182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
azta qrva!!!! 

-

SC
-
Rosberg űzi a szekeret, ott ahol megelőzte hogy szikrázik mindenki:D -
banner-ben megy a futam. -
nem úgy volt egyébként, hogy lesz valami világítós gumi? :O -
érdekes a kék villogo fény a hátso részen a kosciknál.
gondolom motor vagy kipufogó lehet:D -
SzocsA #72057 képeket! képeket! -
G_ArchAngel #72056 Kubica, Kimi, Alonso, Vettel, Glock, Rosberg hatosbol szeretnek 3-at latni a dobogon, tobbi mehet a falra...
-
na, palik lesz, jeje -
kettőt vagy hármat -
oké nyerjen massa és legyen hamilton a 2. csak ne essen ki :D -
DlESEL #72052 Majd meglátjuk :) szerintem massa elhúz előle. -
remélem a Massa - Hamilton harcból Hamilton jön ki győztesként!!
az tuti h nagy küzdelem lesz..... -
madmanic #72050 főleg a hepék lesznek veszélyesek
-
na, vajon hány autót fog szétrázni a hepe meg a hupa? :] -
hepe-hupás a pálya...
akkor van baj ha egymás után két hepe van -
Kiesik mindkettő, Kubica meg nyer:D De szép is lenneXD -
Szerintem ez a pálya viszont nagyon jó. Jó ez az éjszakai feeling is. Szépen csillognak az autók, jó a környezet, jól eladható ez a szar akár még máshol is, mint Ázsiában. :D
Mellesleg "Szingapúr", mint fogalom, a brit történelem egyik legfájóbb pontja. Lehet, hogy ma még fájóbb lesz ... :D -
Nem . Meglehet csinálni de nem igazán bírja a fizika normálisan kezelni, másrészt meg nagyon nagy munka ... -
Én ott még csak a Monaco-s huplit láttam a hosszú balos után,de az hatalmas,szerintem ezt nem nagyon tudják megcsinálni:( -
rfactorba próbáltad a pályát? ott is ilyen huplis?:) -
Győzzön a jobbik ! :)
Az biztos , hogy ilyen rossz aszfalton bárki eldobhatja magát . Lesznek is páran gondolom .... DC, Kimi, Fisi tuti benne lesz ... -
Bullitt #72041 Erre csak kanadát tudom felhozni, mint ellenérv. Szegénykém elaludthatott a Kresz órán. Komolyan egy piros lámpát nem észrevenni... -
Sose írtam ilyet! 
-
oppá
végre egy normális hozzászólásod:)
kezdesz felnőni:D -
jólvan, meglátjuk mi lesz =) -
Jó én nem azt írtam , hogy Hamilton vagy bárki mást szeretnék a palánkon "síklani" látni, csak aki elcsesz egy fékezést, máris pehet a picsba, jobb esetben a boxba szervízre:) -
azért írtam ,hogy néha és az épp elég ezen a versenyzésre alaklmatlan pályán. -
madmanic #72035 idén sztem teljesen rendben van..
tavalyhoz képest -
Ma valaki ma "felkenődik" a falra, mert ez a pálya-lehet ,hogy szép meg este van etc-, de olyan hullámos mint a tenger. Itt csak az tudja végig csinálni, aki fejben és idegileg maga alá gyűri ezt a ringet.
Hamiltonra ez kurvára nem jellemző, mármint, hogy idegileg renben lenne , hozzzáteszem "néha". -
DlESEL #72033 Hamilton szokott mindig üres tankkal menni, miért pont most menne jól megtankolva? -
Szerintem meg nem könnyebb, csak "összerakta" rendesen azt a kört. -
6 óra az eltolódás, vagyis este 8-kor ott már sötét van ?
-
ez mindig is így volt =D.Én arra tippelek hogy massának könnyebb az autója és sc-re vár az elején.És ha ez bejön nagyon nagyot húzhatnak vele. -
DlESEL #72029 Persze ha hamilton veri el massát 0.600-el, akkor béna massa pro hami igaz?
-
G_ArchAngel #72028 Bernie Ecclestone neheztel a McLaren-Mercedes versenyzőire, akik nem fogadták el Sellapan Rama Nathan miniszterelnök pénteki ebéd-meghívását. A csapat azzal védekezett, hogy a számos szponzori elkötelezettség miatt nem fért bele Lewis Hamilton és Heikki Kovalainen idejébe a látogatás.
A csapatfőnök Ron Dennis személyesen kért elnézést a miniszterelnöktől az udvariatlan magatartásért.
A többiek illendően megjelentek.
Asszem megnehezitettek a Mercedes kereskedok eletet:-) -
Szomorú, hogy a magadfajtából kell kiindulnom ...:D -
OFF:
Bár ez nem az a topic, de azért itt is emlékezzünk meg róla, mert kurva nagy teljesítmény: Valentino Rossi nyolcadszor is világbajnok -
... és elég, ha a Ferrari ismét hoz egy "zseniális" taktikai húzást, mint szokta ... -
Azért Hamilton is ott van. Nem tűnt túl bénának tegnap.