FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Láttam élvezted, hogy füstölõ Ferrarikat raktál be, de nem akartam szólni, had legyen 1 kis örömöd😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mit csináljunk? Meki megy, nyeri a teszteket, gyors és jó a kocsi. Várjuk az idény nyitót ahol õk fognak nyerni😊
Most már évek óta esik ki a szátokból az tömérdek ostobaság...
Mi lenne ha most már végre a kedvenceitekkel is foglalkoznátok,vagy tulajdonképpen nincs is? a F1 nálatok csak annyiból áll,hogy Sumi-t utálhassátok...
De már nem is próbálom megérteni,csak már éppen ideje lenne nyitni ennek egy külön topicot........<#banplz>#banplz>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Szóval nem nagyon tudom el képzelni mit is tudna csinálni Sumi a Ferrarinál.
Az természetes,hogy a csapat meg akar tartani egy ekkora tapasztalatot,és PR-nek is elsõrangú,de mit tudna csinálni?
Az autó fejlesztése nem nagyon jöhet szoba,nem tesztel,nem vezeti,nem nagyon tud ujjat mondani,igaz ettöl lehetnek jo ötletei.
Az adatok,trendek kiértékelésére vannak nála képzettebb,aero-mechanika mérnökök.
Tanácsadás az aktív pilotáknak?
Mindannyiunk munkahelyén elképzelhetö,hogy vannak idösebb tapasztaltabb szakemberek,akiktöl szivesen elfogadunk tanácsokat.
Viszont ha ez a nagytiszteletü szakember egész nap a munkámat figyelné,és "osztaná az észt" rövid uton melegebb égtájakra küldeném,még ha Einstein is lenne az illetö.
Biztos igy van ezzel Kimi,és Massa is,tehát ez is kilöve.
Amit el tudok képzelni,az a PR területen valo munka,a hirneve megtenné a magáét.
Esetleg,a csapatfönök személyes tanácsadoja,taktika és egyéb verseny dolgokban,olyan igazi kötetlen munkakör.
Talán kapcsolattarto a Bridgestone-val.
Illetve,amihez igazán van érzéke az a ferrari képviselete az F1 sportpolitikában.
Ha a Ferrari fönöke lennék,bedobnám néhány különleges sorozatba egy egy verseny erejéig,mint mondjuk a 24 verseny,GT széria.Egy Ferrari volánjánál nagyobb figyelmet kapna,mint egy egy F1 futam.
Én jopofának találnám ezt a NASCAR-os tesztet is.
Mindenesetre ha én lennék Sumi,minden olyan dolgot,autot,versenyt kiprobálnék,amit idáig nem volt szabad,vagy nem volt rá alkalma.
Az már személyes véleményként teszem hozzá,így a végén,hogy sajnos,én nem olyannak ismerem Sumit,hogy bármi ilyenbe részt venne.
Sumirõl pont nem kell leszálni, õ sajnálta le a Nascart, most kap egy lehetõséget ingyé h megtudja milyen is.
Ha valaki bizonyított az F1ben attól nem kéne leszólni a másik szériát, nem õ azisten.
F1 volt veszélyes, manapság a legbiztonságosabb sport.
A NASCAR nem "primkó", nézzél meg pár futamot.
Most el válik van-e vér a pucába!!!
1. Pedro de la Rosa McLaren 1:22.634 76 ronden
2. Robert Kubica BMW Sauber 1:22.635 60 ronden
3. Fernando Alonso McLaren 1:22.726 56 ronden
4. Alexander Wurz Williams 1:23.037 44 ronden
5. Felipe Massa Ferrari 1:23.077 29 ronden
6. Kimi Raikkonen Ferrari 1:23.215 25 ronden
7. Jarno Trulli Toyota 1:23.239 74 ronden
8. Heikki Kovalainen Renault 1:23.491 55 ronden
9. Nico Rosberg Williams 1:23.602 78 ronden
10. Timo Glock BMW Sauber 1:23.653 61 ronden
11. Giancarlo Fisichella Renault 1:23.896 79 ronden
12. Franck Montagny Toyota 1:24.015 64 ronden
13. Christian Klien Honda 1:24.227 51 ronden
14. David Coulthard Red Bull Racing 1:24.291 80 ronden
15. Mark Webber Red Bull Racing 1:24.531 83 ronden
16. Anthony Davidson Super Aguri 1:24.574 66 ronden
17. Rubens Barichello Honda 1:24.934 24 ronden
18. Adrian Sutil Spyker 1:25.581 83 ronden

A Formula-1-es csapatok Barcelonában sem tudnak száraz pályaviszonyoknál tesztelni. Délelõtt nedves aszfalt fogadta a csapatokat, délben azonban eleredt az esõ, így ismét nem halad optimálisan a felkészülés. Az edzést többször is meg kellett szakítani. Felipe Massa autója füstölni kezdett a felvezetõ kör során, majd Adrian Sutil és Christian Klien autója is megadta magát. Rubens Barrichello pedig balestet szenvedett.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A medve nem játék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
F1-be biztos nem jön vissza... Max. õ is DTM-ezik, de F1-nek már vége, butaságra vallana, és nem így ismertük meg...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerintem, ha Michael nem lenne szerzodes alatt, elkepzelheto lenne hogy valami fele kapcsolat alakitasa tortenne. Mindegy hogy ki mit mond, en nem hiszem azt hogy Michael es Ferrari vidaman valltak el. Volt ott valami, gondolom emlekezted az utolso olasz versenyre ahol nyert... Nem volt ott nagy orom mikor LM oda ment MS hez... MS csak ugy elment mellette mintha ott sem lett volna. Ugyan igy volt JT is... Szoval es furcsa volt. (az en velemenyem szerint)
Az elõbbiben nem lehet frankókat mondani, az utóbbiban meg sztem ez egy természetes állapot..merthogy:
Egyszerûen nehéz elképzelni mit tud csinálni MS az autóvezetésen túl..azt olyan sokáig és olyan jól csinálta hogy nekem semmi nem jut eszembe ezen kivûl.
DE
van ez biztos, csak úgy nem szabad hagyni elmenni, hiszen bõdületes tapasztalatai vannak, gyûltek az évek alatt, tudja mit csinál az autó, és talán az autó mozgásából és a pilóta beszámolói alapján a legmegfelelõbb ember arra hogy ezt értse és segítse.
Én sem engedném el az ziher.
Vmint azt sem tudni hogy mennyit akar áldozni az idejébõl, elvégre õ autóversenyzõ, arra szivesen áldozza az idejét, de a pit-ben ácsorgásra már nem biztos, az nem uaz az izgalmi állapot amiért érdemes csinálni vmit.
Vmint a fene tudja nekem MS sosem olyan embernek tünt aki a tudásával másokat akar a csúcsra segíteni....ez sztem egyáltalán nem baj, ez is hozzá tartozik, kevés nagy ember tudja alárendelni magát, ha tenné talán csak a testvére kedvéért tenné, mégha nincsenek is teljesen jóban...azért az mégis csak vér, és Ralf-ra rá is fére ha elfogadná a tesája segítségét.
Sztem a csapaton belül is sokan szeretik és kedvelik MS-t mert nagy sikereket értek el közösen, sok pénzt kerestek, büszke sikercsapatként szerepeltek...ezt, még ha feltételezem hogy van aki nem kedvelte, mindenképpen értékelni kell a helyén.
De más egy MS a vezetõfülkében és sztem más az autó mellett állva, egyszerûen még senki nem tudja mi is az a nehezen körvonalazható tevékenység amivel õ hozzájárul majd a jövõbeni eredményekhez...de elengedni hiba lenne.
majd kialakul szvsz 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elöször is,tudom hogy nehéz elfogadni,de Sumi abbahagyta,azok a gondolatok,hogy majd nyáron beül az autoba ,ha nem ugy mennek a dolgok,és visszajön R.B. meg a kompánia,hát ennek nincs tul sok alapja.
Mielött tovább mennék,ellentétben a tavalyi évvel,szerintem egyenlöre 22 potenciáli VB jelölt probálgatja az erösen Béta állapotban lévö autokat,ugy hogy messzemenö következtetést nem lehet levonni,de nem leszünk sokkal okosabbak Ausztrália után sem.
Ugy hogy az olyan hozzászolásoktol,hogy majd Alonso kört ad saját magának is,meg Kimi és a Ferrari lealázza a mezönyt,erösen fel áll a ször a hátamon,mert nincs tul sok valoságalapjuk.
Leggyakrabban két csapat kerül teritékre a McLaren,és a Ferrari.
Azért mert leigazolták Alonsot,a Mc. még nem nyerte meg a VB.-t,gyorsnak tünnek,de se szerintük,se a konkurencia szerint nem ök vannak JELENLEG elöl.
A Ferrarirnál ugyan ez a hejzet,a multbol nem lehet VB-t nyerni,és ohatatlanul ez már egy teljesen más Ferrari.
Ha csak az uj autora gondolok akkor is,más az elsö felfüggesztés,más az auto geometriája,más filozofia alapján készült.Természetesen ettöl még megnyerhetik mind a 17 futamot.
Az hogy az Olaszoknál valami nem a régi ,mutatja Stepny nyilatkozata is,idáig a Ferrari zárt osztály volt,belsö kritika nem jutott ki.Bár van egy olyan érzésem a Stepny dolog csak PR. figyelem elterelés.
De nem ez az elsö intö jel a számomra,inkabb az,hogy még maga Sumi sem tudja mit csinál valojában,ugy van munka nélkül.
Természtesen ez már szigoru magán véleményem,hogy mégse volt csapaton belül annyi barátja.R.B. nem van,J.T. meg már eltávolodott,és nem nagyon figyel a csapatra.Kitalálhattak volna neki valami poziciot,mondjuk tanácsado,ami nem jár semmi kötöttséggel,de bele lát,bele szolhat mindenbe.Nem tették,és számomra ez azt jelenti,hogy valojában tényleg belharcok mennek a poziciok ért,nem nagyon akarták senki mellé-felé betenni.Olasz mentalitás.Van olyan érzésem,hogy a Ferrari visszavonultatta Sumit,most meg nem tudják mit is kezdjenek vele.
Akkor még nem beszéltünk a szép csendben,csak tevlékenykedö csapatokrol,
Nagyon szoros lehet ez az év,és nagon kis dolgok dönthetnek majd.
Öszintén szolva nagyon szeretném,ha nem Alonso-rol,és Kimi-röl,vagy nem csak roluk szolna ez az év.
Talán a kötözködõ éned helyett humorosra kéne váltani... Ez a folytonos komolykodás 😄
Schumi pedig ellenõrizni fogja a pilótákat és a két mûszaki analfabéta hadonászását lefordítja a magukat pizzával tömõ technikusoknak, illetve figyeli, hogy a finn kulacsába elég redbull-vodka legyen..."
Hümmm?
de meghajolunk tudásod elõtt 😄D
MS nem távozott, tudják õk, hogy nehéz év lesz, most a fiatalok bizonyítani akarnak, hogy tudnak annyit, mint Uncle Brawn - persze lehet ez lesz a vesztük...
Schumi pedig ellenõrizni fogja a pilótákat és a két mûszaki analfabéta hadonászását lefordítja a magukat pizzával tömõ technikusoknak, illetve figyeli, hogy a finn kulacsába elég redbull-vodka legyen...
Egyelõre nem kell temeti õket, nem a végleges autókat használják még - ami számomra furcsább, hogy a gumikat minden csapat szídja - akár korábban BS-on, akár M-en versenyeztek...
Jobb oldalt középen lesz a link,Enternament de F1 lesz majd az.
Én még nagyon jól emléxem 96-97 re amikór még Sumi alól féltengelyek repkedtek ki,de mégis tudott futamokat nyerni
Én is úgy gondolom könnyen visszaeshetnek abba az álapotba,mint ahogy ezt már tavaly is hangoztattam ,Sumi hivatalos távozása útán....