182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#171052 hát nem is lehet vízen járni, a piros s okkal gyorsabb mint a 30 körös fehér..
A lényeg a mentalitásban van..már múltkor is lehidaltam ezen:
To Hamilton: Valtteri 16.5, Leclerc 18.4.
To Hamilton: Now we’re ahead of Norris we’re happy to go strat 14.
To Hamilton: Vettel in the pits, going for fastest lap.
To Hamilton: One more lap, one more lap.
To Hamilton: Vettel has stopped for fastest lap so we won’t bother going for it.
To Hamilton: OK soft tyre time now expected to be a 31.
Hamilton: I hear you man. If he doesn’t do the lap then maybe I’m alright.
To Hamilton: Get in there, Lewis! An absolutely blistering drive there mate. Awesome race pace.
To Hamilton: If we can go HPP three position 14.
Hamilton: Phenomenal weekend guys. Just so proud of everyone. Thank you so much for all the hard work, continued work. Let’s keep it up.
Hamilton: Was worth a try the last lap.
To Hamilton: Yeah copy Lewis, very close in fact.
Hamilton: How much was I off?
To Hamilton: A couple of hundredths.
Hamilton: You can never have a defeatist minds, you always have to go for things, dudes.
To Hamilton: Yeah, we were just saying…
Hamilton: I could have gone another second quicker if we had planned it properly.
To Hamilton: Yeah copy. It’s a lesson for us.
És most is, érezte hogy ez nem a jó idő, és nekifutott, és az utolsó körben hogy esélye ne legyen visszavágni....úgy hogy kb. mindent el is bukhatott volna ebben az utolsó körben, qva nagy rizikó.
De,..látta hogy van rá esély és megpróbálta... ahogy Vettel gyors körénél is lebaxta a csapatot, mert ahogy mondta az vesztes gondolkodás, hogy meg se próbálják, hibázhat vagy bármi és akkor ott a sansz egy pontra.
...
Ez zseniális volt, és így is kell ezt csinálni,..és nem mellesleg szép pofon volt Bottas-nak. -
mfn #171051
Honda News : Kész a Spec 4 motor ami 25 LE-vel többet tud a jelenleginél.A Honda szerint ezzel most egy szinten vannak a Mercivel.Bevetése Spa vagy Monza.Ez attól függ,hogy lesz-e Spec 5 az idén még.(+Start büntetés)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.07.17. 14:07:48 -
pr3cious #171050 Nem is volt az régen, de lehet csak kap egy kék matricát, nem emlékszem hogy a múltban volt olyan hogy egy csapat év közben cserélt festést, a ruházat még neccesebb.
-
Fürtös #171049 Hogy én ennek mennyire örülök...
Imádtam ezt a festést.
De az biztos ,hogy a német versenyre ezek nem kékülnek be. mindenki szabin van és ilyenkor alap a kikapcsolt telefon
Itt meg egy infuzióra kötött autó:
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2019.07.17. 12:06:40 -
pr3cious #171048 Haas szponzor névcsere, kék szinű haas ?
-
pr3cious #171047 -
ToxiMaxi #171046 Bottas futott egy ~1.3 mp-el gyorsabb kört, mint az akkori leggyorsabb (Vettel), a végén Hamilton csak pár századdal futott gyorsabbat, mint ő. Hozzátartozik a teljes képhez, hogy Bottas nem tudta teljesen feltölteni az aksiját, kicsit több üzemanyaggal ment és belehibázott a gyors körének a végébe, otthagyva ezzel pár tizedet. Tehát mindez kellett ahhoz, hogy Hamilton gyorsabb lehessen nála, ettől még az érdem Hamiltoné, mert tökös volt és megpróbálta, csak mindig van egy másik oldala is a dolognak.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.17. 09:51:56 -
Stockbauer33 #171045 A mostani Vettelt még Massa is körbe h..ná -
#171044 Ezzel az a gubanc, hogy akkor a többiek ne is gyártsanak autót...
és..Bottas piros gumis gyors köre nem ezt mutatta.., valszeg valóban megnyerte volna mivel Bottas-t arra a kiállásra tették amire Verstappen-t is, azaz két sárgás és egy piros gumira. Hamilton viszont már az első etapot is el tudta húzni, és feltetette a fehér gumit....ez így SC nélkül is kiadta volna Hamilton-nak.
Az utolsó körében meg qva nagy volt, Bottas nem futotta meg a maximumot, mert senki nem volt rá veszélyes gumin, senkin nem volt olyan gumi mint az ő autóján aki ilyen gyors kört tudott volna futni az első tízben. ..és sansz se volt hogy valakit kihoznak. Hamilton meg egyértelművé tette hogy neki a győzelem fontosabb mint az az 1 pont.
..és aztán odatette :)) az qva nagy volt. -
pr3cious #171043 Azt olvastam hogy a Francia nagydíj után a Mercedes trükközik hogy ne látszódjon milyen brutális a dominanciája. Szóval tényleg csak az utolsó pillanatban kapcsolnak fel mindent, de Hamilton leggyorsabb köre azért leleplezte őket. -
pr3cious #171042 Volt itt korábban olyan vita hogy melyik a legsikeresebb csapat meg hogy a Mercedes mindig is jó volt stb:
F1 világbajnoki címek:
Ferrari: 16
Williams: 9
Mclaren: 8
Mercedes: 5
RedBull: 4
Renault: 2 -
SzocsA #171041 Mert más nem is nyerhet.
Hamilton: Amúgy is nyertem volna -
#171040 -
#171039 Vettel kiégett szerintem az elmúlt 6 évben. Nyilván frusztrált is, ilyenkor fokozatosan nem megy, szerintem már mindenki tapasztalta. Hamilton is ugyan ennyire kiégett lenne ennyi év után, sőt, szerintem már abba is hagyta volna. Ettől függetlenül nem szeretem őt, nem is tartom nagy világbajnoknak, ahogy Hamiltont sem, szerintem egyikőjük vb címei sem érnek annyit, amennyi szám van mellettük. -
pr3cious #171038 Az már látszik hogy Vettel-el tényleg nem oké valami fejben, ez talán az ego. Megelőzte Verstappen és egy kanyar után kilökte. Ha csak simán hagyja és nem próbál visszatámadni sokkal jobban járhatott volna és nem veszít pontokat Leclerc-el szemben. -
argo001 #171037 A több másodperced a no comment, te kis mindentudó. :)
De ígérem, csak azért, hogy befogadjanak a fórumokon, legközelebb tövig benyalok Charlesnak.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2019.07.15. 11:05:05 -
pr3cious #171036 Talán ha legyőzné a több mp-el gyorsabb Mercedest amit teljes képtelenség akkor lenne bűze? Nem tudom hogy ennél hogy lehetne feljebb teljesíteni hogy számodra is legyen szaga :D no comment -
ShaiHulud #171035 volt mar 2x, ez mar a 3. -
#171034 -
#171033 Leclerc ma is szépen versenyzett, kar hogy a Ferrari megint kicseszett vele, hogy Vettel kerüljön előre. Ideje lenne elengedni Vettel bajnok esélyeit és hagyni versenyezni őt. -
argo001 #171032 Leclerc nekem tényleg se íze-se bűze eddig. Mea culpa. -
ToxiMaxi #171031 Jó kis verseny volt. Azon ritka versenyek egyike, amikor a SC ártott a versenynek, de ezt leszámítva 4/5. -
#171030 A se íze se bűze beszólásra írtam. Verstappen szurkolással nincs semmi baj. -
pr3cious #171029 Még csak most esett le az összefüggés Daniel Craig és a Red Bull 007 festése között
1007. futam :D
-
pr3cious #171028 Nem mondom azt hogy Troll csak mert Verstappennek szurkol, csak úgy értelmeztem hogy szerinte jobb Max :D -
argo001 #171027 De legalább Vettel odament Verstappenhez, ennyi még maradt benne. -
argo001 #171026 Kár, ezek szerint Verstappen nem kedvelt errefelé. :/ -
#171025 Hagyd. Troll. Gpfan2. -
pr3cious #171024 "se-íze-se-bűze monacoi" ja se íze se bűze... végül is csak a következő Schumacher van kibontakozóban és nem, nem köpi le Max-et a futam után hanem a pályán ad vissza mindent ahogy ígérte. -
#171023 -
argo001 #171022 Vettel Barrichello legrosszabb napjait idézte. Nem tudom, mit keres a Ferrarinál, idén kb. Grosjean szintjét üti meg. -
#171021 Nem lattam, de Vettel mit csinalt, formaban volt ? :) Jovore szvsz nem kell a piros autoba ulnie.... -
#171020 Ez a 10 sec büntetés meg mi volt?
Legalább egy futam OFF.
Mixemet is vitte :( -
pr3cious #171019 Good Job! legyőzted a kerékcserék miatt az egyetlen ellenfeled, elképesztő teljesítmény -
McCartman #171018 Hamilton mekkora troll. :D -
Stockbauer33 #171017 Semmi :D -
#171016 https://www.facebook.com/Boxutca/photos/a.640086409349100/2621402557884132/ -
SzocsA #171015 Mi történt Lassú Kapitánnyal? Kimentem dolgom volt mikor jött a SC, utolsó helyen van, pedig megint Leclercet szívatták. -
argo001 #171014 Szerintem a következő az utolsó szezonja, nem bánom, legyen már valami értelmes pilóta is a Ferrarinál, akinek lehet szorítani. -
#171013 Vettel jelenleg a régi önmaga, és Grosjean között áll félúton.