182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát azon már nem nevettem volna mikor látom hogy ott fexenek a szerelők alig bírnak mozogni. de ha nem sérült volna senki vicces lett volna hogy egy egész kutat vontat:D -
http://www.youtube.com/watch?v=lFaA8xOc3-g
Na itt a massa incidens, de lámpa pont nem látszik:) -
Majd nézd vissza! -
A Palik és a másik szerencsétlen is megér egy misté. Elvileg sokkat több infójuk van, mint nekünk azt majd minden versenyen előfodul, hogy fingjuk sincs arról, hogy mi zajlika pályán. 4. helyet és körhátrányt elnézni? Atyaisten... -
Szánalmas max te vagy meg a többi alapból anti-Kimi drukker kettős mércéjével. De ti tudjátok. Nagyobb lesz a pukkanás a végén ... -
rosszul láttad:) -
akkor páran nagyon csúnyán megsérültek volna szerintem.. -
Érdekes. Én még a pirosat is láttam bal oldalt ... -
Ne legyél már szánalmas. Hogy jön ide Palik? Még csak nem is az RTL-en nézem!
Tény hogy Raikönen pirosnál indult el. Nézd meg újra!!! És mielőtt ráütnél a mehet gombra, inkább vagy 10x gondold át mit akarsz elküldeni! -
nekem a firefoxba lehet blokkolni -
Flashblock kiegészítő firefoxhoz -
Egy ilyen futamot így elcseszni ... -
Amit én láttam: villogott a sárga, zöld felvillant kb 1 másodpercre, de Massa már indult is -
Nem lehet a bannerban levő közvetítést kikapcsolni valahogy? -
Hihetetlen, hogy elvileg egy ilyen fontos versenyhez hoznak egy olyan szabályt amiről még egy gimnazista is jó eséllyel bebizonyítja, hogy ökörség. -
A verseny előtt erre tippeltem ... -
na hol nézzem meg?:) -
n003 #72126 nyerjen Vettel? :DDDD -
3 seccel később. Így viszont direkt feltartotta Kimit? Nézd már meg mennyit várt zöld után??? LOL! :D -
akkor nevettem volna hogyha nem oldott volna le a cső hanem elvitte volna az egész kutat:D:D -
fisichella nem tartja fel nagyon a mezőnyt:D -
Ide figyelj te Kárpátok géniusza! Neked az anti-Kimi szemlyukad nem veszi be a dolgokat vagy magadtól vagy ennyire szenilis ...? Azért mert a Palik azt mondja, attól még lehet hülyeség, ahogy a te összes baromságod Kimivel kapcsolatban. -
G_ArchAngel #72121 ESOT AKAROK!:-DDDDD -
de most se azért büntetik, hanem azért mert életveszélyes volt ismét a ferrari -
szánalmas az egész F1 rendszer és a szabályai....szerencsétlen pilótát kell büntetni azaz...ő aztán kurvára tehet róla -
G_ArchAngel #72118 Kimi versenyenek is vege, csodalatos a Ferrari boxutcai teljesitmenye.... -
amúgy ezért szerintem nem lehet megbüntetni mert zöldön indult és elvitte a csövet, ez nem az ő hibája, de én biztos összeszartam volna magam a mögötte lévő kocsiba ha kijön elém 5 méterre egy ferrari egy nyitot üzemanyagrendszerrel plussz a csővel ami lecsolhatja a kocsid:D Force India volt mögötte vagy mi? -
tíz másodperces : stopp end góóóó :DDD -
Nem massa a hibás, ő csak figyelte a lámpát és várt a zöldre. Zöld kigyulladt, reflexszerűen elindult teljesen jogosan. -
Vlala #72114 Nem a versenyző hibázott, hanem a csapat. Majds az ügyvédek ezt is kimagyarázzák valami "előreláthatatlan elektronikai hibával", szokás szerint. Vagy az "igen, van szemem, de nem használtam", a kipörgésgátlónál egyszer már bevált szöveggel. -
Ezek nagyon hülyék. Ha annyira okos volt, miért csak pár seccel később indult el, mikor pár mpig már zöld volt? -
Valenciában is ugyan így jött ki massa akkor miért nem kapott böntetést? -
témánál vagyunk. shell labor XD -
Lámpa:
Nem úgy mondták régen, hogy amíg nem húzzák ki a tankoló csövet, addig nem lesz zöld a lámpa? Merthogy Massa nézett, zöldnél indult, aki meg kezelte, azt meg tökönrútni :] -
na palik már megint a shell laboratóriummal jön:D -
Okoska. Raikönen akkor a pirosnál indult el. Akkor az az ő hibája volt. Massa zöldnél indult és a rendszer hibája volt. -
szerintem is az előbbi, de akkor mégsem Massa a hibás -
ja legyen még egy kis izgalom:D -
n003 #72105 Schuminak domború tükrös nyalókát tartottak hogy ő is lássa mi történik mögötte és akkor a nyalókásnak csak egyvalamire kellet figyelni mégpedig a forgalomra ... ez egy fasság eza lámpás indítás :(((( -
kezdődik