182274
  • gordon 24
    Vettel??:D
  • Máté94
    Kimi összeakad Kubicával Alonso fékez Nakajima belemegy hátulról:D
    Na ki fog győzni?:D
  • norbi56
    Ham a kavicsban Massanak meg motormegfővés:D
  • Máté94
    Ne fessétek a falra az ördögöt mert visszaüt!
    [Massa a falban]
  • norbi56
    az fasza lenne:D
  • Narusco
    ÁMEN

• Count Adyn
    aztán meg a sóderben mint tavaly:D
  • Máté94
    Na akkor Hamilton előnyben:D
  • MaSzKa
    Eső lehet a Kínai Nagydíjon
    A csapatok felkészültek
  • MaSzKa
    Alonso segít Massának, de Kubicának drukkol
  • solo
    Hát, most erre mit mondjak?
    Nem az a lényeg, hogy hogy és menynivel ment neki, egy f1 es autóba is lehet Így ütközni, hogy eltörjön a nyakad...Mivel ugye itt még nem volt hands.MOst az összes sportban van nakvédő, most nem eltörik az ember nyaka,hanem az oldalirányú ütközésnél a két agyfélteke szakad szét.
    Szóval, a nascar kocsik még mostis az egyik legbiztonságosabbak.
  • ShaiHulud
    mar irtam hogy meghalt, egy palyabiroval egyutt, akit elaltalt a repules kozben.

O votl az: http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Krosnoff
  • norbi56
    Itt milett a sofőrrel?
  • Peppus
    Nemtudom erre ki emlékszik, de ez is brutál volt :D

A Legeslegeslegdúrvább baleset :D
  • zsutyesz
    ez kemény :D
  • a.carkey
    Álljatok már le! Ez a legdurvább baleset! :D
  • bardocz
    Ehhez képest Ralf esete lófasz meg estifény.
    Maszka,te mennyit fizettél,hogy visszaengedjenek ide?
  • Istencsászár
    Katherine Legge Accident @ Road America 2006 Champ Car... csöppet durvább mint a Kubica piruetje, és a pilóta 20 percel ezután mosolyogva integett a saját lábán állva a szurkolóknak... semmi baja sem történt.
  • Count Adyn
    Valaki lője le pls:D
  • MaSzKa
    http://www.youtube.com/watch?v=9v1ZyotPJ_0

nézd meg a videót
    nem is mutatják nagyon
  • MaSzKa
    ja mert azok 300km/h körül mentek neki a betonfalnak

Kubica pl félfrontálisan
    Ralf meg először a jobb oldali betonfalnak
  • bardocz
    Látom elfogytak az idióta érveid is.Pedig ez az igazság,minden versenyen ütköznek fallal gyorsabban,és élesebb szögben Nascarban,és mindig kiszállnak a kocsiból.Érdekes,se Ralf nem tudott kiszállni,se Kubica.
  • MaSzKa
  • Kit--Kat
    AZ ráadásul bímerben volt.
  • bardocz
    Olyan sebességgel ha egy nascaros kocsi eltalálja kiszáll a pilóta.F1-ben meg Ralf-nak megrepedt a csigolyája.Akkor melyik a biztonságosabb?
  • bardocz
    Betonfalnak olyan szögben,hogy a nascarban egy falsúrolás olyan szögű.Ne akassz már ki a faszsággal.
  • coulthard007
    17 futam maradt jövőre...
  • WNW
    Naaaa.... Gyak. a Nascar, a DTM, es a WTCC is turaauto sorozat... A turaauto kifejezes meg gyak. annyit tesz, hogy nagy teljesitmenyu, de ugymond normal gepkocsi, vagyis 4-5 szemely elszallitasara is alkalmas az alap utcai valtozat.. Anno valoszinuleg a sportkocsiktol valo megkulonboztetes miatt talaltak ki ezt a meghatarozast.... Viszont a WTCC-s kocsik tenyleg normal utcai valtozatokbol vannak kifejleszve, a karosszeria alapjaban akar egy utcai BMW/Seat/stb-e is lehetne, a kiegeszito elemek vannak felhuzva verseny szituaciohoz.. A DTM, es a NASCAR kocsi, meg csak ugy nez ki, mint az utcai valtozat, de a ruha alatt, gyak. egy epitett auto talalhato, jobban hasonlitanak egy F1-es kocsihoz, mint barmely utcai gepjarmuhoz...
  • MaSzKa
    innen azt is megtudjátok honnan ered az Ezüstnyíl
  • M@TriX
    ok elfogadom, de olyan gumik legyenek amik nem bírják ki a futam felét sem :)
  • MaSzKa
    Akit érdekel:
    A nácik autóversenyzője.avi
  • Mersant
    a kotelezo kerekcsere nem kene, ha akarsz kimehetsz 20x is, ha nem akkor 1 szettel mesz vegig.
  • M@TriX
    szerintem azért a kerékcsere maradhatna egy kis izgalom belefér, az meg úgyis kiszámítható és rövid. szerintem az kéne.
  • mflex #73271
    199MPH az 320km/h körül van, de gondolom csak elírtad. :)
  • Mersant
    en jo otletnek tartom hogy be akarjak tiltani a tankolast, persze nem ugy hogy leroviditik a futamot. a kotelezo kerekcseret is be kene tiltani, es akkor tenyleg a palyan kene megkuzdeni...
  • Kit--Kat
    Lehet azért mert a személyre öntött ülések semmi tompítást nem végeznek.
  • vass17
    A hátulról történő ütést se szeretik annyira. Nem tudom miért, de sztem amikor egy kisebb sérülést összeszednek az gyakran így történik
  • gordon 24
    Hát jahh!
    De azért kerülik az ilyen területeket. Azért ha megnézed az f1-es pályákat, a korlátok eléggé védve vannak.
  • Kit--Kat
    Amúgy sztem bármikor meghalhat 1 f-1es pilóta, ha olyan irányból érkezik féloldalt 1 korláthoz, hogy nincs ami megvédje a sisakot. Mert van 1 olyan területe a kocsinak ami nem véde a pilótát semennyire sem.
  • Kit--Kat
    Maszka te nem voltál youtube elvonón egy pár hónapig?!!!:DDD
    egy időben úgy tűnt felhagytál ezzel az üzenetenként 6 youtube-os linkeléssel.