. Az olasz istállóhoz a mai napon csatlakozott Kimi Räikkönen is, hogy minél több idõt tölthessen el az istálló technikai személyzetével, valamint mérnökeivel.
...
Sokak szerint Kimi Räikkönen egyszerre van irigylésre méltó és nehéz helyzetben a 2007-es szezon elõtt. Irigylésre méltó a helyzete, mert annak a csapatnak a versenyzõje lesz, amelyet az új szezon legnagyobb favoritjának tartanak, ugyanakkor óriási nyomás nehezedik a vállára. Az esélyesség terhe csak az egyik dolog, a másik az, hogy azt a versenyzõt kell helyettesítenie a Ferrarinál, aki a csapat történetének legsikeresebbje volt és aki emberileg is nagyon a csapat tagjainak szívéhez nõtt.
A Ferrari csapatfõnöke, Jean Todt tisztában azzal, hogy ez mit jelent Kimi számára, de úgy véli, ha a csapat megteremti neki a megfelelõ munkakörülményeket nem lesznek problémák: „Nagyon jó érzésem van Kimivel kapcsolatban. Biztos vagyok abban, hogy Kimi nagyon jól fogja magát érezni itt a Ferrarinál és tudni fog teljesíteni is. Az én felelõsségem, a mi felelõsségünk az, hogy lehetõvé tegyük Kimi számára, hogy a tõle telhetõ legjobban dolgozzon és hogy megvédjük.”
Arra a kérdésre, hogy szerinte Räikkönen hogyan fog beilleszkedni, Todt így felelt: „Nem szeretek sokat beszélni. Szerintem a tények fontosabbak. Azok az emberek, akik a Ferrarinál dolgoznak már tíz éve itt vannak és nagyon remélem, hogy Kimi is velünk lesz az elkövetkezõ tíz évben.”
Todt azonban leszögezte, hogy a finnek nincs elõre garantált elsõ számú pilóta pozíciója, azért meg kell küzdenie Felipe Massával: „Felipe a Ferrariért és Kimi is a Ferrariért fog versenyezni – sosem volt elsõ vagy kettes számú versenyzõnk. Az idõ majd megmondja, hogy kinek lesznek jobbak az esélyei, hogy a Ferrarival a világbajnoki címért küzdjön.”
A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher továbbra is a csapattal marad, mint Todt „szuper asszisztense”. A pontos feladatkörét még nem határozták meg, de mindenképpen számítanak a munkájára: „Michael nagy kincs a versenyrészlegünk számára. Nem kell, hogy a sajtóval beszéljen, csak az kell, hogy a csapattal beszéljen és ennek fantasztikus értéke lesz. Az ítélõképessége, az analizáló képessége nagyon fontos lesz. Az egész csapat bízik Michaelben.”
Downhill!!
A medve nem játék.
Mondjuk Schumi alatt sem volt az utolsó pár futamon túl megbízható a Ferrari ...
A medve nem játék.
1. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:18.684 78
2. Fisichella Renault (😎 1:19.685 63
3. Barrichello Honda (😎 1:19.784 111
4. Rosberg Williams-Toyota (😎 1:19.962 105
5. R.Schumacher Toyota (😎 1:20.024 70
6. Massa Ferrari (😎 1:20.046 60
7. Klien Honda (😎 1:20.055 99
8. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:20.141 64
9. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:20.167 97
10. Kovalainen Renault (😎 1:20.204 78
11. Kubica BMW-Sauber (😎 1:20.461 88
12. Badoer Ferrari (😎 1:20.556 107
13. Webber Red Bull-Ferrari (😎 1:20.596 89
14. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:20.701 112
15. Speed Toro Rosso-Cosworth (😎 1:21.134 59
16. Coulthard Red Bull-Ferrari (😎 1:21.276 78
17. Kobayashi Toyota (😎 1:21.292 53
Az érdekes az,hogy Hamilton ideje jobb mint a Ferrari tegnapi ideje,viszont a Fisicoé már rosszabb
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:18.684 78
2. Fisichella Renault (😎 1:19.685 63
3. Barrichello Honda (😎 1:19.784 111
4. Rosberg Williams-Toyota (😎 1:19.962 105
5. R.Schumacher Toyota (😎 1:20.024 70
6. Massa Ferrari (😎 1:20.046 60
7. Klien Honda (😎 1:20.055 99
8. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:20.141 64
9. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:20.167 97
10. Kovalainen Renault (😎 1:20.204 78
11. Kubica BMW-Sauber (😎 1:20.461 88
12. Badoer Ferrari (😎 1:20.556 107
13. Webber Red Bull-Ferrari (😎 1:20.596 89
14. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:20.701 112
15. Speed Toro Rosso-Cosworth (😎 1:21.134 59
16. Coulthard Red Bull-Ferrari (😎 1:21.276 78
17. Kobayashi Toyota (😎 1:21.292 53
Nem a jövõrõl volt szó 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.