FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
no comment...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Let's flém!

Montoya: Schumacher megsértõdött

A volt Formula-1-es versenyzõ, Juan-Pablo Montoya nemrég egy amerikai lapnak kimondta, ami eddig is nyilvánvaló volt: "Mindenki észrevehette, hogy nem kedvelem Schumachert. Soha nem titkoltam…" Montoya édesapja, Pablo Montoya azt is elárulta, miért: "Juan egy egyenes ember, aki mindig elmondja a véleményét. Michael Schumacher nem volt elég õszinte neki. Mindig, amikor mindketten jelen voltak a sajtószobában, és Schumacher semmitmondóan válaszolt, Juan odahajolt hozzá és így szólt: 'Michael, ne beszélj badarságokat, mondjál igazat.' Schumacher ilyenkor megsértõdött."

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mert versenyt akartak...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dotkom
a michelin mer nem akart egyeduli lenni? az olyan rossz? egyebkent kossz az infot.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Istencsászár
Mikó volt má az? azóta 2 vb címet nyertek........

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
mert a franciák sz@rt csináltak az USA balhé után reszeltek nekik.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Count Adyn
Röviden annyi ha jól tudom hogy a FIA mindenképpen azt akarta hogy csak 1 gumiszállító legyen a F1 be, és a Mchelin nem vállalta volna ezt, és távozott, igy a Bridgestone lett az egyedüli beszállító.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Költségcsökkentés révén. Mivel a misi nem akart kizárólagos beszállító lenni ellenfél nélkül, ezét maradt a bridzs.

dotkom
valaki nem magyarazza el nekem ezt a michelin, bridgestone dolgot? mert nem nagyon ertem, hogy akkor most mert is nincs tobbe michelin gumi a forma1-ben.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#taps><#taps>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ez érdekes legalább, jó sok áram kell majd. :DD

Btw ha USA-ban évek óta megy, korábban miért nem tudták akkor? :DD

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
btw ez lassabb majd 7 tizeddel mint massa tegnapi ideje

Akkor felirjuk az RB3-t is a bajnokesélyesek listájára?
Count Adyn
<#hehe><#idiota>

Istencsászár
A két RedBull, a két Ferrari és Barrichello miatt piros zászló volt, valszeg behalt a gép alattuk "megint".

Istencsászár
1. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:21.855 112
2. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:21.958 96
3. Massa Ferrari (B) 1:21.964 92
4. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:22.103 114
5. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:22.280 86
6. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:22.292 125
7. Raikkonen Ferrari (B) 1:22.369 45
8. Montagny Toyota (B) 1:22.446 107
9. Fisichella Renault (B) 1:22.758 90
10. Kovalainen Renault (B) 1:22.783 56
11. Webber Red Bull-Renault (B) 1:22.834 61
12. Button Honda (B) 1:23.061 91
13. Barrichello Honda (B) 1:23.257 39
14. Wurz Williams-Toyota (B) 1:23.275 39
15. Vettel BMW-Sauber (B) 1:23.569 56
16. R.Schumacher Toyota (B) 1:23.789 82
17. Albers Spyker-Ferrari (B) 1:23.947 87
18. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:24.568 123
19. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:26.822 30

Istencsászár
http://www.f1today.nl/liveupdate.php?liveupdateID=12

Azt azért ne felejtsük el,hogy
1,Massa a tavalyi tesztek 90%-ban gyorsabb volt mint Sumi.
2,Kiminek idö kell,hogy át vegye a Ferrari stilusát,illetve,hogy a Ferrari alkalmazkodjon az ö stilusához.

Más.
Hol látjátok az idöket,mert ugy látszik béna vagyok.<#falbav>
Most látom te abba a suliba jársz ,ahól éppen most végez a fiam!!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Top 3 (laatste update: 12:29)

Coureur Team Chassis Laptime Verschil Laps
1 David Coulthard Red Bull Racing RB3 1:21.855 56
2 Nick Heidfeld BMW Sauber F1.07 1:21.958 + 0.103 56
3 Felipe Massa Ferrari F2007 1:21.964 + 0.109 63

Istencsászár
Ez tegnap elõtt azaz hétfõn történt.

M@TriX
Izgalmas évad lesz ha mindenki füstölögni fog ;)
Lefulladt Räikkönen Ferrarija

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Count Adyn
Én értelek de vedd észre hogy 2 lehetõség van:
a.) lerohadt és hülyét csinálsz magadból
b.) azért rakta be hogy bosszantson, és hülyét csináltaál magadból
<#idiota>

Istencsászár
Értsd már meg h nem arról van szó h lerohadt... de ha nem megy akkor sajnálom.<#wave>

Erre elkezd pár jómadár itt ugatni nekem, amikor semmi írásos formát nem láttam errõl, szánalom a köbön, szopjam az ujjamból vagy mi???

Csak ezen mi tud ennyire felidegesíteni? Ilyen a teszt, ha tegnap nem, akkor ma rohad le egy... Rohadtul mindegy

Istencsászár
Az a helyzet hogy a live timing oldalon is írják ha baj van, és a médiában is írják h xy csapat versenyzõje megállt, mer ez meg az történt az autóval. Erre elkezd pár jómadár itt ugatni nekem, amikor semmi írásos formát nem láttam errõl, szánalom a köbön, szopjam az ujjamból vagy mi???

De hogy is mondjam kicsinyes vagy... Mintha olyan fontos volna. Megállt, és akkor mi van??

"És csak megsugnám hogy Kimi versenyszimulációt hajtott végre,mig Massa az idõkre ment,más programon voltak!!! "

Mar ideje lenne arra hogy Massa csinalja a "versenyszimulaciot" es Kimster menne "idore" mert ez mar nagyon nem jol nez ki. Azt hittem hogy Kimster agyon fog verni mindenkit. A csapat tarsaval kellene kezdenie. Eddig nagyon keves... De lehet hogy csak 'sandbagging' rol van szo. Lehet hogy csak direct nem akarja a csapat tarsat agyon verni, ki tudja....(?)

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Count Adyn
Énis olvastam vhol hogy megállt, nem füstölt de Alók nagyon gyorsan kipattant belõle:D

Koppintás a Toro Roso?!

Ezek a fiuk jol átverték a világot,miközben mindenki azért aggodott,hogy a kissebbik Red Bull csapat a tavalyi Ferrari motoros RB2-el akar indulni az idén,aközben szépen bemutatták az RB3-ast alá Toro Rosso festéssel.
Kit--Kat
Hihetõ vagy<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Sehol nem írtak róla, akkor mit is kéne???

Lesz még ilyen az idényben tuti :))

Kit--Kat
Errõl Istencsászár vajon miért nem szúr be egy 10 részes képsorozatot újjongva?!<#hehe>

Istencsászár
F1 hirek: A világbajnoki cím birtokosa, Fernando Alonso héttized másodperccel lemaradva Massa mögött a negyedik helyre repítette a McLaren versenyautóját. A spanyol pilóta újdonsült csapattársa, Lewis Hamilton mellett dolgozott, aki a hatodik lett.

Formula: A 2006-os idény világbajnoka, Fernando Alonso ezúttal 0.8 másodpercnyi lemaradásával a 4-dik helyre tudta behozni új munkaeszközét. A másik ezüstnyíllal a GP2-es versenysorozatból átszerzõdött Lewis Hamilton rótta a köröket, akinek a boxkiállás gyakorlására is nagy hangsúlyt kellett fektetnie.

A5: A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a negyedik helyre kormányozta az MP4-22-t, a teszthez kedden csatlakozó Lewis Hamilton pedig a hatodikra.

A wokingiak programjának zömét a beállítások finomítása és az aero-csomag fejlesztése tette ki, Hamilton azonban szakított idõt egy versenyszimulációra is, amely magában foglalta a boxkiállások gyakorlását a McLaren Barcelonába látogató versenycsapatával. Hamilton munkáját sajnos akadályozta, hogy piros zászlók miatt több kényszerpihenõt is be kellett iktatnia.

Sehol nem írnak semmit h bármi gond lett volna, szvsz...

Schumacher csapatfõnök lesz?
A német Auto, Motor und Sport értesülései szerint a Ferrari a csapatvezetõi posztra készíti Michael Schumachert. A lap egy állítólagos – ám, amint az ilyenkor lenni szokott a névtelenség homályába burkolózó – Ferrari-bennfentest idéz a hétszeres világbajnokról: „Többet volt a Ferrari maranellói fõhadiszállásán idén, mint az elmúlt években összesen.”

A meg nem nevezett forrás szerint a csapat olyan számítógépes rendszert épített ki, amelynek segítségével Schumacher otthonából élõben követheti a teszteléseken gyûjtött adatokat és rögtön elemezheti is azokat, sõt fontos szerzõdésekkel kapcsolatos tárgyalásokon is részt vesz Maranellóban.

„Aki ilyen dolgokban részt vesz, azt magasabb feladatokra szánják. Talán a csapatfõnökire.” – fogalmaz a lap forrása.

Schumacher sajtószóvivõje, Sabine Kehm azonban ma cáfolta a lap állításait: „Világosan leszögeztük, hogy Michael új szerepe háttérmunka.” – mondta.

Az adrivo.com portál munkatársai ma Barcelonában a Ferrarinál is rákérdezett az Auto, Motor und Sportban leírtakra, ám a csapat nem kívánta kommentálni azt.

http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Alonso drukker kisgyermekes apák és anyák!

MacLaren babakocsi:

melynek semmi köze a McLaren istállóhoz ... :)

A medve nem játék.

Istencsászár

djfuge
Milyen stilussal? Én csak védem Kimit meg a Ferkát!

Istencsászár
Ilyen itt nemvolt, csak te jössz ezzel a stílussal.

djfuge
Én csak azt mondom,hogy mindenki temette a Ferkákat,és istenitették a Mekit meg Alonsot!!!Most megmutatták hogy versenyképesek,gondolom most már rájukszóltak hogy picit mutassuk meg mit is tud a Ferka,mert sok kritikát kaptak,amit már nem lehetett sokáig tartani! Ami meg Kimit illeti,ne félsd te õt,majd a versenyeken meg az idõmérõken elfenekeli Massat!

Istencsászár
Massa és Kimi is a délelõtt folymán rögtön megfutották ezeket az idõket, utána pedig szépen köröztek. Magyarázzam mit jelent? Massa és Kimi versenyszimulációkat ment, és muszáj volt ilyen sok kört mivel tegnap nem tudtak, be kellett pótolni. Kimi meg kapott megint egy 6 tizedet, ha igy folytatja akkor hama eldõl az elsõ számú pilóta sórsa. Tegnap a McLarenek voltak elõl ma a Ferrarik, ha neked ez akkora öröm akkor biztos õk lesznek a Vbk ez ebbõl látszik.

most mit kell ez? :)

djfuge
Hoppá!!! Egy páran nagyon csöndben vannak. Na most mi van McLaren szurkolók? Mi történt hogy a Ferkák vannak elöl? Errõl beszéltem,Kimi rommá fog verni mindenkit! És csak megsugnám hogy Kimi versenyszimulációt hajtott végre,mig Massa az idõkre ment,más programon voltak!!! Na most mi van Alonso drukkerek?:)))

Istencsászár
nincs

ugye idén már mindenki V8-assal megy, nincs kivételezés?